2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Atarım resmini ege uyuduktan sonra 3 tane krem bir dupha*ak şurup birde sıcak suya şampuan dök otur dedi. Bu arada bu oturma banyosunu yapın kızlar cidden orayı yumuşatıyor acı hafifliyor . Ama 1 ay oldu tuvalete çıkmadığım sürece iyiyim onun dışında hiçbir gelişme yok . Gidicem doktora . Gelişme olmazsa ameliyat demişti zaten bu acıyı çekmektense oluyum rahatlayım istiyorum ama işte emziriyorum ben yaşadığımız şehirdede kimsemiz yok nasıl yapcam bilmiyorum .

Canım birazdan kremlerin resmini atarım bizimki uyusunda ama pek işe yaradı diyemem

Hahah kesinlikle çay kaşığı ile başlasın😂 ben doğum sonrası tuvalete çıkamadım hiç diye vermişti doktor bende tabi bilmiyorum nasıl bişey o içindeki kapağı ağzına kadar doldurup içtim . Afedersiniz çıkamadım 1 saat. Ne var ne yok gitmişti ayakta duramadım tansiyonum düştü o derece 😂😂😂😂😂
Tamam bekliyorum işte en korktuğum şey geçmemesi ya

Kizlar benim saclarim fazla dokulmeye basladi 1 haftadir. Bu donemde normalmi acaba dokulmesi

Benimde aynı şekilde hamilelikte ne rahattım saçlarım hiç dökülmüyor , parıl parıl parlamıştı , ama bir haftadır sürekli dökülüyor ki yeni kestiğim halde, ilk doğumum dan sonra da olmuştu , emzirme den kaynaklı olabilir
Bendede yeni başladı dökülmeye hamilelikte dökülmğyorda doğumdan 3 ay sonra başlıyor bunun bir açıklaması vardı ama galiba hormondan kaynaklıydı ben neyapsamda durduramıyorum bu dökğmmeyi bir yıla kadar tekrar düzeliyor

Bendede yeni başladı dökülmeye hamilelikte dökülmğyorda doğumdan 3 ay sonra başlıyor bunun bir açıklaması vardı ama galiba hormondan kaynaklıydı ben neyapsamda durduramıyorum bu dökğmmeyi bir yıla kadar tekrar düzeliyor
Yaa ciddi mi :( gebelikte çok dökülüyordu doğumdan sonra bayağı azaldı tekrar mı dökülecek :(

Yaa ciddi mi :( gebelikte çok dökülüyordu doğumdan sonra bayağı azaldı tekrar mı dökülecek :(
Bir hormon veya birden çok hamilelikte artıyor artıyor artiyooorr dogurunca da brbekle birlikte birden dipleri görüyormuş adini unuttum 😂😂 o yüzden kabullendim dokulecekse dokulsun bu dengesizligimiz geçince saç da normal rutinine döner ndndnd

Eklentiler

• IMG_4955.webp
    IMG_4955.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_4956.webp
    IMG_4956.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 56
Selam kızlar biz rotayı olduk az önce, bakalım inşallah yan etki yapmaz. Beslenme için 1 saat beklemesi lazım, 1 saat içinde umarım acıkmaz 😅
Canım belki demislerdir ama bebişi opmeyin etkisi gecene kadar öpünce de bulasabiliyormus haberiniz olsun 🌸 inşallah güzelce atlatir minik kus
Bazen öyle bazen hem işarer hem baş prmağını sokuyor ağzına bazen de ekteki gibi dndnshsjjsksks
Oyyyy parmaklarini yicem bu bebelerin ya 🥹🥹🥹

Bazen öyle bazen hem işarer hem baş prmağını sokuyor ağzına bazen de ekteki gibi dndnshsjjsksks
Yaa yerim o tombik elleriii😍😍😍 benimki birde kundak örtüsünü yemeye calisiyor aksama kadar 😀

Eklentiler

• 1000031613.webp
    1000031613.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 49
Yaa yerim o tombik elleriii😍😍😍 benimki birde kundak örtüsünü yemeye calisiyor aksama kadar 😀
Yesin yesin bir şey olmaz xnbxnxnd tatlişler ya
Geçmiş olsun bi ağzını öpmediğim kaldı 😂onu da normalde de öpmüyorum. Valla bazen deliriyorum öpmek için size de oluyor mu 😅
Yiyip yutasim geliyo jddbjdb yanaklari bollari hepsi michelin lastiklerindeki karikatür gibi boğum boğum isirasim geliyo dişlerimi kırcam severken bazen 😂😂😂

Back
X