2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben de bugün yumurta sarısı verdim şimdilik bti şey yokinşallah olmazda. Sarının yarısını da yedi

geçmiş olsun pamuğa tipe bak maşallah ben de bugün bunu yaşadım yumurtadan şüpheleniyorum sabahtan kızardı uyumadan önce hafif sönmüş gibiydi ama ev ışığında çok belli olmuyo güneşte bakcam yarın. fakat böyle dairesel kızarıklıklar olmadı daha belirsiz şekillerde ve beyaz beneksiz lezyonlar oldu. bi de sırtında göğsünde nokta nokta kızarıklıklar falan oldu ama cildi zaten sıkıntılı olduğundan çok ayırt edemiyorum yediği mi dokundu başka bişey mi

Teşekkür ediyoruz Size de çok geçmiş olsun
Farklı başka bir şey yedi mi biz de emin olamadık çünkü bir gün önce yoğurt vermiştik doktor 24 saat etkili olabilir dedi tam anlamak için 2-3 gün sonra yeniden deneyin dedi seninki de alerjidir genelde böyle beyaz uç şeklinde olmuyormuş doktor önce bir şey ısırmış gibi dedi sonra sönünce alerji ihtimali üzerinde durdu

Aaa yeni gördüm bende inşallah uzun sürmez, bu arada Açelya da yok uzun süredir inşallah iyidir
Evet bir ara girdi beğeni atmış ama yazmamış noldu acaba bende çok merak ediyorum
Birbirlerini mi şikayet ettiler acaba
Yok ya bizimkilerin onu kaale alıp şikayet edeceğini sanmıyorum
Ay yeni gördüm ben de nsıl geçti mi denediniz mi koluna sürüp hemen mi oldu soru yağmuruna tuttum kusura bakma
Yok canım denemedik daha 2-3 gün sonra deneyeceğiz
Hehdhdhshshsh ben minnoşu şikayet etcektim dedim bizimkiler de ban yer boşver ckkckxkx
Ahah bir şikayete hemen banlıyorlar mı ya ne kadar ilgililer

Kim şikayet etti acaba nasıl oluyor ki o banlama işi E elektroforez görebiliyor mu acaba
Çok geçmiş olsun bu arada canım geçer hemen hiçbir şeye alerjisi olmaz inşallah

Kim şikayet etti acaba nasıl oluyor ki o banlama işi E elektroforez görebiliyor mu acaba
Valla bende bilmiyorum hiç ban yemedim İnşallah canım sağol hiçbirinin alerjisi çıkmaz inşallah

Buyuk editorler moderatorler yapiyor o isi diye biliyorum. Ya ben bugun olayin nerden ciktigni anlamaya calisirken birkac hesaba baktim, kim ne yazmis vs diye, o sirada gordum aramizdan birisi o editorlerden birinin hesabina bakiyordu skdjdkdkdjrj bendeki stalkerlik seviyesi ama kimdi hatirlamiyorum, ben gerginlik yapan arkadasi kendimden kisitladim valla, yazdigini ettigni gormuyorum. Bizim kizlara uzuldum, gereksiz ban yediler ama kk nin sanindandir hayirli olsun warcrew ban yemedim demezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…