- 22 Ekim 2024
- 4.112
- 9.783
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.361
Dün üstadı ararken fark ettim kendi yazdığı mesajlar yeni adıyla görünüyor ama yapılan alıntılarda eski adı görünüyorAaa bir şey sorcam ben kullanıcı adını degisirsem bu eski msjlar vs bu kullanici adimla mi kalıyor yoksa hepsi guncelleniyor mu yeni kullanıcı adimlabilir kişi aranıyor
Aa şeyi unuttun yanına da puskevitGeçen gün müdürüm ve arkadaşlar geldi. Kocama gelirken kuruyemiş al dedim onları verdik. Rahatlıkta püskevit gibi olun
Yeni kullanıcı adın geçerli olur diye biliyorumAaa bir şey sorcam ben kullanıcı adını degisirsem bu eski msjlar vs bu kullanici adimla mi kalıyor yoksa hepsi guncelleniyor mu yeni kullanıcı adimlabilir kişi aranıyor
Kp niye temizlik işlerine karışıyorkiAynen jabshsjsjjs ben de doğumdan önce dolaba bir şeyler atayim diyodum kendime nasbbshssjjs misafire hayatta uğraşamam. Kendime zor yemek yapıyorum, yeri geliyo bebisimle gecirecegim vakitten çalarak. Bir de misafirlere yapcam oldulafını yapacak olan varsa da zaten gelmesin daha evime bebek bakiyorum evi bilr ayda bir dip köşe oluyor, genel olarak eşyalar dağınık, arada bir supurebiliyorum falan, kp de koydelerdi bayram için dönüşte onlara giden gelen olur diye eşime demiş bi evi toparlayın diye gelsin benim evime bir baksin ben bunu yapabiliyor muyum bir de sizin evi yapayim? Şaka gibi gerçekten anlamsiz işler bak yine sinirlendim hatirlayinca akshusjsksnjs ben dedim ama yine de eşime gel gidip bakalim diye, kardeşi uğramış herhalde dağıtmış o da boşver dedi babasina da kardeşi dağıtmış zaten toplasin dedi kapadik konuyu akbbdjdsjdidisjjdhahsjbd
Canım ben de geceleri biberonla besliyorum. Akşam 8-8 buçukta uyuyor sabah 4 e kadarKızlar biberonla beslenen bebeklerinizin gece uykuları nasıl beslenme aralığı nasıl benim bebe artık uykuya yenik düşüyor
Evet sanki biraz yavaş yapınca baktı . Sanırım biraz erken herkes öyle yazmış içim rahatladı ya biran korktum bakmıyor mu görmüyor mu diye. Gerçi gülüyor bize ilk uyanınca konuşuyoruz bakıyor gülüyor bayağı takip ediyor arkamızdan bakıyor felan ama yine de biran korktum neyse çok şükürDaha küçük bebişin, birde çok yavaş hareket ettir karşısındaki nesneyi , o şekilde daha rahat takip eder ,
Benimki de mama içiyor önceden gece dahanuzun uyuyordu buara zaten herşeyi huyu tamamen değilti ama yine de genel olarak bir kere 2-3 gibi uyanıyor bir de sabah 6-7 gibi daha güne başlıyor . Bu durum bazı geceler özellikle numaralar neredeyse saat başı kalkıyor dönemsel atak felan nirşeydşr diyorum geçmesini bekliyorum . Biberon normalde uzun uyutuyor genel olsrskKızlar biberonla beslenen bebeklerinizin gece uykuları nasıl beslenme aralığı nasıl benim bebe artık uykuya yenik düşüyor
Senin bebiş için erken canım telaş yapma. O şuan önce anneyi, sonra da bakım veren diğer kişiyi izler en çok.Kızlar ya sizinkiler elinizde çıngırak birşey gösterince takip ediyor mu benimki hiç bakmıyor tövbe ya sabki kör gibi Allah Allah. Bizi takip ediyor beni babasını bazen arkamızdan dönüp bakıyor ama elimde nirşey sallıyorum sağ sol yapıyorum hiç bakmıyor başka tarafa bakıp dalıyor anlamadım ya canım sıkıldı.
Her bebek farklıdır ama 3,5 aylık olmuş nerdeyse senin bene 4. Aya giriyor 4. Ayda uyku gerilemesi diye birşey var uykuları derinlerşiyormuş biu aylar bundan dolayı uykusu çok düzensiz gidebilir ama 5-6 aydan sonra biraz daha düzene girer öyle de devam eder arada diş sancıları bozar sadeceKizlar icinizde tecrubeli annelere sorum var. Benim oglan dogdugundan beri cok az uyuyan bir bebek. Gunduzleri hic uyumuyor zarzor toplasan 1 saat uyuyor. Geceleride 3 4 defa uyanirdi. Ama son 10 gundur geceleri daha cok uyaniyor. Ve burda hep anlatirim bilirsiniz çok huysuz ve aglayan meme bagimlisi bir bebek. Uyumadigi icinde ekstra huzursuz bence. Bu 10 gundurde gunduzleri huysuzlugu artti. Kucakta yada memede susuyor sadece. Size sorum şu uyku olayi bundan sonra duzelirmi yoksa devammi eder sizce
Insallah oyle olur bir umuda cok ihtiyacim var. Mesela suan ayagima yatirdim sallamak icin çiglik kiyamet agladi zar zor daldi simdi uykuya ama ayagimi durdurup koltuga birakayim uyaniyor hemen. Artik ayagim agriyana kadar salliyorum yeterki uyusun biraz diye. Bukadar kucukken uykuyu sevmeyen bebek ilk defa kendimde gordumHer bebek farklıdır ama 3,5 aylık olmuş nerdeyse senin bene 4. Aya giriyor 4. Ayda uyku gerilemesi diye birşey var uykuları derinlerşiyormuş biu aylar bundan dolayı uykusu çok düzensiz gidebilir ama 5-6 aydan sonra biraz daha düzene girer öyle de devam eder arada diş sancıları bozar sadece
Geceleri nasıl uyuyorInsallah oyle olur bir umuda cok ihtiyacim var. Mesela suan ayagima yatirdim sallamak icin çiglik kiyamet agladi zar zor daldi simdi uykuya ama ayagimi durdurup koltuga birakayim uyaniyor hemen. Artik ayagim agriyana kadar salliyorum yeterki uyusun biraz diye. Bukadar kucukken uykuyu sevmeyen bebek ilk defa kendimde gordum
Biberon değil de mama alan uyuyor sanki biberonla anne sütü veriyorum bazen farketmiyor 2 saati dolunca yine uyanıyorBenimki de mama içiyor önceden gece dahanuzun uyuyordu buara zaten herşeyi huyu tamamen değilti ama yine de genel olarak bir kere 2-3 gibi uyanıyor bir de sabah 6-7 gibi daha güne başlıyor . Bu durum bazı geceler özellikle numaralar neredeyse saat başı kalkıyor dönemsel atak felan nirşeydşr diyorum geçmesini bekliyorum . Biberon normalde uzun uyutuyor genel olsrsk
Evet olabilir doğru çünkğ anne sütü daha kolay sindiriliyor daha erken uyanıyorlarBiberon değil de mama alan uyuyor sanki biberonla anne sütü veriyorum bazen farketmiyor 2 saati dolunca yine uyanıyor
Neresi orası ? Tambenlik havaAy dondum yaa patiklerimi geri çıkardım bu ne soğuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?