- 14 Mayıs 2021
- 5.618
- 11.994
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.441
Dr brown sun ucu nasılsa en yakın olanı alın.mesela benım oglum tutamıyor phılıpsınkılerı,chıcco kullanıyoruz dogdugundan berı ucları farklı oluyor her farklı ozellıklı bıberonun.Kızlar ıyı akşamlar. Bir sorum var biberon kullananlar phılıps markasının nasıl özelliklisini almalıyım. Bu zamana kadar Dr brawns marka kullanıyordum ama akıtma sorunu yaşamaya başladım.
Phılıps avent marka almak istiyorum kullanıp memnun kalanlar yardımcı olabilir mi. Bebegım 3 aylık.
Ben hala 1 numarayı kullanıyorum bebısm,memeyı tamamen bıraksın ıstemıyorum.o yuzden 1 numaradan devam:)@folower 3 numara erken değil mi 3 delikli foşur foşur gelirse meme reddi de yapar 1 numara aldım cekemiyor 2 numarayı rahat çekiyor benimki de
Ayy o bendımmm 4-5 gunde bı kaka yapmaya basladı yavrucagım oda bınbır ugrasla masajlar zeytınyaglar.ben kaledıon dıye bı prebıyotıgı dogdugundan berı kullanıyorum,bende o yapıyor dıyendusunup vermıyodum ıkı gundur vereyım bari:)Buraya da yazayım hangi grupta konuştuk kaka mevzusunu unuttum
Kızlar uzun süre bebişi kaka yapamayan vardı sanki adını unuttum. Benim kız 3 gün yapmayınca vermeyi kestiğim probiyotiği verdim yaptı kakasını. Dün yine verdim az önce b.k içinde kaldık tesadüf değilseprobiyotik tavsiye ederim yapamayan varsa
Benımkındende cozumunu bulursan banada yaz canımKızımdan da devamlı hırk hırk ses geliyor ama burun temiz. Herhalde genzine falan doluyor orayı nasıl temizlicez anlamadım
Canım verecegız merak etme bende dogumda bıldıgın dogurmamıs halıme gelmıstım çok fittim,emzırme yuzune dedıgın gıbı kalıp kalıp cıkolatalar baklavalar yedım canım hep tatlı ıstedı.pişman olma bosver.bu bır surec sonucta ayrıca benımde sutum az,işe baslayınca herseyın duzelecegını dusunuyorum ben sımdılık kendıme ızın verdım cunku cok yoruluyorum bebegımde gazlı bır bebek oldugu ıcın gece uykusuda cok kötü yıne bu sıralar.ben emınım senın her halın guzeldırKızlar ben öğretmenim. Doğumdan beri doğru düzgün bir etkinliğe katılmamıştım. Geçen gün mezuniyete gittim. Öğrencilerim özlemiş, çok fotoğraf çekildik. Buraya kadar sorun yok..
Sonra fotoğrafları gördüm. Aman yarabbim bu ben miyim dedim. Çok üzüldüm. Ben gebelikte hiç kilo almadım. HİÇ! 9 ay kustum.
Emzirirken sütüm azdı. Süt olur diye hoşaf yedim, komposto yedim, sütlaç yedim, maltana içtim,şeker krizine girdim paket paket çikolata yedim.
2 ayda 12 kg almışım ... Sütüm hala az. Mama+meme gidiyoruz. Biberon verdikçe çocuğum beni biberonla aldatıyor gibi hissediyorumHayır bari onca yediklerim bir işe yarasaydı.
Bir diyetisyenle emziren anne diyetine başladım. Başlamak zorundayim çünkü yolum yol değil. Cok mutsuzumz kendime aynada bakmak istemiyorum.
Eşime bahsettigimde seni üzmek istemedim o sebeple söylemedim ama geçen karşıdan gelirken seni tanıyamadım dedi. Emziriyorsun geçer,bebek yürüsün zayıflarsın falan dedi ama ben kendimi sevmedim bir kere.
Ne uzun yazdım. Buraya yazdığım en uzun konu olabilir. O fotoğraflar olmasa hala kendimi farketmeyecektim.
2 günde 8 kase sütlaç yediğimi bilirim ya of ! B.kunu çıkardım resmen
Şırıngayla hızlıca su verip diğer burun deliğinden çıkarıyorlar ya onla temizlenir herhalde ama asla denemem bana çok korkunç geliyor. Hırk hırklasın napim büyüdükçe düzelirBen hala 1 numarayı kullanıyorum bebısm,memeyı tamamen bıraksın ıstemıyorum.o yuzden 1 numaradan devam:)
Ayy o bendımmm 4-5 gunde bı kaka yapmaya basladı yavrucagım oda bınbır ugrasla masajlar zeytınyaglar.ben kaledıon dıye bı prebıyotıgı dogdugundan berı kullanıyorum,bende o yapıyor dıyendusunup vermıyodum ıkı gundur vereyım bari:)
Benımkındende cozumunu bulursan banada yaz canım
Canım verecegız merak etme bende dogumda bıldıgın dogurmamıs halıme gelmıstım çok fittim,emzırme yuzune dedıgın gıbı kalıp kalıp cıkolatalar baklavalar yedım canım hep tatlı ıstedı.pişman olma bosver.bu bır surec sonucta ayrıca benımde sutum az,işe baslayınca herseyın duzelecegını dusunuyorum ben sımdılık kendıme ızın verdım cunku cok yoruluyorum bebegımde gazlı bır bebek oldugu ıcın gece uykusuda cok kötü yıne bu sıralar.ben emınım senın her halın guzeldır
Ayy canımm gecmıs olsunKızlarrr ,giremiyorum pek girsem okuyamıyorum her şeyi ,okusam yazamıyorum .Oğlum hastaydı ,kızımın gündüz uykusu nerdeyse hiç yok .Benim de keyfim yok .İyi olmak için insan üstü çaba harcıyorum ama bu ara ruhen yorgunum
Gecmıs olsun canımbıran once ıyı olur ıns mınnos
Bunları ben yazmış gibiyim canım .Ben de diyetisyenle başladım ,sağlıklı bir şekilde kilo vermek en azından hunharca yemekten vazgeçmek istiyorumKızlar ben öğretmenim. Doğumdan beri doğru düzgün bir etkinliğe katılmamıştım. Geçen gün mezuniyete gittim. Öğrencilerim özlemiş, çok fotoğraf çekildik. Buraya kadar sorun yok..
Sonra fotoğrafları gördüm. Aman yarabbim bu ben miyim dedim. Çok üzüldüm. Ben gebelikte hiç kilo almadım. HİÇ! 9 ay kustum.
Emzirirken sütüm azdı. Süt olur diye hoşaf yedim, komposto yedim, sütlaç yedim, maltana içtim,şeker krizine girdim paket paket çikolata yedim.
2 ayda 12 kg almışım ... Sütüm hala az. Mama+meme gidiyoruz. Biberon verdikçe çocuğum beni biberonla aldatıyor gibi hissediyorumHayır bari onca yediklerim bir işe yarasaydı.
Bir diyetisyenle emziren anne diyetine başladım. Başlamak zorundayim çünkü yolum yol değil. Cok mutsuzumz kendime aynada bakmak istemiyorum.
Eşime bahsettigimde seni üzmek istemedim o sebeple söylemedim ama geçen karşıdan gelirken seni tanıyamadım dedi. Emziriyorsun geçer,bebek yürüsün zayıflarsın falan dedi ama ben kendimi sevmedim bir kere.
Ne uzun yazdım. Buraya yazdığım en uzun konu olabilir. O fotoğraflar olmasa hala kendimi farketmeyecektim.
Yok bende yapamam asla,serum fızyolojık damlatıp cekıyorum ben cogu zaman bıseyde gelmıyor derınlerde doluluk.bende senınle aynı dusunuyorum buyuyunce gecerŞırıngayla hızlıca su verip diğer burun deliğinden çıkarıyorlar ya onla temizlenir herhalde ama asla denemem bana çok korkunç geliyor. Hırk hırklasın napim büyüdükçe düzelir
Benimki de aynı. 8'de uyuyor 11 12 gibi uyanıyor. Besliyoruz uyuyor. Sonra 2 saatte bir uyanmaya devam. Uzun uykumuz yokKızlar gece uykusunu çözen bana destek olsun nolur.8 de uyuyor bebıs,12de 1 de kalkıyor ve sonra dogru duzgun hıc uyumuyoruz sureklı saat bası uyanıyor mızır mızır,bi ıkınma bi mızırdanma çok yoruldum uykusuzluktan.çözümlerinizi bekliyorum neler yapayım
Çoğumuz aynı durumdayız malesef , ben doğuma 69 la gidip doğumdan 70 kiloyla gelmiş insanımKızlar ben öğretmenim. Doğumdan beri doğru düzgün bir etkinliğe katılmamıştım. Geçen gün mezuniyete gittim. Öğrencilerim özlemiş, çok fotoğraf çekildik. Buraya kadar sorun yok..
Yaa ne tatlısınCanım verecegız merak etme bende dogumda bıldıgın dogurmamıs halıme gelmıstım çok fittim,emzırme yuzune dedıgın gıbı kalıp kalıp cıkolatalar baklavalar yedım canım hep tatlı ıstedı.pişman olma bosver.bu bır surec sonucta ayrıca benımde sutum az,işe baslayınca herseyın duzelecegını dusunuyorum ben sımdılık kendıme ızın verdım cunku cok yoruluyorum bebegımde gazlı bır bebek oldugu ıcın gece uykusuda cok kötü yıne bu sıralar.ben emınım senın her halın guzeldır
Ben geçmişte de kilo ile çok savaşmış biriyim. Ömrüm spor, diyet ile geçti. Şimdi başladığım noktadan daha ilerideyim sanki.Çoğumuz aynı durumdayız malesef , ben doğuma 69 la gidip doğumdan 70 kiloyla gelmiş insanımhastanede aldığım kanlar ve serumlar yüzünden emzirme döneminde ilk zamanlar hızla verirken , sonra süt olsun diye ye babam ye üzerine daha da kilo aldım , ama ben bu yaz kendime izin verdim , sonuçta yeni doğum yaptık kolay değil vğcudumuzın toparlanması zamanla hem zayıflayıp hem sıkılaşacağız , şuan heryerimiz yumuş yumuş göbek Bi yandan memeler Bi yandan nerdeyse bir yıldır vücudumuz bambaşka bir formdaydı ...
Canımmm çok teşekkür ederimAyy canımm gecmıs olsunhepımız benzer bır surecten gecıyoruz bende uykusuzluktan çöktüm kendımı yemege verdım,gececek ama merak etme hep oyle dusun ilerde yasacagınız guzel anıları hayal et
Dün sana yazacaktim naptin yedin mi cikofte diye öğrenmiş oldum jsbxhbsjdjd ben de yicem bi ara inşDün çiğköfte günü müydü ya ben de eşime aldırdım yedimwarcrew hatta senle konuşmuştuk o günden beri ilk yiyişim oldu çok iyi geldi
Probiyotik myflor kullanıyoruz. Bitmek üzere olduğu için eşim dün eczaneye almaya gitti yokmuş bigaia aldı. O meşhur biogaia'yı duymuşsunuzdur o artık üretilmiyor. Onun yerine firma bunu üretiyormuş artık. Bir de bunu kullanalım bakalım nasıl kaka yaptırıyor
İnan bana tek değilsinKızlar ben öğretmenim. Doğumdan beri doğru düzgün bir etkinliğe katılmamıştım. Geçen gün mezuniyete gittim. Öğrencilerim özlemiş, çok fotoğraf çekildik. Buraya kadar sorun yok..
Çıngıraklı bir şeyler dene izliyo en azından eline de tutuyor ama tuttuğunu algilamiyor henuz benim bebe sjndjdjdjGün 71, oyuncak deneme başarısızgerçi garibimin elleri kapalı. Bir eli olduğundan haberi yok muhtemelen.
Geçmiş olsun canımKızlarrr ,giremiyorum pek girsem okuyamıyorum her şeyi ,okusam yazamıyorum .Oğlum hastaydı ,kızımın gündüz uykusu nerdeyse hiç yok .Benim de keyfim yok .İyi olmak için insan üstü çaba harcıyorum ama bu ara ruhen yorgunum
Çiğköfte yemelisin çok güzel bağırsak çalıştırıyorDün sana yazacaktim naptin yedin mi cikofte diye öğrenmiş oldum jsbxhbsjdjd ben de yicem bi ara inş
İnan bana tek değilsiniştahsızlık, iştah açılmasi, enerji kaybi hepsi etkiliyor bizi uykusuzluk vs her biri bir şeye sebep işte. Bir insan dünyaya getirdik kendind bu kadar yüklenme 12 kilo ne ki berilmeyecek bir sayı değil yani kendini iyi hisset önce sonra zaten spor yapacaksan diyet yapacaksan enerjin yeter hepsine. Ama kötü hissederek kendini iyice düşürme mod olarak. Sen iyi ol bebişin de iyi olur vücudun da inşallah
Çıngıraklı bir şeyler dene izliyo en azından eline de tutuyor ama tuttuğunu algilamiyor henuz benim bebe sjndjdjdj
Geçmiş olsun canımnormal hepimiz öyleyiz bi gün güzel bir gün b*k gibi geçiyor. Bir gün şükrediyorum bir gün isyan edecek kıvama geliyorum nerdeyse. Gece kocamı boğma planlari yapıyorum sabah öpücükler jsndjsndjdnd yani özetle dengemiz şaşmış yorulmuşuz uykusuzluk var ya insani fena ediyor zaten,yaninda yetememe duygusu kombo zaten. Hepimiz yaşıyoruz çoğunu hiç sıkma canını bu günler de gecer inşallah
Alintilarin yarisi gelmedi sjdnsjjdjsnd veya ben alamamisim basaramadik abi...
Teşekkür ederim canımBen Bebek+ uygulamasını kullanıyorum inanılmaz işimi kolaylaştırdı hem uyku , bez ve besleneme takibini ordan yapıyorum yoksa b12 eksikliğimle hepsini hatırlamam imkansızistersen bi göz at . Belki kullananlar vardır.
Ah canım aynı sorunu yaşıyoruz temizliyoruz güzelce kendie baze çıkartıyor ama halen rahat nefes aldığına inanmıyorumGeçmeyen burun tıkanıklığına napıcaz ya serum fizyolojikle temizliyorum iki saat sonra yine tıkalı uykuları hep bölünüyor bu yüzden
Allah kabul etsin bacımValla bende çok etkilendim gebelik zehirlenmesi yaşayan biri olarak pıhtı olayını da kaç kere doktoruma sordum arkadaşımın da ciğerinde atmıştı ölümden döndü kan sulamdırıcı kullanmadığı için doğumdan sonra kullanması gerekiyormuş herhalde ben öncesinde kullandığım halde ödüm koptuAllah ailelerine sabır versin çok zor
Çatlak basurun bir üstü mü oluyor bende de şişlikler vardı önceden onlar geçti sanırım çatlak kaldı
warcrew niyet ettim yarından itibaren tedaviye başlamaya Dün eşim çiğköfte almış niye aldın diye kavga ettim ama yine de yedim Şimdi çıkışı beni kada kara düşündürüyor bakalım nolcak
Ben de öyleyim hepimiz böyleyiz galiba , tatlı çikolata asla yemeyen ben sofrada tahin pekmek kaşıklayıp ğatğne çilek reçeli yiyip 10 adet cino bitirip ğstüne pekmezli hoşaf içip … yediklerimin sonu gelmeyecekKızlar ben öğretmenim. Doğumdan beri doğru düzgün bir etkinliğe katılmamıştım. Geçen gün mezuniyete gittim. Öğrencilerim özlemiş, çok fotoğraf çekildik. Buraya kadar sorun yok..
Çok geçmiş olsunKızlarrr ,giremiyorum pek girsem okuyamıyorum her şeyi ,okusam yazamıyorum .Oğlum hastaydı ,kızımın gündüz uykusu nerdeyse hiç yok .Benim de keyfim yok .İyi olmak için insan üstü çaba harcıyorum ama bu ara ruhen yorgunum
GünaydınGüno güno birrrrsuru alıntı cektim ilk musaitlikte cevaplarım bir sayfa dolabilir hggghggjvnhg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?