- 4 Kasım 2020
- 2.062
- 2.986
- 83
- Konu Sahibi elektroforez
- #41.021
Kız zamanında içimizi dökseydik bari buraya iki delirmiş gibi en azından destek olurduk birbirimizeDoğurmak sadece eylemde kaldı geri kalan herşey üzerimize yük gibi yapıştı, eşim lohusalığı 10 gün sanıyormuş düzelirsin diyordum falan dedi bende 6 aya kadar sürüyor dedim, Nilikom galiba biz aynı durumdayız bende biara çok farklı bir insana dönüştüm küçücük daha dilimden bşle anlamayan yavrumu hırpalayıp sanki üvey gibi muameleler küçüğü fazlalık gibi görmeler kocama Allahın belası gibi davranmalar derken en son bir baktım avazım çıktığı kadar bağıyorum bütün komşular evlerinden beni dinlemiş saç telinden tut duvarlara kadar tek tek herşeyden nefret ediyorum diye çığlıklar atıyordum bu şırada bebeklerde benimle beraber ağlıyorlardı saçlarımı yoluyordum elime geliyordu buraya da yazmıştım geçen aya kadar böyleydim ben ogün akiama kadar yırtındığım aileme de günğ zehir ettiğim gün oturup düşündüm düzelmem gerek dedim eşime ben isteyerek yapmıyorum deidm oda baktım destek oluyor ha ben o haldeyken sus komşular duyuyor deseydi alıp başımı giderdim heralde herşeyi bırakıp sonra söz verdim kendime bşr daha bağırmayacağım düzelmeye çalışacağım dedim şu begüm berikin videoları karşıma çıktı onu izlemeye başladım kadın herşeyinş çekmiş atmış gayet doğal ama çok pozitif benim neyim eksik dedim vs vs şuan o videolar sayesinde ayakta duruyorum o yaptı bende başaracağım diyerek bir aydır düzelmeye başladım sana da umut olsun diye yazdım bencede bizden elini çekme bende istemedim hamile kalmak 9 ay hamilelik ğç aydır da hayatımda 12 aydır gözümün yaşı dinmedi istemiyorummmm diye diye yapacakmbişeyim yok artık öyle işte![]()