- 28 Ağustos 2024
- 641
- 1.455
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.961
Ben de bugün yumurta sarısı verdim şimdilik bti şey yokinşallah olmazda. Sarının yarısını da yedibu ne yav sinirler gerilmiş herkes ban yemiş minnoşa karşı kabalaşılmasına uyuz olmuştum önceden bana da böyle yapıldığı için ama bu laflar nedir yav xD pişman oldum şimdi
benim oğlanda yumurta alerjisi yok falan demiştim burda ama dün sabah yine yumurta verdim bugün iyileşmiş egzamaları hortladı ve hafif döküntüler verdi alnında ve yanağında şüphelendim cildi düzelene kadar vermiycem sonra tekrar deniycem :/ önceden de 2-3 kere verdim hiç böyle olmamıştı
geçmiş olsun pamuğa tipe bak maşallah ben de bugün bunu yaşadım yumurtadan şüpheleniyorum sabahtan kızardı uyumadan önce hafif sönmüş gibiydi ama ev ışığında çok belli olmuyo güneşte bakcam yarın. fakat böyle dairesel kızarıklıklar olmadı daha belirsiz şekillerde ve beyaz beneksiz lezyonlar oldu. bi de sırtında göğsünde nokta nokta kızarıklıklar falan oldu ama cildi zaten sıkıntılı olduğundan çok ayırt edemiyorum yediği mi dokundu başka bişey miBir de baksanıza uçları beyaz beyaz doktor dedi bence onu bir şey ısırmış sonra dedim ama söndü bebe eski haline söndü hmm o zaman alerji dedi sinek ısırığı hemen geçme ama gerçekten sinek ısırığı gibi duruyordu
Aaa yeni gördüm bende inşallah uzun sürmez, bu arada Açelya da yok uzun süredir inşallah iyidirDönerler uzun süreli değildir diye düşünüyorum diğer sorunlu arkadaş da banlanmış kim şikayet etti acaba bende onu merak ettim
Birbirlerini mi şikayet ettiler acabaDönerler uzun süreli değildir diye düşünüyorum diğer sorunlu arkadaş da banlanmış kim şikayet etti acaba bende onu merak ettim
Ay yeni gördüm ben de nsıl geçti mi denediniz mi koluna sürüp hemen mi olduKıslar yumurta sarısına dikkat alerji olduk
Hehdhdhshshsh ben minnoşu şikayet etcektim dedim bizimkiler de ban yer boşver ckkckxkxDönerler uzun süreli değildir diye düşünüyorum diğer sorunlu arkadaş da banlanmış kim şikayet etti acaba bende onu merak ettim
Teşekkür ediyoruzgeçmiş olsun pamuğa tipe bak maşallah ben de bugün bunu yaşadım yumurtadan şüpheleniyorum sabahtan kızardı uyumadan önce hafif sönmüş gibiydi ama ev ışığında çok belli olmuyo güneşte bakcam yarın. fakat böyle dairesel kızarıklıklar olmadı daha belirsiz şekillerde ve beyaz beneksiz lezyonlar oldu. bi de sırtında göğsünde nokta nokta kızarıklıklar falan oldu ama cildi zaten sıkıntılı olduğundan çok ayırt edemiyorum yediği mi dokundu başka bişey mi
Evet bir ara girdi beğeni atmış ama yazmamış noldu acaba bende çok merak ediyorumAaa yeni gördüm bende inşallah uzun sürmez, bu arada Açelya da yok uzun süredir inşallah iyidir
Yok ya bizimkilerin onu kaale alıp şikayet edeceğini sanmıyorumBirbirlerini mi şikayet ettiler acaba
Yok canım denemedik daha 2-3 gün sonra deneyeceğizAy yeni gördüm ben de nsıl geçti mi denediniz mi koluna sürüp hemen mi oldusoru yağmuruna tuttum kusura bakma
Ahah bir şikayete hemen banlıyorlar mı ya ne kadar ilgililerHehdhdhshshsh ben minnoşu şikayet etcektim dedim bizimkiler de ban yer boşver ckkckxkx
Kim şikayet etti acaba nasıl oluyor ki o banlama işi E elektroforez görebiliyor mu acabaEvet bir ara girdi beğeni atmış ama yazmamış noldu acaba bende çok merak ediyorum
Yok ya bizimkilerin onu kaale alıp şikayet edeceğini sanmıyorum
Yok canım denemedik daha 2-3 gün sonra deneyeceğiz
Ahah bir şikayete hemen banlıyorlar mı ya ne kadar ilgililer
Valla bende bilmiyorum hiç ban yemedimKim şikayet etti acaba nasıl oluyor ki o banlama işi E elektroforez görebiliyor mu acaba
Çok geçmiş olsun bu arada canım geçer hemen hiçbir şeye alerjisi olmaz inşallah
Aynen bakıyolar şikayete, tartışma vs olursa uzun sürüyosa banlıyolar konuya karışanları mdnsnsnsjksValla bende bilmiyorum hiç ban yemedimİnşallah canım sağol hiçbirinin alerjisi çıkmaz inşallah
Ahahah neyseki ben köşeden dönmüşümAynen bakıyolar şikayete, tartışma vs olursa uzun sürüyosa banlıyolar konuya karışanları mdnsnsnsjks
Keşke ben de karışsaydım ya tüh canım büşram ve püskevitimAhahah neyseki ben köşeden dönmüşüm
Bizi de gömer oAllah kurtarsın bacim jsbxhxnjcj
Bende de 3-4 gündür aynı sorun var. Hava serinledi, üşütüyorum diyorum ben hep ama, bilemedim şimdiKızlar salgın var geçireniniz varmı çok fenayım ya karın bağırsak ağrısı bitirdi valla 1 haftadır
Evet yaAy kızlar ban mı yedi ya
Olan oldu artık dönüşte bir kutlama yaparızKeşke ben de karışsaydım ya tüh canım büşram ve püskevitim
Tüh ya okudum şimdi de epeyi gerilmiş ortamEvet ya
Buyuk editorler moderatorler yapiyor o isi diye biliyorum. Ya ben bugun olayin nerden ciktigni anlamaya calisirken birkac hesaba baktim, kim ne yazmis vs diye, o sirada gordum aramizdan birisi o editorlerden birinin hesabina bakiyordu skdjdkdkdjrj bendeki stalkerlik seviyesiKim şikayet etti acaba nasıl oluyor ki o banlama işi E elektroforez görebiliyor mu acaba
Çok geçmiş olsun bu arada canım geçer hemen hiçbir şeye alerjisi olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?