- 22 Ekim 2024
- 4.178
- 9.920
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.421
Benim bebe o kadar çekmedi sancidan elimle sayarım o kadar az oldu ki şükürArada alt gazıda sancı yapıyordur elbet ama ona bir çare yok bizim çıkarmamız zor onu
Halen ıkınmaya devam ediyormu
Benim bebe aç olduğu zaman uykuya geçmiyor zaten yani uyuyo saniyoruz bir saat sonra pıt uyanıyor nsbdjdjdjd bence doyuyodur doymasa uykusu 4 saati bulmazdi diye düşünüyorumAy bazen panik oluyorum saati geçti diye. Çünkü malum emmediği için saatli içiyor emse saat başı da emer gün içinde en azından. Böyle sanki az içiyor gibi hissediyorum. Ama artık bekleyeceğim yazık uykuya da ihtiyacı var yavruların
Ben Bebek+ uygulamasını kullanıyorum inanılmaz işimi kolaylaştırdı hem uyku , bez ve besleneme takibini ordan yapıyorum yoksa b12 eksikliğimle hepsini hatırlamam imkansızBen bugün çizelge tuttum uykusuna dair
Bakalım bu gün kaçta uyuyacak
Çok teşekkür ederim. Görsel olarak hiç hoşuma gitmiyorlar ama bende bundan alacağım büyük ihtimalle.Ben doğduğundan beri park yatak kullanıyorum anne yanı oluyor, elele madre markası çok memnunum büyüyünce alt kademeye indiriliyor yatağı gayet kullanışlı, alt değiştirme ünitesi de var hep orda değiştiriyorum bel ağrısı falan hiç çekmedim. Toplanınca da çantası var ufalıyor yer kaplamıyor. Bir tek gönderdikleri hediye yatak çok dandik ben yataşın yatağını aldım tam oldu.
Canım natural response olanı alırsan bebek emdikçe gelir aşağı tuttuğunda akmaz içindeki ve boğulma sorunu da olmaz, natural yazan kendiliğinden akıyor. Ben 2 numara kullanıyorum yavaş yavaş içsin meme reddi de olmasın diye ama 3 numara bi tık daha hızlı sen nasıl istiyorsan o numaraya karar ver bakıp.Kızlar ıyı akşamlar. Bir sorum var biberon kullananlar phılıps markasının nasıl özelliklisini almalıyım. Bu zamana kadar Dr brawns marka kullanıyordum ama akıtma sorunu yaşamaya başladım.
Phılıps avent marka almak istiyorum kullanıp memnun kalanlar yardımcı olabilir mi. Bebegım 3 aylık.
Peki anne yanı halindeyken alt açma ünitesini nasıl kullanıyosun canım sürekli tak çıkar mı uapıyosun? Benim bebe yatmayınca anne yanı pozisyonundan eski haline getirdim öyle taktım ben de artık kullanıyorum açma ünitesiniBen doğduğundan beri park yatak kullanıyorum anne yanı oluyor, elele madre markası çok memnunum büyüyünce alt kademeye indiriliyor yatağı gayet kullanışlı, alt değiştirme ünitesi de var hep orda değiştiriyorum bel ağrısı falan hiç çekmedim. Toplanınca da çantası var ufalıyor yer kaplamıyor. Bir tek gönderdikleri hediye yatak çok dandik ben yataşın yatağını aldım tam oldu.
Evet dik tutup sohbet ediyorum 3-4 dk. Bazen uykulu oluyor kafa öne düşüyorDik turarak dimi onu da yapıyorum ama bazen işe yariyo bazen yaramiyo, dizime tummt time gibi koyup ovaliyorum sansliysam tepinince cikiyo, veya salondaki kirlentin tekini esir aldim ona örtü seriyorum tozlaniyo çünkü sjbdjjd ona koyunca da tepinince çıkarıyorama gece anlık olarak çoğu zaman tekte çıkmıyor hele diyorum ya pirt yapacaksa o pırt cikmadan gak demiyo ksnsjsndjndjd gak demedigi için kusuyo wjdjsjdkdjd bazen de uykusu ağır basıyor tam gazi cikmasanda uyuyor sonraki gün pirt olarak çıkarıyor herhalde dkndkdkdjd
Bir iki kere tak çıkar zor gelince bende anne yanı pozisyonundan aldım canım senin gibi . Yatak yakınımda nasıl olsa kalkıp bakıyorum ağlarsa. Alt açma sürekli takılı kalıyor yani.Canım natural response olanı alırsan bebek emdikçe gelir aşağı tuttuğunda akmaz içindeki ve boğulma sorunu da olmaz, natural yazan kendiliğinden akıyor. Ben 2 numara kullanıyorum yavaş yavaş içsin meme reddi de olmasın diye ama 3 numara bi tık daha hızlı sen nasıl istiyorsan o numaraya karar ver bakıp.
Peki anne yanı halindeyken alt açma ünitesini nasıl kullanıyosun canım sürekli tak çıkar mı uapıyosun? Benim bebe yatmayınca anne yanı pozisyonundan eski haline getirdim öyle taktım ben de artık kullanıyorum açma ünitesini
3 numara olan başlığı alabilirsinKızlar ıyı akşamlar. Bir sorum var biberon kullananlar phılıps markasının nasıl özelliklisini almalıyım. Bu zamana kadar Dr brawns marka kullanıyordum ama akıtma sorunu yaşamaya başladım.
Phılıps avent marka almak istiyorum kullanıp memnun kalanlar yardımcı olabilir mi. Bebegım 3 aylık.
Valla bende çok etkilendim gebelik zehirlenmesi yaşayan biri olarak pıhtı olayını da kaç kere doktoruma sordum arkadaşımın da ciğerinde atmıştı ölümden döndü kan sulamdırıcı kullanmadığı için doğumdan sonra kullanması gerekiyormuş herhalde ben öncesinde kullandığım halde ödüm koptuBende de hamileliğim de pıhtılaşma olmuştu iğne kullanmıştım. O kadar üzüldüm ki şuan, en büyük korkumdu.. Ha küçücük yavru annesinin kokusuna doyamadı. Şimdiye kadar da hep etmesi diye dert ediyordum ama şükür bebeklerimizin yanındayız Allah kimseye yaşatmasın çok üzücü
Çatlak basurun bir üstü mü oluyor bende de şişlikler vardı önceden onlar geçti sanırım çatlak kaldıAynen bendeki çatlak sendeki basur hamileyken basur olmuştum çatlak daha zor
İçinde acı olmuyormu peki
Galiba bende ikiside vardı hem çok acı hem şişlikler vardı şimdi hafif şişlik dışında bişey kalmadımama
3 numara olan başlığı alabilirsin
Ay ben de vermeyi unutuyorum hep 3 oldu bizim de vereyşm bugün nfnfjfkfkdldlfBuraya da yazayım hangi grupta konuştuk kaka mevzusunu unuttum
Kızlar uzun süre bebişi kaka yapamayan vardı sanki adını unuttum. Benim kız 3 gün yapmayınca vermeyi kestiğim probiyotiği verdim yaptı kakasını. Dün yine verdim az önce b.k içinde kaldık tesadüf değilseprobiyotik tavsiye ederim yapamayan varsa
Ver ver rahatlasın çocukAy ben de vermeyi unutuyorum hep 3 oldu bizim de vereyşm bugün nfnfjfkfkdldlf
Kızımdan da devamlı hırk hırk ses geliyor ama burun temiz. Herhalde genzine falan doluyor orayı nasıl temizlicez anlamadımGeçmeyen burun tıkanıklığına napıcaz ya serum fizyolojikle temizliyorum iki saat sonra yine tıkalı uykuları hep bölünüyor bu yüzden
Ya buraya yazmadım da dün ben çok kötü oldum bu haberi görünce tansiyonum falan çıktı. Yazık kıyamam gencecik kız ya. Kan pıhtılaşması var bende de 9 ay iğne kullandım. Gece gece kafamdan ölürsem kızıma nolacak diye bir sürü şey geçti. Allah sağlık versin gerçekten her şey hallolur.Valla bende çok etkilendim gebelik zehirlenmesi yaşayan biri olarak pıhtı olayını da kaç kere doktoruma sordum arkadaşımın da ciğerinde atmıştı ölümden döndü kan sulamdırıcı kullanmadığı için doğumdan sonra kullanması gerekiyormuş herhalde ben öncesinde kullandığım halde ödüm koptuAllah ailelerine sabır versin çok zor
Yediklerimden pişman değilim, aklim hala yemediklerimde ajnsjsjsj afiyet olsun boşver her türlü acıyor zaten bari canının çektiğini yemiş ol amaaan.... Ben de bi ara gözü karartıp yicem inşallah cikofte nsnxmdnx gebelikte ber şeyi yiyodum şimdi hamile diyette gibiyim aseriyorum ama yiyemiyorum wjbdhsbsjdjValla bende çok etkilendim gebelik zehirlenmesi yaşayan biri olarak pıhtı olayını da kaç kere doktoruma sordum arkadaşımın da ciğerinde atmıştı ölümden döndü kan sulamdırıcı kullanmadığı için doğumdan sonra kullanması gerekiyormuş herhalde ben öncesinde kullandığım halde ödüm koptuAllah ailelerine sabır versin çok zor
Çatlak basurun bir üstü mü oluyor bende de şişlikler vardı önceden onlar geçti sanırım çatlak kaldı
warcrew niyet ettim yarından itibaren tedaviye başlamaya Dün eşim çiğköfte almış niye aldın diye kavga ettim ama yine de yedim Şimdi çıkışı beni kada kara düşündürüyor bakalım nolcak
Bir ay kullandim probiyotik birince yeni almadik ama alabilirim belki bu alt gaz kaka falan bazen çok uğraşıyor (mesela şuanBuraya da yazayım hangi grupta konuştuk kaka mevzusunu unuttum
Kızlar uzun süre bebişi kaka yapamayan vardı sanki adını unuttum. Benim kız 3 gün yapmayınca vermeyi kestiğim probiyotiği verdim yaptı kakasını. Dün yine verdim az önce b.k içinde kaldık tesadüf değilseprobiyotik tavsiye ederim yapamayan varsa
Dün çiğköfte günü müydü ya ben de eşime aldırdım yedimYediklerimden pişman değilim, aklim hala yemediklerimde ajnsjsjsj afiyet olsun boşver her türlü acıyor zaten bari canının çektiğini yemiş ol amaaan.... Ben de bi ara gözü karartıp yicem inşallah cikofte nsnxmdnx gebelikte ber şeyi yiyodum şimdi hamile diyette gibiyim aseriyorum ama yiyemiyorum wjbdhsbsjdj
Bir ay kullandim probiyotik birince yeni almadik ama alabilirim belki bu alt gaz kaka falan bazen çok uğraşıyor (mesela şuan) hangisini kullaniyorsunuz
Teşekkür ederim bizimki tamamen mama canım meme hiç almadı 25 gün sağdım verdım. SadeceCanım natural response olanı alırsan bebek emdikçe gelir aşağı tuttuğunda akmaz içindeki ve boğulma sorunu da olmaz, natural yazan kendiliğinden akıyor. Ben 2 numara kullanıyorum yavaş yavaş içsin meme reddi de olmasın diye ama 3 numara bi tık daha hızlı sen nasıl istiyorsan o numaraya karar ver bakıp.
Peki anne yanı halindeyken alt açma ünitesini nasıl kullanıyosun canım sürekli tak çıkar mı uapıyosun? Benim bebe yatmayınca anne yanı pozisyonundan eski haline getirdim öyle taktım ben de artık kullanıyorum açma ünitesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?