- 22 Ekim 2024
- 4.147
- 9.859
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.541
Diliyle nasıl oynuyo anlamadim dndnjd oral donemdeler diliyle tukurukleri dışarı salıyor sgzinin içinde de oynattığını görüyorum saga solaKızlar bebeğim diliyle çok oynuyor. Dili bu aramar hep dışarda. Elini yalıyor ya da diliyle oynuyor. Normal mi acaba sizde de var mı bu durum?
Ahahahah dili hep dışardaDiliyle nasıl oynuyo anlamadim dndnjd oral donemdeler diliyle tukurukleri dışarı salıyor sgzinin içinde de oynattığını görüyorum saga sola
Aynı tamamen demek ki bu dönem böyleler. Elini emme sevdasından uyuyamıyor çocuk.Ben de şunu merak ediyorum elini emiyor mu sizinkiler de ve izin veriyor musunuz çekiyor musunuz yoksa gördüğünüzde . Bu arada benimkinin de hep dili dışarda ve tükürük çıkarıp önünü ıslatıyor
Benimki yumruk yapıyor cork cork emiyor genelde uyku öncesi oluyor onu fark ettimAynı tamamen demek ki bu dönem böyleler. Elini emme sevdasından uyuyamıyor çocuk.parmakda değil avucunu emmeye çalışıyor minicik ağzıyla
Evet uyku öncesi bizim birde dışarı çıktığımızda pusette mutlaka elini emiyor. Memeyi emmek için bu kadar çabalasa şimdiye şelale gibi sütü olurduBenimki yumruk yapıyor cork cork emiyor genelde uyku öncesi oluyor onu fark ettim
İzin veriyor musun emmesine . Ben hiç çekmiyorum görümcem çekiyor gördüğünde alışır bıraktırması zor olur diyor amaEvet uyku öncesi bizim birde dışarı çıktığımızda pusette mutlaka elini emiyor. Memeyi emmek için bu kadar çabalasa şimdiye şelale gibi sütü olurdu
Ben izin veriyorumİzin veriyor musun emmesine . Ben hiç çekmiyorum görümcem çekiyor gördüğünde alışır bıraktırması zor olur diyor ama
Ben de veriyorum gelişimsel açıdan iyi diye biliyorum dedim ben de ona . Kendi kızının zor bıraktırmışlar parmak emmesini öyle diyor çektiriyor oBen izin veriyorum
Ben izin veriyorum. Gelişimi için keşfetmesi gerekiyormuş.İzin veriyor musun emmesine . Ben hiç çekmiyorum görümcem çekiyor gördüğünde alışır bıraktırması zor olur diyor ama
Ben de öyle biliyorum o illa çekiyor sonra görürüm ben seni diyor bi de sinir oldumBen izin veriyorum. Gelişimi için keşfetmesi gerekiyormuş.
Bence karıştırmaBen de veriyorum gelişimsel açıdan iyi diye biliyorum dedim ben de ona . Kendi kızının zor bıraktırmışlar parmak emmesini öyle diyor çektiriyor o
Ya evet benim de aklıma o geliyorEskiler derlerdi ya iz kalınca tutarmış diye aklıma takıldı şimdi bizde iz yok tutmadı mı
Nolacak kız bir şey olmazKızlar ben sütü azaltıp mama destekli devam etmek istiyorum emzirmeye dayanamıyorum adeta kafam yerinde yok gibi depresyonla ikisi bi arada çok zor ama kendimi çok suçlu gibi hissediyorum emzirmesem çok kötü şeyler olacak gibi hissediyorum varmı böyle devam eden
Benimki de annem gidince tavan yapmıştıDediklerinize uyucam çok sağolun bir bilene sor demişler . Yanlız olmadığımı bilmek bana iyi hissettiriyor . Altında ne sebep yatıyor bilmiyorum garip hissediyorum işk doğumuma annem gelmemişti buna geldi ve bırakıp gittiği andan itibaren ben bu hale geldim kendime soruyorum sebep Bumu beynim onaylamıyor daha bir sürü sebep sayıyorum onaylamıyor bende sebebi bulacağım diye yıpranıyorum atak üstüne atak geçiriyorum
Sağol canım benim bizde de şu saate kadar sorun olmadı çok şükür geldiğimizde bir ağlaması değişmişti korktum o da yorgunluktan dı sanırım ne sıcaktı bugün evde otururken farketmemişim yaz çoktan gelmişKuzum benımkı bıraz hassas bılıyosun onda bıle gaz dısında sorun olmadı,hatta kabızlıgı bılemdevam yanı ishal falan olmadı ates vs.ama ben karnı cok agırıdıgı ıcın bır kez calpol verdım oglenden sonra.agrısını alsın dıye,şifa olsun mınnosuma
Aynen öyle canım bugün doktora gittik 3. Ayda bebeklerde başlayan normal bir şeymişKızlar bebeğim diliyle çok oynuyor. Dili bu aramar hep dışarda. Elini yalıyor ya da diliyle oynuyor. Normal mi acaba sizde de var mı bu durum?
Görümcene ney ya çok sinir oluyorum başkasının müdahalesine ay zorsa bana zor sanane yaniİzin veriyor musun emmesine . Ben hiç çekmiyorum görümcem çekiyor gördüğünde alışır bıraktırması zor olur diyor ama
Bana da her söylenen batmaya başladı yaBence karıştırmalohusalıktan mı bilmiyorum bana bişey diyen oldu mu tersini yapasım geliyor zaten
Emiyor izin veriyorum ama uykuya geçerken emdiği zaman emzik teklif ediyorum istemezse yinr eliyle devam ediyo jsbdjdbdBen de şunu merak ediyorum elini emiyor mu sizinkiler de ve izin veriyor musunuz çekiyor musunuz yoksa gördüğünüzde . Bu arada benimkinin de hep dili dışarda ve tükürük çıkarıp önünü ıslatıyor
Aynen tek onda işte deniyorum emziği yoksa karismiyorum hiç mesela şuan emiyor... Emziği salladi agzindan cukcuk djxnjdndjd uyur kendi kendine onu bekliyorumBenimki yumruk yapıyor cork cork emiyor genelde uyku öncesi oluyor onu fark ettim
Görümce görmeyeyim ömrümce diye boşuna dememisler sanirim sjdbdjndjd karıştırma bence de o kendi çocuğuna istediği gibi bakmış belli ki mümkünse sen de kendi istediğin gibi bak. Zorsa sana zor her deneyimli kabul edilenin dedigini yapsak ohooooo herkesin bir fikri var çünkü hangi birini uygulayalim xkdndjdjİzin veriyor musun emmesine . Ben hiç çekmiyorum görümcem çekiyor gördüğünde alışır bıraktırması zor olur diyor ama
Kesinlikle öyle emzir diyosalar emziresim gelmiyo. Elimden gelse emzirmicsm o kadar gicigima gidiyor skdnjsndjdBence karıştırmalohusalıktan mı bilmiyorum bana bişey diyen oldu mu tersini yapasım geliyor zaten
Görümcemle kaynanam zaten kendi çocukları zannediyor heralde her şeye karışasıları geliyorSağol canım benim bizde de şu saate kadar sorun olmadı çok şükür geldiğimizde bir ağlaması değişmişti korktum o da yorgunluktan dı sanırım ne sıcaktı bugün evde otururken farketmemişim yaz çoktan gelmiş
Aynen öyle canım bugün doktora gittik 3. Ayda bebeklerde başlayan normal bir şeymiş
Görümcene ney ya çok sinir oluyorum başkasının müdahalesine ay zorsa bana zor sanane yani
Öyle keyif alıyor ki çok komik oluyorlar yüzünü gözünü çiziyor diye eldiven takıyordum eldiven sırılsıklam oluyordu bu ara yine çıkarttım bir sıkıntı yaşamayız inşallah bakalım geçende tırnağı mı battı damağına ya da parmağını fazla mı ısırdı nolduysa bayağı bir ağladı koyamam canı acımış gibi ağladı ama sonra cok cok yine devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?