2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Normal normal daha erken sayılır birkaç ay sonra herşey düzene girecek ozmaan yapacağız ( biz bu duruma alışacağız yani ) 😂ben geöen başladım spora bir gün iki gün derken üçüncü gün pertim çıktı çocuklara bakamaz oldum, en son yere yarıp bacakları kaldırıp makas yapma hareketi var onu yapacaktım eşime sen bacaklarımı kaldır bende makas yapayım dedim ciddiydim ama ben sonra sporun amacının bu olmadığı aklıma geldi ve bıraktım 😂
Ahahahah valla tek çocukla bile şuan imkansız yapabilirsen helal olsun. Uykuları falan düzene girsinde ancak o zaman yaparız herhalde. Doğumdan önce kilo hesabı yaparken zaten şuan dertlerim arasında son sırada kendileri 😄

Kizlar bu arada bugun doktora gittik boy kg olcumu icin saglik ocagi yanlis olcmus boy 60 cm cikti
Benim kızın da sağlık ocağında 1. Ay kontrolünde baş çevresini ölçtüler doğumdakiyle aynı çıktı. Benim de aklım çıktı tabii doktora gittik 3 cm fazla ölçtü😅 bir de doğumda da böyleydi sorun olmaz mı bu diye sorduğumda yoo normal demişlerdi😂

Merkezde olsaydım hemen alırdım heralde kremleri ama çocuğun buharı ilaçları vs devam ediyoruz tedaviye aksatıp gitmek istemiyorum işkence içinde gidip geliyoruz ikiside kucağımda birde bu yollarda kusuyorum maalesef ben, bu acı geçmezse gidesedebilirim bellide olmazda f
Hah bende dedim 😂 ama kaşıntı belirtiler arasında maalesef
Kaşıntı neyin belirtisi :(
Canım o şurubu bende kullandım daha önceden. Beni mesela sadece 1 kez wc ye cıkardı. İshal gibi olmadım. Ama ben hep kabızdım 2 kaşık birden içiyordum. Tadı da güzel şerbet gibi bişey 😄 bence 1 kaşık içerek deneyebilirsin korktuğun kdar etkileyeceğini düşünmüyorum
Dün icecektim unutmuşum aksam da eşim iç iç diye tutturdu dedim yok yarın gündüz icerim dnxnjdndjd bugün kısmetse 😆😆
Yok ya benimki yaparken değişiyor kabızdan sonra ishale dönüyor karnım ağrıdığı zaman genelde böyle oluyor saçma sapan bir şey 🤣

O da var benim de sol üst dişler ağrıyor tam sakata çıktık valla nedir benim ayağım götüm başım her yerim göğsümün biri de hala yarık 🤦🏻‍♀️ 🤣
Ne zaman kendime gelcem bilmiyorum 🤣
İmom latte de kalsiyum var diye rahattım ama yetmiyor demek ki bir de benim şimdi vücut kırılan kemiği de onarmaya çalışıyor kendi içimde savaş veriyorum resmen 🤣
Benim de böyle:( yeme düzenin nasıl ? Wcye 2-3 günde bir çıktığımız için kabiz dediğin kısım bence beklemekten sertlesiyor :( başka teorim yok.... Benim de böyle çünkü jsbdjsndjd yeme duzenim beeerbat yeni yeni duzeltmey çalışıyorum ama ben yemek yapmadikca evde sulu yemek vs olmuyo öğün sayim az dolayisi ile cok mubarek bagirsaklarim da hala kendine gelip düzgün çalışmaya başlamadığı için 3 günü buluyor işte 😅 şimdi mevsimi geldi kayısı alıp yicem her gün belki o da rahatlatir biraz
Hiç okuyamadım kac gundur yazdıklarınızı canlarım.dün kaza yaptık sormayın engellı bırı dıreksıyon hakımıyetını kaybedıp bıze carptı (neden agır engellı bırıne ehlıyet verılıyor sacma sapan)Allahtan bebek yoktu arabada.araba bir ay kadar servıste kalırmıs arabasız kaldık bıde.onun dısında bebişe bişeyler oldu gunduz toplasanız 1 saat ancak uyuyor gun boyu sureklı aglama krızlerı benı kucagında tası modu kıcakta sallamadan asla uyumuyor vs. Wc ye gıdemıyorum desem yerıdır.sızın bebıslerde de varmı bu durum?bu aşı bıze hıc yaramadı valla o gunden berı perısanım.dıger dozlarını belkı yaptırmam.atesı yıne 37 nın altına pek dusmuyor ama genel yemesı ıcmesı ıyı oldugu ıcın goturmedım dr a.böyle işte yakında umarım oglum normale donerde bende tekrardan katılabılırım aranıza
Canım geçmiş olsun:( şükür iyisiniz... Atak haftasina mi girdik acaba bu hafta bebişi uyumayı tercih etmeyen ikinciyi okuyorum sende 😅 bitmedi bu ataklar ben kendimi atacam artık nsdnjsnnd ben zaten wc gitmiyorum galiba ya aklıma gelmiyor sıkışmıyorum da :( henüz bizim bebiş normalinde gidiyor bozulursa guncellerim 🥹 inşallah toparlarsiniz en kısa sürede 🌸

Sizin de böyle mi emiyo emenler dndndbdb

Eklentiler

• IMG_20250522_063812.webp
    IMG_20250522_063812.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 50
Hiç okuyamadım kac gundur yazdıklarınızı canlarım.dün kaza yaptık sormayın engellı bırı dıreksıyon hakımıyetını kaybedıp bıze carptı (neden agır engellı bırıne ehlıyet verılıyor sacma sapan)Allahtan bebek yoktu arabada.araba bir ay kadar servıste kalırmıs arabasız kaldık bıde.onun dısında bebişe bişeyler oldu gunduz toplasanız 1 saat ancak uyuyor gun boyu sureklı aglama krızlerı benı kucagında tası modu kıcakta sallamadan asla uyumuyor vs. Wc ye gıdemıyorum desem yerıdır.sızın bebıslerde de varmı bu durum?bu aşı bıze hıc yaramadı valla o gunden berı perısanım.dıger dozlarını belkı yaptırmam.atesı yıne 37 nın altına pek dusmuyor ama genel yemesı ıcmesı ıyı oldugu ıcın goturmedım dr a.böyle işte yakında umarım oglum normale donerde bende tekrardan katılabılırım aranıza
Kuzum fotoğrafları görmemişim şimdi gördüm araya reklam falan alıyorlar mesaj bitti sandım foto arasında reklam varmış 🤦🏻‍♀️ Çok geçmiş olsun tekrardan arabanın tampon bayağı gitmiş Allah tan siz iyisiniz Rabbim beterinden saklasın 🙏🏻🌸

Dün icecektim unutmuşum aksam da eşim iç iç diye tutturdu dedim yok yarın gündüz icerim dnxnjdndjd bugün kısmetse 😆😆

Benim de böyle:( yeme düzenin nasıl ? Wcye 2-3 günde bir çıktığımız için kabiz dediğin kısım bence beklemekten sertlesiyor :( başka teorim yok.... Benim de böyle çünkü jsbdjsndjd yeme duzenim beeerbat yeni yeni duzeltmey çalışıyorum ama ben yemek yapmadikca evde sulu yemek vs olmuyo öğün sayim az dolayisi ile cok mubarek bagirsaklarim da hala kendine gelip düzgün çalışmaya başlamadığı için 3 günü buluyor işte 😅 şimdi mevsimi geldi kayısı alıp yicem her gün belki o da rahatlatir biraz

Canım geçmiş olsun:( şükür iyisiniz... Atak haftasina mi girdik acaba bu hafta bebişi uyumayı tercih etmeyen ikinciyi okuyorum sende 😅 bitmedi bu ataklar ben kendimi atacam artık nsdnjsnnd ben zaten wc gitmiyorum galiba ya aklıma gelmiyor sıkışmıyorum da :( henüz bizim bebiş normalinde gidiyor bozulursa guncellerim 🥹 inşallah toparlarsiniz en kısa sürede 🌸
Günda 3 öğün yiyorum bazen 2 benim şimdi ayakta etkiliyor hep oturuyorum ya hareketlerim çok kısıtlandı o yüzdende bağırsaklar rahat vermiyor kabızlık yapıyor yine de ortalama her gün çıkıyorum arada 2 günse 1 oluyor ama işte zor oluyor sancılı ve ağrılı 🤦🏻‍♀️

Ay gece full okudum ama alintilayamamisim sadece b*k mevzularinin alintisi vardi bu kiz niye gelip b*k konuşup gitti demeyin diye açıklıyorum jdbdjenj

Kargalar da b*kunu yememiş kizim zevkle elini emcukleyerei gülücük saçıyor 😆😆😆😆😆
Kızz 🤣 bende 4 ten beri uyanığım ağlamıyor diye bir uyudum tekrar uyandım tekrar uyudum elimizde uyandırmayım uykusuz kaldım diye kudurmasın derken kendim uykusuz kaldım 🤦🏻‍♀️

Sizin de böyle mi emiyo emenler dndndbdb
Ay yerim o elini kuzum benim maşallah benimki daha parmağı denk getiremiyor yumruk yapıp cok cok ediyor geçen kendini yine çok çizmiş bu ara yine eldiven takıyorum ☹️

Guncelliyorum elini emerek uyudu şuan sjdbsjjdx ben de gidip uyuyayım bir saat bir saattir......
Git uyu baciko hakkındır 🤣

Kuzum fotoğrafları görmemişim şimdi gördüm araya reklam falan alıyorlar mesaj bitti sandım foto arasında reklam varmış 🤦🏻‍♀️ Çok geçmiş olsun tekrardan arabanın tampon bayağı gitmiş Allah tan siz iyisiniz Rabbim beterinden saklasın 🙏🏻🌸

Günda 3 öğün yiyorum bazen 2 benim şimdi ayakta etkiliyor hep oturuyorum ya hareketlerim çok kısıtlandı o yüzdende bağırsaklar rahat vermiyor kabızlık yapıyor yine de ortalama her gün çıkıyorum arada 2 günse 1 oluyor ama işte zor oluyor sancılı ve ağrılı 🤦🏻‍♀️

Kızz 🤣 bende 4 ten beri uyanığım ağlamıyor diye bir uyudum tekrar uyandım tekrar uyudum elimizde uyandırmayım uykusuz kaldım diye kudurmasın derken kendim uykusuz kaldım 🤦🏻‍♀️

Ay yerim o elini kuzum benim maşallah benimki daha parmağı denk getiremiyor yumruk yapıp cok cok ediyor geçen kendini yine çok çizmiş bu ara yine eldiven takıyorum ☹️

Çok şükür ipektoşum.poyrazkuşum yanımızda degıldı ıyıkı ona şükür edıyorum🥰bakalım bugun bızı neler beklıyor ne yaramazlıklar😄

İyi yine parmakmış ben içini açıp görmek için aparat sokar sanıyordum wjbdhwhdhehdjjdhdhshdjjd ne dedi peki yani bunlari yaptın gecmedi tekrrar gittin mi nolcak 🥹🥹🥹
Atarım resmini ege uyuduktan sonra 3 tane krem bir dupha*ak şurup birde sıcak suya şampuan dök otur dedi. Bu arada bu oturma banyosunu yapın kızlar cidden orayı yumuşatıyor acı hafifliyor . Ama 1 ay oldu tuvalete çıkmadığım sürece iyiyim onun dışında hiçbir gelişme yok . Gidicem doktora . Gelişme olmazsa ameliyat demişti zaten bu acıyı çekmektense oluyum rahatlayım istiyorum ama işte emziriyorum ben yaşadığımız şehirdede kimsemiz yok nasıl yapcam bilmiyorum .
peki bu kalıcı bişey mi kimin yazısını okusam kalıcı gibi anlatılmış yada tekrarlamış F Floweers sana ne kremi yazdı neler önermişti acaba
Arkadaşlar Ben çok pişmanım Allahım sen affet çikolata da çok yedim buara eşim a101 den koliyle getirmişti yarın hepsini çocuklara dağıtma kararı aldım kendime kayısı hoşafı yaptım şimdi Allahım sen kabul eyle çok kötüyüm vallahi ben yarın wc günüm ne yapacağım bşlmiyorım 😬🤣

Çok teşekkür ederim 🥰dediğinizi yaptım talep devam ediyor yazıyor sizlerde ne yazıyordu ipeksi sen çalışıyor musun ?
Canım birazdan kremlerin resmini atarım bizimki uyusunda ama pek işe yaradı diyemem
Canım o şurubu bende kullandım daha önceden. Beni mesela sadece 1 kez wc ye cıkardı. İshal gibi olmadım. Ama ben hep kabızdım 2 kaşık birden içiyordum. Tadı da güzel şerbet gibi bişey 😄 bence 1 kaşık içerek deneyebilirsin korktuğun kdar etkileyeceğini düşünmüyorum
Hahah kesinlikle çay kaşığı ile başlasın😂 ben doğum sonrası tuvalete çıkamadım hiç diye vermişti doktor bende tabi bilmiyorum nasıl bişey o içindeki kapağı ağzına kadar doldurup içtim . Afedersiniz çıkamadım 1 saat. Ne var ne yok gitmişti ayakta duramadım tansiyonum düştü o derece 😂😂😂😂😂

Tıpkısının aynısı 😬 bazende yumruk seklinde sokuyor agzina 😬😬
Kızz delooş😄senın bebegınde dellendimi gunduz sureklı mızmız ve hıc uyumuyomu😄genelde senınle benımkı aynı ayarda hareket ettıgı ıcın,Allahım bebıslerımıze gazsız bır hayat sakınlık ver yarappım amiiin🙏😀

Kizlar benim saclarim fazla dokulmeye basladi 1 haftadir. Bu donemde normalmi acaba dokulmesi
Benım bır tel bıle dokulmuyodu banyoda bu hafta benımkıde basladı dokulmeye,normal cunku o bekleyen saclar mecburen dokulcek benım bır tel sacım dokulmedı cunku aylardır,gitmesı gerekenlere elveda dıyecegız,ama kan degerınede baktır yınede demırın dusukse ılac alırsın demır eksıklıgı daha cok dokuyor canım😘

Kizlar benim saclarim fazla dokulmeye basladi 1 haftadir. Bu donemde normalmi acaba dokulmesi
Benimde aynı şekilde hamilelikte ne rahattım saçlarım hiç dökülmüyor , parıl parıl parlamıştı , ama bir haftadır sürekli dökülüyor ki yeni kestiğim halde, ilk doğumum dan sonra da olmuştu , emzirme den kaynaklı olabilir

Kızz delooş😄senın bebegınde dellendimi gunduz sureklı mızmız ve hıc uyumuyomu😄genelde senınle benımkı aynı ayarda hareket ettıgı ıcın,Allahım bebıslerımıze gazsız bır hayat sakınlık ver yarappım amiiin🙏😀
Cnm zaten benimki gunduzleri hic uyumuyorki. Her meme emmesinde uyuyakalıyor 5 yada 10 dk. Onlari toplarsak en fazla 1 saat olur😬😬 gunduz yanindan ayrilamiyorum dedigin gibi hep agliyor hep huysuz. Bide şu başladi yanindan kalkip baska odaya gideyim hemen agliyor gelince susuyor 😬😬

Benım bır tel bıle dokulmuyodu banyoda bu hafta benımkıde basladı dokulmeye,normal cunku o bekleyen saclar mecburen dokulcek benım bır tel sacım dokulmedı cunku aylardır,gitmesı gerekenlere elveda dıyecegız,ama kan degerınede baktır yınede demırın dusukse ılac alırsın demır eksıklıgı daha cok dokuyor canım😘
Benimde hic dokulmuodu bu hafta basladi. Ben hamilelikten beri demir iciyorum ona ragmen basladi dokulmeye

Ben öyle çelişkili anlarda artık direkt yatıyorum bak dedim ki bir saate kalkar sjnxjdnd az önce kalktı 😅😅 belli olmuyo uyu gitsin uyumasak da mal oluyoruz uyusak da en azından uykumuzu az da olsa alma şansımız var 😆😆😆

İpek kuş da denk getiremiyo bazen yeni yeni isabetledi arada gözünü çıkaracak diye ben de korkuyorum jdjdjdj valla bizimkinde krizleninc ciziyo bazen ama aşırı çizik olmadığını için ellemiyorum
Tıpkısının aynısı 😬 bazende yumruk seklinde sokuyor agzina 😬😬
He aç ayılar gibi elini yumrukla alıyor ağzına wnbshshdjsjd ne zaman birakirlar acaba el emmeyi 🥹
Benim hamilelkten önce de çok dokulurdu, hamile kalinca resmen yeni saçlar çıktı sıklaştı baya seyrek yerleri falan bi tel bile dökülmez mi ya mükemmeldi valla :( ama doğumdan sonra başladı yine zaten yapxak bir şey yok. Bi de hem dökülüyor hem de kalın telliyim ben normalde şuan saçım o kadar ölü gibi ki ioince teller var baya fazla resmen bebek saçı gibi

Benimde kilom dert olmuş millete sanki zayıf olmak zorundayız kayınvalideme.demisler çok kilolu diye ben haimlelikten öncede kiloluydum ama benim yerimde kim olsa mutlaka 3 tane gebelik üst üste kilo almış olurdu hayir birde kizida kilolu zayıf olsa gam yemicem
Üç tane torun vermişsin anne olmak kolaymı kendileri olmamış gibi yorum yapmaları çok ayıp ama kayınvalidemde böyle herkesin kilosuna laf eder hemen arkasından şunun gelinş şişmanmış şişmanmış kendisi 100 kilo laf yok allahtan diyorum kilo almamışım

Kaşımtıda anal fissürün çatlağın belirtisiymiş bence benimki ilerliyor gittikçe yememi düzene koyuyorum arrık aklım başıma gelecek birazdan wc ye gidersem 🤣

Back
X