2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Hadi ipektoş hemen mıç da anneciğin uyusunn 🙏🏻😄
Bende emmesini daha emecek mama yapacağız sonra gaz off uyumama çok var 😄
Valla 40 geçe uyandi max 8 dk emdi... Gazı da çıkmıyor bu işi yapmadan sndbbdnxbx şimdi de konusuyor kendi kendine bakalım biz ne zaman uyuruz 😂😂 uyur muyuz bilmiyorum jshxhsbdjdbd lütfen uyuyalım 😆😆

Valla 40 geçe uyandi max 8 dk emdi... Gazı da çıkmıyor bu işi yapmadan sndbbdnxbx şimdi de konusuyor kendi kendine bakalım biz ne zaman uyuruz 😂😂 uyur muyuz bilmiyorum jshxhsbdjdbd lütfen uyuyalım 😆😆
Ya gerçekten bu saatte uyanmak çok korkunç. Lütfen uyuyalımm 😄 benimki memeye geldiğinden beri sesli sesli pırtlıyor 😄bugün yürüyüşte çorabını düşürmüştü üşüttü herhalde 🤦🏻‍♀️

warcrew warcrew günaydın canım 🥰 valla ben doğduğundan beri beşikte falan hiç sallamadım, aşağı yukarı uyku saatleri belli zaten, mızırdanmaya başlıyor, bu aralar kendi kendine eee eee eee diyor uykusu gelince 😂😂😂 kucağıma alıyorum iki pışpışlayınca uyuyor zaten, koyuyorum yatağına hemen.. bu aralar da kucağınızda tam uykuya dalmasına müsaade etmeyin, hafif uykulu olsun uykuya yatağında dalsın diye birkaç videoya denk geldim, onu uygulamaya çalışıyorum sanki etkili de olacak gibi ama direndiği zaman hiç zorlamıyorum, ne zaman uyuyacaksa bırakıyorum çünkü o direndiği zaman ikimiz de yoruluyoruz ve kazanan hep o oluyo.. hani o kafasındaki 3 telden biri hiç yatmıyor ya, hakkını veriyor vallahi 😂😂😂

herkese günaydın canım kızlaaarrr 🥰🥰🥰 bu saatte yazdığıma bakmayın 5’ten beri ayaktayım kafayı yemek üzereyim 🥹🥹 bir bebeğin nasıl bir derdi vardır ki 5’te uyansınn ve bir daha uyumasın 🥹🥹🥹 ben bunun acısını şimdi değil ama okula başladığında çıkarırım nasıl olsa 😂😂😂 yalvaracak anne uykum var diye, ben de bugünleri hatırlatacağım ona keyifle 😂😂😂 mızırdandı gözleri kapalı neyse uyur bu hemen mama yapıyım, rüya beslenmesi gibi hemen uykuya dalsın dedim, mutfakta biberonu yıkarken ses duydu diye başladı ağlamaya (bu aralar da bunu öğrendi, ses yoksa mızırdanıyo, ama tanında odada birilerinin varlığını hissettiğinde o yalnız değilmişim alın beni diye ses desibelini yükseltiyor 😂😂😂) neyse saat 5.30 gazını çıkardım karnını doyurdum bunun gözler fal taşı, yüzüme gülüyor oyna benle diye benim kafa göz dağılmış 😂😂😂 neyse baktım uyumayacak, koydum beşiğine, açtım dönenceyi, annecim sen oyna ben uyuyorum dedim üstünü güzelce battaniyeyle örttüm, 45 dk falan uyumuşum ama sesini de duyuyorum tabi 😂😂 bu sefer de hıçkırık tutunca kalktım mecburen tırıs tırıs 🥹🥹🥹

Kusmakta sınır tanımayan bebem rutin nevresimlerimize kustuktan sonra salona getirdik burdada yastıklara yerlere ve koltuğa kustu aynı anda üstümüzü de batırdı, herşeyi topla değiştir derken tekrar bir olay daha geceden diğerinin kusmuklu battaniyesiyle beraber gene evdeki herşey yıkanıyor makinam daha bir yıllık ama kusmuk yüzüne bozulacak diy ekorkuyorum, ay bide bekarken derdimki bebeklerin en zor olayı kusmak nasıl temizliyorlar acabaaa
Hala kusmaya devam mı hastalığınız geçmedi mi canım ☹️
Ben arama motorundan mukus resimlerine baktim ama aklim karisti neyse bosver 😀😀
Sünüyor canım kaka Sakız gibi ip gibi uzuyor
🧿 benimki de sirt ustudurmak asla istemiyor. Hep oturtuyorum ama cansiz destekle henuz duramiyor, canli destekle okeyiz. Benimki donmeye basladi dun🥲 geri gelemiyor henuz ama 😂 donup bagiriyor gel kole beni duzelt diye
Ya ahhah buna çok güldüm köleyiz gerçekten 🤣
Kızlar benım bebeye bı guncelleme geldı mart kedılerı gıbı bagırıyor😄😄sesınımı kesfedıyor bızemı bagırıyor kızıyor anlamadım😄😄
Ay yerim çok tatlılar sabah benimki de öyle çağırıyor yiyesim geliyor 😊

dün instada prens dizisinden bir sahneye denk geldim, link nasıl atılıyor bilmiyorum warcrew warcrew öğret kız bana 😂😂prens kölesiyle banyodan önce konuşuyor, hiç yıkanmadığını falan söylüyor, kapkara adam banyo yapınca adamın sarı ve mavi gözlü olduğu anlaşılıyor 😂😂😂 vallahi aynen o moddayım, kaç gündür duş alacak vakit bulamıyorum, akşam kocam gelince kıza baksın 10 dk diye erteliyorum, bu sefer de uykum geliyor çok yorgun oluyorum 😂😂😂 kız uyurken gireyim çıkayım diyorum, bu sefer de ağlar da suyun sesinden duymazsam diye giremiyorum 🥹🥹🥹evde herkese yetiyorum da sanki kendime yetemiyorum 🥹🥹🥹

Benimki 40 ı çıkana kadar çok fenaydı kucağımda dalar yatağına koyuyordum kafamı yastığa koyduğum an basıyordu çığlığı uykusuzluktan geberiyordum kaç defa ağladım bu yüzden nezaman geçecek diye. Sonra doktora söyledim meğerse gaz sancısından uyuyamiyormus benimki hem meme hem mama destekli gidiyor, mamayı değiştirdim rahatladı sonrada desteksiz bir şekilde kaşları kızarıp gözlerini ovuşturmaya başlayınca anlıyordum uykusu olduğunu öpüp yatağına koyuyordum bir iki sağa sola döndürürdü kafasını sonra dalardı. Çok şükür hala öyle arada uyku saati kaçınca biraz mizmizlanip ağlarsa da kucağımda bir iki dakika pışpışlayıp mayışınca yatırıyorum dalana kadar bekliyorum çok gecmeden uyumus oluyor çıkıyorum odadan kamera var ordan izliyorum. Nazar degdirmeyeyim maşallahı var gece boyu 6-7 saat uyur acıkınca uyanır mamasını içer tekrar uyuyor 10-11 e kadar. Birtek gündüz uykulari biraz kısa Max yarım saat nadir 1 saati bulur.
Ayyy maşallah kızzz 🧿🧿🧿 ne güzel alıştırmışsın
Benimki dun hic uyumaz ciglik atarken dayadim emzigi biraz tuttu. Bu sabah da tuttu, esim geldi cikartti emzigi. Aylardir emsin diye dua ediyorduk niye cikarttik, o kadar kotuyum ki elim ayagim titriyor uykusuzluktan.
Niye çıkardı yaa 🥹🥹 ama bazen bebeğin gazını çıkarmada ve sakinleşmesinde de etkili oluyor.. her şeyi çok biliyor çocuk profesörleri 🥹🥹🥹

dün instada prens dizisinden bir sahneye denk geldim, link nasıl atılıyor bilmiyorum warcrew warcrew öğret kız bana 😂😂prens kölesiyle banyodan önce konuşuyor, hiç yıkanmadığını falan söylüyor, kapkara adam banyo yapınca adamın sarı ve mavi gözlü olduğu anlaşılıyor 😂😂😂 vallahi aynen o moddayım, kaç gündür duş alacak vakit bulamıyorum, akşam kocam gelince kıza baksın 10 dk diye erteliyorum, bu sefer de uykum geliyor çok yorgun oluyorum 😂😂😂 kız uyurken gireyim çıkayım diyorum, bu sefer de ağlar da suyun sesinden duymazsam diye giremiyorum 🥹🥹🥹evde herkese yetiyorum da sanki kendime yetemiyorum 🥹🥹🥹
Benim özetim resmen 😀

Ekledim fotoğrafını çok iyi uyuyor ya valla yoksa hiç uyutamıyordum ben

Fotoğraf ekledim balabilirsiniz - reklam değildir

Ay maşallahhh harika bir dğzen ya bize de nasip olsjn böyle uyuması. Bizim de çok gazlı mama bikere değiştirdim golden goat aldım o gün çok ağrısı sancısı oldu diğer gün kak yaptı rahatladı ama o diğer gün ben eski mamaya dönmüştüm artık kaka yaptı diye mi rahatladı yoksa eski mamaya döndük diye mi çözemedim aslında biraz daha devam etmeliydim golden goat a ama korkup bıraktım sanki daha arttı diye. Siz hangisini kullanıyorsunuz mama benim sma comfort. Doktorum gazlı bebeklere sma comfort ve aptamil comformil öneriyorum dedi
Bu hamak falan güzel de bende de sallanan dandik bir beşik var. Bir iki ay salonda onda uyutur sonra odaya asıl yatağına geçer yatırırız demiştim ama çocuk sallanma bağımlısı oldu. Sağlanmadan asla uyumuyor. Kolum uyuşuyor sallamaktan nasıl bıraktırıcam bilmem. Alırken iyi düşünün😞

Ya gerçekten bu saatte uyanmak çok korkunç. Lütfen uyuyalımm 😄 benimki memeye geldiğinden beri sesli sesli pırtlıyor 😄bugün yürüyüşte çorabını düşürmüştü üşüttü herhalde 🤦🏻‍♀️
Valla noldu biliyo musun baktim bunun keyfi yaoacagi b*k gelmeyecek hemen, koydum benim Yatağa aramıza döndüm totomu yattim ksbdhsbdjdnd gözümü bi açtım uyumuş 😂😂 az önce uyandı bezini degistirirken cikolata fiskiyelerini açmış sjxbsbbdhsbdjd zor kurtardim var ya her yer batacakti 😆😆😆 benimki de bütün pirtlarini memeye biriktiriyor 😂
Görüş alanından çıkman lazım yoksa uyumaz 😂
Bak üste yazdım nsnxjsjd aldım yanima o ara dalmışım bi açtım gözümü uyumuş ellemedim uyumaya devam ettim 😂 😂
warcrew warcrew günaydın canım 🥰 valla ben doğduğundan beri beşikte falan hiç sallamadım, aşağı yukarı uyku saatleri belli zaten, mızırdanmaya başlıyor, bu aralar kendi kendine eee eee eee diyor uykusu gelince 😂😂😂 kucağıma alıyorum iki pışpışlayınca uyuyor zaten, koyuyorum yatağına hemen.. bu aralar da kucağınızda tam uykuya dalmasına müsaade etmeyin, hafif uykulu olsun uykuya yatağında dalsın diye birkaç videoya denk geldim, onu uygulamaya çalışıyorum sanki etkili de olacak gibi ama direndiği zaman hiç zorlamıyorum, ne zaman uyuyacaksa bırakıyorum çünkü o direndiği zaman ikimiz de yoruluyoruz ve kazanan hep o oluyo.. hani o kafasındaki 3 telden biri hiç yatmıyor ya, hakkını veriyor vallahi 😂😂😂
Ay bu kendini ee ee diyerek yakinda uyutur smnsjsbdjsb ben de sallamiyorum kucağıma yatiriyorum emzigi alinca uykusu da tam düştüyse gözleri gidiyor 😆 ama o dediğin videoyu ben de gördüm arada deniyorum ve işe yarıyor. Hatta çoğu zaman öyle yaptırdığımi fark ettim 😂 inatçı keçiler snbdjdj benim kızın kafasında 2 tane dönme mi ne diyosunuz ondan var.... 2 tane olan da inatçı olurmuş, daha kötüsü benim de 2 tane ksbdjd kombo olsun demişler eşimin de 2 tane 😂😂😂
herkese günaydın canım kızlaaarrr 🥰🥰🥰 bu saatte yazdığıma bakmayın 5’ten beri ayaktayım kafayı yemek üzereyim 🥹🥹 bir bebeğin nasıl bir derdi vardır ki 5’te uyansınn ve bir daha uyumasın 🥹🥹🥹 ben bunun acısını şimdi değil ama okula başladığında çıkarırım nasıl olsa 😂😂😂 yalvaracak anne uykum var diye, ben de bugünleri hatırlatacağım ona keyifle 😂😂😂 mızırdandı gözleri kapalı neyse uyur bu hemen mama yapıyım, rüya beslenmesi gibi hemen uykuya dalsın dedim, mutfakta biberonu yıkarken ses duydu diye başladı ağlamaya (bu aralar da bunu öğrendi, ses yoksa mızırdanıyo, ama tanında odada birilerinin varlığını hissettiğinde o yalnız değilmişim alın beni diye ses desibelini yükseltiyor 😂😂😂) neyse saat 5.30 gazını çıkardım karnını doyurdum bunun gözler fal taşı, yüzüme gülüyor oyna benle diye benim kafa göz dağılmış 😂😂😂 neyse baktım uyumayacak, koydum beşiğine, açtım dönenceyi, annecim sen oyna ben uyuyorum dedim üstünü güzelce battaniyeyle örttüm, 45 dk falan uyumuşum ama sesini de duyuyorum tabi 😂😂 bu sefer de hıçkırık tutunca kalktım mecburen tırıs tırıs 🥹🥹🥹
Çıkar acısını unutma nxnxbxnx ben aynisini kendi yatağıma koyarak yaptım ama benimki uyurdu biliyorum mıçmak için bekliyodu sjjdjsdhdjd
Hala kusmaya devam mı hastalığınız geçmedi mi canım ☹️

Sünüyor canım kaka Sakız gibi ip gibi uzuyor

Ya ahhah buna çok güldüm köleyiz gerçekten 🤣

Ay yerim çok tatlılar sabah benimki de öyle çağırıyor yiyesim geliyor 😊
Sunuyor sakız gibi uzuyor dedin 1-2 saat önce yapmış herhalde kakasını bekleyen kakada da geçerli mi🥹 uzuyor gibiydi anlayamadım şuan yenisini yapiyo bakim onda da öyle mi 😂😂 taze ve bayat kaka farkini sorduğuma inanamıyorum 😆
İnsta icin anlatayim ama diğer platformlarda da buna benzer oluyor, paylaş diyorsun ya bu ekran çıkıyor instada bağlantıyı kopyala. Buraya gelince de yapıştır linki direkt olması lazım 😂 deneyeyim

Olmuş mu bakayım olmazsa köprü ekleriz 😂😂😂
öğlen yemeğine kocam gelecek, hadi bakalım niyet ettim Allah rızası için musakka yapmaya 😂😂😂 geçen niyetlendim sabah başladım akşam yemeğine ancak yetişti 😂😂😂 inşallah öğlene yetişir
Ay patlıcan çok severimnsbdjsj ben de önceki gün karnıyarık yaptım snbdwhbdjsnd zor oldu ama basardim 😆😆

Bu hamak falan güzel de bende de sallanan dandik bir beşik var. Bir iki ay salonda onda uyutur sonra odaya asıl yatağına geçer yatırırız demiştim ama çocuk sallanma bağımlısı oldu. Sağlanmadan asla uyumuyor. Kolum uyuşuyor sallamaktan nasıl bıraktırıcam bilmem. Alırken iyi düşünün😞
Valla benimki zaten hamakta bile elli kere uyanıyor da sallayınca uyuyor gerçekten bilmiyorum buna da alışırsa başka nasıl sallarım düşünüyorum ayakta da çok durmuyor ama kolda omuzda sallamakta aşırı yoruyor 4. Aydan sonra uyku eğitimi almayı düşünüyorum kızımda da uygulamıltım kendim videolar izleye izleye yazılar okuya okuya yapmıştım çok rahat etmiştim desteksiz uyuyordu. O da ilk 4-5 ay asla uyumazdı oğlum da öyle şuan bi 4-5 ay olsun da düzgün uyku saatleri ve düzeni kurcms inşallah

Ben ilk başta sma comfort kullanıyordum ama inanilmaz gaz yaptı benim bebeye, sonra doktor aptamil conformil önerdi onla rahatladı , bir buçuk ay onu kullandım sonra bağırsak tembelliği yapabileceğini okudum bi yerde aptamil pronutraya geçtim hiçbir sıkıntı yaşamadım artık 2 haftadir aptamil pronutra kullanıyorum gaz şikayeti geri gelmedi.
Yaa ben de doktor önerisiyle conformil kullanıyorum. Tembellik yaptığını nerden okudun? Korktum şimdi

Yaa ben de doktor önerisiyle conformil kullanıyorum. Tembellik yaptığını nerden okudun? Korktum şimdi
Siz de memnun musunuz comforimil den bende şuan iki büyük sma var onlar bitsin de ni bende mi geçsem aptamil e gaz sorununuz var mıydı sizin? Benimki gazlı ya comfort yine iyi çıkartıyor üstten alttan . Yani gaz ilacı da kullanıyorum agulin

Valla benimki zaten hamakta bile elli kere uyanıyor da sallayınca uyuyor gerçekten bilmiyorum buna da alışırsa başka nasıl sallarım düşünüyorum ayakta da çok durmuyor ama kolda omuzda sallamakta aşırı yoruyor 4. Aydan sonra uyku eğitimi almayı düşünüyorum kızımda da uygulamıltım kendim videolar izleye izleye yazılar okuya okuya yapmıştım çok rahat etmiştim desteksiz uyuyordu. O da ilk 4-5 ay asla uyumazdı oğlum da öyle şuan bi 4-5 ay olsun da düzgün uyku saatleri ve düzeni kurcms inşallah
Ben de aynı düşünüyorum 4. Aydan sonra bakıcam. Koltukta yatmaktan kahroluyorum her gün. Mesela gündüz hafif uykusunda sallıyorum devamlı bıraktığım an ağlıyor. Daha mutfağa masaya gidip kahvaltı yapmışlığım yok. Aslında sallamayacaktım ama 3 hafta kolik ağlamaları çektik anca sallayarak biraz sakinledi. Kolik geçti sallamayı miras bıraktı.

Siz de memnun musunuz comforimil den bende şuan iki büyük sma var onlar bitsin de ni bende mi geçsem aptamil e gaz sorununuz var mıydı sizin? Benimki gazlı ya comfort yine iyi çıkartıyor üstten alttan . Yani gaz ilacı da kullanıyorum agulin
Biz aynı anda mamayı ve gaz damlasını değiştirdik. Conformile geçtik gaz damlası da metsile başladık. O gün bugün çocuk düzeldi ama hangisi düzeltti onu bilmiyoruz😂 gaz damlasını bırakıcam yavaş yavaş. Şimdi mama da tembellik yapıyor demiş arkadaş da ay bilemedim kademeli ikisini de değiştiricem olmazsa. Belki de sancıları geçti ama haberimiz yok tabii😂

Of benimki de sallamadan ve kucak olmadan asla uyumuyor nasıl bıraktırcaz bunları yaaa :( uykusu geldiğinde karnıma yatıyor yukarı aşağı sallıyorum rahat uyuyor ama çok yorucu ve bırakınca uyanıyor 🥺
4. Ayda birtakım denemelerde bulunalım yoksa bünyemiz bunu kaldırmaz😂 internette 1 2 yaşında bile hala sabahlara kadar sallayıp derman arayan anneler var😑

Back
X