- 26 Ocak 2021
- 796
- 2.359
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.321
Ben de yeni 3-5 elbise aldim yazlik surekli onlari giyiyorum ama tasinacagimiz yer cok hep soguk ve yagmurluResmen komple fazlalığım ben dndndndjdks 58 ile hamile kalmıştım öncesinde 54-55tşm şu an 75im sen düşün hiçbir şeyim olmuyor
İnşallah kısa sürede tasinirsiniz da herkes kendi evine gider chvhhchvhvjjvbizi tasiyacaklar iste. Hala tasinmayi bekliyoruzcok karisik islerimiz ne yasicaz bilmiyorum ya
hep de evdeler, arada bi yuruyuse ciksalar. Esim sey diyor acaba onlar da bizim icin ayni seyi diyor mudur
Ya canımsın öyle deme belki durumun farkında eşin de hem hep birileri varmış hem yorgunsunfur diye yanaşmıyordur den iyi hissettiğin biranda bir adım atabilirsin ben de mesela bir hafta önceye kadar bebeğim de duruyordu iyiydi moralim de iyiydi bazen onu beklemeden kendim adım atıyordumNe guzel esinin hala seni arzuladigini biliyorsun en azindan. Biz dogumdan beri sifir. Canim istemiyor okey de insan karsi taraf bir adim atsin istiyor. Evde hep birisi vardi, hic basbasa kalamadik hala, cocuk da bizim odada ama ne bileyim ya, gucume gidiyor biraz.
Ben hiç bakmadım çok üzülüyorum eski halimi düşününce. Karın kası yapmıştım, bacaklarım taş giydi. Şimdi 77 kiloluk bir ayıyım. Memelerim de sarkıkAyyy ben de onu düşünüyorum ya vücudum o kadar kötü halde kinasıl fit olcam hiç bilmiyorum eski fotolarıma bakıp duruyorum değerini bilememişim resmen vücudumun
İyi yapmışsın valls bizde de eşim tepki koyuyor annesi süt süt dedikçe yeni besledik zaten vs diye
Doğumdan beri sıfırsa iyi. Bizde hamile kaldığımdan beri sıfırNe guzel esinin hala seni arzuladigini biliyorsun en azindan. Biz dogumdan beri sifir. Canim istemiyor okey de insan karsi taraf bir adim atsin istiyor. Evde hep birisi vardi, hic basbasa kalamadik hala, cocuk da bizim odada ama ne bileyim ya, gucume gidiyor biraz.
Ben de çok düşündüm de altı üstü bez, mekaniği yok elektroniği yok değmez bence ya. Ebebekten aldım allahın kangurusu yaniKızlar ya kanguru almak istiyorum babybjörn farkı ne ki bu kadar pahalı, değecekse ikinci el bakıcam. Sizlerde hangileri var memnun musunuz?
Ben 90 cc veriyorum canım ama tek meme emziriyorum. Bir memem iyileşmediği için. Zaten memeden pek bişey çekmiyor tembel kızım. Memeden çektiğimde bayağı aç oluyor 90 cc içiyor.Kızlar emzirme sonrası mama verenler kaç ml veriyorsunuz tek seferde? Günde kaç ml mama alıyorlar anne sütü artı mama alan bebişleriniz
Onun büzüşük dudaklarını yerim. Benimkide böyle yapıyor öpüyorum ağzını her seferindeKüçük paket leri varsa bu mamaların onlardan alıp deneyebilirsin hipp organik comfort ta iyi diye duymuştum , yinede rahatlar belki mama stoklarınıda ihtiyaç sahibi birine verebilirsin
Yok bacım su iş güç bitmiyor işte bayramlık ikramları bakıyorum neler yaomayı düşünüyorsunuz yada memleketemi gidiyorsunuz
Doğdu doğasılııı öyle bir bebikim var yattığı an nefesini kesene kadar ağlıyor(aklıma kıvılcım geliyor bizi tehdit ediyor sanki) kucağa alıp oturuncada kabul etmiyormuş beyfendi
Sadece bir ay bekle ve seni prenses gibi hissettiren o anın tadını çıkar
İlk defa komşunun kucağına gittiğinde bana bakıp böyle yaptı çook güzeeelldiiii
Aşağı bırakıyorum o anı
Yaaa çok tatlı iyi yapmışsın sorumluluk sahibi biri olsunoğluşumu bende öyle alıştırmıştım 15 günlükten tutup içiyordu annem şaşırmıştı sen aç bıraktın çocuğu ondan kendini beslemeye başladı dedi
Ay bu korkunç bişey. Arada çarşıda işim olunca kayınvalideme bırakıyordum şimdi aklıma hep bu gelecekEmzirmek ne demek ya ben başkasının çocuğunu emzirmek istemem kismede benimkini emzirmesin burda eşimin meslektaşının eşiyle aynı doğum yaptık sürekli görüşüyoruz ailecek samimiyiz, eşlerimiz gelip bize dedilerki biz birbiirmizi kardeş gibi görüyoruz yediğimiz içtiğimiz ayrı değil sizde öylesiniz bu bebekleri süt kardeş yapın sen onunkini oda seninkini emzirsin eşimden nefret geldi biran
Arkadaşımın kaynanasıda arka odaya gidip gizli gizli memesini bebeğin ağzına sokuyormuş memesine koyup uyutuyormuş kendine alıştırmak için ne çeşit insanlar var yahu
Ahahha bizde tam olarak böyleyizDoğumdan beri sıfırsa iyi. Bizde hamile kaldığımdan beri sıfırkocam diyor ki artık yapamayız kızımıza ayıp olur bundan sonra kardeşiz benim de hiç canım istemiyor zaten. İyi böyle bence elleşme hiç
Ben bu yazı gözden çıkardım kışa doğru diyete gircem. Hayır bir de iştahım öyle açık ki aşırı zevk alıyorum yemek yemektenBen 90 cc veriyorum canım ama tek meme emziriyorum. Bir memem iyileşmediği için. Zaten memeden pek bişey çekmiyor tembel kızım. Memeden çektiğimde bayağı aç oluyor 90 cc içiyor.
Onun büzüşük dudaklarını yerim. Benimkide böyle yapıyor öpüyorum ağzını her seferinde
Ay bu korkunç bişey. Arada çarşıda işim olunca kayınvalideme bırakıyordum şimdi aklıma hep bu gelecek
Ahahha bizde tam olarak böyleyiz
Kilo yazışmalarını alıntılamamışım ama bende çok mutsuzum kızlar. 58 ile hamile kaldım 67 yim şuan. Doğuma 72 ile girmiştim. Hamileyken her gün pilates yaptım ama doğumdan sonra hiç bişe yapamadım etim gevşedi resmen. Spor yapmak için bebişlerin uslanması ve motivasyon lazım. Aynaya bakasım gelmiyor.
Bende sütüm olsun diya tatlı yemekten tatlı bağımlısı oldumBen bu yazı gözden çıkardım kışa doğru diyete gircem. Hayır bir de iştahım öyle açık ki aşırı zevk alıyorum yemek yemekten
O kadar da iyi degil diye duydum, bacagi m seklinde olmali bebegin kanguruya yerlestirildiginde, ama o saglamiyordu. Ergo baby geldi bana hediye, mutluyumKızlar ya kanguru almak istiyorum babybjörn farkı ne ki bu kadar pahalı, değecekse ikinci el bakıcam. Sizlerde hangileri var memnun musunuz?
Çocukta göz teması zaten var. Sosyal gülümseme, göz teması ve hareket kısıtlılığı en önemli belirtiler bu aylarda ama çook çok erken yine de.Kızlar bebeğiniz emerken göz teması kuruyor mu? Benimki bakmıyor bana hiç yeni fark ettim. Kucak dışında göz teması var yatarken, karşıma alıp konuşurken falan gayet bakışıyoruz. Emerken ısrarla bakmıyorkafama takıldı.
Ahahah benim gibi olan biri varmış şükür sıkıntı bizde mi diyordum ben deDoğumdan beri sıfırsa iyi. Bizde hamile kaldığımdan beri sıfırkocam diyor ki artık yapamayız kızımıza ayıp olur bundan sonra kardeşiz benim de hiç canım istemiyor zaten. İyi böyle bence elleşme hiç
BendeBen bu yazı gözden çıkardım kışa doğru diyete gircem. Hayır bir de iştahım öyle açık ki aşırı zevk alıyorum yemek yemekten
Bende nöbetteyim bence hemen git uyu uykunuykudue bir dk de olsaAyyy çok uykum varrrrrr 15 dk dalmıştım kocam bey gelmiş uyandım, zaten salondaydim bebis uyanmasin diye odaya gitmemiştim nsbdjdnd şimdi de uyursam uyanırsa diye uyuyamıyorum
1dk uyku vay be... Sen ki oglenlere kadar yatardin büş ah mazi....Bende nöbetteyim bence hemen git uyu uykunuykudue bir dk de olsa
Nasıl erken yatıracağım ben bununyaa gittikçe uyku saati sabah a doğru ilerliyor acaba beklesem de güngeçtikçe uyku saati sabah ı,öğleni, en sonda akiamı tekrar bulmazmı1dk uyku vay be... Sen ki oglenlere kadar yatardin büş ah mazi....
Öyle oluyo mu ya sksbsjdjddjndjs gazı falan mi var acaba ondan mi uyumuyoNasıl erken yatıracağım ben bununyaa gittikçe uyku saati sabah a doğru ilerliyor acaba beklesem de güngeçtikçe uyku saati sabah ı,öğleni, en sonda akiamı tekrar bulmazmıuykusuzluktan neyazdığumı göremiyom
Kendine uyku rutini yapuyor böyle ne gazıÖyle oluyo mu ya sksbsjdjddjndjs gazı falan mi var acaba ondan mi uyumuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?