2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
2.ay aşımızı olduk iki bacaktan. Nasıl geçmişti sizinkiler benimki çok ağladı şimdi kucağımda uyuyor. Ateş falan oluyor mu
Benimkinde olmadı ateş huysuzluk vs görmedim
özelde ölçülüyor benim ama sağlık ocağı boy kilo bakıyor sadece baş çevresi hiç ölçmedi. Oraya rastgele giriyorlar doğru veriler değil
Bizim saglikocagi kafasını ölçüyor girdiği verileri karsilastirmadim çünkü unutuyorum kafa kac cm sjdbjsndjdn ama doğru giriyodur yüksek ihtimalle kağıda yaziyodu sanki

Ateş huysuzluk yok diye seviniyoruz ama acaba vücutları tepki mi vermedi diye de düşünmüyor değilim. Aşı tutmuyormuş bir de

@Gulguzeli2019 Nilikom34 nerelerdesiniz bayadır göremedim sizide
Ahh biz nerelerdeyiz bi bilsen kuzum . Travmalardan kopamadık. Lohusa psikozuyla uğraşıyorum depresyonda yım panikatak hastası oldum varmı benim gibi bilmiyorum ama hiç iyi değilim . İyi giden tek şey doğumdu .

Kızlar ben sütü azaltıp mama destekli devam etmek istiyorum emzirmeye dayanamıyorum adeta kafam yerinde yok gibi depresyonla ikisi bi arada çok zor ama kendimi çok suçlu gibi hissediyorum emzirmesem çok kötü şeyler olacak gibi hissediyorum varmı böyle devam eden

Bir şey olmaz inşallah Çok stresliyim yine 2 gün oldu benden tık yok
Benimde göbeğim doğurmamış gibi duruyor güzel vermiştim ayağım kırılınca bir ay oturunca güzel almışım döt göbek fena
Bir üstü değil de ikisi farklı hastalık ama çatlak daha zor deniyor ve geçmiyormuş
Yaaa ciddi misin kalcak mı bizim makat böyle

Canım yazda bızde faydalanalımbenjmkı yıne 7 bucukta uyudu gece 1 den sonra uyanıgız anlasıldı yani,uyku saatını yazın 8.30 arasına cekmek ıstıyorum ama aglıyor uyutmazsam.

Kendıne neden ezıyet edıyorsun ki?tamamen bırakma bence sutun varsa,3 satte bır 90cc mama ver gunduzlerı gecelerı mama verme emzır bence.hıc suclu hıssetme bırcogumuzun sütü yetmıyor mama desteklı devam edıyoruz kendımızı neden kötü hissedelim bunun ıcın karnı doysun saglıklı buyusun yeterkı,anne sututun bı damlası onun verdıgı hıs yeter.

Kızlar rota aşımızı olduk bugün umarım bir sıkıntı yaşamayız Yaptırmayacaktım ama doktor yapalım dedi şifa olur inşallah
Kuzum benımkı bıraz hassas bılıyosun onda bıle gaz dısında sorun olmadı,hatta kabızlıgı bılemdevam yanı ishal falan olmadı ates vs.ama ben karnı cok agırıdıgı ıcın bır kez calpol verdım oglenden sonra.agrısını alsın dıye,şifa olsun mınnosuma

2.ay aşımızı olduk iki bacaktan. Nasıl geçmişti sizinkiler benimki çok ağladı şimdi kucağımda uyuyor. Ateş falan oluyor mu
Benımkı cok sarsıldı canım ya senın mınnosun ınsalah kolayca atlatır benımkınde ateste cıktı ates dusurucu verdıgım halde 38 e ınlıyordu gece cok korkmustum doktoru aradık kılosuna gore eksık vermıssınız dedı sırıngayla olcup vermıstık bıdaha.nolur nolmaz sen sık sık atesıne bak zaten yukselırse bellı edıyor ınleme oluyor bebekte.ınsallah olmaz bebegınde hıcbırı

Online terapi alma imkanın var mı? Emzirme konusunda ben çok sıkıntı yaşadım, mamayı enjektörle vermekten artık usanmıştık ve biberon verme düşüncesi beni mahvediyordu emmeyi bıraksın istemiyodum ama emerken de habire çekiştiriyo o ağlıyodu ben ağlıyodum. Vicdan yapıyodum senin gibi. Sonra anladım ki bebeğime iyi psikolojiye sahip bi anne lazım bu çocuk öyle ya da böyle beslenecek. Kendimi depresyona doğru giderken bulunca terapiye başladım

Yetiyor evet ama aşırı emiyor ve ben dayanamıyorum bide kalp damarlarında n birinde sıkıntı var yani anne sütüne gelişim için ihtiyacı var bundan dolayı sanırım bi türlü toparlayamıyoruö çok kötü hissediyorum böyle gidersek te sağlığımdan olucam . Acaba doktora gitmem gerekiyor mu bu süreç için

İnşallah olmaz ya

Kimden alıyorsunuz terapi benim panikatak gelişti ve çok kötü durumdayım hayatım mahvolmuş durumda eşimle ilişkim bile zedeleniyor bana acıyorlar hissi beni bitirtiyor çok kötüyüm

Üzülme canım sakin kalmalısın.dedıgım gibi bi öğün emsin bi öğün mama ver,senınde dınlenmen onemlı.kendını kötü hissetme hiç sütünde olmayabılırdı sadece mama da alabılırdı,mamanın ıcındede bırsuru vıtamın var.dayanamadıgın nokta ne birde?eger lohusalık depresyonundaysan git elbette doktora bunun farkında olman bıle cok ıyı bırsey.ama baska bır sıkıntın varsa mesela kendıne zaman ayıramamak vs gıbı cevrenden destek almayı dene mesela 2-3 saat bebege bakabılecek bırı gıbı.bazen mama vermekten hıcbısey olmaz korkma

Kimden alıyorsunuz terapi benim panikatak gelişti ve çok kötü durumdayım hayatım mahvolmuş durumda eşimle ilişkim bile zedeleniyor bana acıyorlar hissi beni bitirtiyor çok kötüyüm
Canım benım sama nıye acısınlar,hepımız lohusayız hepımız hasssasız ve korkularımız olustu kendını sıkma bu kadar..bu kadar bunaldıysan terapı ıyı gelır ferahlarsın bence lohusalık depresyonundasın.esın sana gercekten sevgısını ve destegını vermelı bu surecte ne acıması sen bı canlı getırdın bu dunyaya

Evet öyle haklısınız ama toparlayamıyorum. Kadın doğum uzmanı lohusa psikozu olmuşsun dedi ve yolladı o günden beri cebelleşiyorum adeta . Baskılıyorum ve ağlama krizlerine sebep oluyor . Eşim çok ilgileniyor ama ne yaparsa yapsın bende ters tepiyor herşeyi ortaya kpymuş durumda ama benim ataklarım bi türlü bitmiyor sürekli atak geçiriyorum . Çok berbat bi durumdayım desteğe ihtiyacım var evet ama hiçkimsenin bana yardım edemeyeceği düşüncesi de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…