2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169

Eklentiler

• IMG_3957.webp
    IMG_3957.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 21
Acelya A Acelya A bu bogazına tükmük kaçma olayı bugun iyice fazlalasıtı ya uyurken bogulcak gıbı oluyor oksurmeye baslıyor tukmukten anıden.pazartesı doktor kontrolu var bakalım 3. Ay kontrolu sorunca sanada yazarım canım.korkuyorum anıden öksürmeye baslayınca uykusunda

Selam kızlar, ya bu konuda da çok yazdım sıkmak istemiyorum kimseyi ama sizlere danışmak iyi geliyor bana. Benim sütüm az en basından beri ama son zamanlarda mememi sıktığımda 6-7 yerden aynı anda süt geliyor. Birini emzirirken diğerinden akmasada üzerimi ıslatıyor damlalar geliyor. Ama sağım yapıyorum en fazla 30 cc görüyorum. Acaba mememin kapasitesimi az böyle bişey olabilir mi? Sütyen bedenimde 80 den 90 a cıktı ama sağımda artmıyor süt 🥺

Hangi gün olduğu yaxıyor, hatta onu bile yazmıyolar aşıyı yapıyor sadece 😁
Ayy normalde yapıstırmaları gerekıyomus bılıyomusunuz aşının uzerındekı barkodu😄ama nerdeee,benım cocugun persentıl egrısını bıle kafasına gore ıslemıs e nabızına aptallar

imagination forever imagination forever ay buldum, sallamasyom giriyorlsr bence bunu benimkinin boyu hiç 58 ölçülmedi henüz ama öyle girilmiş
Evet benımkınınde hepsını sallamıslar dogdugunda kafa olcusu 36 cm dı,1 aylıkken 35 cm gırılmıs,boyuda yanlıs gırılmıs bıtek kılosu dogru,işte ülkemızın halı hersey sallamasyon😄

Canım aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama doğduğundan beri hırıltı var. Doktor çok normal korkulacak bir şey değil demişti ve açıklama da yaptı. Normal dediği için aklımda tutmamışıö
Benimkide önce ya hep hırıltı ve doluluk var bence normal sumkuremiyorlar balgamı atamiyorlar

Back
X