2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
4. Ayda birtakım denemelerde bulunalım yoksa bünyemiz bunu kaldırmaz😂 internette 1 2 yaşında bile hala sabahlara kadar sallayıp derman arayan anneler var😑
Ben kendşm bile bazen sallanarak uykuya dalıyordum nasıl bi alışkanlıksa dndnsnsksjwksk

4. Ayda birtakım denemelerde bulunalım yoksa bünyemiz bunu kaldırmaz😂 internette 1 2 yaşında bile hala sabahlara kadar sallayıp derman arayan anneler var😑
Daha da büyüktü ve ben ayağımda sallıyordum , sığmıyordu resmen 🫣 zor uykuya dalan bir çocuktu öyle kendi kendine uyumazdı asla , bazı çocuk ne yaparsanız yapın kendi bildiğini okutuyor , ama geçiyor hepsi

Hala kusmaya devam mı hastalığınız geçmedi mi canım ☹️

Sünüyor canım kaka Sakız gibi ip gibi uzuyor

Ya ahhah buna çok güldüm köleyiz gerçekten 🤣

Ay yerim çok tatlılar sabah benimki de öyle çağırıyor yiyesim geliyor 😊
Reflüden kusuyorlar engelleyemiyoruz ikisinin kusmasını da 🥲

warcrew warcrew günaydın canım 🥰 valla ben doğduğundan beri beşikte falan hiç sallamadım, aşağı yukarı uyku saatleri belli zaten, mızırdanmaya başlıyor, bu aralar kendi kendine eee eee eee diyor uykusu gelince 😂😂😂 kucağıma alıyorum iki pışpışlayınca uyuyor zaten, koyuyorum yatağına hemen.. bu aralar da kucağınızda tam uykuya dalmasına müsaade etmeyin, hafif uykulu olsun uykuya yatağında dalsın diye birkaç videoya denk geldim, onu uygulamaya çalışıyorum sanki etkili de olacak gibi ama direndiği zaman hiç zorlamıyorum, ne zaman uyuyacaksa bırakıyorum çünkü o direndiği zaman ikimiz de yoruluyoruz ve kazanan hep o oluyo.. hani o kafasındaki 3 telden biri hiç yatmıyor ya, hakkını veriyor vallahi 😂😂😂
AY ne guzell allahimmm😀 benim oglani kendi kendine uyumaya biraksam mümkün degil uyumazz

dün instada prens dizisinden bir sahneye denk geldim, link nasıl atılıyor bilmiyorum warcrew warcrew öğret kız bana 😂😂prens kölesiyle banyodan önce konuşuyor, hiç yıkanmadığını falan söylüyor, kapkara adam banyo yapınca adamın sarı ve mavi gözlü olduğu anlaşılıyor 😂😂😂 vallahi aynen o moddayım, kaç gündür duş alacak vakit bulamıyorum, akşam kocam gelince kıza baksın 10 dk diye erteliyorum, bu sefer de uykum geliyor çok yorgun oluyorum 😂😂😂 kız uyurken gireyim çıkayım diyorum, bu sefer de ağlar da suyun sesinden duymazsam diye giremiyorum 🥹🥹🥹evde herkese yetiyorum da sanki kendime yetemiyorum 🥹🥹🥹
Banyo yapmak mı çok lüks şeyler istiyorsun sende elimi yüzümü yıkayıp yarabbi şükür diyorum 😂 o banyo konusu içimde yara bir defa sadece bebeleri tek bırakıp girdim en son ki halim şöyleydi
Küçük bebe içerde dayak yemiş ağlamaktan çıldırıyor büyük bebe benle banyoda kıyafetleriyle banyo yapıyor 😂
Dün bir döndüm üzerim sırayla çamaşır suyu lekesi olmuş onun altına su dökülmüş macun dökülmüş onun altındaji lekeyi seçemedim 😂

Valla noldu biliyo musun baktim bunun keyfi yaoacagi b*k gelmeyecek hemen, koydum benim Yatağa aramıza döndüm totomu yattim ksbdhsbdjdnd gözümü bi açtım uyumuş 😂😂 az önce uyandı bezini degistirirken cikolata fiskiyelerini açmış sjxbsbbdhsbdjd zor kurtardim var ya her yer batacakti 😆😆😆 benimki de bütün pirtlarini memeye biriktiriyor 😂

Bak üste yazdım nsnxjsjd aldım yanima o ara dalmışım bi açtım gözümü uyumuş ellemedim uyumaya devam ettim 😂 😂

Ay bu kendini ee ee diyerek yakinda uyutur smnsjsbdjsb ben de sallamiyorum kucağıma yatiriyorum emzigi alinca uykusu da tam düştüyse gözleri gidiyor 😆 ama o dediğin videoyu ben de gördüm arada deniyorum ve işe yarıyor. Hatta çoğu zaman öyle yaptırdığımi fark ettim 😂 inatçı keçiler snbdjdj benim kızın kafasında 2 tane dönme mi ne diyosunuz ondan var.... 2 tane olan da inatçı olurmuş, daha kötüsü benim de 2 tane ksbdjd kombo olsun demişler eşimin de 2 tane 😂😂😂

Çıkar acısını unutma nxnxbxnx ben aynisini kendi yatağıma koyarak yaptım ama benimki uyurdu biliyorum mıçmak için bekliyodu sjjdjsdhdjd

Sunuyor sakız gibi uzuyor dedin 1-2 saat önce yapmış herhalde kakasını bekleyen kakada da geçerli mi🥹 uzuyor gibiydi anlayamadım şuan yenisini yapiyo bakim onda da öyle mi 😂😂 taze ve bayat kaka farkini sorduğuma inanamıyorum 😆

İnsta icin anlatayim ama diğer platformlarda da buna benzer oluyor, paylaş diyorsun ya bu ekran çıkıyor instada bağlantıyı kopyala. Buraya gelince de yapıştır linki direkt olması lazım 😂 deneyeyim

Olmuş mu bakayım olmazsa köprü ekleriz 😂😂😂

Ay patlıcan çok severimnsbdjsj ben de önceki gün karnıyarık yaptım snbdwhbdjsnd zor oldu ama basardim 😆😆

Bu arada bu bebek bexini çok beğendim😂iki aydır bunu kullanıyoruz

Ya bu nasıl şarkı arkadaş izledikçe gülesim geliyor klibi özellikle 😂
Klibini hiç bilmiyorum ya bakayim birazdan snxbsbdbjsbdb güno bu arada canım kocanla ksliteli vakit gecirmissin belli keyfin yerinde geldin 😂😂😂🎉
AY ne guzell allahimmm😀 benim oglani kendi kendine uyumaya biraksam mümkün degil uyumazz
Bazi bebeler dünyaya ve uykuya meydan okumaya geliyo galiba xjnxjsndjdjd
Banyo yapmak mı çok lüks şeyler istiyorsun sende elimi yüzümü yıkayıp yarabbi şükür diyorum 😂 o banyo konusu içimde yara bir defa sadece bebeleri tek bırakıp girdim en son ki halim şöyleydi
Küçük bebe içerde dayak yemiş ağlamaktan çıldırıyor büyük bebe benle banyoda kıyafetleriyle banyo yapıyor 😂
Dün bir döndüm üzerim sırayla çamaşır suyu lekesi olmuş onun altına su dökülmüş macun dökülmüş onun altındaji lekeyi seçemedim 😂
Curcuna sksbsjjdkd benim totom yemiyo valla tekken girmeye. Bu basur sorunu yüzünden uyuyorken wc dsnk gelince dusakabinda yikandigim için o ara belden aşağısına su tutuyordum işte olduğu kadar hizlica ondan daha fazlasina yemiyo çünkü bazen 3 saat uyuyosa bazen 5 dk skndjsnkdxk mecbur kocami bekliyorum 😂
Bu arada bu bebek bexini çok beğendim😂iki aydır bunu kullanıyoruz
Bende mavi paketli olani var yine almam lazim 4 numara bitti belki bunu denerim 5 de de yine bir mavi paket var onu kullaninca bu beyazı beğenirsem gerisini ondan devam ederim djxnjddjd

Aa bu ben mi acaba vallahi küçük bebem beni büyüğü kadar yormuyor gece ondan daha çok uyanıyor uğraştırıyor krizlere giriyor ikiz olsalardı belki daha rahat ederdim diyorum

Osman gonulaldi galiba, tadimlara baslamadan once sizinle mama sandalyesinde masada dursun diyordu siz yemek yerken. Ben de boyle planliyorum, bir iki hafta eline kasigi ver takilsin diyorlar sen yemek yerken. Zaten kafasini dikntutabildigi zaman sandalyede baslatin diyorlar.

Bu dudak bagi, benimkinde de vardi :( kestirdikten sonra ock rahatladik, sutum bile artti.

Sorma ya, ben gecen unutup tam onumde kusmukla disari cikmisim😂 benimki artik bir kusuyor sirttan bacaga kadar, gunde uc dort kiyafet degistiriyorum
Doktor neden yok dedi acaba ben de internette gördüm aynısı geldi bana

Kızlar daha önce bahsettiğiz ana kucağından bende aldım . Popo kısmı çok aşağıda geldi bana. Normal mi bu, sizinkilerde böyle mi duruyor?

Eklentiler

• IMG_2646.webp
    IMG_2646.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 33
Pure and soft'tan çok farkı var mı? Kullandıysan. Bu premium yeni çıktı herhalde
Sarı renkli paketten bahsediyorsun sanırım ben genelde maviyi kullandım pure and soft sanki sadeve biraz daha pamuksu gibiydi çok gark yoktu ama bu beyaz premium olan taşmalara karşı daha dayanıklı molfix in en güzel bezi bence benim büyük oğluş aşırı taşırırdı sabah kalkar ğst değiştiririz kaka yapar baştan sonra değiştiririz ne zaman bu premium beyaza geçtim haftada bir falan taşırmaya başladı

Sarı renkli paketten bahsediyorsun sanırım ben genelde maviyi kullandım pure and soft sanki sadeve biraz daha pamuksu gibiydi çok gark yoktu ama bu beyaz premium olan taşmalara karşı daha dayanıklı molfix in en güzel bezi bence benim büyük oğluş aşırı taşırırdı sabah kalkar ğst değiştiririz kaka yapar baştan sonra değiştiririz ne zaman bu premium beyaza geçtim haftada bir falan taşırmaya başladı
Ay bundan alayım ben de o zaman tenk yuuu🩷

Klibini hiç bilmiyorum ya bakayim birazdan snxbsbdbjsbdb güno bu arada canım kocanla ksliteli vakit gecirmissin belli keyfin yerinde geldin 😂😂😂🎉

Bazi bebeler dünyaya ve uykuya meydan okumaya geliyo galiba xjnxjsndjdjd

Curcuna sksbsjjdkd benim totom yemiyo valla tekken girmeye. Bu basur sorunu yüzünden uyuyorken wc dsnk gelince dusakabinda yikandigim için o ara belden aşağısına su tutuyordum işte olduğu kadar hizlica ondan daha fazlasina yemiyo çünkü bazen 3 saat uyuyosa bazen 5 dk skndjsnkdxk mecbur kocami bekliyorum 😂

Bende mavi paketli olani var yine almam lazim 4 numara bitti belki bunu denerim 5 de de yine bir mavi paket var onu kullaninca bu beyazı beğenirsem gerisini ondan devam ederim djxnjddjd
daha şok çiş çekiuor bu beyaz ama daha pahalıymış sanırım yaa

Back
X