- 1 Nisan 2014
- 5.337
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
- #40.761
Benm unutkanlık seviyesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla atak mı nedir bilemiyorum ama günü günğne tutmuyor son bir haftadır evet normalden daha huysuz uykusu da düzensiz , bişeyler oluyor ama nedir bilemiyorum geçicek inşallah hepimize bol sabır diliyorumKizlarrrr yardimmm ya siz de 3.ay atagi yasiyor musunuz? Nasil birsey bu ay surekli agliyor saniyede degisiyor guluyorsa aninda agliyor
Ben kahvaltı masasını akşam topladığımı biliyorum , evde şuan tek amacım yemek olması , eşim illa yemek istiyor çünkü, birde 10 yaşında oğlum var gelişim zamanı , e kendim içinde yemeğimi yapınca geri kalan işler çok önemsemiyorum ha bir de çamaşırlar var tabi , çamaşır da önemliBacılar napıyorsunuz
Bulaşıklarım beni bekliylr yıkanmak için ama bebeler izin vermiyor![]()
Alerjiye neye karşıydı sizin. Bizim de süt alerjimiz var da ek gıda dönemi beni de korkutuyorBen ilk oğlumda alerjiden dolayı ek gıdaya baya geç başlamıştım , ve kısıtlı gıdalarla ilerliyordum bunda ilk kez deneyimleyeceğim normal ek gıda verme işini , artık 3 gün kuralını ailede ciddi alerji öyküsü yoksa uygulamıyormuş doktorlar çocuk ne kadar çok gıda ile tanışırsa vücud alerji durumunu tolere edebiliyormuş , tabi çok riskli gıdalar hariç yumurta kuruyemiş gibi .. Benim gönlümden geçende biz ne yersek ondan yedirmek ama bunu da yine bebek belirleyecek inşallah hepimizin iştahlı kocaman kocaman ağzını açan bebeleri olur ,![]()
Süt ve süt ürünleri idi , belirtisi mukuslu kakaydı, uzun süre diyet yaptım , ama şimdiki aklım olsa o kadar kısıtlamazdım hem oğlumu hem kendimi.. Şuan ki oğlumunda bazen kakasında mukus görüyorum poposu da pişik oluyor zman zman büyük ihtimal yediğim bişeylere tepki veriyor, ama zmanalda büyüdükçe çocuklar gşdayı tolere ediyorlar benceAlerjiye neye karşıydı sizin. Bizim de süt alerjimiz var da ek gıda dönemi beni de korkutuyor
KahvaltıBacılar napıyorsunuz
Delircem gercekten uyanirken agliyo uyanikken agliyoValla atak mı nedir bilemiyorum ama günü günğne tutmuyor son bir haftadır evet normalden daha huysuz uykusu da düzensiz , bişeyler oluyor ama nedir bilemiyorum geçicek inşallah hepimize bol sabır diliyorum
Duyduğum kadarıyla alerji yapan gıdayı vermek bir süre sonra alerjiyi ortadan kaldırıyor ama tabiki uygulamak çok tehlikeli, dediğin gibi ne kadar çok tatla tanışırsa okadar iyi benim bebeğimin kakası hep yeşik mukuslu az önce baktım gene mukus var başka belirti yok diye önemsemiyorum ilk oğlumda alerji yoktu dayanıklı bir bebekti aslında dokunmuyordu ne versem bende üçgün kuralı falan yapmadım birkaç önemli hususlara dikkat ettim sadece buda ona benziyor bundada aynı şekilde giderim sanırımSüt ve süt ürünleri idi , belirtisi mukuslu kakaydı, uzun süre diyet yaptım , ama şimdiki aklım olsa o kadar kısıtlamazdım hem oğlumu hem kendimi.. Şuan ki oğlumunda bazen kakasında mukus görüyorum poposu da pişik oluyor zman zman büyük ihtimal yediğim bişeylere tepki veriyor, ama zmanalda büyüdükçe çocuklar gşdayı tolere ediyorlar bence
Bizim de süt alerjisi ama hiç mukuslu ya da kanlı kaka görmedik testte gizli kan çıktı kakasında ve pişik olmuştu çok kötü . Ben de diyet yapıyorum ama insanın canı çekiyor ya peynir yoğurtSüt ve süt ürünleri idi , belirtisi mukuslu kakaydı, uzun süre diyet yaptım , ama şimdiki aklım olsa o kadar kısıtlamazdım hem oğlumu hem kendimi.. Şuan ki oğlumunda bazen kakasında mukus görüyorum poposu da pişik oluyor zman zman büyük ihtimal yediğim bişeylere tepki veriyor, ama zmanalda büyüdükçe çocuklar gşdayı tolere ediyorlar bence
Eski halimden eser yok artık benimde bende herşeyi önem sırasına koydum dediğin gibi yemekler çamaşır bulaşık bunları yapmaya çalışıyorum yoksa işin içinden çıkılmıyor aradığımı bulamıyorumBen kahvaltı masasını akşam topladığımı biliyorum , evde şuan tek amacım yemek olması , eşim illa yemek istiyor çünkü, birde 10 yaşında oğlum var gelişim zamanı , e kendim içinde yemeğimi yapınca geri kalan işler çok önemsemiyorum ha bir de çamaşırlar var tabi , çamaşır da önemli
Mutfağım minnacık biriktirme şansım yok benimKahvaltıbulaşıklarin ikinci günü bana bakiyorlar köşede
makinedeki yıkanmış bulaşıklarin da 2. Günü snbdjdbdjdjd aradan gizlice kaşık falan alip kapatiyorum hemen
![]()
Nerde satiliyo söyleyin alayim nefret ediyorum katlamaktan utudenMutfağım minnacık biriktirme şansım yok benimBulaşık makinası ve kurutma makinası biri sağ biri sol kolum resmen
eşim birde katlama makinası alacağım çok yoruluyorsun diyor
![]()
Valla benimkide kahvaltıyı bile tam kaldıramadım. 1 saat ayağımda salladım uyudu 8 dk sürdüBacılar napıyorsunuz
Siyah çorap candırEski halimden eser yok artık benimde bende herşeyi önem sırasına koydum dediğin gibi yemekler çamaşır bulaşık bunları yapmaya çalışıyorum yoksa işin içinden çıkılmıyor aradığımı bulamıyorumbunlara ek hergün bir parça iş ekliyorum öyle yaparak ilerliyorum ama tabi burası çok tozlu biryer günlük tüm ev silinmeye muhtaç yoksa beyaz çoraplara elveda siyah çoraplara merhaba
![]()
Birinin icat etmesini bekliyorumNerde satiliyo söyleyin alayim nefret ediyorum katlamaktan utuden![]()
Ayy soyledıgın ıyı oldu canım onuda vermeyım o zaman ne olur ne olmazEmerken yumuşatıp hüüpp çekiyorlar çok dikkat gerekiyor
Dısarı cıkar hemen bayılırAy sabahtan beri yatağa kelepceliyim resmenuyumuyo
Valla ben kıyafetlerımı 3 ay sonra buldum onuda yarım yamalak evde ne nerde hıc haberım yok ki eskıden bir toplu ıgnenınbıle yerını bılırdım,yapıcak bısey yok şuanda en onemlı hadise bebelerEski halimden eser yok artık benimde bende herşeyi önem sırasına koydum dediğin gibi yemekler çamaşır bulaşık bunları yapmaya çalışıyorum yoksa işin içinden çıkılmıyor aradığımı bulamıyorumbunlara ek hergün bir parça iş ekliyorum öyle yaparak ilerliyorum ama tabi burası çok tozlu biryer günlük tüm ev silinmeye muhtaç yoksa beyaz çoraplara elveda siyah çoraplara merhaba
![]()