• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Uyusun da büyüsün bebiş 😂 annemlerde bir sefer banyoya soktuk, geldik yoldu derken gec girdik eve pas ertesi gün gündüz sicak diye akşama doğru çıktık dışarı yine dinene kadar 10 yine pas bu gün de aşı oldu... Bu menenjitte. Sonra duş olayini sormadım napmak lazim
Dusta sıkıntı yok menenjıtte canım ammaa velakıın bence bugun dus aldırma yarın aldırırsın cocuk dınlensın ne de olsa vırus gırdı vucuduna yavrumun

İyi düşün güzel enerji çek kendine 😃 bi şe yok bi şe yok de 😃
Doğumdan önceki pozitifligimi arıyorum 😂 şaka şaka hala pozitifim uyanirsa da kuşumla gece partisi yaparız artık canı sağolsun 😂😂😂
Kız ahahah 🤣 bende dayanamadım yaladım yuttum ama imagination forever imagination forever kuzunun dediği gibi çok uzun sürmüyor 😍
Ben bu günlük ellemiyim yarın yerim artık dhhshshdjdj
Dusta sıkıntı yok menenjıtte canım ammaa velakıın bence bugun dus aldırma yarın aldırırsın cocuk dınlensın ne de olsa vırus gırdı vucuduna yavrumun
Yok zaten bu günü pas geçtim direkt enerjisi yok çocuğumun geri uyudu bu kadar çok uyumuyordu hiç gündüz ellemem yani daha 🫠 dinlensin kuşum

Kızz delooşş benım oglanın gazı azaldı bıraz mutlulastı cocuk🧿,sız merkezdesınızya bebegı mutlaka her hafta denıze gotur sahıle gotur sureklı,hergun cıkar sabah erken saatkerde sıcak basmadan bebek arabasıyla gezdır aşırı faydası oluyor bacım haberın olsun🌸
Cnm goturcez insallah nezamandir aklimzda😀 insallah bizimkinede yarar cok huzursuz buaralar. Siz normalde nerde yaşiyordunuz cnm

Cnm goturcez insallah nezamandir aklimzda😀 insallah bizimkinede yarar cok huzursuz buaralar. Siz normalde nerde yaşiyordunuz cnm
Kesınlıkle yarar bak cocugu cıkarın ben haftada bı kez cıkarıyordum dısarı meger cocuk evde bunalımdaymıs.konyada canm.yaa hıcbısey yapamıyosan sabah serınlıkte bı yuruyus yapın bebek arabasıyla.hem daha ıyı uyuyorlar.5 te gece uykusuna yattı dusun bızımkı😄gece 1 de kalkar artık😄

Kızlar selam uzun zamandır buraya bakamamıştım bebişleriniz ne kadarlık oldu? Hangi gelişim özelliklerini gösteriyor? Biz tam 3 ayı doldurduk 🌸
Hoşgeldin canim, Valla bazen canı isterse sesli gülücükler atıyor dnndjdjd geçen haftalarda elinde tuttuğunu anlamiyordu ama cingiragini falan eline verince ağzına götürüyor veya yorganı falan önüne bir şey koyunca elini uzatıyor hafiften 🥹 bi de desteksiz karin üstü yatağa koyunca kafasını baya kaldırıyor 😂 kolundan destek alsa ayaklariyla tepinerek emekleyecek dnxndndnjd tam bir şeyler yok hala yarim yarım işte

Kesınlıkle yarar bak cocugu cıkarın ben haftada bı kez cıkarıyordum dısarı meger cocuk evde bunalımdaymıs.konyada canm.yaa hıcbısey yapamıyosan sabah serınlıkte bı yuruyus yapın bebek arabasıyla.hem daha ıyı uyuyorlar.5 te gece uykusuna yattı dusun bızımkı😄gece 1 de kalkar artık😄
oh ne guzel. Valla uyuyan bebek mutlu bebek gercekten😍

Hoşgeldin canim, Valla bazen canı isterse sesli gülücükler atıyor dnndjdjd geçen haftalarda elinde tuttuğunu anlamiyordu ama cingiragini falan eline verince ağzına götürüyor veya yorganı falan önüne bir şey koyunca elini uzatıyor hafiften 🥹 bi de desteksiz karin üstü yatağa koyunca kafasını baya kaldırıyor 😂 kolundan destek alsa ayaklariyla tepinerek emekleyecek dnxndndnjd tam bir şeyler yok hala yarim yarım işte
Aynıları bizde de var canım bir de 2 gündür ellerini ortada buluşturmayı öğrenmiş artık iki elini birden yemeye çalışıyor sıpa 😀

ARtik bisey uzatinca tutmaya calisiyorlar bide tuttugu seye okadar dikkatli bakiyorki gozlerini kocaman açiyor 😀😀

Bende 1 aylıkken yapamamıştım. Biz eşimle her ay tek kişilik pasta alıp mum üflüyoruz Güneş ortamızda oluyor sonra aynı anda onu öpüyoruz. İnstada öyle bir video görmüştüm 12 ay olunca birleştireceğiz bir aksilik olmazsa 🤗☀️

Eklentiler

• 5a0c1591-96b3-4550-b81a-81fe40b830ae.webp
    5a0c1591-96b3-4550-b81a-81fe40b830ae.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 86a415fd-ede9-41e9-bb17-f8d088e3ce93.webp
    86a415fd-ede9-41e9-bb17-f8d088e3ce93.webp
    62 KB · Görüntüleme: 33
Bende 1 aylıkken yapamamıştım. Biz eşimle her ay tek kişilik pasta alıp mum üflüyoruz Güneş ortamızda oluyor sonra aynı anda onu öpüyoruz. İnstada öyle bir video görmüştüm 12 ay olunca birleştireceğiz bir aksilik olmazsa 🤗☀️
Yaa çok güzel olmuş bende her ay ablasıyla çekiyorum onun kucağına veriyorum üşenmeyip 12 ayı tamamlarsam birleştircem inşallah bende instada görmüştüm 🤣🥰

Ya yerim çilek kızz😍🧿
Yalnız sadece kız analari yapmis erkek anaları nie yapmadik daha acaba😀

Yaa çok güzel olmuş bende her ay ablasıyla çekiyorum onun kucağına veriyorum üşenmeyip 12 ayı tamamlarsam birleştircem inşallah bende instada görmüştüm 🤣🥰
Yaa evet kardeşle olanlar da aşırı tatlı oluyor 😍 takipleşebilsek 12. Ayda görürdük işte ahahhaha
Ya yerim çilek kızz😍🧿
Yalnız sadece kız analari yapmis erkek anaları nie yapmadik daha acaba😀
Teşekkür ederiz ♥️ bence yapın sizde geç değil hala hatıra kalsın 🤗

Back
X