2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Valla bende emzirmeyi bıraktım sürüm vardı ama azdı bir de zorlanıyordum kınayan kınasın gerekirse ama o psikoloji çok kötü bende bir türlü adapte olamadım doydu doymadı emdi emmedi çok bunaldım ve tamamen bıraktım ilk 3-5 gün çok kötü hissettim eşime ağladım ben kötü bir anneyim diye ama şuan daha iyiyiyim

Üst üste emziriyorum ve başım dönmeye başlıyor yeterince beslenemiyorum destekçim yok . Bebek sürekli emdiği için ve obur olduğu için vitaminimi herşeyi mi alıyor bu durumda değerlerim düştüğü için depresyon belirtileri devreye giriyor panik atak oluşuyor ve atak geçiriyorum 3 yaşında başka bi bebeğim var o da cabası bu döngü böyle devam ediyor

Ahh biz nerelerdeyiz bi bilsen kuzum . Travmalardan kopamadık. Lohusa psikozuyla uğraşıyorum depresyonda yım panikatak hastası oldum varmı benim gibi bilmiyorum ama hiç iyi değilim . İyi giden tek şey doğumdu .
Tahmin ettim bişeyler olduğunu merak ettim bende konuşuyorduk biranda sesin soluğun kesildi
Çok üzüldüm canım neyden kaynaklı oldu iki çocukmu yordu seni yoksa

Emzirmek bana çok kötü hissettirdi ilginç bir şekilde ki oysa okadar istiyordum ki emsin ama böyle yarım yamalak olunca çok kötü oldum olmuyor emmiyor az emdi doymadı diye sürekli moral bozukluğu ile gidiyordu sürekli mama veriyordum zaten sonra bıraktım aşırı kötü hissettim ki gerçekten iyi birşey yapmadım ama şuan çok daha huzuruşuyum bebeğime daha çok enerjim var keşke gücüm olsaydı daha fazla devam ettirebilseydim ama bu kadar yapabildim benim ilk kızımda 40 gün zorla emdi sanırım bende o şey kaldı ne derler ona travma gibi yani emzirmek benim için . O yüzden bıraktım sağarak felan devam edilirdi belki ama yapamadım güç göremedim çünkü kızımda çok yapmıştım sapmıştım emzirme eğitimleri almıştım ve hep ağlamıştım budefa yine öyle olacak diye korkup bıraktım çünkğ kızımda neler yaptıysam 40 gün sonunda bıraktı maalesef o yüzden sanırım bunda asla gücüm yoktu yine boşa gidecek diye görüyordum bıraktım hala içimde yara ama yine de böyle daha iyi hissediyorum keşke herşey daha farklı olsaydı keşke cuk cuk emen bir çocuğum ve sütümün aktığı birşey olsaydı da bırakmasaydım

Kötü anne neden olalım hepimiz en iyisini istiyoruz düşüncenizi çok iyi anlıyorum şu an aynılarını yaşıyorum ama ben çok geç kaldım kötü durumdayım

Tahmin ettim bişeyler olduğunu merak ettim bende konuşuyorduk biranda sesin soluğun kesildi
Çok üzüldüm canım neyden kaynaklı oldu iki çocukmu yordu seni yoksa
Doktor lohusa psikozu dedi ama hala geçmedi savaşıyorum adeta . neden kaynaklı bilmiyorum o kadar çok sebep var ki hangisine bağlayacağım bilmiyorum

Ay benimde başka bir çocuğum daha var sanırım insan ondan mı strese giriyor çünkğ ilkinde daha güçlüydüm uğraşıyordum ama bunda kızıma da yetemiyorum diye günüm bebek emsirmeye çalışmakla geçiyor diye hep stres oluyordum bende. Ama senin sağlık sorunlarında varmış benden daha geçerli sebeplerin var canım hiç üzme kendini bebeğine sağlıklı anne lazım ileride neden bana anne sütü vermedin değil de iyi güzler yüzlü enerjik bir anne isteyecekler o yüzden hiç üzülme Allah şifa versin inşallah

Çok teşekkür ederim. Yanlız olmadığımı bilmek güç verdi çok sağolun . İkisininde ayrı atakları zamanları var ve bizim anne olarak desteğe ihtiyacımız var olmayınca böyle dışa vuruyor sanırım .

Canım senin sütle yada mamayla ilgili sıkıntın yok sen kendin zihnen iyi değilsin kendin iyi değilsin anlamaya çalışıyorum seni olduğu kadar bende yaşadım depresyon ama sen şimdi biz ne desek yada eşin ne dese algılayamayabilirsin pskologla görüşmeni tavsiye edebilirim ancak daha ilerlememesi açısından çünkü bu lohusa depresyonu sıradan depresyonlara benzemiyor ben bebeğimi ve kendimi öldürmeye kalktım kimseden habersiz neyaptığımı bilmez bir hale geldim bende pskolog sayesinde ve birkaç arkadaş desteği ile düzeldim bunları yazmak istemezdim ama kendine dikkat etmen gerek istersen sıkıntılarını yaz içini dök rahatlatabilirse seni destek alma şansım yok dersen seni bunaltan şeylerin peşine düşmeye çalış o şeylerden kurtulmaya çalış çok üzgünüm inşallah kendine geliceksin lohuslaık 2 seneye kadar uzayabiliyormuş 40 günde neden geçmedi diye de düşünme
Kimden alıyorsunuz terapi benim panikatak gelişti ve çok kötü durumdayım hayatım mahvolmuş durumda eşimle ilişkim bile zedeleniyor bana acıyorlar hissi beni bitirtiyor çok kötüyüm

Ah canımm ya desteksiz annelik okadar zor ki galiba bende bazı rahatsızlıklarından eşiğinden dönüyorum evdekilere hayatı dar ediyorum şyi gibi davranıyorum ama patlıyorum yinede anneyiz vicdan yapıyoruz seni çok iyi anlıyorum

Kimden alıyorsunuz terapi benim panikatak gelişti ve çok kötü durumdayım hayatım mahvolmuş durumda eşimle ilişkim bile zedeleniyor bana acıyorlar hissi beni bitirtiyor çok kötüyüm
Eniştemin kuzeni terapist ben onunla ilerliyorum. Kendinize iyi gelicek bi şeyler bulun lütfen emzirmeymiş mamaymış insan bu düşüncelerin arasında boğulduğunu düşünürken altından bambakşa şeyler çıkıyor. Belki başka şeylere dertleniyosunuz onların açığını kapatmak için kendinizi emzirmek zorunda hissediyosunuz bilemeyiz. Çözümsüz değil ona inanın ama kendinizi de ertelemeyin ki iyileşmek iyice zorlaşmasın. Terapi alamam derseniz bile size kötü hissettiren durumu ortadan kaldırmaya çalışın, bu eğer emzirmekse mecburen o çıkar ortamdan. Ya da orta yolu bulursunuz mamaya ağırlık verip bebeğinizle ten teması yapmak için emzirirsiniz, göğsünüze dayarsınız ikinize de iyi gelebilir. Sizin akıl sağlığınızdan daha önemli değil gerçekten hiçbir şey

Eniştemin kuzeni terapist ben onunla ilerliyorum. Kendinize iyi gelicek bi şeyler bulun lütfen emzirmeymiş mamaymış insan bu düşüncelerin arasında boğulduğunu düşünürken altından bambakşa şeyler çıkıyor. Belki başka şeylere dertleniyosunuz onların açığını kapatmak için kendinizi emzirmek zorunda hissediyosunuz bilemeyiz. Çözümsüz değil ona inanın ama kendinizi de ertelemeyin ki iyileşmek iyice zorlaşmasın. Terapi alamam derseniz bile size kötü hissettiren durumu ortadan kaldırmaya çalışın, bu eğer emzirmekse mecburen o çıkar ortamdan. Ya da orta yolu bulursunuz mamaya ağırlık verip bebeğinizle ten teması yapmak için emzirirsiniz, göğsünüze dayarsınız ikinize de iyi gelebilir. sizin akıl sağlığınızdan daha önemli değil gerçekten hiçbir şey

Göz kontrolü de 3.ay mı peki
İlk 3 ay içinde yapılabilie ben 2.5 aylıkken gittim zaten tek yaptığı ışıkla gözüne bakmaktı özel hakkımız buna mı gitti dedik 5sn sürdü dndndnsnsm kırmızı yansıma var mı diye bakıyoruz asıl kontrol 6.ayda oluyor dedi

O hisler bana da geliyor emin olun zarar verme hissi ama o derecede değil ben kendime zarar verme hissiyle mücadele ediyorum . O kadar zorluyorum ki kendimi olmuyor . Destek almak çok istiyorum ama kimden bildiğim biri de yok kime gitsem bilemiyorum

Dediklerinize uyucam çok sağolun bir bilene sor demişler . Yanlız olmadığımı bilmek bana iyi hissettiriyor . Altında ne sebep yatıyor bilmiyorum garip hissediyorum işk doğumuma annem gelmemişti buna geldi ve bırakıp gittiği andan itibaren ben bu hale geldim kendime soruyorum sebep Bumu beynim onaylamıyor daha bir sürü sebep sayıyorum onaylamıyor bende sebebi bulacağım diye yıpranıyorum atak üstüne atak geçiriyorum

Evet biz benzer şeyler yaşamışız dünyan kararmış gibidir şimdi senin
Ben bir pskoloğun yanında çalışmıştım istersen sana iletişim için adres yada telefon atayım online görüşme hakkında bilgi al Olurmu başka bilen arkadaşlar varsa onlarda yazsın hangisi kafana yatar hangisi maddi açıdanda iyi olursa onu seç

Merhaba, lacmix kapsül sütümüzü arttırmada faydalı oldu mu acaba

Çok teşekkür ederim aynen dediğin gibi böyle kalıcam gibi hissediyorum ve dayanamıyorum . Bi arkadaşm da önerdi birisini onunla görüşeceğim sanırım

Kızlar bebeğim diliyle çok oynuyor. Dili bu aramar hep dışarda. Elini yalıyor ya da diliyle oynuyor. Normal mi acaba sizde de var mı bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…