2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar size bir sorum daha olacaktı, yavruların uyku rutinini oluşturabildiniz mi, gece için aşağı yukarı oluştu ama gündüz çok belirsiz, şimdilerde gündüz gözlemleyerek uyku rutinini oluşturmaya çalışıyorum. Akşamları 9’da uyuyordu 8’e çekmeye çalıştım kısmen oldu gibi.. ama gündüzleri takip ettiğim kadarıyla 2 saatte bir uyumak istiyor ana kucağındaysa ve yeri de rahatsa saati geldiğinde gözleri kapanıyor keltoşun 😂😂 uyku dediğim de 10 dk 15 dk.. siz nasıl yapıyorsunuz bu uyku işini, farklı yöntemlerimiz birbirimize ışık
Oğlum 1.5 -2 saat uyanık kaldıktan sonra gün içinde uyumak istiyor , kısa uyuduysa yeniden uykuya daldırmaya uğraşıyorum bu sayede gündüz uykularını uzatmayı planlıyorum , uykuya bazen kucağımda gezdirerek bazen ana kucağında sallayarak dalıyor , ama malesef çok zor dalıyor yakında ayağımda sallarım gibi çünkü ağırşaştılça kucakta dolaştırmak zorlaşıyor malesef 🙁 birde akşam 10 dan önce uyutamıyorum 8 de mızmızlanma başlıyor kısa kısa kestirip uyanıyor birqz uyanık kalıp yeniden uyumak istiyor ama derin uykuya geçemiyor bir türlü uyku saatini nasıl geri çekebilirim bilmiyorum

Kızlar bu genzınde bı doluluk var ya bebegın dpgdugundan berı var,bı sorun degıl bu degılmı?hasta degıl ama hep bı doluluk vae yanı sesınden ve gece anlasılıyor yutkunurkende anlıyorum
Doluluk gibi bişey oğlumdada var akstra olarak burnu tıkalı gibi hırıltılı da oluyor sıksık ilkide hep böyleydi diye önemsemiyorum

Arada sizin bebeler kusacak gibi olup midesini bulandırıp öğöööö yapıp nefessiz kalıp sizi korkutuyor mu ? Bazen sadece nefessiz kalmış gibi yapıyor

@misophonia_ fnd_50 fnd_50 @maya91 aklıma şuan sizin nickler geldi dkdnjd bayadir göremiyorum sizi napiyosunuz nasılsınız sesiniz çıkmıyor iyisinizdir inşallah kızlar 🥹
Uzun zamandır giremiyorum canım iki çocuklu tempolu hayata kapıldım gidiyorum hshdjjd ama çok şükür iyiyim büyük oğlumun alçısı çıktı benim göğüs yaralarım tamamen iyileşti çok şükür onun dışında yoğun bebiş kaç gündür gündüz uyuyamaz oldu atak haftasında mı nedir bilmiyorum mahvoluyorum uykudan ölüyor ama uyumuyor sen nasılsın

Kızlar bebeğimle gündüz vakit geçirmek istiyorum mesela timy time yaptırmak istiyorum ama ya ağlıyor ya da istediği gibi doyarsa uyuyor 56 günlük sizlerin nasıl ne yapabilirim
Bunların hepsı aynı yaramaz😄uzulme hıc bızımde cogu gunumuz boyle bıraz buyuduklerınde yaparız artık tummy tıme ı😊

Bu ben 😂😂😂 nasıl kilo vericem hiç bilmiyorum offf kendimi de beğenmemeye başladım ama yemeyi de kesmiyorum…🥹
Ya başlarda benim hiç iştahım yoktu bi de bebek durmuyor sürekli ayaktaydım kilo vermiştim şimdi alıştık ben de sürekli acıkıyorum ya kilo alıyorum 😂
Kızlar dogumda hıc kılo almamıstım ama sonrasında kılo aldım ve yaglandm🥲aynada kendımı begenmemeye basladım bende,goguslerımde sündü iyice vucudum bı garıp oldu.ve hala yıyorum 🥲sanırım emzırmek benı aşırı acıktırıyor🥲

Kızlar dogumda hıc kılo almamıstım ama sonrasında kılo aldım ve yaglandm🥲aynada kendımı begenmemeye basladım bende,goguslerımde sündü iyice vucudum bı garıp oldu.ve hala yıyorum 🥲sanırım emzırmek benı aşırı acıktırıyor🥲
Bence emzirdiğimiz için herkeste böyle bu durum ya, hamileyken kilo aldığımı söylediğimde daha emzirirken de alıcaksın diyenler doğruymuş fmdndnskkaks ne alaka yemem kilo veririm diyodum…

Arada sizin bebeler kusacak gibi olup midesini bulandırıp öğöööö yapıp nefessiz kalıp sizi korkutuyor mu ? Bazen sadece nefessiz kalmış gibi yapıyor
Ayy evet yaa.. tükürüğü kaçıyor boğazına şapşiğin 😂😂😂 kendi tükürüğünde boğulacak diye aklım çıkıyor

Kızlar yavruların saçları dökülmeye başladı mı sizin de😂😂😂 benimki zaten biliyorsunuz keltoştu, olan da gitti 😂😂😂 bildiğin baktığımda bir dazlak görüyorum 😂😂 Kaşları da yok, sinirlendiğinde hiçbir ciddiyet de katamıyor ifadesine 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_2521.webp
    IMG_2521.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar yavruların saçları dökülmeye başladı mı sizin de😂😂😂 benimki zaten biliyorsunuz keltoştu, olan da gitti 😂😂😂 bildiğin baktığımda bir dazlak görüyorum 😂😂 Kaşları da yok, sinirlendiğinde hiçbir ciddiyet de katamıyor ifadesine 😂😂😂
Çok tatlı maşallah 😍tepecikte kalmış sadece 🥲yok daha dökülmedi siz bize yakınmıydınız ya başkasıylamı karıştırdım 🤭
Ahanda böyle 😌 bide fönlü gibi kabarık

Eklentiler

• IMG_4806.webp
    IMG_4806.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 46
Back
X