2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar bebeğim diliyle çok oynuyor. Dili bu aramar hep dışarda. Elini yalıyor ya da diliyle oynuyor. Normal mi acaba sizde de var mı bu durum?
Diliyle nasıl oynuyo anlamadim dndnjd oral donemdeler diliyle tukurukleri dışarı salıyor sgzinin içinde de oynattığını görüyorum saga sola

Diliyle nasıl oynuyo anlamadim dndnjd oral donemdeler diliyle tukurukleri dışarı salıyor sgzinin içinde de oynattığını görüyorum saga sola
Ahahahah dili hep dışarda tükürük çıkarıyor dediğin gibi. Konusmaya calıstığında dilini oynatıyor dısarda ama

Aynı tamamen demek ki bu dönem böyleler. Elini emme sevdasından uyuyamıyor çocuk. parmakda değil avucunu emmeye çalışıyor minicik ağzıyla

Evet uyku öncesi bizim birde dışarı çıktığımızda pusette mutlaka elini emiyor. Memeyi emmek için bu kadar çabalasa şimdiye şelale gibi sütü olurdu
İzin veriyor musun emmesine . Ben hiç çekmiyorum görümcem çekiyor gördüğünde alışır bıraktırması zor olur diyor ama

Ben de veriyorum gelişimsel açıdan iyi diye biliyorum dedim ben de ona . Kendi kızının zor bıraktırmışlar parmak emmesini öyle diyor çektiriyor o
Bence karıştırma lohusalıktan mı bilmiyorum bana bişey diyen oldu mu tersini yapasım geliyor zaten

Nolacak kız bir şey olmaz geçen gün arkadaşlar yazmıştı çoğunun kocası mamayla büyümüş ben de sağıp veriyorum ama bitmek üzere sütüm. Devir değişti mamalar anne sütüne çok yakın artık. Kendinizi kötü hissetmeyin

Benimki de annem gidince tavan yapmıştı

Sağol canım benim bizde de şu saate kadar sorun olmadı çok şükür geldiğimizde bir ağlaması değişmişti korktum o da yorgunluktan dı sanırım ne sıcaktı bugün evde otururken farketmemişim yaz çoktan gelmiş
Kızlar bebeğim diliyle çok oynuyor. Dili bu aramar hep dışarda. Elini yalıyor ya da diliyle oynuyor. Normal mi acaba sizde de var mı bu durum?
Aynen öyle canım bugün doktora gittik 3. Ayda bebeklerde başlayan normal bir şeymiş
İzin veriyor musun emmesine . Ben hiç çekmiyorum görümcem çekiyor gördüğünde alışır bıraktırması zor olur diyor ama
Görümcene ney ya çok sinir oluyorum başkasının müdahalesine ay zorsa bana zor sanane yani
Öyle keyif alıyor ki çok komik oluyorlar yüzünü gözünü çiziyor diye eldiven takıyordum eldiven sırılsıklam oluyordu bu ara yine çıkarttım bir sıkıntı yaşamayız inşallah bakalım geçende tırnağı mı battı damağına ya da parmağını fazla mı ısırdı nolduysa bayağı bir ağladı koyamam canı acımış gibi ağladı ama sonra cok cok yine devam

İyi mesailer skndjdndnd
Emiyor izin veriyorum ama uykuya geçerken emdiği zaman emzik teklif ediyorum istemezse yinr eliyle devam ediyo jsbdjdbd
Benimki yumruk yapıyor cork cork emiyor genelde uyku öncesi oluyor onu fark ettim
Aynen tek onda işte deniyorum emziği yoksa karismiyorum hiç mesela şuan emiyor... Emziği salladi agzindan cukcuk djxnjdndjd uyur kendi kendine onu bekliyorum
Görümce görmeyeyim ömrümce diye boşuna dememisler sanirim sjdbdjndjd karıştırma bence de o kendi çocuğuna istediği gibi bakmış belli ki mümkünse sen de kendi istediğin gibi bak. Zorsa sana zor her deneyimli kabul edilenin dedigini yapsak ohooooo herkesin bir fikri var çünkü hangi birini uygulayalim xkdndjdj
Bence karıştırma lohusalıktan mı bilmiyorum bana bişey diyen oldu mu tersini yapasım geliyor zaten
Kesinlikle öyle emzir diyosalar emziresim gelmiyo. Elimden gelse emzirmicsm o kadar gicigima gidiyor skdnjsndjd

Görümcemle kaynanam zaten kendi çocukları zannediyor heralde her şeye karışasıları geliyor bence de çok komik ses çıkıyor belki uykuya geçişi kendine rahatlatıyor ellemiyorum bi süre sonra kendi bırakıyor zaten

Kızlar ya bebeleri Max kaçta gece uykusuna geciriyorsunuz. ? Ben normalde 7 gibi odayi karartiyorum olduğu kadar... Emzir vs derken 8 de uyumuş oluyor ama bugün kvler köye gideceği için ordaydik ve kendi yatagini mi istedi ne olduysa uyuyamadi bı turlu 9.0 gibi eve girdik kucağımda uyuyodu, ama uyandi o ara bezini degisio emzirdim vs derken 9.30 da uyudu ve su Ana kadar deliksiz xjnxjdndb acaba zorla hava kararmadan yatiriyorum diye mi 12 gibi uyaniyordu emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…