- 28 Ağustos 2024
- 631
- 1.421
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.341
Ben de kıyamıyordum. İnan ağlamayı bilmiyordu o kadar yalandan ağlıyordı kiAğlayınca da kıyamıyorum ama tekrar deneyeyim ben gerçekten yoksa böyle gidecek yani bu.
Benim binadakiler hep çalışıyor zaten pek kimseyi de tanımıyorum. Ablam var yakın ama o da çalışıyor. Annem vardı gitti derken bi kocamı görüyorum akşam bir de hafta da iki gün spora gidiyorum orada da ablamı görüyorum zatenBen saldim artık evden çıkıyorum sikildiysam bebis de etrafi izliyo zaten şansliysam uykusuna denk geliyor ve uyuyor pusette 1-2 saat ani gürültü olmazsa dışarda nznxnxnxb o uyaninca geri geliyorum komşumla kahve falan yetiyo en azından insan görüyorum...
Hahshshshhs keşlr öyle olsa cidden. Heyet raporunu nasıl aldın canım ve kaç gün? Sebep olarak ne yazıyor?Benimki de arada işten yorgun gelip çok yorgunum eve para getirmek de zor diye ayak yapıyor.(Ben de heyet raporluyum iznim bitti.) Ben çalışmadan getiriyorum ikile şimdi diyorum keşke hiç çalışmadan böyle maaş yatsa harika bir duygu
Heyet raporu ne kadar veriliyor süre olarakBenimki de arada işten yorgun gelip çok yorgunum eve para getirmek de zor diye ayak yapıyor.(Ben de heyet raporluyum iznim bitti.) Ben çalışmadan getiriyorum ikile şimdi diyorum keşke hiç çalışmadan böyle maaş yatsa harika bir duygu
Bu ara gece iyi uyuyoruz bide rabbim yüzüme bakıyor3. Ayda uyuyan bebekler güncellemesi yakaladım meğerse bebeğim uyuyormuşne yapacağımı bilemedim buraya sardım
En çok sana lazım zaten uyku o kadar misafir başka türlü ağırlanmazBu ara gece iyi uyuyoruz bide rabbim yüzüme bakıyor
O şöyleydi hadi mesleklerimizi yazalım demiş ben uzman çavuş eşiyimTam isabet, yok uzman çavuş eşiyimsanki ev hanımı olmak hoş değilmiş gibi..
Artık eskisi gibi ikram yapamıyorum çay yanına da bişeyler bişeylerEn çok sana lazım zaten uyku o kadar misafir başka türlü ağırlanmaz
Bazen yakındakine bakmıyor gösterdiğimiz şeylere bilerek bakmadıklarını kör taklidi yaptıklarını düşünüyorumKızlar ya sizinkiler elinizde çıngırak birşey gösterince takip ediyor mu benimki hiç bakmıyor tövbe ya sabki kör gibi Allah Allah. Bizi takip ediyor beni babasını bazen arkamızdan dönüp bakıyor ama elimde nirşey sallıyorum sağ sol yapıyorum hiç bakmıyor başka tarafa bakıp dalıyor anlamadım ya canım sıkıldı.
Aman tanrımO şöyleydi hadi mesleklerimizi yazalım demiş ben uzman çavuş eşiyimçevremdeki bazı uzman eşleri böyle polis asker eşleri bu kadar değilde helede eşinin uzman üniformasını çekip sosyal medyaya atan bir arkadaşım bile var
Ben de doğumdan önce börek sarma poğaça yapıp dolaba atmıştım misafir geldikçe çıkarıyorum kolaylık olduArtık eskisi gibi ikram yapamıyorum çay yanına da bişeyler bişeylerokadancık
bende o dönem aldım hiç ilgisini çekmedi 1 haftadır falan çok güzel takip ediyor. Bence biraz daha sabret daha küçük diye öyledir yoksa sizi de takip etmezKızlar ya sizinkiler elinizde çıngırak birşey gösterince takip ediyor mu benimki hiç bakmıyor tövbe ya sabki kör gibi Allah Allah. Bizi takip ediyor beni babasını bazen arkamızdan dönüp bakıyor ama elimde nirşey sallıyorum sağ sol yapıyorum hiç bakmıyor başka tarafa bakıp dalıyor anlamadım ya canım sıkıldı.
Ayy aynı şeyi eşime diyorum bende sen emzirseydin haksızlık diye. Çok saçma ya herşey analara kalmışBence artık herkes kendi misafirine hazirlik temizlik yapsin, kocamin misafiriyse o halletsin benimse ben.... Erkolaein tek görevi çalışıp para getirmek olmamalı snbdjsndjdn geçen diyorum keşke bari biz doğuruyoruz siz emziriyo olsaydiniz sjdbhsbdjsbdjdj
Ben de öyleyim bazen çok uyuyor ben de buraya akiyorum işte sjbdjsbddjd
Veya şey doğum zamanı yaklasirken ve doğum sonrası ilk zamanlarda ben taşıdım 9 ay sen dogursaydin bari de diyodum jsbdhsbdjjdjdjd nerden kurtarsak kârbende o dönem aldım hiç ilgisini çekmedi 1 haftadır falan çok güzel takip ediyor. Bence biraz daha sabret daha küçük diye öyledir yoksa sizi de takip etmez
Ayy aynı şeyi eşime diyorum bende sen emzirseydin haksızlık diye. Çok saçma ya herşey analara kalmış
Ya da mesela 2. Çocuğu kocalar doğursa. Hemen yapardık onlar da yaşasın diyeVeya şey doğum zamanı yaklasirken ve doğum sonrası ilk zamanlarda ben taşıdım 9 ay sen dogursaydin bari de diyodum jsbdhsbdjjdjdjd nerden kurtarsak kâr
Jsbxwhhsjwjsjsjxjjdns aynen bak hemen şuan okeyim benYa da mesela 2. Çocuğu kocalar doğursa. Hemen yapardık onlar da yaşasın diye
Geçen gün müdürüm ve arkadaşlar geldi. Kocama gelirken kuruyemiş al dedim onları verdik. Rahatlıkta püskevit gibi olunBen de doğumdan önce börek sarma poğaça yapıp dolaba atmıştım misafir geldikçe çıkarıyorum kolaylık oldu
Aynen jabshsjsjjs ben de doğumdan önce dolaba bir şeyler atayim diyodum kendime nasbbshssjjs misafire hayatta uğraşamam. Kendime zor yemek yapıyorum, yeri geliyo bebisimle gecirecegim vakitten çalarak. Bir de misafirlere yapcam olduGeçen gün müdürüm ve arkadaşlar geldi. Kocama gelirken kuruyemiş al dedim onları verdik. Rahatlıkta püskevit gibi olun
Tövbe yarabbim kendi evinde bitti bir de onların evini mi temizleyeceksin iyi yapmış kocan boşver. Bir kere yaparsan hep isterlerAynen jabshsjsjjs ben de doğumdan önce dolaba bir şeyler atayim diyodum kendime nasbbshssjjs misafire hayatta uğraşamam. Kendime zor yemek yapıyorum, yeri geliyo bebisimle gecirecegim vakitten çalarak. Bir de misafirlere yapcam oldulafını yapacak olan varsa da zaten gelmesin daha evime bebek bakiyorum evi bilr ayda bir dip köşe oluyor, genel olarak eşyalar dağınık, arada bir supurebiliyorum falan, kp de koydelerdi bayram için dönüşte onlara giden gelen olur diye eşime demiş bi evi toparlayın diye gelsin benim evime bir baksin ben bunu yapabiliyor muyum bir de sizin evi yapayim? Şaka gibi gerçekten anlamsiz işler bak yine sinirlendim hatirlayinca akshusjsksnjs ben dedim ama yine de eşime gel gidip bakalim diye, kardeşi uğramış herhalde dağıtmış o da boşver dedi babasina da kardeşi dağıtmış zaten toplasin dedi kapadik konuyu akbbdjdsjdidisjjdhahsjbd
Yok zaten genel olarak bebe yokken de benden böyle istekleri olmadı hiç haklarını da yemiyim deTövbe yarabbim kendi evinde bitti bir de onların evini mi temizleyeceksin iyi yapmış kocan boşver. Bir kere yaparsan hep isterler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?