- 12 Ağustos 2024
- 1.324
- 2.974
- 53
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #38.341
Peki e devlet veya e nabızda rapor olarak var mı bir şey?Bana verilmedi böyle bi şey![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki e devlet veya e nabızda rapor olarak var mı bir şey?Bana verilmedi böyle bi şey![]()
Benimki 104 yapıyor o zaman geri kalan günler ne olacakDoğum öncesi izin ile sonrası izin toplamı 112 gün olmalı diye biliyorum
Bende böyle çıkıyor
Aaa ne enteresanBana verilmedi böyle bi şey![]()
Bildiğim kadarıyla doğum sonrasına aktarmaları gerekiyorBenimki 104 yapıyor o zaman geri kalan günler ne olacak
Aaa ne enteresanbize de hastaneden çıkış yapılıp taburçu edilirken verildi, bildiğimizden değil, onlar yönlendirdi
Böyle çıktı doğru muPeki e devlet veya e nabızda rapor olarak var mı bir şey?
Pazartesi bi sorayım bari
Barkod yok galibaKızlar aşı kartlarınızda aşının barkod yapıstırılımı yoksa sadece hangı gun hangı asıyı oldugumı yazıyor sadece
Evet bu canım 24 haziranda bitiyormuş izninBöyle çıktı doğru mu
Hangi gün olduğu yaxıyor, hatta onu bile yazmıyolar aşıyı yapıyor sadeceKızlar aşı kartlarınızda aşının barkod yapıstırılımı yoksa sadece hangı gun hangı asıyı oldugumı yazıyor sadece
Ama şöyle bi sorun var 1martta ayrıldım ben 16hafta sayarsam 21haziran oluyor. 40+3 te doğum yaptım o üç gün de eklenmiş mi oluyorEvet bu canım 24 haziranda bitiyormuş iznin
Ayy normalde yapıstırmaları gerekıyomus bılıyomusunuz aşının uzerındekı barkoduHangi gün olduğu yaxıyor, hatta onu bile yazmıyolar aşıyı yapıyor sadece![]()
Shahahs cidden öyle miymii yeni öğrendim ballaAyy normalde yapıstırmaları gerekıyomus bılıyomusunuz aşının uzerındekı barkoduama nerdeee,benım cocugun persentıl egrısını bıle kafasına gore ıslemıs e nabızına aptallar
Cocugun e nabızında aşılarıma gırınce sağ ustte kuzum persentıl egrısı dıye gorursunShahahs cidden öyle miymii yeni öğrendim ballao dediğin şeye nasıl bakılıyor canım
Bende öyle bir şey yok girmemişlet benceCocugun e nabızında aşılarıma gırınce sağ ustte kuzum persentıl egrısı dıye gorursun![]()
Bende öyle bir şey yok girmemişlet bence![]()
Evet benımkınınde hepsını sallamıslar dogdugunda kafa olcusu 36 cm dı,1 aylıkken 35 cm gırılmıs,boyuda yanlıs gırılmıs bıtek kılosu dogru,işte ülkemızın halı hersey sallamasyonimagination forever ay buldum, sallamasyom giriyorlsr bence bunu benimkinin boyu hiç 58 ölçülmedi henüz ama öyle girilmiş
Benimkide önce ya hep hırıltı ve doluluk var bence normal sumkuremiyorlar balgamı atamiyorlarCanım aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama doğduğundan beri hırıltı var. Doktor çok normal korkulacak bir şey değil demişti ve açıklama da yaptı. Normal dediği için aklımda tutmamışıö