- 22 Ekim 2024
- 4.054
- 9.659
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #38.361
Bugün çok sıkıcı geçiyor benim için siz niye yoksunuz ya djdnjwjdjdj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişn uyuyunca canın mı sıkıldıBugün çok sıkıcı geçiyor benim için siz niye yoksunuz ya djdnjwjdjdj
Bebişim 9 da uyumuştu da gündüz de çok uyudu esşekBebişn uyuyunca canın mı sıkıldı![]()
Ahahha maşallah maşallah. Bugün havada birşey var herhalde benim ki gündüz hiç uyumazdı bugün 2 saat uyuduBebişim 9 da uyumuştu da gündüz de çok uyudu esşekbugün çok boş kaldım bir an şok etkisi yaratti bende sndnjdndj
Benimki de aksine çok huysuz ağlayıp durdu uyuttum ağlayarak uyandı asla durmadı anlamadım ckcksmmdmdmcBebişim 9 da uyumuştu da gündüz de çok uyudu esşekbugün çok boş kaldım bir an şok etkisi yaratti bende sndnjdndj
Yani evet uyusun tabi ama aşırı tuhaf oldu yani uyandi bir saati bulmadan ki bu bir saat emzirme gaz çıkarma ile geçti mesela pit huysuzlanip uyumak istedi her seferinde böylelikle aksamı etmiş olduk djndjsjd bu kadar uyuyacagini bilsem ben de yatar uyurdum ben uyuyacagim zaman hep kısa kısa uykulari oldu bu zamana kadarAhahha maşallah maşallah. Bugün havada birşey var herhalde benim ki gündüz hiç uyumazdı bugün 2 saat uyudubu vesileyle yemek yapabildim uzun bir aradan sonra
![]()
Valla bak görüyorsun ki uyusa bir dert uyumasa bir dert nsndnsndjsndBenimki de aksine çok huysuz ağlayıp durdu uyuttum ağlayarak uyandı asla durmadı anlamadım ckcksmmdmdmc
Bcndjdjdkkskd uyuyoss uyusana kızım derdin neYa da benim totom kaşınıyor bilemedim smndjdjd
Kocam 11 e doğru geldi ama bir şeyi unutmuş gitti bidaha yeni geldi, benim uykum yok ki şuan alışmışım gebelikten beri 12 yi buluyo uyumamiz sjdnsjjdjsn anca bazen evi toparliyorum mutfagi vs yemek yapacaksam yapiyorum gece yiyoruz malesf sksnskskBcndjdjdkkskd uyuyoss uyusana kızım derdin ne
Ahahhaha bana biraz öyle gibi geldiYa da benim totom kaşınıyor bilemedim smndjdjd
Oooo keyif zamanıKocam 11 e doğru geldi ama bir şeyi unutmuş gitti bidaha yeni geldi, benim uykum yok ki şuan alışmışım gebelikten beri 12 yi buluyo uyumamiz sjdnsjjdjsn anca bazen evi toparliyorum mutfagi vs yemek yapacaksam yapiyorum gece yiyoruz malesf sksnsksk
Gassal yayınlanmış yeni sezonu nsbdjshdhshdhs onu izlicez bi bölüm izleyip yatarim artık![]()
Beynime şuan sol taraftan biri yumruk atıyor galiba uyumam lazim snsbshbsjsbdjdAhahhaha bana biraz öyle gibi geldi![]()
Ben ne zaman böyle diyip zaten uyancak diye uyumasam çocuğun uyuyasi tutuyor ::) ben geberdigimle kaliyorum. O yüzden uykum geldi mi gidip uyuyorum saat 2 bilr olsa yarım saat bile (eskiden mal ederdi ama alıştım) iyi geliyorOooo keyif zamanıben de şimdi uyuyayum benimki uyanır zaten yakında ne uyusam kardır cndnjsskksls
Valla eskiden bende gün içinde biraz uyusam kendime gelemezdim. Artık o kadar uykuya muhtacız ki fırsat buldukça uyumak iyi geliyor. Bugün bende kızımın uyuduğu 2 saatin 1 saatini uyuyarak kalanı yemek yaparak geçirdim çok verimli geçtiBen ne zaman böyle diyip zaten uyancak diye uyumasam çocuğun uyuyasi tutuyor ::) ben geberdigimle kaliyorum. O yüzden uykum geldi mi gidip uyuyorum saat 2 bilr olsa yarım saat bile (eskiden mal ederdi ama alıştım) iyi geliyor![]()
Gündüz uykusunu mu kast ediyorsun yoksa gece miValla eskiden bende gün içinde biraz uyusam kendime gelemezdim. Artık o kadar uykuya muhtacız ki fırsat buldukça uyumak iyi geliyor. Bugün bende kızımın uyuduğu 2 saatin 1 saatini uyuyarak kalanı yemek yaparak geçirdim çok verimli geçtikeşke hergün uyusa
Gündüzü kastediyorum ya benimki 30 yasında gibi takılıyor çünkü gündüz hiç uyumuyor ama hiç, gece 12 de uyuyor sonra emmesi için zor uyandırıyoruz daha da uyut uyuyabilirsenGündüz uykusunu mu kast ediyorsun yoksa gece migunduz uyumasa bile oyaliyorum dışarıyı gösteriyorum konuşuyorum biraz huysuz değilse besigine veya yataga vs bırakınca tavana bakip kendi kendine konuşup gülüyor deli sjnsjsjsjd gece uyuyo benim bebe ilk ay biraz uyumadığı oluyodu 12 lere kadar geberiyodum ama şuan şükür diyorum sadece sjnsjsjs bozulacağını bilerek çok da aldanip alistirmiyorum kendimi djbsjsbsjs
Özellikle sordum doktora balgam mı diye, hayır dedi başka şeyden bahsetti. Tam olarak hatırlamıyorum. Haftaya kontrolümüz var tekrar sorarımBenimkide önce ya hep hırıltı ve doluluk var bence normal sumkuremiyorlar balgamı atamiyorlar
Benim de hep sagimda az cikiyor, cocuk o kadarla doyamaz. Sagimda oksitosin salgilanmiyor ve hicbir pompa cocuk kadar guclu degil diyorlar, ben artik biraktim pompayla kontrol etmeyi, her seferinde canim sikiliyor diye.Selam kızlar, ya bu konuda da çok yazdım sıkmak istemiyorum kimseyi ama sizlere danışmak iyi geliyor bana. Benim sütüm az en basından beri ama son zamanlarda mememi sıktığımda 6-7 yerden aynı anda süt geliyor. Birini emzirirken diğerinden akmasada üzerimi ıslatıyor damlalar geliyor. Ama sağım yapıyorum en fazla 30 cc görüyorum. Acaba mememin kapasitesimi az böyle bişey olabilir mi? Sütyen bedenimde 80 den 90 a cıktı ama sağımda artmıyor süt![]()
Off gerçekten emzirmek bu kadar zor olmamalı yaBenim de hep sagimda az cikiyor, cocuk o kadarla doyamaz. Sagimda oksitosin salgilanmiyor ve hicbir pompa cocuk kadar guclu degil diyorlar, ben artik biraktim pompayla kontrol etmeyi, her seferinde canim sikiliyor diye.