2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aaa bir şey sorcam ben kullanıcı adını degisirsem bu eski msjlar vs bu kullanici adimla mi kalıyor yoksa hepsi guncelleniyor mu yeni kullanıcı adimla bilir kişi aranıyor

Aaa bir şey sorcam ben kullanıcı adını degisirsem bu eski msjlar vs bu kullanici adimla mi kalıyor yoksa hepsi guncelleniyor mu yeni kullanıcı adimla bilir kişi aranıyor
Dün üstadı ararken fark ettim kendi yazdığı mesajlar yeni adıyla görünüyor ama yapılan alıntılarda eski adı görünüyor

Kp niye temizlik işlerine karışıyorki valla ben önceden var gücümle yapardım her gitmeme kv evini baştan sona temizlerdim kaynımın kıyafetlerine kadar katlar düzlerdim sonra baktım ben bir halta yaramuyorum evine adım atmayaN eltim daha iyiymiş benden şimdi gene herşeyini yapuyorum en son doğum için gittiğimizdede misafirlerine kadar ağırladım kendisi kıpırdamaz çünkü evide hep süpürdüm topladım ama şöyle bir yöntem buldum ben yapmazsam eşime şikayet ediyor elinden geleni yapıyor bende görüntüde yapıyor gibi görünüyorum odayı topluyor gibi görünüo herşeyi alıp çekmecelere sokuşturuyorum mutfaktada asla düzlemem hiçbişeyi ortadaki bulaşıkları yıkar çıkarım üstünden üstünden süpürürüm asla böyle yapamam normalde ama kendi istedi napim kendi çok pis zaten benim pis yaptığım iş bile pırıl pırıl ediyor evisende eve girip üstün körü sokuşturup gelseydin sonrada al yaptım babacığım

Kızlar biberonla beslenen bebeklerinizin gece uykuları nasıl beslenme aralığı nasıl benim bebe artık uykuya yenik düşüyor
Canım ben de geceleri biberonla besliyorum. Akşam 8-8 buçukta uyuyor sabah 4 e kadar
4 te uyanıuor yine biberon uyuypr yine 6 buçuk-7 ye kadar.
Doktorums sordum geceleri besleyemiyorum uyuyor hani tek beslenme yapıyr gelişme geriliği olur mu diye 90. Günü dolduran bebekler 8 saate kadar uyuyabilir beslenmeden dedi 8 saati geçmesin dedi beslenme kadar uykuya da ihtiyacı vat sonuçta.

Daha küçük bebişin, birde çok yavaş hareket ettir karşısındaki nesneyi , o şekilde daha rahat takip eder ,
Evet sanki biraz yavaş yapınca baktı . Sanırım biraz erken herkes öyle yazmış içim rahatladı ya biran korktum bakmıyor mu görmüyor mu diye. Gerçi gülüyor bize ilk uyanınca konuşuyoruz bakıyor gülüyor bayağı takip ediyor arkamızdan bakıyor felan ama yine de biran korktum neyse çok şükür

Kızlar biberonla beslenen bebeklerinizin gece uykuları nasıl beslenme aralığı nasıl benim bebe artık uykuya yenik düşüyor
Benimki de mama içiyor önceden gece dahanuzun uyuyordu buara zaten herşeyi huyu tamamen değilti ama yine de genel olarak bir kere 2-3 gibi uyanıyor bir de sabah 6-7 gibi daha güne başlıyor . Bu durum bazı geceler özellikle numaralar neredeyse saat başı kalkıyor dönemsel atak felan nirşeydşr diyorum geçmesini bekliyorum . Biberon normalde uzun uyutuyor genel olsrsk

Kızlar bugün 3. Ay kontrolüne götürdüm geçen aya göre şükür 1 kilo almış 5 kilo olmuş , geçen ay 350 gram almıştı sadece canım çok sıkılmıştı ,benimki zaten memeden pek emmiyor silikonla emziriyorum bazen çığlık çığlığa zor alıyor memeyi. Sütüm de azalıyor gibime geliyor ama pes etmiyorum emzirme sonrası mama veriyorum, geçen ay az aldı diye 90 dan 120ccye çıkardım mamayı şükür kilo almış boyu da 60 çıktı gayet iyi dedi doktor. Bitek ateşi çıktı ve boğazı kızarmış antibiotik yazdı bide calpol ver dedi. Rotayla menenjit de haftaya kaldı hasta diye. Doktordan sonra sağlık ocağına gittim orda ebe tartti kilosu daha az çıktı boyunu da 58 ölçtü sizde de oluyormu fark doktorla sağlık ocağında. Sordum ebeye tartıdan tartiya fark olur dedi ama gayet iyi toparlanmış dedi. Uykuları şükür gece iyi kesintisiz 5-6 saat uyuyor acikinca da sabah 5-6 gibi uyanıp mama veriyorum tekrar hemen dalıyor 9-10 a kadar uyuyor.

Senin bebiş için erken canım telaş yapma. O şuan önce anneyi, sonra da bakım veren diğer kişiyi izler en çok.

Kizlar icinizde tecrubeli annelere sorum var. Benim oglan dogdugundan beri cok az uyuyan bir bebek. Gunduzleri hic uyumuyor zarzor toplasan 1 saat uyuyor. Geceleride 3 4 defa uyanirdi. Ama son 10 gundur geceleri daha cok uyaniyor. Ve burda hep anlatirim bilirsiniz çok huysuz ve aglayan meme bagimlisi bir bebek. Uyumadigi icinde ekstra huzursuz bence. Bu 10 gundurde gunduzleri huysuzlugu artti. Kucakta yada memede susuyor sadece. Size sorum şu uyku olayi bundan sonra duzelirmi yoksa devammi eder sizce

Her bebek farklıdır ama 3,5 aylık olmuş nerdeyse senin bene 4. Aya giriyor 4. Ayda uyku gerilemesi diye birşey var uykuları derinlerşiyormuş biu aylar bundan dolayı uykusu çok düzensiz gidebilir ama 5-6 aydan sonra biraz daha düzene girer öyle de devam eder arada diş sancıları bozar sadece

Insallah oyle olur bir umuda cok ihtiyacim var. Mesela suan ayagima yatirdim sallamak icin çiglik kiyamet agladi zar zor daldi simdi uykuya ama ayagimi durdurup koltuga birakayim uyaniyor hemen. Artik ayagim agriyana kadar salliyorum yeterki uyusun biraz diye. Bukadar kucukken uykuyu sevmeyen bebek ilk defa kendimde gordum

Geceleri nasıl uyuyor

Biberon değil de mama alan uyuyor sanki biberonla anne sütü veriyorum bazen farketmiyor 2 saati dolunca yine uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…