2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar ya sizinkiler elinizde çıngırak birşey gösterince takip ediyor mu benimki hiç bakmıyor tövbe ya sabki kör gibi Allah Allah. Bizi takip ediyor beni babasını bazen arkamızdan dönüp bakıyor ama elimde nirşey sallıyorum sağ sol yapıyorum hiç bakmıyor başka tarafa bakıp dalıyor anlamadım ya canım sıkıldı.

Benimde son günlerde midem bulanıyor hamileyken bile bulanmamıştı. Ama o ihtimal imkansız bizde 😄 havalardan olabilir bence
Hastalık havası demekki 😂 ya hepimiz ayni anda hamileyiz??? Ya da bu seçenek kalıyor dagilabilirsiniz hiç karıştırmayın hamileliği şimdi nsjhdjdj
Seninki 3 aylık olmuş heralde canım benimkinin yeni 40 çıktı bende kv yanina gitmeyi düşünüyorum denizin ısınmasını bekliyorum birazda bu kene olaylarindan tırsıyorum ayy kv olayı benide geriyo bı terslik olmadan gidip gelsem çok bunaldım eşim gelmiycek çalışıyor ben çocuklarla inşallah benim bebiste durur denize soktunmu hiç güneş kremi falan
İnşallah ters dusmeden atlatirsiniz havaniz da değişir gez valla iyi geliyor ❤️
Biz de bazen dışardan söylüyoruz da, benim koca atıştırmayla doymuyor. Bir de en sinir olduğum şey yemek seçmesi. Uraz'dan fırsat bulunca biraz zor yemek yapıyorum. Zorum da dolma fln 😂 sonuçta iç hazırlığı var. Geçen sordu yemek yapabildin bir şey alayım mı diye, dolma yaptım dedim. Gelirken çiğ köfte ve midye almış. Bilsem yapmazdım 😂
Ben cikoftyle doyamam ya benim de kötü huyum bu herhalde snxbbdnxbx makarna pilav ekmek bir şeyler lazım illaki böyle değişiğim işte sjdhhsndjdn
Benim bebiş karma aşıdan sonra 2 gün uyudu. Aşı uyutuyor
Rota ve menenjit de uyutuyor mu ya, genel aşılar mi uyutuyor 🥹
Oooo may goooodd domatis çorbası 😂😂😂
Nsbshbdishjdjhdhsbsjhs
Günaydınnlaarrr🥰🥰
Güno canim nasilsin iyisindir inş
Kızlar ya sizinkiler elinizde çıngırak birşey gösterince takip ediyor mu benimki hiç bakmıyor tövbe ya sabki kör gibi Allah Allah. Bizi takip ediyor beni babasını bazen arkamızdan dönüp bakıyor ama elimde nirşey sallıyorum sağ sol yapıyorum hiç bakmıyor başka tarafa bakıp dalıyor anlamadım ya canım sıkıldı.
Benimki şuan canavar gibi her şeyi izliyor ama erken senin gününde belki umrunda bile değildir yani o kadar diyim 😆 acele etme sorun yoktur, ilgisini başka yer çekmiştir yakında takip etmeye başlar ❤️

Hastalık havası demekki 😂 ya hepimiz ayni anda hamileyiz??? Ya da bu seçenek kalıyor dagilabilirsiniz hiç karıştırmayın hamileliği şimdi nsjhdjdj

İnşallah ters dusmeden atlatirsiniz havaniz da değişir gez valla iyi geliyor ❤️

Ben cikoftyle doyamam ya benim de kötü huyum bu herhalde snxbbdnxbx makarna pilav ekmek bir şeyler lazım illaki böyle değişiğim işte sjdhhsndjdn

Rota ve menenjit de uyutuyor mu ya, genel aşılar mi uyutuyor 🥹

Nsbshbdishjdjhdhsbsjhs

Güno canim nasilsin iyisindir inş

Benimki şuan canavar gibi her şeyi izliyor ama erken senin gününde belki umrunda bile değildir yani o kadar diyim 😆 acele etme sorun yoktur, ilgisini başka yer çekmiştir yakında takip etmeye başlar ❤️
iyiyim ya boğazım felan ağrıyor sesimde kısılmış ara arada bulantı işte, bugün misafirim gelecek en basit ne pastası yapabilirim acep

Daha erken canim zamanla hersey dikkatini ceker

iyiyim ya boğazım felan ağrıyor sesimde kısılmış ara arada bulantı işte, bugün misafirim gelecek en basit ne pastası yapabilirim acep
Geçmiş olsunn, en basit kek üzerine sos yada tencerede bisküvili pasta hazır pasta gibi oluyor 😃 ama hastayken bence hiçbiri 😃

Daha küçük bebişin, birde çok yavaş hareket ettir karşısındaki nesneyi , o şekilde daha rahat takip eder ,

He valla bak mesleğim var ama ev hanimiyim ben de dnbxndndnd napim şimdi kocamin işiyle mi tanışayım sizinle 😂😂
Valla evet hanımı da zor çalışmakta zor. Ben çok zengin olup ev hanımı olmak istiyorum 😀 istiyorum ki işim koca parası, baba parası, ana parası yemek olsun🤣

Back
X