2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
daha şok çiş çekiuor bu beyaz ama daha pahalıymış sanırım yaa
Yok be indirimsiz* vs alınca mavi de 300 tl bu da 300 TL civarı aşırı fark yok bence ben 4 numarada2. Psketteyim bebiş de 7 olmadı daha acaba yine 4 biter mi ona göre bundan alcam snxndnnd maviyle kalıpları aynı mi 🥹 alirim küçük gelmesin

Yok be indirimziz vs alınca mavi de 300 tl bu da 300 TL civarı aşırı fark yok bence ben 4 numarada2. Psketteyim bebiş de 7 olmadı daha acaba yine 4 biter mi ona göre bundan alcam snxndnnd maviyle kalıpları aynı mi 🥹 alirim küçük gelmesin
Ay ozaman büyük numarada fark var 100 tl falan koyuyorlardı ğstünee

Ben de aynı düşünüyorum 4. Aydan sonra bakıcam. Koltukta yatmaktan kahroluyorum her gün. Mesela gündüz hafif uykusunda sallıyorum devamlı bıraktığım an ağlıyor. Daha mutfağa masaya gidip kahvaltı yapmışlığım yok. Aslında sallamayacaktım ama 3 hafta kolik ağlamaları çektik anca sallayarak biraz sakinledi. Kolik geçti sallamayı miras bıraktı.
Aynısı bizim de öyle sancılı durumlarda her pozisyonda salladık kucak kol omuz hamak derken sallama bize de miras kaldı ama kızım d aböyleydi benim aynısı evde koşarak uyuturdum 5 aya girerken uyku eğitimi vermiştim hayatım kurtulmuştu bunda da öyle yapcam şu sancılar felan geçsin tamamen bitsin bir düzeneç oluşturmam desteklimuyumayı bıraktırcaminşallahhh

Yaa ben de doktor önerisiyle conformil kullanıyorum. Tembellik yaptığını nerden okudun? Korktum şimdi
En iyisi doktorunuza sorun, bana öneren doktora birdaha gitmedim ama hep merak ettim çünkü gaz, kolik ve kabız bebekler için özel tıbbi amaçlı gıda yazıyor paketinde, bende yapay zekaya sordum uzun süre kullanımda sıkıntı olur mu diye bağırsak tembelliği olabilir yazmıştı. Bende kademeli bir şekilde pronutraya geçtim zaten 3 ayını doldurdu gaz problemi yok . Ben iki buçuk ay kullandım

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-16-12-23-54-891_com.openai.chatgpt.webp
    Screenshot_2025-06-16-12-23-54-891_com.openai.chatgpt.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 12
Alerji belirtisi ama tek başına anlamlı değil. Benimkinde de var ama doktor alerji ihtimalini düşünmedi mesela.
Biraz bakındım dediğin gibiymiş. Salya artinca dış döneminde vs olabiliyormuş bi de rotadan sonra yasayanlar da var bi dahaki gidisime sorarım yine doktoruna

Ben kendşm bile bazen sallanarak uykuya dalıyordum nasıl bi alışkanlıksa dndnsnsksjwksk
Ben de bir gün kız ağladı diye gece uyanmışım bilmem saat kaç, beşiğin başında kendimi sallıyorum 😂😂😂 bir dk sonra falan farkettim herhalde gerçeği 😂😂
Ya bu nasıl şarkı arkadaş izledikçe gülesim geliyor klibi özellikle 😂
Şarkı mıymış ben geyik yapıyo sandım 😂😂😂
Kızlar bebeğimin gazı ve kakası çok kokuyor doktora sormayı unuttum sizin nasıl

Benimkide kokuyor canım ağır değil ama ekşi ekşi

Gazı fark etmedim ama kakası kokuyor normal değil mi ki 😬

Kokuyor canım ikisi de hatta kaka yaptığını da kokudan anlıyorum
Ayyy ben de bu aralar bayağı tedirgin oldum çok kokuyor anne sütü verdiğimde ve hep yeşil 🥹🥹🥹 demek ki normal, belki fizyolojik gelişimleri ve sindirim sistemleriyle ilgilidir

dün instada prens dizisinden bir sahneye denk geldim, link nasıl atılıyor bilmiyorum warcrew warcrew öğret kız bana 😂😂prens kölesiyle banyodan önce konuşuyor, hiç yıkanmadığını falan söylüyor, kapkara adam banyo yapınca adamın sarı ve mavi gözlü olduğu anlaşılıyor 😂😂😂 vallahi aynen o moddayım, kaç gündür duş alacak vakit bulamıyorum, akşam kocam gelince kıza baksın 10 dk diye erteliyorum, bu sefer de uykum geliyor çok yorgun oluyorum 😂😂😂 kız uyurken gireyim çıkayım diyorum, bu sefer de ağlar da suyun sesinden duymazsam diye giremiyorum 🥹🥹🥹evde herkese yetiyorum da sanki kendime yetemiyorum 🥹🥹🥹
🤣🤣 ben geçende çaresizce yaptım şöyle yaptım kapının önüne bunu koydum işte yatağına emziği de ağzına verdim beni bekledi öylece sağı solu kesti anakucağına falan koyup deneyin su sesi de hoşuna gitti sonra fön sesi de hoşuna gitti sonra kurulandık hep beraber salona geri geldik üstüne mama ödülü verdim o mutlu ben mutlu 😆
öğlen yemeğine kocam gelecek, hadi bakalım niyet ettim Allah rızası için musakka yapmaya 😂😂😂 geçen niyetlendim sabah başladım akşam yemeğine ancak yetişti 😂😂😂 inşallah öğlene yetişir
Naptın kız yetişti mi yediniz mi ben hala akşama ne yapsam diye düşünüyorum 🤣 hamileliğimden beri doğru düzgün yemek yapmıyorum uzun süre mide bulantım geçmemişti üstüne atağını kırdım yapamadım artık bir şeyler yapmam lazım boşanma aşamasına gelcek gibiyiz 🤣🤣
Valla noldu biliyo musun baktim bunun keyfi yaoacagi b*k gelmeyecek hemen, koydum benim Yatağa aramıza döndüm totomu yattim ksbdhsbdjdnd gözümü bi açtım uyumuş 😂😂 az önce uyandı bezini degistirirken cikolata fiskiyelerini açmış sjxbsbbdhsbdjd zor kurtardim var ya her yer batacakti 😆😆😆 benimki de bütün pirtlarini memeye biriktiriyor 😂

Bak üste yazdım nsnxjsjd aldım yanima o ara dalmışım bi açtım gözümü uyumuş ellemedim uyumaya devam ettim 😂 😂

Ay bu kendini ee ee diyerek yakinda uyutur smnsjsbdjsb ben de sallamiyorum kucağıma yatiriyorum emzigi alinca uykusu da tam düştüyse gözleri gidiyor 😆 ama o dediğin videoyu ben de gördüm arada deniyorum ve işe yarıyor. Hatta çoğu zaman öyle yaptırdığımi fark ettim 😂 inatçı keçiler snbdjdj benim kızın kafasında 2 tane dönme mi ne diyosunuz ondan var.... 2 tane olan da inatçı olurmuş, daha kötüsü benim de 2 tane ksbdjd kombo olsun demişler eşimin de 2 tane 😂😂😂

Çıkar acısını unutma nxnxbxnx ben aynisini kendi yatağıma koyarak yaptım ama benimki uyurdu biliyorum mıçmak için bekliyodu sjjdjsdhdjd

Sunuyor sakız gibi uzuyor dedin 1-2 saat önce yapmış herhalde kakasını bekleyen kakada da geçerli mi🥹 uzuyor gibiydi anlayamadım şuan yenisini yapiyo bakim onda da öyle mi 😂😂 taze ve bayat kaka farkini sorduğuma inanamıyorum 😆

İnsta icin anlatayim ama diğer platformlarda da buna benzer oluyor, paylaş diyorsun ya bu ekran çıkıyor instada bağlantıyı kopyala. Buraya gelince de yapıştır linki direkt olması lazım 😂 deneyeyim

Olmuş mu bakayım olmazsa köprü ekleriz 😂😂😂

Ay patlıcan çok severimnsbdjsj ben de önceki gün karnıyarık yaptım snbdwhbdjsnd zor oldu ama basardim 😆😆

Taze bayat farketmez olursa ikisinde de farkedersin kuzu 🤣
Reflüden kusuyorlar engelleyemiyoruz ikisinin kusmasını da 🥲
Aman niye geçici bir durum değil ki bu durum hadi bebek neyse de büyüğünün niye hala geçmiyor acaba ya inşallah geçer canım toparlarsınız 🙏🏻
Kızlar daha önce bahsettiğiz ana kucağından bende aldım . Popo kısmı çok aşağıda geldi bana. Normal mi bu, sizinkilerde böyle mi duruyor?
Benimki de aynen öyle canım 😊
ipeksi19 ipeksi19 kiz benim bebeninki ip gibi uzuyor bezi açarken fark ettim 😆 bir şeye alerjisi mi var anlamina geliyo bu :(((
Alerji belirtisi ama tek başına anlamlı değil. Benimkinde de var ama doktor alerji ihtimalini düşünmedi mesela.
Aynen canım tek başına bir alerji belirtisi değil illaki farkedersin bezin yapış yapış duruyor açtığında normal kaka gibi sadece yayılmış şekilde değiş de uzantılar oluyor 😆

Back
X