- 1 Nisan 2014
- 5.337
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
- #38.041
Daha tam emmiyorda erkek bebe diyemi nedir geriden geliyor benim oğlanlarSizin de böyle mi emiyo emenler dndndbdb

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha tam emmiyorda erkek bebe diyemi nedir geriden geliyor benim oğlanlarSizin de böyle mi emiyo emenler dndndbdb
Tamam bekliyorum işte en korktuğum şey geçmemesi yaAtarım resmini ege uyuduktan sonra 3 tane krem bir dupha*ak şurup birde sıcak suya şampuan dök otur dedi. Bu arada bu oturma banyosunu yapın kızlar cidden orayı yumuşatıyor acı hafifliyor . Ama 1 ay oldu tuvalete çıkmadığım sürece iyiyim onun dışında hiçbir gelişme yok . Gidicem doktora . Gelişme olmazsa ameliyat demişti zaten bu acıyı çekmektense oluyum rahatlayım istiyorum ama işte emziriyorum ben yaşadığımız şehirdede kimsemiz yok nasıl yapcam bilmiyorum .
Canım birazdan kremlerin resmini atarım bizimki uyusunda ama pek işe yaradı diyemem
Hahah kesinlikle çay kaşığı ile başlasınben doğum sonrası tuvalete çıkamadım hiç diye vermişti doktor bende tabi bilmiyorum nasıl bişey o içindeki kapağı ağzına kadar doldurup içtim . Afedersiniz çıkamadım 1 saat. Ne var ne yok gitmişti ayakta duramadım tansiyonum düştü o derece
![]()
Kizlar benim saclarim fazla dokulmeye basladi 1 haftadir. Bu donemde normalmi acaba dokulmesi
Bendede yeni başladı dökülmeye hamilelikte dökülmğyorda doğumdan 3 ay sonra başlıyor bunun bir açıklaması vardı ama galiba hormondan kaynaklıydı ben neyapsamda durduramıyorum bu dökğmmeyi bir yıla kadar tekrar düzeliyorBenimde aynı şekilde hamilelikte ne rahattım saçlarım hiç dökülmüyor , parıl parıl parlamıştı , ama bir haftadır sürekli dökülüyor ki yeni kestiğim halde, ilk doğumum dan sonra da olmuştu , emzirme den kaynaklı olabilir
Yaa ciddi miBendede yeni başladı dökülmeye hamilelikte dökülmğyorda doğumdan 3 ay sonra başlıyor bunun bir açıklaması vardı ama galiba hormondan kaynaklıydı ben neyapsamda durduramıyorum bu dökğmmeyi bir yıla kadar tekrar düzeliyor
Bendede yeni başladı dökülmeye hamilelikte dökülmğyorda doğumdan 3 ay sonra başlıyor bunun bir açıklaması vardı ama galiba hormondan kaynaklıydı ben neyapsamda durduramıyorum bu dökğmmeyi bir yıla kadar tekrar düzeliyor
Bir hormon veya birden çok hamilelikte artıyor artıyor artiyooorr dogurunca da brbekle birlikte birden dipleri görüyormuş adini unuttumYaa ciddi migebelikte çok dökülüyordu doğumdan sonra bayağı azaldı tekrar mı dökülecek
![]()
Benimki yumruğunu emmeye çalışıyor ağzına sığmadığı için de delirip ağlıyorSizin de böyle mi emiyo emenler dndndbdb
Yumruk yapıyor benimki.Sizin de böyle mi emiyo emenler dndndbdb
Bazen öyle bazen hem işarer hem baş prmağını sokuyor ağzına bazen de ekteki gibi dndnshsjjsksksSizin de böyle mi emiyo emenler dndndbdb
Normalde doğumdan 2-3 ay sonra başlıyor dökülmeye ama bendeki dökülme feci birşeydi kanser hastası gibi top top gitmişti saçlarımYaa ciddi migebelikte çok dökülüyordu doğumdan sonra bayağı azaldı tekrar mı dökülecek
![]()
Canım belki demislerdir ama bebişi opmeyin etkisi gecene kadar öpünce de bulasabiliyormus haberiniz olsunSelam kızlar biz rotayı olduk az önce, bakalım inşallah yan etki yapmaz. Beslenme için 1 saat beklemesi lazım, 1 saat içinde umarım acıkmaz![]()
Oyyyy parmaklarini yicem bu bebelerin yaBazen öyle bazen hem işarer hem baş prmağını sokuyor ağzına bazen de ekteki gibi dndnshsjjsksks
Bize mi bulaşıyormuş? Demedi bir şey. Ben yiyorum bi saattir çocuğuCanım belki demislerdir ama bebişi opmeyin etkisi gecene kadar öpünce de bulasabiliyormus haberiniz olsuninşallah güzelce atlatir minik kus
Oyyyy parmaklarini yicem bu bebelerin ya![]()
Bir yerde gördüm opmusler bebisi anne baba ishal olmus jgghhggjhg diggat edinBize mi bulaşıyormuş? Demedi bir şey. Ben yiyorum bi saattir çocuğu![]()
Yaa yerim o tombik elleriiiBazen öyle bazen hem işarer hem baş prmağını sokuyor ağzına bazen de ekteki gibi dndnshsjjsksks
Geçmiş olsun bi ağzını öpmediğim kaldıBir yerde gördüm opmusler bebisi anne baba ishal olmus jgghhggjhg diggat edin![]()
Bu bebikler şok tatlıyaaBazen öyle bazen hem işarer hem baş prmağını sokuyor ağzına bazen de ekteki gibi dndnshsjjsksks
Maşallah bebişeYaa yerim o tombik elleriiibenimki birde kundak örtüsünü yemeye calisiyor aksama kadar
![]()
Sicak basladi yavas yavas evet. Ama kundak örtüsü cok kalın degil. Ev biraz serin oyuzden ortusuz birakmiyorumMaşallah bebişesizin oralar çok sıcak değil mi yaa terlemiyormu bebiş
Ayyyy evet ya zor tutuyorum ben de kendimiiiGeçmiş olsun bi ağzını öpmediğim kaldıonu da normalde de öpmüyorum. Valla bazen deliriyorum öpmek için size de oluyor mu
![]()
Yesin yesin bir şey olmaz xnbxnxnd tatlişler yaYaa yerim o tombik elleriiibenimki birde kundak örtüsünü yemeye calisiyor aksama kadar
![]()
Yiyip yutasim geliyo jddbjdb yanaklari bollari hepsi michelin lastiklerindeki karikatür gibi boğum boğum isirasim geliyo dişlerimi kırcam severken bazenGeçmiş olsun bi ağzını öpmediğim kaldıonu da normalde de öpmüyorum. Valla bazen deliriyorum öpmek için size de oluyor mu
![]()