- 2 Ekim 2022
- 2.772
- 4.230
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.301
Cnm benim yerime kaynanamla tartışırmısın rica etsemAy giremedim kac gundur nasilsiniz? Aklim hep @fnd_50 nin dediginde, cok guzel kilo verip fitlesmisti ya, ben de yapabilirim insallah diyorumonun disinda dorduncu ay atagi sanirim bu, uykularimiz cok kotu. Aksam sekizde gece uykusunu oglum nap zannediyor:) 12 ye kadar ayaktayiz her gece, sabah zaten 6 da uyaniyoruz malum. Gelisemeyecek diye tribe girmeye basladim artik. Onun disinda gecen esimin ailesi ac bu cocuk mama dedilrt bir patladim:) su an kimse evde korkudan cocuk acikmis olabilir mi acaba bile diyemiyor tepki koymak sartmis kizlar, tartisinca herkes bi rahatladi
Helal olsun valla baajanja bana sürekli diyebyyok telim çünkü ama kv kp ne zaman miziklssa ac bu açıktı mi doyursansnfalan foyolarmsinirleniyorum. Dün disardaydik 2 gibi emzirdim dışarda da uyuyondirekt veya sessiz genelde aç bile olsa aşırı acikmadan delirmiyo. 1-2 zaat geçti annesi odullendirsin mi falan diye ipekle konuşuyor.. ağzında hep bir emzirme muhabbeti sinirleniyorum. Bi de hadsiz annesi emzirmezse babannesi emzirsin ipek de aa bunda süt yok der annesine gider diyo... Gülüyor bi de sustum gülmedim de. Komik olmayan boş şakalar... Doğumda da aynısını yaptı o an derdim baskaydi diye anlamamistim sonradan dank etmişti. Simdikinde de verecektim cevabini da eşime dua etsin cidden.... Tepki koymak şart cidden yoksa böyle sakız gibi uzuyorAy giremedim kac gundur nasilsiniz? Aklim hep @fnd_50 nin dediginde, cok guzel kilo verip fitlesmisti ya, ben de yapabilirim insallah diyorumonun disinda dorduncu ay atagi sanirim bu, uykularimiz cok kotu. Aksam sekizde gece uykusunu oglum nap zannediyor:) 12 ye kadar ayaktayiz her gece, sabah zaten 6 da uyaniyoruz malum. Gelisemeyecek diye tribe girmeye basladim artik. Onun disinda gecen esimin ailesi ac bu cocuk mama dedilrt bir patladim:) su an kimse evde korkudan cocuk acikmis olabilir mi acaba bile diyemiyor tepki koymak sartmis kizlar, tartisinca herkes bi rahatladi
Ayyy ben de onu düşünüyorum ya vücudum o kadar kötü halde kiAy giremedim kac gundur nasilsiniz? Aklim hep @fnd_50 nin dediginde, cok guzel kilo verip fitlesmisti ya, ben de yapabilirim insallah diyorumonun disinda dorduncu ay atagi sanirim bu, uykularimiz cok kotu. Aksam sekizde gece uykusunu oglum nap zannediyor:) 12 ye kadar ayaktayiz her gece, sabah zaten 6 da uyaniyoruz malum. Gelisemeyecek diye tribe girmeye basladim artik. Onun disinda gecen esimin ailesi ac bu cocuk mama dedilrt bir patladim:) su an kimse evde korkudan cocuk acikmis olabilir mi acaba bile diyemiyor tepki koymak sartmis kizlar, tartisinca herkes bi rahatladi
O is bendeCnm benim yerime kaynanamla tartışırmısın rica etsem
Alin emzirin deseneHelal olsun valla baajanja bana sürekli diyebyyok telim çünkü ama kv kp ne zaman miziklssa ac bu açıktı mi doyursansnfalan foyolarmsinirleniyorum. Dün disardaydik 2 gibi emzirdim dışarda da uyuyondirekt veya sessiz genelde aç bile olsa aşırı acikmadan delirmiyo. 1-2 zaat geçti annesi odullendirsin mi falan diye ipekle konuşuyor.. ağzında hep bir emzirme muhabbeti sinirleniyorum. Bi de hadsiz annesi emzirmezse babannesi emzirsin ipek de aa bunda süt yok der annesine gider diyo... Gülüyor bi de sustum gülmedim de. Komik olmayan boş şakalar... Doğumda da aynısını yaptı o an derdim baskaydi diye anlamamistim sonradan dank etmişti. Simdikinde de verecektim cevabini da eşime dua etsin cidden.... Tepki koymak şart cidden yoksa böyle sakız gibi uzuyor
Benimki de sagolsun ac degil diyordu ama gunduzleri ise gittigi icin evde benn yalniz kaliyordum. Su an korkusundan evden calisiyorAyyy ben de onu düşünüyorum ya vücudum o kadar kötü halde kinasıl fit olcam hiç bilmiyorum eski fotolarıma bakıp duruyorum değerini bilememişim resmen vücudumun
İyi yapmışsın valls bizde de eşim tepki koyuyor annesi süt süt dedikçe yeni besledik zaten vs diye
Emzirmek ne demek ya ben başkasının çocuğunu emzirmek istemem kismede benimkini emzirmesin burda eşimin meslektaşının eşiyle aynı doğum yaptık sürekli görüşüyoruz ailecek samimiyiz, eşlerimiz gelip bize dedilerki biz birbiirmizi kardeş gibi görüyoruz yediğimiz içtiğimiz ayrı değil sizde öylesiniz bu bebekleri süt kardeş yapın sen onunkini oda seninkini emzirsin eşimden nefret geldi biranHelal olsun valla baajanja bana sürekli diyebyyok telim çünkü ama kv kp ne zaman miziklssa ac bu açıktı mi doyursansnfalan foyolarmsinirleniyorum. Dün disardaydik 2 gibi emzirdim dışarda da uyuyondirekt veya sessiz genelde aç bile olsa aşırı acikmadan delirmiyo. 1-2 zaat geçti annesi odullendirsin mi falan diye ipekle konuşuyor.. ağzında hep bir emzirme muhabbeti sinirleniyorum. Bi de hadsiz annesi emzirmezse babannesi emzirsin ipek de aa bunda süt yok der annesine gider diyo... Gülüyor bi de sustum gülmedim de. Komik olmayan boş şakalar... Doğumda da aynısını yaptı o an derdim baskaydi diye anlamamistim sonradan dank etmişti. Simdikinde de verecektim cevabini da eşime dua etsin cidden.... Tepki koymak şart cidden yoksa böyle sakız gibi uzuyor
Tuylerim diken diken oldu. Kendi oglunda yasayamadi diye mi yapiyorlar bunu neden yapiyorlar aklim almiyor asla ya.Emzirmek ne demek ya ben başkasının çocuğunu emzirmek istemem kismede benimkini emzirmesin burda eşimin meslektaşının eşiyle aynı doğum yaptık sürekli görüşüyoruz ailecek samimiyiz, eşlerimiz gelip bize dedilerki biz birbiirmizi kardeş gibi görüyoruz yediğimiz içtiğimiz ayrı değil sizde öylesiniz bu bebekleri süt kardeş yapın sen onunkini oda seninkini emzirsin eşimden nefret geldi biran
Arkadaşımın kaynanasıda arka odaya gidip gizli gizli memesini bebeğin ağzına sokuyormuş memesine koyup uyutuyormuş kendine alıştırmak için ne çeşit insanlar var yahu
Benim de sadece sağ taraf öyle oluyor çok kötü ağrıyor sağınca rahatlıyorYa bir şey sorcam bebiş 5 te uyanmasin diye perde çektim ya sjsbjsnd şimdi de 9 gibi uyanıyor aklıma takıldı çocuğun güne başlama saati olarak çok mu geç bu civarlar uyanıyor olmasibi de gece 1 defa uyanmış oldu aşırı uykuluydum hatirlamiyotum ama gece 3 gibi uyandi 3.50 civarı uyuttum sanırım beynim çalışmıyor geceleri bir süre erken uyuyayım ben de en iyisi gece 1 defa uyandığı için memelerim taş kesilip ağrıyor.... Bu bebe de anca birini emiyor diğeri fazla geliyor zaten. Eşim sağ dedi ama mantıklı mı bilemedim
Benimki de öyle canım adını falan seslenince bakmıyor ama kendi kendine kıkırdıyor sesler çıkarıyor bakınca gülüyor bencede bundüşğnceler için erken ama bize bakıp gülüyorsa bir şekilde de temas varsa öyle olacağını düşünmüyorum sağlıcakla büyütelim yavrularımızı inşallahKoçama evet acıktığında kendini kaybediyor. Ya çok korktum ya sabahtan beri otizm mi çocuk diye içim içimi yiyor. Erken evet biliyorum da offf ne bileyim. Halbuki emme dışında göz teması var, kıkır kıkır gülüp sesler çıkarıyor. Bir de kafayı taktım ses falan çıkarıyorum yok bakmıyor. Düzelir inş
Şifa olsun kuzuya inşallah canım calpol ne kadar kullandın ki sadece geçen ki aşıda kullandın bu kadardan hemen bir sorun olacağını düşünmüyorum ama sen bilirsin tabi bebişinin durumuna göre hareket edersingunaydın bebeklerrota asısını olduk bakalım sabah,agzından cıkanları hemsıre elıne eldıven takıp emdırdı parmagıyla,o an halımı gormenız lazımdı esımle goz goze kaldık kadın parmagını emdırınce oh my god benım bebıste laktoz ıntolaransı varya ınsallah dokunmaz aşıda gecer gıder uyuyor suanda
Ayy benim zilli de öyle ablası açmış geçende odaya nir girdik ikisi de tv ye hipnoz olmuşAy benim bu oglan cok fena. Gunlerdir tv ye bakmiyordum tv actim baktim benden once izlemeye baslamis dalmiş tv ye. Bugun tekrar actim bebegide tvye arkasi dönük koydum sesi duyunca kafasini geriye atmiş tv ye bakmaya calisiyor ay cok fena bu bebelerartik hic acmicam yapcak bse yok
Canım benim çok geçmiş olsun benim ilk bebe de kolik ve süt alerjisi durumu vardı bir yere çıktığımızda sırtımızdan aşağı ter akıtırdı her seferinde de eşimle kavga ederek eve gelirdik ben hava almak isterdim o bebekten strese girerdi panik atak kendisi ayrıca sonra ben dayanamazdım bağrış cıgrıs mutsuz bir şekilde dönerdik ama bebe merak etme 4. Aydan sonra rahatladı o zaman doktorumuz alerjik mama verdi süt diyetinde sütüm azaldı çokta beceremedim doktor da alerji mama raporu yazdı onu yazınca devlet karşılıyor eczaneye gidiyorsunuz bedavaya geliyor mama 2 yaşına kadar mama kullandık bunu da alerjik bebe anneleri bilsin diye yazıyorum biz bir kere raporsuz almıştık normal mamaların iki katı şuan mamalar 400 ise alerjik mamalar 800 tl onun dışında süt diyetine tam uyarsan bebişte daha rahat ediyor biraz daha rahatlarsınız inşallahKızlar doğumdan sonra pek giremedim. 56cmlik bir cüce esir etti beni. Esir derken mecazen söylemiyorum. Vallahi esir oldum. 27 günlükken zatürreden yoğun bakımda yattık. Sonra 2 gün entübe edildik. Ama çok şükür toplam 11 günde taburcu olduk. Galiba hayatımın en kötü günleriydi. Eve çıkınca kolik sancılar başladı. Ama öyle böyle değil. 7 gaz damlası var biri fayda etmedi. Sonra doktor belki süt ürünlerine alerjisi vardır diye beni diyete soktu. Çünkü mama kullanmıyoruz sadece anne sütü. Sancılar biraz hafifledi.bu seferde dışarı çıkamıyoruz. Kolik zamanı arabadan indirince ağlayan bebem şimdi arabadan korkuyor. Kanguruylada max 20dk dışarıda duyabiliyorum. Sonra feryat figan. Bazen memeye kavga ediyor. Özellikle tazyikli gelmesi bitip akış yavaşlayanca.. Yani hiç hayalim gibi değil. 2 beşiği bir puseti 1 Manuel 1de elektrikli ana kucağı 1 salıncağı olan bebem ayakta çırpınarak sallayınca uyuyor. Birde sensörler kucaktan indirince basıyor çığlığı. Siz dışarı çıkma işini nasıl yapıyorsunuz. Valla jamileliğimde ellerimde sinir sıkışması oluştu. Doktorum doğumdan sonra geçer dedi ama iyice arttı. Artık ağrıdan evladımı taşıyamıyorum. Gece uykudan uyanıyorum.çocığumda gözümü öyle korkuttu ki; dışarı çıktığımızda kıyamet kopacak diye doktora gidemiyorum
Resmen komple fazlalığım ben dndndndjdks 58 ile hamile kalmıştım öncesinde 54-55tşm şu an 75im sen düşün hiçbir şeyim olmuyorO is bende
Alin emzirin desenebenimkiler bebeyi bana vermiyorlardi ya, Turk filmlerinde olur ya, emzirir kadin kaynanaya verir bebegi, sonra irgatlik yapar, onun gibi yasadik bir sure. Biraksam mamasini da onlar vericekler atacaklar beni cope
Benimkiler de bu arada emzir demiyor, istiyorlar ki cocuk uc dort saatte bir beslensin, annesini istemesin, gazi olmasin, huzursuzlanmasin, onlar alsin cocukla oynasinlar. Bu istegi sanal bebek bile karsilayamaz valla
Benimki de sagolsun ac degil diyordu ama gunduzleri ise gittigi icin evde benn yalniz kaliyordum. Su an korkusundan evden calisiyorne kadar fazlan var ? Nasi yapcaz bilmiyorum hic ya, icine girebildigim bir kotum
Bile kalmadi
Öf şaka gibiler gerçekten.... Gitmediler mi daha sizin evden bunlar ya smndkdkdO is bende
Alin emzirin desenebenimkiler bebeyi bana vermiyorlardi ya, Turk filmlerinde olur ya, emzirir kadin kaynanaya verir bebegi, sonra irgatlik yapar, onun gibi yasadik bir sure. Biraksam mamasini da onlar vericekler atacaklar beni cope
Benimkiler de bu arada emzir demiyor, istiyorlar ki cocuk uc dort saatte bir beslensin, annesini istemesin, gazi olmasin, huzursuzlanmasin, onlar alsin cocukla oynasinlar. Bu istegi sanal bebek bile karsilayamaz valla
Benimki de sagolsun ac degil diyordu ama gunduzleri ise gittigi icin evde benn yalniz kaliyordum. Su an korkusundan evden calisiyorne kadar fazlan var ? Nasi yapcaz bilmiyorum hic ya, icine girebildigim bir kotum
Bile kalmadi
Ay komik attim ama eşinle olan kısma sonrası korkunç öf anksiyete baslayacak bende yemin ediyorum. Böyle şakalar yapıyor ya yersiz yersiz ya gerçekten yaparsa çocuk sakinlesmedi diye falan ben yokken... Bırakacağım varsa da bırakamamEmzirmek ne demek ya ben başkasının çocuğunu emzirmek istemem kismede benimkini emzirmesin burda eşimin meslektaşının eşiyle aynı doğum yaptık sürekli görüşüyoruz ailecek samimiyiz, eşlerimiz gelip bize dedilerki biz birbiirmizi kardeş gibi görüyoruz yediğimiz içtiğimiz ayrı değil sizde öylesiniz bu bebekleri süt kardeş yapın sen onunkini oda seninkini emzirsin eşimden nefret geldi biran
Arkadaşımın kaynanasıda arka odaya gidip gizli gizli memesini bebeğin ağzına sokuyormuş memesine koyup uyutuyormuş kendine alıştırmak için ne çeşit insanlar var yahu
Bunu kp mı diyor senin valla aklıma saçma sapan seyler geldi canım kusura bakma da bebe napsın babannenin pörsümüş memesini tövbe yarabbim ya bebeye bir de meme reddi yaptıracaklarHelal olsun valla baajanja bana sürekli diyebyyok telim çünkü ama kv kp ne zaman miziklssa ac bu açıktı mi doyursansnfalan foyolarmsinirleniyorum. Dün disardaydik 2 gibi emzirdim dışarda da uyuyondirekt veya sessiz genelde aç bile olsa aşırı acikmadan delirmiyo. 1-2 zaat geçti annesi odullendirsin mi falan diye ipekle konuşuyor.. ağzında hep bir emzirme muhabbeti sinirleniyorum. Bi de hadsiz annesi emzirmezse babannesi emzirsin ipek de aa bunda süt yok der annesine gider diyo... Gülüyor bi de sustum gülmedim de. Komik olmayan boş şakalar... Doğumda da aynısını yaptı o an derdim baskaydi diye anlamamistim sonradan dank etmişti. Simdikinde de verecektim cevabini da eşime dua etsin cidden.... Tepki koymak şart cidden yoksa böyle sakız gibi uzuyor
Amann bu ne böyle akıl tutulması gibi resmen gerizekalı bu insanlar midem bulandıEmzirmek ne demek ya ben başkasının çocuğunu emzirmek istemem kismede benimkini emzirmesin burda eşimin meslektaşının eşiyle aynı doğum yaptık sürekli görüşüyoruz ailecek samimiyiz, eşlerimiz gelip bize dedilerki biz birbiirmizi kardeş gibi görüyoruz yediğimiz içtiğimiz ayrı değil sizde öylesiniz bu bebekleri süt kardeş yapın sen onunkini oda seninkini emzirsin eşimden nefret geldi biran
Kurtulmuşsun tekrar çok geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin can sağlığımız önemli çünkü bebelerimiz vaarKızlarrr sessizlikl bugün en mutlu günüm
Alçım çıktı çok şükür yarabbel alemin
Ama hala yürüyemiyorum çünkü ödem ve morarma var zamanla basacakmışım ay başarım inşallah da yine de çok mutluyum hatta mutluluktan koşasım uçasım falan var ama hiçbirini yapamıyorum şuan oturmaya devamke
ay yok bence öyle bişey olmaz çok gidip gelmiyorsunuz hem siz tek bebeliyken bebemi kimseye bırakmıyordum ben nereye o oraya ne turlara gezilere katıldım her alışverişte hep yanımdaydı yanımızda olmaları bence her zaman daha iyi bırakasım gelmiyor benimde hamileyken bile kucaklayıp gidiyordum şimdi gene hep beraber gidiyoruz ama işler değişti tabiÖf şaka gibiler gerçekten.... Gitmediler mi daha sizin evden bunlar ya smndkdkd
Ay komik attim ama eşinle olan kısma sonrası korkunç öf anksiyete baslayacak bende yemin ediyorum. Böyle şakalar yapıyor ya yersiz yersiz ya gerçekten yaparsa çocuk sakinlesmedi diye falan ben yokken... Bırakacağım varsa da bırakamamzamaninda eşimin kuzenini ona bırakmışlar aynı yastalar. Çocuk acıkınca annesi ds gelmesi uzun mu sürmüş neyse emzirmiş kizi... Süt kardeşler yani. Bilemedim şimdi bunu da d hatırlayınca cidden daha düşünmem de bırakmayı falan
Bebeklerin en zor zamanını yaşıyorsun ozaman bende çıldırmış gibydim asla susmuyor yatmuyor uyumuyor burnumdan getiriyorsu helede akşamları ama şimdi kucapa alınca etrafa bakıyor en azından gene ağlamaları var yatmıyor ama ozamanki kadar korkunç değil , banada tam tersine 2. Çocuk çok yaramaz olur dediler bende 2. Çocuğum annemi delirtmişim kadın saçlarını yolmuş gerçi bend eçok farklı değilim yolmadım diyememAy ben bugün bittim ya eşim geldi devraldı sabahtan beri aşka uyumuyor ya bu geçecek mi ya hiçbirşey yapamadım bugün zorla su içtim ya gözleri gidiyor ısrarla kapatmıyor delircem ya ne derdi yani gaz da yok sıkmıyor da kendini ama yatmıyor asla allahım kafayı yiycem büyük çocuğumla ilgilenemedim hiç çocuk ortalıkta dönüp durdu önüne yemeği bile koyamadım bi yatak odadayım bi salonda uyutmakla geçti günüm durmuyor da biraz dur o zaman yok en fazla 10 dakika bakıyor ağlıyor uykusu var e napayım yat vallahi kafasını geri atıyor kucağımda gözler gittikçe direniyor napayım ben ayakta da durmuyor keşke sallamayla uyusa kollarımı boynumu sırtımı hissetmiyorum ya bu ne ya vallahi ikinciler kolay olur dediler rezillik sakın yapmayın ikinci kolay felan değil ilkinden betermiş ki ilk kızım aşırı gazlı zor bir bebekti hep ağlardı dediler ikinci akıllı olur ay yok bu da onun aynısı ya gerçi onların demesiyle yapmadım tabiki istiyordum ama umudum da vardı bu belki daha akıllı olur bende tecrübeliyim hani diyordum herşey daha iyi geçer ama ilk 40 gün iyiydi ama birkaç zamandır gerçekten psikolojim çöküyor güçlü durmaya çalıştıkça bebeğim zorlaştırıyor kendini vallahi pilim bitiyor allahım güç ver ya yetebileyim çocuklara zaten tipim kaymış durumda kilo desen leş gibiyim aynada bakmak istemiyorum göbek meme sırt rezillik 1.58 boyum var 70 kiloyum leş ya leş nefret ettim kendimden zaten . Eşim desen beklenti içinde her akşam umutla yanaşıyor ama yok canım bende ne istek ne güç yok :) boşa uğraşıyor o da kusura bakmasın maalesef bitik durumdayım
Amin canım benim çok teşekkür ediyorum çok zor gerçekten Allah korusun kimseye göstermesinKurtulmuşsun tekrar çok geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin can sağlığımız önemli çünkü bebelerimiz vaar
Kp ağlayınca tek tahmini acıkmış bu skdbsjjdjd kv diyor diğerlerini sjdbjsjd arabada avmde 1 saat içinde on defa demiştir annesi odullendirsin ipeği diye skshshbsjsbd gıcık oluyorum kocam bile dese inadına emzirmeyesim geliyo o derece tilt ettiler beniBunu kp mı diyor senin valla aklıma saçma sapan seyler geldi canım kusura bakma da bebe napsın babannenin pörsümüş memesini tövbe yarabbim ya bebeye bir de meme reddi yaptıracaklar
Amann bu ne böyle akıl tutulması gibi resmen gerizekalı bu insanlar midem bulandı
Hadi gözün aydinnnnnnn snxbjdd koşma sen biraz dinlen bi kendine gelsin ayacuklarinKızlarrr sessizlikl bugün en mutlu günüm
Alçım çıktı çok şükür yarabbel alemin
Ama hala yürüyemiyorum çünkü ödem ve morarma var zamanla basacakmışım ay başarım inşallah da yine de çok mutluyum hatta mutluluktan koşasım uçasım falan var ama hiçbirini yapamıyorum şuan oturmaya devamke
Çok gidip gelmiyoruz (max iki haftada bir veya haftalik gibi denk geliyoruz illa. Bebis yokken ayda bir falandı akbdjbdjsjdjajs araba varken ben yine gidip geliyodum ara ara gönlü olsun diye arabadan sonra ayda iki ayda bire çıkmıştı ama bebişi ozluyorlaray yok bence öyle bişey olmaz çok gidip gelmiyorsunuz hem siz tek bebeliyken bebemi kimseye bırakmıyordum ben nereye o oraya ne turlara gezilere katıldım her alışverişte hep yanımdaydı yanımızda olmaları bence her zaman daha iyi bırakasım gelmiyor benimde hamileyken bile kucaklayıp gidiyordum şimdi gene hep beraber gidiyoruz ama işler değişti tabi
Ne guzel esinin hala seni arzuladigini biliyorsun en azindan. Biz dogumdan beri sifir. Canim istemiyor okey de insan karsi taraf bir adim atsin istiyor. Evde hep birisi vardi, hic basbasa kalamadik hala, cocuk da bizim odada ama ne bileyim ya, gucume gidiyor biraz.Ay ben bugün bittim ya eşim geldi devraldı sabahtan beri aşka uyumuyor ya bu geçecek mi ya hiçbirşey yapamadım bugün zorla su içtim ya gözleri gidiyor ısrarla kapatmıyor delircem ya ne derdi yani gaz da yok sıkmıyor da kendini ama yatmıyor asla allahım kafayı yiycem büyük çocuğumla ilgilenemedim hiç çocuk ortalıkta dönüp durdu önüne yemeği bile koyamadım bi yatak odadayım bi salonda uyutmakla geçti günüm durmuyor da biraz dur o zaman yok en fazla 10 dakika bakıyor ağlıyor uykusu var e napayım yat vallahi kafasını geri atıyor kucağımda gözler gittikçe direniyor napayım ben ayakta da durmuyor keşke sallamayla uyusa kollarımı boynumu sırtımı hissetmiyorum ya bu ne ya vallahi ikinciler kolay olur dediler rezillik sakın yapmayın ikinci kolay felan değil ilkinden betermiş ki ilk kızım aşırı gazlı zor bir bebekti hep ağlardı dediler ikinci akıllı olur ay yok bu da onun aynısı ya gerçi onların demesiyle yapmadım tabiki istiyordum ama umudum da vardı bu belki daha akıllı olur bende tecrübeliyim hani diyordum herşey daha iyi geçer ama ilk 40 gün iyiydi ama birkaç zamandır gerçekten psikolojim çöküyor güçlü durmaya çalıştıkça bebeğim zorlaştırıyor kendini vallahi pilim bitiyor allahım güç ver ya yetebileyim çocuklara zaten tipim kaymış durumda kilo desen leş gibiyim aynada bakmak istemiyorum göbek meme sırt rezillik 1.58 boyum var 70 kiloyum leş ya leş nefret ettim kendimden zaten . Eşim desen beklenti içinde her akşam umutla yanaşıyor ama yok canım bende ne istek ne güç yok :) boşa uğraşıyor o da kusura bakmasın maalesef bitik durumdayım
Belki o da seni düşünüyordur bozma moralini tek de kalmamışsınız bunun da etkisi vardırNe guzel esinin hala seni arzuladigini biliyorsun en azindan. Biz dogumdan beri sifir. Canim istemiyor okey de insan karsi taraf bir adim atsin istiyor. Evde hep birisi vardi, hic basbasa kalamadik hala, cocuk da bizim odada ama ne bileyim ya, gucume gidiyor biraz.
bizi tasiyacaklar iste. Hala tasinmayi bekliyoruzÖf şaka gibiler gerçekten.... Gitmediler mi daha sizin evden bunlar ya smndkdkd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?