2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Doğurmak sadece eylemde kaldı geri kalan herşey üzerimize yük gibi yapıştı, eşim lohusalığı 10 gün sanıyormuş düzelirsin diyordum falan dedi bende 6 aya kadar sürüyor dedim, Nilikom galiba biz aynı durumdayız bende biara çok farklı bir insana dönüştüm küçücük daha dilimden bşle anlamayan yavrumu hırpalayıp sanki üvey gibi muameleler küçüğü fazlalık gibi görmeler kocama Allahın belası gibi davranmalar derken en son bir baktım avazım çıktığı kadar bağıyorum bütün komşular evlerinden beni dinlemiş saç telinden tut duvarlara kadar tek tek herşeyden nefret ediyorum diye çığlıklar atıyordum bu şırada bebeklerde benimle beraber ağlıyorlardı saçlarımı yoluyordum elime geliyordu buraya da yazmıştım geçen aya kadar böyleydim ben ogün akiama kadar yırtındığım aileme de günğ zehir ettiğim gün oturup düşündüm düzelmem gerek dedim eşime ben isteyerek yapmıyorum deidm oda baktım destek oluyor ha ben o haldeyken sus komşular duyuyor deseydi alıp başımı giderdim heralde herşeyi bırakıp sonra söz verdim kendime bşr daha bağırmayacağım düzelmeye çalışacağım dedim şu begüm berikin videoları karşıma çıktı onu izlemeye başladım kadın herşeyinş çekmiş atmış gayet doğal ama çok pozitif benim neyim eksik dedim vs vs şuan o videolar sayesinde ayakta duruyorum o yaptı bende başaracağım diyerek bir aydır düzelmeye başladım sana da umut olsun diye yazdım bencede bizden elini çekme bende istemedim hamile kalmak 9 ay hamilelik ğç aydır da hayatımda 12 aydır gözümün yaşı dinmedi istemiyorummmm diye diye yapacakmbişeyim yok artık öyle işte 🥹
Kız zamanında içimizi dökseydik bari buraya iki delirmiş gibi en azından destek olurduk birbirimize 😁 ben hala aynıyım beni de sağolsun izzet güllü nün panikatak destek videoları kendime getirdi . Şu an ben evle alakalı hiçbirşeyi önemsemiyorum yaptıkta madalya mı taktılar boşverrrr yapmıyorum ayağımın ucuyla itip gidip kahvemi içiyorum valla Buda benim kendime terapi yöntemim 😁 şu an kendinden başka kimseye değer verme me dönemi yoksa sıyırıcaz bacım sağsalim şu bi kaç seneyi atlatalım bence 😁🤲🏻

Yaa aynaya bakınca gördüğüm kadınla barışamadım bir türlü. Ruhum iyi ama bedenen beğenmiyorum kendimi. 😔 Bakımsızlıktan ve fazla kilolarımdan muzdaribim
Dış görünüşüm umrum değildi zihinsel yıpranmışlık bana hiçbir gerçeği göstermiyordu şimdi şimdi kendimi görmeye başladım onun içinde adım attım kendime eldiven aldırdım eşime çamaşır suyuna takmıştım artık dedim bulaşıklara vs elim değmeyecek pamuk gibi kalacaklar 😂ilk adımı ben attım artıkın sizde tavsiyeler verin 😂ahanda yarın serum sipariş vereceğim sizlerle de paylaşacağım neler alacağım beğendiğim ve uygun olan bir marka var

Yaa aynaya bakınca gördüğüm kadınla barışamadım bir türlü. Ruhum iyi ama bedenen beğenmiyorum kendimi. 😔 Bakımsızlıktan ve fazla kilolarımdan muzdaribim
Her halimiz güzel valla hiç dert etme bizim başardıklarımızı kocalar başarsa ne hale gelirlerdi acaba 😁kilo verilir alınır onları unut bakımsızlıkta yüzümüzü elimizi yıkıyorsak on numara bence fazlası na gerek yok şu evrede 😁

Dış görünüşüm umrum değildi zihinsel yıpranmışlık bana hiçbir gerçeği göstermiyordu şimdi şimdi kendimi görmeye başladım onun içinde adım attım kendime eldiven aldırdım eşime çamaşır suyuna takmıştım artık dedim bulaşıklara vs elim değmeyecek pamuk gibi kalacaklar 😂ilk adımı ben attım artıkın sizde tavsiyeler verin 😂ahanda yarın serum sipariş vereceğim sizlerle de paylaşacağım neler alacağım beğendiğim ve uygun olan bir marka var
Benim kız acıkınca yüzüme dalıyor yemeye falan çalışıyor ben o serumu kullanıyorum salya serumu yarı kusmuk karışımlı baya etkili 🤣🤣

Kız zamanında içimizi dökseydik bari buraya iki delirmiş gibi en azından destek olurduk birbirimize 😁 ben hala aynıyım beni de sağolsun izzet güllü nün panikatak destek videoları kendime getirdi . Şu an ben evle alakalı hiçbirşeyi önemsemiyorum yaptıkta madalya mı taktılar boşverrrr yapmıyorum ayağımın ucuyla itip gidip kahvemi içiyorum valla Buda benim kendime terapi yöntemim 😁 şu an kendinden başka kimseye değer verme me dönemi yoksa sıyırıcaz bacım sağsalim şu bi kaç seneyi atlatalım bence 😁🤲🏻
Ben öyle yapınca aradığımı bulamıyom bacım ya üstünden üstünden düzlüyorum sadece bende bu yöntemi buldum bak 😂herşeyi heryere sokuşturup sankim çok temizmişim gibi oturup leyla ile mecnunu izliyorum😂ha bak buda bana iyi geldi komedi dizisi izleyeyim dedim sinir küpü gibi dolabırken biraz rahatlattı 😂bide aşırı sinirlenip çıldırma isteği gelince bu ne sendromu bilemiyorum 😂hemen herşey çok güzel diyip yalandan gülüyorum ve gerçekten unutuyorum sonra 😂

Eşim beni hayata bağladı ona çok eziyet ettim o gün bana sen elden gidersen çocuklarımla ben perişan oluruz lütfen dğzelmeye çalış dedi onun çabalarını görmezden gelemedim başka biri olsa şiddet bile uygulayabilirdi çünkü ben ona vuruyordum da kız ben ne iğrenç biriymişim böyle 😂

Kocalar ve öküzlükleri afedersin ..😁 bunların yüzünden bu haldeyiz bazen senin yüzünden diyorum herşey bakıp ters ters ne alaka diyor .. bende böyle mi almıştın lan beni diyip tüm hıncımı alıyorum 😁🤦🏻‍♀️ sus pus yine 😁🤦🏻‍♀️
Ay bu laf sokma konusunda adam hava nasıl dese bütün oksijenleri soludun yeter diyip benimde boğazlayasım geliyor ne suçu varsa 😂

Ben öyle yapınca aradığımı bulamıyom bacım ya üstünden üstünden düzlüyorum sadece bende bu yöntemi buldum bak 😂herşeyi heryere sokuşturup sankim çok temizmişim gibi oturup leyla ile mecnunu izliyorum😂ha bak buda bana iyi geldi komedi dizisi izleyeyim dedim sinir küpü gibi dolabırken biraz rahatlattı 😂bide aşırı sinirlenip çıldırma isteği gelince bu ne sendromu bilemiyorum 😂hemen herşey çok güzel diyip yalandan gülüyorum ve gerçekten unutuyorum sonra 😂

Eşim beni hayata bağladı ona çok eziyet ettim o gün bana sen elden gidersen çocuklarımla ben perişan oluruz lütfen dğzelmeye çalış dedi onun çabalarını görmezden gelemedim başka biri olsa şiddet bile uygulayabilirdi çünkü ben ona vuruyordum da kız ben ne iğrenç biriymişim böyle 😂
Yaaa keşke daha önce gelseymişim bu deneyimleri görseymişim 🤣 vurmak hiç aklıma gelmemişti denesem benim ataklar yok olurmu acaba 🤲🏻 kendi kendime konuşuyorum ben valla müthiş bişey kızlar 🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣 sürekli kendimi pohpohluyor um bak ne güzel yaptım gibi gibi 🤣 Lohusa psikozu herkeste farklı dozda etki etmiş sende de ufak seyretmiş gibi ama geçmiş 😁🤲🏻

Yaaa keşke daha önce gelseymişim bu deneyimleri görseymişim 🤣 vurmak hiç aklıma gelmemişti denesem benim ataklar yok olurmu acaba 🤲🏻 kendi kendime konuşuyorum ben valla müthiş bişey kızlar 🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣 sürekli kendimi pohpohluyor um bak ne güzel yaptım gibi gibi 🤣 Lohusa psikozu herkeste farklı dozda etki etmiş sende de ufak seyretmiş gibi ama geçmiş 😁🤲🏻
Yok ataklar daha beter oluyor 😂benimkinin teşhisi ne olurdu acaba lobusalık mı psikozu muuu sürüncemesimiii hafif atlattım Allahtan evdekileri sıra dayağına çekmeye başlamışım kendim başta olmak üzere 😂
Geçti inşallah ya kv yoktu en azından başımda ona sevinip de mutlu olmaya çalışıyorum 😂neyapalım yalandan pohpohlayıp gerçeğe dönüştürmeye çalışacağız hem çocuk yapacağız hem bakımlı olacağız kariyerde yapacağız gayette güzeliz ayrıca 😍 😎😎😎

Nilikom34 Nilikom34 misophonia_ misophonia_ selam kızlar hoşgeldiniz, ara sıra girin özletmeyin 🥰 yaa ne güzel dertleşmişsiniz, keyifle okudum yazdıklarınızı sanki bir cafede kahve içerken konuşur gibi hissettim 🥰🥰🥰 ben ankaralıyım misophonia_ misophonia_ canım, görüşmeyi de çok isterim ama ikamet doğu olunca gönlümce gezmek hayal oldu Ankara sokaklarında 🥹🥹 zaten artık paket servis havaalanından alıp köye götürüyorlar, ordan da hoopp yine paket havaalanı 😂😂😂 ama burdan da yazınca aynı şeyleri duyguları paylaşıyoruz, hepimizin duyguları be hissettikleri ortak 🥰🥰🥰

Öğür öğür bide fışkırmalı direk 🤣🤦🏻‍♀️ o değil sonrasında ben bunu şimdi boşa mı emzirdim düşüncesi falan oluyor ahahah 🤣 bekle bi daha süt birikecek 😁🤲🏻
Kusmuksuz gine başlayamam bir fışk birinden bir fışk diğerinden almalıyım 🫠
Bak bak bugün çektim yizüstü yatırdım 1 dk sadece o sırada kusmuş baktım kusmuğunda yüzüyordu 😂

Kusura bakmayın biraz mide bulandırıcı

Eklentiler

• IMG_5192.webp
    IMG_5192.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 35
Eşinin ve çevrenin desteğiyle, kötü anıları unutup durumu kabullenerek ve güzel anılar biriktirerek atlatacaksın bu süreci eminim ki 🙏🏻 bizlerle de konusmaya calıs bence. Mesela burası olmasa muhtemelen bende lohusa depresyonuna girerdim. Belki bencilce ama yaşadığım zorlukları başkalarının da yaşıyor olması beni yalnız hissettirmedi bu süreçte. Bizde senin yanındayız 💐
Ya gerçekten bana da çok iyi geldi burası bazen bunaltıyor olabilirim sizleri kusura bakmayın 🙏🏻 ama normalde değilim zaten biliyorum 🙂hepinize çok teşekkğr ederim 🥹
Nilikom34 Nilikom34 misophonia_ misophonia_ selam kızlar hoşgeldiniz, ara sıra girin özletmeyin 🥰 yaa ne güzel dertleşmişsiniz, keyifle okudum yazdıklarınızı sanki bir cafede kahve içerken konuşur gibi hissettim 🥰🥰🥰 ben ankaralıyım misophonia_ misophonia_ canım, görüşmeyi de çok isterim ama ikamet doğu olunca gönlümce gezmek hayal oldu Ankara sokaklarında 🥹🥹 zaten artık paket servis havaalanından alıp köye götürüyorlar, ordan da hoopp yine paket havaalanı 😂😂😂 ama burdan da yazınca aynı şeyleri duyguları paylaşıyoruz, hepimizin duyguları be hissettikleri ortak 🥰🥰🥰
misophonia_ misophonia_ warcrew warcrew ve diğerleri tabiki gerçekten görüşsek harika olurdu bence çok iyi anlaşırdık dışarda da 🥰ama bende oralara uzağım biraz güneydoğu tarafındayız genellikle memleketimiz ama otaraflara işi düşen gelen olursa muhakkak bende beklerim tanışmak isterim, Quinnn Quinnn eğer butarafa yolun düşerse bende seni beklerim biraz meşakkatli yollar ama olsun 🥰

ayy kızlaarrr bugün öyle şeyler oldu ki, çıkalım kızımla dolaşalım biraz dedim bebek arabasıyla dedim, demez olaydım köşe başına kadar zor gittik 🥹🥹 ilk dışarı çıktığımızda 2.5 aylık falandı, o zaman kv vardı birlikte çıkmıştık ama o zaman da çok ağlamıştı, kucağımda sakinleşip uyumuştu ve arabaya yatırmıştım. Daha sonra kendim tek çıktım o zaman da ilk çok ağlayıp sonra yine uyumuştu ama eve dönerken uyandığında yine çok ağlamıştı. Ama bugüüünnn tam bir kabustu, arabaya yatırdığım anda kollarını bacaklarını açtı, arabanın duvarına dayadı, binanın içi dışarı çıkana kadar karanlık oluyor biraz, ondan da korktu, nasıl ağlıyor feryat figan, şunca zaman böylesi ağladığına hiç şahit olmadım, geri döndük eve gitmedim, hiçbir şey ondan daha değerli değil.. eve gelince de hemen sakinleşmedi, içini çeke çeke helak oldu, uyumadı, uykuya dalmak istemedi.. zaten bugün bir tuhaftı, dışarı çıkmadan önce de uykusundan ağlayarak uyandı zor sakinleştirmiştim, dışarı da çıkınca üstüne tüy dikti 🥹🥹az önce uyandı karnını doyurdum yatırdım ama ağlarsa diye bekliyorum travma oluşmasını istemiyorum, nasıl alışacak bebek arabasına ya da alışacak mı onu da bilmiyorum 🥹🥹🥹ayın 30’una Ankara biletim var ama dehşet korkuyorum şimdi, havaalanına bir saat otobüs, uçak 1.5 saat 🥹🥹🥹 ne yapacağım bilmiyorum böyle ağlarsa.. benim de o böyle huzursuz oldukça içim yanıyor

Kusmuksuz gine başlayamam bir fışk birinden bir fışk diğerinden almalıyım 🫠
Bak bak bugün çektim yizüstü yatırdım 1 dk sadece o sırada kusmuş baktım kusmuğunda yüzüyordu 😂

Kusura bakmayın biraz mide bulandırıcı
Ahhh kıyamam yaaaa canımın içi 🥹🥹🥹🥹 kendi de ne kadar huzursuz bebeğim benimmm

Ya gerçekten bana da çok iyi geldi burası bazen bunaltıyor olabilirim sizleri kusura bakmayın 🙏🏻 ama normalde değilim zaten biliyorum 🙂hepinize çok teşekkğr ederim 🥹

misophonia_ misophonia_ warcrew warcrew ve diğerleri tabiki gerçekten görüşsek harika olurdu bence çok iyi anlaşırdık dışarda da 🥰ama bende oralara uzağım biraz güneydoğu tarafındayız genellikle memleketimiz ama otaraflara işi düşen gelen olursa muhakkak bende beklerim tanışmak isterim, Quinnn Quinnn eğer butarafa yolun düşerse bende seni beklerim biraz meşakkatli yollar ama olsun 🥰
Görmesek de görüşemesek de gönüllerimiz her zaman bir biliyorum 🥰🥰ama senin yolun düşerse tatvana mutlaka haberleşelim.. belki hepimizin bir araya gelmesi imkansız ama en azından aynı şehirdekiler bir araya geliriz belki bir gün 🌹🌹🌹

Aynı durumdayım kıyafetlerim olmuyor ve kendimi çok kötü hissediyorum 😔 normalde çok dikkat ederdim edemiyorum da canım sürekli tatlı istiyor
Benim kız acıkınca yüzüme dalıyor yemeye falan çalışıyor ben o serumu kullanıyorum salya serumu yarı kusmuk karışımlı baya etkili 🤣🤣
Ahahah benim kızda öyle en güzel serum 😄🥰

Back
X