- 12 Ağustos 2024
- 1.324
- 2.974
- 53
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #38.321
İdare yapıyor canım bir sor istersenAy kim işleyecek ya görünmüyormilli eğitimemi sormam lazım yoksa idare mi yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdare yapıyor canım bir sor istersenAy kim işleyecek ya görünmüyormilli eğitimemi sormam lazım yoksa idare mi yapıyor
Tamam canım sağol bi sorayım doğum raporunu atmamıştım ondan mı oldu kiİdare yapıyor canım bir sor istersen
Biraz zayıflayıp birazda uykusuz kalınca göz altları renk değiltirip çöküyor ve bu bizi gerçekten sağlıklsız gösteriyor ben sağlıklı besleniyorım düzenli yemek çıkıyor evimde hemde güzel ağır yemekler proteinli vs ama bende iyi görünmüyorım senin gibiyim.Ben çöktümyani ortasını bulmak lazım ciddi anlamda çöktüm doğuma+23 kilo ile girmiştim şuan gebelik oncesinden zayif olma ihtimalim var ve bu normal bir kilo da değil 45 falan biraz kilo almam lazım uykusuzluk ve düzensiz beslenme üstüne rmzirme derken yüzüme bakan cokmussun diyor biliyorum ama üç kişiden ikisi diyince moralim bozuluyor ben de istiyorum sağlıklı görünmeyi ama benim de sürecim böyle napalim sjdnjdjd yüzüme söyleyince de ha diye duzelmiyor ki
Ayy evet muhtemelen o yüzden olmuştır canım. Ben de 1 hafta kadar atmamıştım arayıp istediler hocam doğum raporu atar mısınız girelim iznini sisteme diyeTamam canım sağol bi sorayım doğum raporunu atmamıştım ondan mı oldu ki
Benim de öyle süt alerjisi nedeniyle çoğu şeyi de yiyemeyince kaynanam gözlerinin altı karardı çok zayıfladın diyor hep bana da aslında ben de protein bol yiyorum ama inşallah düzelirizBiraz zayıflayıp birazda uykusuz kalınca göz altları renk değiltirip çöküyor ve bu bizi gerçekten sağlıklsız gösteriyor ben sağlıklı besleniyorım düzenli yemek çıkıyor evimde hemde güzel ağır yemekler proteinli vs ama bende iyi görünmüyorım senin gibiyim.
Merak etme biraz daha düzene girdiklerinde eskisi gibi olacağız bu kalıcı bir süreç değil
Beni arayan soran da olmayınca atmadım ya zaten görevlendirmeyim o yüzden belki de . Bi dr doğum raporunda nerde yazıyor izin onu da bulamadım benAyy evet muhtemelen o yüzden olmuştır canım. Ben de 1 hafta kadar atmamıştım arayıp istediler hocam doğum raporu atar mısınız girelim iznini sisteme diye
Baktım şimdi ben de, hem doğum raporunu atmışım hem de o gün verilen iş göremezlik raporunu göndermişim canım. Doğum raporunda yazmıyor diğer raporda yazıyorBeni arayan soran da olmayınca atmadım ya zaten görevlendirmeyim o yüzden belki de . Bi dr doğum raporunda nerde yazıyor izin onu da bulamadım ben![]()
Ay çok iyi o zaman 2 saat bile beklese çok iyi benim aklımda hep yarım saat kalmış o yüzden döküyordum hatta birkere bir saat önce felan kalan mamayı baktım annem veriyor nasıl kızdım sen nasıl verirsin o bozulmuştur diye kadına kızdım bideHavalar ısındı artık dolaba koymak iyi olabilir, vermeden birkaç saat önce çıkarırsın olmazsa ılıdıktan sonra verirsin canım
Ben hiç kutu mama kullanmadım canım, formül mama kullanıyorum ama sarılıktan hastaneye yattığımızda hemşire 3.5 saat oda sıcaklığında kalsa da bir şey olmaz demişti. Ben bazen yapıyorum gece mamanın yarısını içiyor mesela, kalanı hiç dolaba kaldırmadığım bile oluyor, uyandığında direkt veriyorum. Zaten kokusu rengi falan da değişmiyor. Şüpheye düşsem ben de vermem ama çoğu zaman yaptığım mama en fazla 2 saat sonra tüketilmiş oluyor.
Ben de internette öyle okudum 30dk 1 saat ancak bekleyebilir diye ama daha fazla bekletip veriyorum ben de içmediyse ve sorun yaşamadımm. Başta ben de döküyordum baktım hiç bitiremiyor dedim dökmücem kendjsjsjxkckcAy çok iyi o zaman 2 saat bile beklese çok iyi benim aklımda hep yarım saat kalmış o yüzden döküyordum hatta birkere bir saat önce felan kalan mamayı baktım annem veriyor nasıl kızdım sen nasıl verirsin o bozulmuştur diye kadına kızdım bideyazık oluyordu ya valla bundan sonra vereyim bende o zaman
Diğer rapor dediğin ne anlamadım ya çok sordum amaBaktım şimdi ben de, hem doğum raporunu atmışım hem de o gün verilen iş göremezlik raporunu göndermişim canım. Doğum raporunda yazmıyor diğer raporda yazıyor
Tek kilodan değilse güzel o zaman zamanla toparlariz inşallahBiraz zayıflayıp birazda uykusuz kalınca göz altları renk değiltirip çöküyor ve bu bizi gerçekten sağlıklsız gösteriyor ben sağlıklı besleniyorım düzenli yemek çıkıyor evimde hemde güzel ağır yemekler proteinli vs ama bende iyi görünmüyorım senin gibiyim.
Merak etme biraz daha düzene girdiklerinde eskisi gibi olacağız bu kalıcı bir süreç değil
Doğumdan hemen sonra çalışamaz raporu verdiler ondan bahsediyorum canım bak atıyorumDiğer rapor dediğin ne anlamadım ya çok sordum ama
Yok canım estağfirullah hepimiz burda birbirimize yardımcı olmaktan keyif alıyoruzDiğer rapor dediğin ne anlamadım ya çok sordum ama
Arada yoklasa da bizim epey azaldı ama her ihtimale karşı hâlâ damla kullanıyoruzMerhaba, ben Nisan annesiyim bebeğim 54 günlük felaket gaz sancısı çekiyoruz gelecekten bana bildirin lütfen bitti mi gaz sancılarımız ne zaman bitti? Kıyamıyorum yavruma ne yapacağımı şaşırdım
Bana verilmedi böyle bi şeyDoğumdan hemen sonra çalışamaz raporu verdiler ondan bahsediyorum canım bak atıyorum
Merhaba, ben Nisan annesiyim bebeğim 54 günlük felaket gaz sancısı çekiyoruz gelecekten bana bildirin lütfen bitti mi gaz sancılarımız ne zaman bitti? Kıyamıyorum yavruma ne yapacağımı şaşırdım
Halen devam ediyor bizde şiddetle değil belki ama 30 gaz mı ne kadar çok muş ağızdam mı alttan mı buBenim bebeğim de kolik değil sadece gaz çıkartırken çok sancı oluyorsa ağlıyor. Mesela dün gece 1 de uyanıp yarım saat içinde 30 35 adet gaz cıkartp agladı