- 1 Nisan 2014
- 5.337
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
- #40.301
Günaydınnlaarrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastalık havası demekkiBenimde son günlerde midem bulanıyor hamileyken bile bulanmamıştı. Ama o ihtimal imkansız bizdehavalardan olabilir bence
İnşallah ters dusmeden atlatirsiniz havaniz da değişir gez valla iyi geliyorSeninki 3 aylık olmuş heralde canım benimkinin yeni 40 çıktı bende kv yanina gitmeyi düşünüyorum denizin ısınmasını bekliyorum birazda bu kene olaylarindan tırsıyorum ayy kv olayı benide geriyo bı terslik olmadan gidip gelsem çok bunaldım eşim gelmiycek çalışıyor ben çocuklarla inşallah benim bebiste durur denize soktunmu hiç güneş kremi falan
Ben cikoftyle doyamam ya benim de kötü huyum bu herhalde snxbbdnxbx makarna pilav ekmek bir şeyler lazım illaki böyle değişiğim işte sjdhhsndjdnBiz de bazen dışardan söylüyoruz da, benim koca atıştırmayla doymuyor. Bir de en sinir olduğum şey yemek seçmesi. Uraz'dan fırsat bulunca biraz zor yemek yapıyorum. Zorum da dolma flnsonuçta iç hazırlığı var. Geçen sordu yemek yapabildin bir şey alayım mı diye, dolma yaptım dedim. Gelirken çiğ köfte ve midye almış. Bilsem yapmazdım
![]()
Rota ve menenjit de uyutuyor mu ya, genel aşılar mi uyutuyorBenim bebiş karma aşıdan sonra 2 gün uyudu. Aşı uyutuyor
NsbshbdishjdjhdhsbsjhsOooo may goooodd domatis çorbası![]()
Güno canim nasilsin iyisindir inşGünaydınnlaarrr![]()
Benimki şuan canavar gibi her şeyi izliyor ama erken senin gününde belki umrunda bile değildir yani o kadar diyimKızlar ya sizinkiler elinizde çıngırak birşey gösterince takip ediyor mu benimki hiç bakmıyor tövbe ya sabki kör gibi Allah Allah. Bizi takip ediyor beni babasını bazen arkamızdan dönüp bakıyor ama elimde nirşey sallıyorum sağ sol yapıyorum hiç bakmıyor başka tarafa bakıp dalıyor anlamadım ya canım sıkıldı.
iyiyim ya boğazım felan ağrıyor sesimde kısılmış ara arada bulantı işte, bugün misafirim gelecek en basit ne pastası yapabilirim acepHastalık havası demekkiya hepimiz ayni anda hamileyiz??? Ya da bu seçenek kalıyor dagilabilirsiniz hiç karıştırmayın hamileliği şimdi nsjhdjdj
İnşallah ters dusmeden atlatirsiniz havaniz da değişir gez valla iyi geliyor
Ben cikoftyle doyamam ya benim de kötü huyum bu herhalde snxbbdnxbx makarna pilav ekmek bir şeyler lazım illaki böyle değişiğim işte sjdhhsndjdn
Rota ve menenjit de uyutuyor mu ya, genel aşılar mi uyutuyor
Nsbshbdishjdjhdhsbsjhs
Güno canim nasilsin iyisindir inş
Benimki şuan canavar gibi her şeyi izliyor ama erken senin gününde belki umrunda bile değildir yani o kadar diyimacele etme sorun yoktur, ilgisini başka yer çekmiştir yakında takip etmeye başlar
![]()
Hastayim gelme pastası yap en basiti o nsbxbdbdn mide bulantısı ondanmis demekki geçmiş olsuniyiyim ya boğazım felan ağrıyor sesimde kısılmış ara arada bulantı işte, bugün misafirim gelecek en basit ne pastası yapabilirim acep
Daha erken canim zamanla hersey dikkatini cekerKızlar ya sizinkiler elinizde çıngırak birşey gösterince takip ediyor mu benimki hiç bakmıyor tövbe ya sabki kör gibi Allah Allah. Bizi takip ediyor beni babasını bazen arkamızdan dönüp bakıyor ama elimde nirşey sallıyorum sağ sol yapıyorum hiç bakmıyor başka tarafa bakıp dalıyor anlamadım ya canım sıkıldı.
Geçmiş olsunn, en basit kek üzerine sos yada tencerede bisküvili pasta hazır pasta gibi oluyoriyiyim ya boğazım felan ağrıyor sesimde kısılmış ara arada bulantı işte, bugün misafirim gelecek en basit ne pastası yapabilirim acep
Kız var ya dün ilk sayfaya bakiyodum orda ismini görünce yazacaktim bebişe bakarken unutmuşum iyi hatırladın ben de merak ediyordum
Allah affetsin çok güldümGeçen bu happy mom sohbetlerine bakayım dedim bir konu başlığı gördüm mesleğiniz vs diye herkes kendini tanıtırken eşinin mesleğini de yazmış![]()
Eşi ne alaka sjbsjndid benim eşimin mesleği sizinkileri döver dnnxjdndksGeçen bu happy mom sohbetlerine bakayım dedim bir konu başlığı gördüm mesleğiniz vs diye herkes kendini tanıtırken eşinin mesleğini de yazmış![]()
AlişteGeçen bu happy mom sohbetlerine bakayım dedim bir konu başlığı gördüm mesleğiniz vs diye herkes kendini tanıtırken eşinin mesleğini de yazmış![]()
Gerçekten muhabbetler öyle olmuşEşi ne alaka sjbsjndid benim eşimin mesleği sizinkileri döver dnnxjdndks
Kendisi evet hanımı mesela bilmem ne eşiyim yazmıl şaka gibiAlişteneyse bisey dicem olmicak
![]()
Kiz senin neden misafirin bitmiyor hiciyiyim ya boğazım felan ağrıyor sesimde kısılmış ara arada bulantı işte, bugün misafirim gelecek en basit ne pastası yapabilirim acep
Ev hanimiyim polis yareniyim .Gerçekten muhabbetler öyle olmuş
Kendisi evet hanımı mesela bilmem ne eşiyim yazmıl şaka gibi![]()
Tam isabet, yok uzman çavuş eşiyimEv hanimiyim polis yareniyim .
Kesin bunu yazan olmuştur![]()
He valla bak mesleğim var ama ev hanimiyim ben de dnbxndndnd napim şimdi kocamin işiyle mi tanışayım sizinleTam isabet, yok uzman çavuş eşiyimsanki ev hanımı olmak hoş değilmiş gibi..
Daha küçük bebişin, birde çok yavaş hareket ettir karşısındaki nesneyi , o şekilde daha rahat takip eder ,Kızlar ya sizinkiler elinizde çıngırak birşey gösterince takip ediyor mu benimki hiç bakmıyor tövbe ya sabki kör gibi Allah Allah. Bizi takip ediyor beni babasını bazen arkamızdan dönüp bakıyor ama elimde nirşey sallıyorum sağ sol yapıyorum hiç bakmıyor başka tarafa bakıp dalıyor anlamadım ya canım sıkıldı.
Valla evet hanımı da zor çalışmakta zor. Ben çok zengin olup ev hanımı olmak istiyorumHe valla bak mesleğim var ama ev hanimiyim ben de dnbxndndnd napim şimdi kocamin işiyle mi tanışayım sizinle![]()