Kızlar ben öğretmenim. Doğumdan beri doğru düzgün bir etkinliğe katılmamıştım. Geçen gün mezuniyete gittim. Öğrencilerim özlemiş, çok fotoğraf çekildik. Buraya kadar sorun yok..
Sonra fotoğrafları gördüm. Aman yarabbim bu ben miyim dedim. Çok üzüldüm. Ben gebelikte hiç kilo almadım. HİÇ! 9 ay kustum.
Emzirirken sütüm azdı. Süt olur diye hoşaf yedim, komposto yedim, sütlaç yedim, maltana içtim,şeker krizine girdim paket paket çikolata yedim.
2 ayda 12 kg almışım ... Sütüm hala az. Mama+meme gidiyoruz. Biberon verdikçe çocuğum beni biberonla aldatıyor gibi hissediyorum

Hayır bari onca yediklerim bir işe yarasaydı.
Bir diyetisyenle emziren anne diyetine başladım. Başlamak zorundayim çünkü yolum yol değil. Cok mutsuzumz kendime aynada bakmak istemiyorum.
Eşime bahsettigimde seni üzmek istemedim o sebeple söylemedim ama geçen karşıdan gelirken seni tanıyamadım dedi. Emziriyorsun geçer,bebek yürüsün zayıflarsın falan dedi ama ben kendimi sevmedim bir kere.
Ne uzun yazdım. Buraya yazdığım en uzun konu olabilir. O fotoğraflar olmasa hala kendimi farketmeyecektim.
2 günde 8 kase sütlaç yediğimi bilirim ya of ! B.kunu çıkardım resmen