2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Cnm benim yerime kaynanamla tartışırmısın rica etsem

Helal olsun valla baajanja bana sürekli diyebyyok telim çünkü ama kv kp ne zaman miziklssa ac bu açıktı mi doyursansnfalan foyolarmsinirleniyorum. Dün disardaydik 2 gibi emzirdim dışarda da uyuyondirekt veya sessiz genelde aç bile olsa aşırı acikmadan delirmiyo. 1-2 zaat geçti annesi odullendirsin mi falan diye ipekle konuşuyor.. ağzında hep bir emzirme muhabbeti sinirleniyorum. Bi de hadsiz annesi emzirmezse babannesi emzirsin ipek de aa bunda süt yok der annesine gider diyo... Gülüyor bi de sustum gülmedim de. Komik olmayan boş şakalar... Doğumda da aynısını yaptı o an derdim baskaydi diye anlamamistim sonradan dank etmişti. Simdikinde de verecektim cevabini da eşime dua etsin cidden.... Tepki koymak şart cidden yoksa böyle sakız gibi uzuyor

Ayyy ben de onu düşünüyorum ya vücudum o kadar kötü halde ki nasıl fit olcam hiç bilmiyorum eski fotolarıma bakıp duruyorum değerini bilememişim resmen vücudumun
İyi yapmışsın valls bizde de eşim tepki koyuyor annesi süt süt dedikçe yeni besledik zaten vs diye

Cnm benim yerime kaynanamla tartışırmısın rica etsem
O is bende
Alin emzirin desene benimkiler bebeyi bana vermiyorlardi ya, Turk filmlerinde olur ya, emzirir kadin kaynanaya verir bebegi, sonra irgatlik yapar, onun gibi yasadik bir sure. Biraksam mamasini da onlar vericekler atacaklar beni cope
Benimkiler de bu arada emzir demiyor, istiyorlar ki cocuk uc dort saatte bir beslensin, annesini istemesin, gazi olmasin, huzursuzlanmasin, onlar alsin cocukla oynasinlar. Bu istegi sanal bebek bile karsilayamaz valla
Benimki de sagolsun ac degil diyordu ama gunduzleri ise gittigi icin evde benn yalniz kaliyordum. Su an korkusundan evden calisiyor ne kadar fazlan var ? Nasi yapcaz bilmiyorum hic ya, icine girebildigim bir kotum
Bile kalmadi

Emzirmek ne demek ya ben başkasının çocuğunu emzirmek istemem kismede benimkini emzirmesin burda eşimin meslektaşının eşiyle aynı doğum yaptık sürekli görüşüyoruz ailecek samimiyiz, eşlerimiz gelip bize dedilerki biz birbiirmizi kardeş gibi görüyoruz yediğimiz içtiğimiz ayrı değil sizde öylesiniz bu bebekleri süt kardeş yapın sen onunkini oda seninkini emzirsin eşimden nefret geldi biran

Arkadaşımın kaynanasıda arka odaya gidip gizli gizli memesini bebeğin ağzına sokuyormuş memesine koyup uyutuyormuş kendine alıştırmak için ne çeşit insanlar var yahu

Tuylerim diken diken oldu. Kendi oglunda yasayamadi diye mi yapiyorlar bunu neden yapiyorlar aklim almiyor asla ya.

Benim de sadece sağ taraf öyle oluyor çok kötü ağrıyor sağınca rahatlıyor
Benimki de öyle canım adını falan seslenince bakmıyor ama kendi kendine kıkırdıyor sesler çıkarıyor bakınca gülüyor bencede bundüşğnceler için erken ama bize bakıp gülüyorsa bir şekilde de temas varsa öyle olacağını düşünmüyorum sağlıcakla büyütelim yavrularımızı inşallah
Şifa olsun kuzuya inşallah canım calpol ne kadar kullandın ki sadece geçen ki aşıda kullandın bu kadardan hemen bir sorun olacağını düşünmüyorum ama sen bilirsin tabi bebişinin durumuna göre hareket edersin
Ayy benim zilli de öyle ablası açmış geçende odaya nir girdik ikisi de tv ye hipnoz olmuş hiç farketmemiştim meğerse bakıyormuş ne zamandan beri bir de
Canım benim çok geçmiş olsun benim ilk bebe de kolik ve süt alerjisi durumu vardı bir yere çıktığımızda sırtımızdan aşağı ter akıtırdı her seferinde de eşimle kavga ederek eve gelirdik ben hava almak isterdim o bebekten strese girerdi panik atak kendisi ayrıca sonra ben dayanamazdım bağrış cıgrıs mutsuz bir şekilde dönerdik ama bebe merak etme 4. Aydan sonra rahatladı o zaman doktorumuz alerjik mama verdi süt diyetinde sütüm azaldı çokta beceremedim doktor da alerji mama raporu yazdı onu yazınca devlet karşılıyor eczaneye gidiyorsunuz bedavaya geliyor mama 2 yaşına kadar mama kullandık bunu da alerjik bebe anneleri bilsin diye yazıyorum biz bir kere raporsuz almıştık normal mamaların iki katı şuan mamalar 400 ise alerjik mamalar 800 tl onun dışında süt diyetine tam uyarsan bebişte daha rahat ediyor biraz daha rahatlarsınız inşallah

Resmen komple fazlalığım ben dndndndjdks 58 ile hamile kalmıştım öncesinde 54-55tşm şu an 75im sen düşün hiçbir şeyim olmuyor

Öf şaka gibiler gerçekten.... Gitmediler mi daha sizin evden bunlar ya smndkdkd
Ay komik attim ama eşinle olan kısma sonrası korkunç öf anksiyete baslayacak bende yemin ediyorum. Böyle şakalar yapıyor ya yersiz yersiz ya gerçekten yaparsa çocuk sakinlesmedi diye falan ben yokken... Bırakacağım varsa da bırakamam zamaninda eşimin kuzenini ona bırakmışlar aynı yastalar. Çocuk acıkınca annesi ds gelmesi uzun mu sürmüş neyse emzirmiş kizi... Süt kardeşler yani. Bilemedim şimdi bunu da d hatırlayınca cidden daha düşünmem de bırakmayı falan

Bunu kp mı diyor senin valla aklıma saçma sapan seyler geldi canım kusura bakma da bebe napsın babannenin pörsümüş memesini tövbe yarabbim ya bebeye bir de meme reddi yaptıracaklar
Amann bu ne böyle akıl tutulması gibi resmen gerizekalı bu insanlar midem bulandı

Kızlarrr sessizlikl bugün en mutlu günüm
Alçım çıktı çok şükür yarabbel alemin
Ama hala yürüyemiyorum çünkü ödem ve morarma var zamanla basacakmışım ay başarım inşallah da yine de çok mutluyum hatta mutluluktan koşasım uçasım falan var ama hiçbirini yapamıyorum şuan oturmaya devamke

Kurtulmuşsun tekrar çok geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin can sağlığımız önemli çünkü bebelerimiz vaar

ay yok bence öyle bişey olmaz çok gidip gelmiyorsunuz hem siz tek bebeliyken bebemi kimseye bırakmıyordum ben nereye o oraya ne turlara gezilere katıldım her alışverişte hep yanımdaydı yanımızda olmaları bence her zaman daha iyi bırakasım gelmiyor benimde hamileyken bile kucaklayıp gidiyordum şimdi gene hep beraber gidiyoruz ama işler değişti tabi

Ay ben bugün bittim ya eşim geldi devraldı sabahtan beri aşka uyumuyor ya bu geçecek mi ya hiçbirşey yapamadım bugün zorla su içtim ya gözleri gidiyor ısrarla kapatmıyor delircem ya ne derdi yani gaz da yok sıkmıyor da kendini ama yatmıyor asla allahım kafayı yiycem büyük çocuğumla ilgilenemedim hiç çocuk ortalıkta dönüp durdu önüne yemeği bile koyamadım bi yatak odadayım bi salonda uyutmakla geçti günüm durmuyor da biraz dur o zaman yok en fazla 10 dakika bakıyor ağlıyor uykusu var e napayım yat vallahi kafasını geri atıyor kucağımda gözler gittikçe direniyor napayım ben ayakta da durmuyor keşke sallamayla uyusa kollarımı boynumu sırtımı hissetmiyorum ya bu ne ya vallahi ikinciler kolay olur dediler rezillik sakın yapmayın ikinci kolay felan değil ilkinden betermiş ki ilk kızım aşırı gazlı zor bir bebekti hep ağlardı dediler ikinci akıllı olur ay yok bu da onun aynısı ya gerçi onların demesiyle yapmadım tabiki istiyordum ama umudum da vardı bu belki daha akıllı olur bende tecrübeliyim hani diyordum herşey daha iyi geçer ama ilk 40 gün iyiydi ama birkaç zamandır gerçekten psikolojim çöküyor güçlü durmaya çalıştıkça bebeğim zorlaştırıyor kendini vallahi pilim bitiyor allahım güç ver ya yetebileyim çocuklara zaten tipim kaymış durumda kilo desen leş gibiyim aynada bakmak istemiyorum göbek meme sırt rezillik 1.58 boyum var 70 kiloyum leş ya leş nefret ettim kendimden zaten . Eşim desen beklenti içinde her akşam umutla yanaşıyor ama yok canım bende ne istek ne güç yok :) boşa uğraşıyor o da kusura bakmasın maalesef bitik durumdayım

Bebeklerin en zor zamanını yaşıyorsun ozaman bende çıldırmış gibydim asla susmuyor yatmuyor uyumuyor burnumdan getiriyorsu helede akşamları ama şimdi kucapa alınca etrafa bakıyor en azından gene ağlamaları var yatmıyor ama ozamanki kadar korkunç değil , banada tam tersine 2. Çocuk çok yaramaz olur dediler bende 2. Çocuğum annemi delirtmişim kadın saçlarını yolmuş gerçi bend eçok farklı değilim yolmadım diyememdedikleri gibide çıktı ben çok zorlandım bu bebede ağlağın teki çıktı

Kp ağlayınca tek tahmini acıkmış bu skdbsjjdjd kv diyor diğerlerini sjdbjsjd arabada avmde 1 saat içinde on defa demiştir annesi odullendirsin ipeği diye skshshbsjsbd gıcık oluyorum kocam bile dese inadına emzirmeyesim geliyo o derece tilt ettiler beni öyle valla laf arasında cok söylemiştir bugün de söyledi bi gelemedim ipeği banyo yaparken göremedim diye.... Neyini merak ediyorsun anlamadim ki , emzirirken de izlemeyi seviyor bundan rahatsiz oluyorum ama bebişin emme anını sevdiği için ozledigindendir diye saf duygularla bişi demiyorum jsbdjjdj ama b*kunu cikarmaya basladi. Ben bebeğin bakim vereni kimse o görsün ciplak halde sadece istiyorum babasi da dahil. Bakim vermiyorsa arada vs o bile gormesin abi ne gerek var neyini merak ediyon sjbdjsndkdjdj hiç demiyorum öyle söylediğinde duymazdan geliyorum aynen knk gelirsin sjdbjdjdjd o var diye yikayacaksam da yikamam o gün.... Kendi annem de dahil buna bu arada ama annem merak etmiyor ki söylenince soylendim oluyo diye soylenmiyorum da eşime ama rahatsız oluyorum. Neyse ki babasi elini öpünce gözünün önünde gelip elini siliyo kocam ajsbahshjashkaniajs ben hiçbir şey demiyorum kendi benden daha dikkatli hatta o yüzden içim biraz soğudu yani takmiyorum fazla
Hadi gözün aydinnnnnnn snxbjdd koşma sen biraz dinlen bi kendine gelsin ayacuklarin
Çok gidip gelmiyoruz (max iki haftada bir veya haftalik gibi denk geliyoruz illa. Bebis yokken ayda bir falandı akbdjbdjsjdjajs araba varken ben yine gidip geliyodum ara ara gönlü olsun diye arabadan sonra ayda iki ayda bire çıkmıştı ama bebişi ozluyorlar masmalesef çok sik olmasa xa gidiyoruz işte bi de aynısını düşünüyorum bebisimi takarim koluma giderim her yere ekstrem bir durum olmadıkça zaten gerek de kalmaz sanki barlara cluplara mi gidiyorum bebişle her yere giderim sjsbsjdbjdjd ay saf ben bi de işe girersem annesi bakar bebişe diyordum ben biraksam o bakmaz zaten işten hiç cikasi da yok (sigortasini oderiz diyoduk cikarsa bebişe bakar vs) ne masum saf salak misim sbdsjjdjs şimdi bana para verse baksin istemem çok

Ne guzel esinin hala seni arzuladigini biliyorsun en azindan. Biz dogumdan beri sifir. Canim istemiyor okey de insan karsi taraf bir adim atsin istiyor. Evde hep birisi vardi, hic basbasa kalamadik hala, cocuk da bizim odada ama ne bileyim ya, gucume gidiyor biraz.

Belki o da seni düşünüyordur bozma moralini tek de kalmamışsınız bunun da etkisi vardır

Öf şaka gibiler gerçekten.... Gitmediler mi daha sizin evden bunlar ya smndkdkd
bizi tasiyacaklar iste. Hala tasinmayi bekliyoruz cok karisik islerimiz ne yasicaz bilmiyorum ya
hep de evdeler, arada bi yuruyuse ciksalar. Esim sey diyor acaba onlar da bizim icin ayni seyi diyor mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…