• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Erkeklere göre de çok tatlış kıyafetler var. Ya da ben erkek çocukları çok sevdiğim için bana öyle geliyor ahahahsg Begonvil9699 Begonvil9699
Kız sus üşengeçliğime bahane arıyorum ndjsbajskskxllxlc yapayım ben de madem anı kalsın 🥰🥰🥰 yaparsam pylaşırım kdkdksskksksks

Bende 1 aylıkken yapamamıştım. Biz eşimle her ay tek kişilik pasta alıp mum üflüyoruz Güneş ortamızda oluyor sonra aynı anda onu öpüyoruz. İnstada öyle bir video görmüştüm 12 ay olunca birleştireceğiz bir aksilik olmazsa 🤗☀️

Yaa çok güzel olmuş bende her ay ablasıyla çekiyorum onun kucağına veriyorum üşenmeyip 12 ayı tamamlarsam birleştircem inşallah bende instada görmüştüm 🤣🥰
Erkek anası olarak ben yaptım. Ben de 2 kızımın kucağına veriyorum 3. Ayı yapamadım ama hala 2 gün geçti pasta alamadık yaparız inşallah ben de insta da gördüm

Kızlar midem bulanıyor ya iki gündür
Allahım aklıma kötü şeyler geliyor
😭 el ele bile tutuşmamamız gerek sanırım
Hayır hayır hayır no no no lütfen şaka de ... Benim de arada bulanıyor ama aç kalınca falan yani ondandır belki 🥹 midene iyi gelecek bir şeyler ye istersen

Atistiriyorum ben kendim eşim de aynısını şekil o an ne yiyelim diyip yiyoruz bazen dışardan bazen kahvaltilik .. bazen yemek yapabiliyorum kendimde o enerjiyi görünce 😆
Bencede implant yaptırcam galibaaa 😑
Yaptır gitsin bacimmmm çok erken yani 3 olacaksa da şimdi değil dnbdbd kafayi yer insan senin minik kuşlar zaten 🥹 diggat edin

Oncelıkle bebem aşırı sevdı yazlıgı denız havuz temız hava sıcak nem gazına bıle ıyı geldı cok mutluydu orda mukemmel uyuyordu,buraya geldık yıne bozuldu uykusu daha ılk gunden.denıze sokmadım dr lagım falan karısıyor denızlere ılk 6 sy onermıyoruz dedı ama her sabah ve aksam sahılde yuruduk zaten denıze sıfır ev balkondan hep denızı ızledı.
Şimdi gelelım kv dedıkodusuna bılıyosunuz gıttıgımde sınır sıstemım çökmüştü,aksamına arkadasıyla konusurken demesınmı ,gelemıyorum yanınıza evde hapıshane hayatındayım bebek var dıye,ceryan yaptıramıyorum ses yapamıyorum,sıze ımrenerek bakıyorum gelemıyorum yanınıza doye,çıktım odadan herkese soyledım boyle boyle dıyor bıdaha gelmem asıl hapısanede yasayan benım herseye karısıyosun cocugu korumuyosun surekli dilen ustundeyım bu senın kendı torunun vs vs.tabi şok oldu,sonrasında bir güzel agırladı bir güzel agırladı yemekler kahvaltılar illa gitmeyin kalınlar,eşim dedı kotu nıyetlı degıl ne konustugumu bılmıyo annem cok pısman oldu falan dedı uzatmadım kapadım konuyu.boyle macera dolu bır 4 gundu.arkadaslarda geldı ıkı gun onlarla takıldık aksamları bebem uyudu şaka gıbıydı 😄tatıle gıtcek arkadaslar korkmayın bebekler asırı sevıyor yaa boyle denız temız hava agaclar falam cok rahattı.bugun ılk kez besıgıne yatırdım hep yatas junoda yattı bu ana dek,ılk kez besıkte yarıuor ve sımdıden 4 kez uyamdı sızce napayım junoyamı alayım yoksa bırakayımmı?bır gunde alısabılırmı
Seninki 3 aylık olmuş heralde canım benimkinin yeni 40 çıktı bende kv yanina gitmeyi düşünüyorum denizin ısınmasını bekliyorum birazda bu kene olaylarindan tırsıyorum ayy kv olayı benide geriyo bı terslik olmadan gidip gelsem çok bunaldım eşim gelmiycek çalışıyor ben çocuklarla inşallah benim bebiste durur denize soktunmu hiç güneş kremi falan

Atistiriyorum ben kendim eşim de aynısını şekil o an ne yiyelim diyip yiyoruz bazen dışardan bazen kahvaltilik .. bazen yemek yapabiliyorum kendimde o enerjiyi görünce 😆

Yaptır gitsin bacimmmm çok erken yani 3 olacaksa da şimdi değil dnbdbd kafayi yer insan senin minik kuşlar zaten 🥹 diggat edin
Biz de bazen dışardan söylüyoruz da, benim koca atıştırmayla doymuyor. Bir de en sinir olduğum şey yemek seçmesi. Uraz'dan fırsat bulunca biraz zor yemek yapıyorum. Zorum da dolma fln 😂 sonuçta iç hazırlığı var. Geçen sordu yemek yapabildin bir şey alayım mı diye, dolma yaptım dedim. Gelirken çiğ köfte ve midye almış. Bilsem yapmazdım 😂

Erkek anası olarak ben yaptım. Ben de 2 kızımın kucağına veriyorum 3. Ayı yapamadım ama hala 2 gün geçti pasta alamadık yaparız inşallah ben de insta da gördüm
Yaa çok sevimli oluyordur eminim kolay gelsin canım 😊🥰
Kızlar midem bulanıyor ya iki gündür
Allahım aklıma kötü şeyler geliyor
😭 el ele bile tutuşmamamız gerek sanırım
Koz noluyo noluyo meraktan catlıcam 🤣 olsun belki kız olur bebeler kıza dönmüş 🤣

Kızlar bu bebe sağlık ocağına giderken aşırı uyku saatiydi yani zorla uyanik tuttuk, dönüşte zaten kucağımda bayıldı direkt getirdim normalde yatağa bırakınca uyanirdi ama uyumaya devam edince üzerini örttüm uyudu işte 4 e kadar. Emzirdim kucağımda dik tuttum Gazi çıksın diye gazi çıkmadı ama uyudu yine.... Yatirdim uyansin diye :( hala uyuyo..... İyi midir ya 🥹 halsizlik falan yapıyor muydu yan etkileri neler vurduran varsa menenjiti rotayi 🫠
Benim bebiş karma aşıdan sonra 2 gün uyudu. Aşı uyutuyor

Back
X