2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Resmen komple fazlalığım ben dndndndjdks 58 ile hamile kalmıştım öncesinde 54-55tşm şu an 75im sen düşün hiçbir şeyim olmuyor
Ben de yeni 3-5 elbise aldim yazlik surekli onlari giyiyorum ama tasinacagimiz yer cok hep soguk ve yagmurlu 72-73 um ben, kilolu hamile kaldim bi de, insallah birden kolayca gider kilolar ya

bizi tasiyacaklar iste. Hala tasinmayi bekliyoruz cok karisik islerimiz ne yasicaz bilmiyorum ya
hep de evdeler, arada bi yuruyuse ciksalar. Esim sey diyor acaba onlar da bizim icin ayni seyi diyor mudur
İnşallah kısa sürede tasinirsiniz da herkes kendi evine gider chvhhchvhvjjv

Ya canımsın öyle deme belki durumun farkında eşin de hem hep birileri varmış hem yorgunsunfur diye yanaşmıyordur den iyi hissettiğin biranda bir adım atabilirsin ben de mesela bir hafta önceye kadar bebeğim de duruyordu iyiydi moralim de iyiydi bazen onu beklemeden kendim adım atıyordum

Ben hiç bakmadım çok üzülüyorum eski halimi düşününce. Karın kası yapmıştım, bacaklarım taş giydi. Şimdi 77 kiloluk bir ayıyım. Memelerim de sarkık

Doğumdan beri sıfırsa iyi. Bizde hamile kaldığımdan beri sıfır kocam diyor ki artık yapamayız kızımıza ayıp olur bundan sonra kardeşiz benim de hiç canım istemiyor zaten. İyi böyle bence elleşme hiç

Kızlar ya kanguru almak istiyorum babybjörn farkı ne ki bu kadar pahalı, değecekse ikinci el bakıcam. Sizlerde hangileri var memnun musunuz?
Ben de çok düşündüm de altı üstü bez, mekaniği yok elektroniği yok değmez bence ya. Ebebekten aldım allahın kangurusu yani

Kızlar emzirme sonrası mama verenler kaç ml veriyorsunuz tek seferde? Günde kaç ml mama alıyorlar anne sütü artı mama alan bebişleriniz
Ben 90 cc veriyorum canım ama tek meme emziriyorum. Bir memem iyileşmediği için. Zaten memeden pek bişey çekmiyor tembel kızım. Memeden çektiğimde bayağı aç oluyor 90 cc içiyor.
Onun büzüşük dudaklarını yerim. Benimkide böyle yapıyor öpüyorum ağzını her seferinde
Ay bu korkunç bişey. Arada çarşıda işim olunca kayınvalideme bırakıyordum şimdi aklıma hep bu gelecek
Ahahha bizde tam olarak böyleyiz

Kilo yazışmalarını alıntılamamışım ama bende çok mutsuzum kızlar. 58 ile hamile kaldım 67 yim şuan. Doğuma 72 ile girmiştim. Hamileyken her gün pilates yaptım ama doğumdan sonra hiç bişe yapamadım etim gevşedi resmen. Spor yapmak için bebişlerin uslanması ve motivasyon lazım. Aynaya bakasım gelmiyor.

Ben bu yazı gözden çıkardım kışa doğru diyete gircem. Hayır bir de iştahım öyle açık ki aşırı zevk alıyorum yemek yemekten

Kızlar ya kanguru almak istiyorum babybjörn farkı ne ki bu kadar pahalı, değecekse ikinci el bakıcam. Sizlerde hangileri var memnun musunuz?
O kadar da iyi degil diye duydum, bacagi m seklinde olmali bebegin kanguruya yerlestirildiginde, ama o saglamiyordu. Ergo baby geldi bana hediye, mutluyum

Çocukta göz teması zaten var. Sosyal gülümseme, göz teması ve hareket kısıtlılığı en önemli belirtiler bu aylarda ama çook çok erken yine de.

Ahahah benim gibi olan biri varmış şükür sıkıntı bizde mi diyordum ben debiz de bi sene olacak neredeyse yakınlşmayalı40ım çıksın yaparız diyordum nerdeee gram canım istemiyor eşime göre ben daha istekliyimdir ama hormonlar sıfırlandı sanırım

Ayyy çok uykum varrrrrr 15 dk dalmıştım kocam bey gelmiş uyandım, zaten salondaydim bebis uyanmasin diye odaya gitmemiştim nsbdjdnd şimdi de uyursam uyanırsa diye uyuyamıyorum

1dk uyku vay be... Sen ki oglenlere kadar yatardin büş ah mazi....
Nasıl erken yatıracağım ben bununyaa gittikçe uyku saati sabah a doğru ilerliyor acaba beklesem de güngeçtikçe uyku saati sabah ı,öğleni, en sonda akiamı tekrar bulmazmı uykusuzluktan neyazdığumı göremiyom

Öyle oluyo mu ya sksbsjdjddjndjs gazı falan mi var acaba ondan mi uyumuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…