2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ağlayınca da kıyamıyorum ama tekrar deneyeyim ben gerçekten yoksa böyle gidecek yani bu.
Ben de kıyamıyordum. İnan ağlamayı bilmiyordu o kadar yalandan ağlıyordı ki ama diğer türlü de sana zor bebeğe de zor sürekli uyanmak dayanabilir sen eğer demeye bilirsin belki faydası olur

Benim binadakiler hep çalışıyor zaten pek kimseyi de tanımıyorum. Ablam var yakın ama o da çalışıyor. Annem vardı gitti derken bi kocamı görüyorum akşam bir de hafta da iki gün spora gidiyorum orada da ablamı görüyorum zaten

Hahshshshhs keşlr öyle olsa cidden. Heyet raporunu nasıl aldın canım ve kaç gün? Sebep olarak ne yazıyor?

Heyet raporu ne kadar veriliyor süre olarak

Tam isabet, yok uzman çavuş eşiyim sanki ev hanımı olmak hoş değilmiş gibi..
O şöyleydi hadi mesleklerimizi yazalım demiş ben uzman çavuş eşiyim çevremdeki bazı uzman eşleri böyle polis asker eşleri bu kadar değilde helede eşinin uzman üniformasını çekip sosyal medyaya atan bir arkadaşım bile var

Bazen yakındakine bakmıyor gösterdiğimiz şeylere bilerek bakmadıklarını kör taklidi yaptıklarını düşünüyorum

bende o dönem aldım hiç ilgisini çekmedi 1 haftadır falan çok güzel takip ediyor. Bence biraz daha sabret daha küçük diye öyledir yoksa sizi de takip etmez
Ayy aynı şeyi eşime diyorum bende sen emzirseydin haksızlık diye. Çok saçma ya herşey analara kalmış

Veya şey doğum zamanı yaklasirken ve doğum sonrası ilk zamanlarda ben taşıdım 9 ay sen dogursaydin bari de diyodum jsbdhsbdjjdjdjd nerden kurtarsak kâr

Geçen gün müdürüm ve arkadaşlar geldi. Kocama gelirken kuruyemiş al dedim onları verdik. Rahatlıkta püskevit gibi olun
Aynen jabshsjsjjs ben de doğumdan önce dolaba bir şeyler atayim diyodum kendime nasbbshssjjs misafire hayatta uğraşamam. Kendime zor yemek yapıyorum, yeri geliyo bebisimle gecirecegim vakitten çalarak. Bir de misafirlere yapcam oldu lafını yapacak olan varsa da zaten gelmesin daha evime bebek bakiyorum evi bilr ayda bir dip köşe oluyor, genel olarak eşyalar dağınık, arada bir supurebiliyorum falan, kp de koydelerdi bayram için dönüşte onlara giden gelen olur diye eşime demiş bi evi toparlayın diye gelsin benim evime bir baksin ben bunu yapabiliyor muyum bir de sizin evi yapayim? Şaka gibi gerçekten anlamsiz işler bak yine sinirlendim hatirlayinca akshusjsksnjs ben dedim ama yine de eşime gel gidip bakalim diye, kardeşi uğramış herhalde dağıtmış o da boşver dedi babasina da kardeşi dağıtmış zaten toplasin dedi kapadik konuyu akbbdjdsjdidisjjdhahsjbd

Tövbe yarabbim kendi evinde bitti bir de onların evini mi temizleyeceksin iyi yapmış kocan boşver. Bir kere yaparsan hep isterler

Tövbe yarabbim kendi evinde bitti bir de onların evini mi temizleyeceksin iyi yapmış kocan boşver. Bir kere yaparsan hep isterler
Yok zaten genel olarak bebe yokken de benden böyle istekleri olmadı hiç haklarını da yemiyim de kv çalışıyor ona rağmen boş oldukça kendi yapıyor kendi işlerini yani elden ayaktan dusmedikce yapsin da zaten. Kuran okundu, doğumdan sonra gelindi hiç evimi temizlemedi ben yatarken falan hep annem yaptı.... o da benden beklemesin kp de iste de bari zamaninda iste yani bi sor bu kız kendi evine yapabiliyor mu bebeyle senin evine yapsin skzbjsndj kv bir şey demiyor da böyle antin kuntin işler kp den çıkıyor hep msndjdbd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…