2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ya bir arkadaşıma doktoru demişki B*ra iç bak ertesi gün sütün nasıl şakır şakır gelecek 😄 kız denedi gerçekten öyle oldu diyor ama ben cesaret edemedim valla. Ama bence yabancılar bu yüzden böyle olabilir 😄😄
Malt içecekleri var ya canım onlardan içebilirsin, ben içtim de çok bi faydası olmadı benimle ilgili sanırım 🥹🥹

Yaaa bide o duygu 🥲 yanlız hissetmek ve birisi sana dair olumlu bişey söyleyince ağlamak isteme anlaşıldıgını duyunca duyulanma durumları ah 😓
Annem doğumdan sonra gelmişti bana yaklaşık bir ay falan kaldı, o gitmeden önceki 3 gün ağlaya ağlaya helak oldum, gelin çıkarken bile bu kadar ağlamamıştım 🥰🥰seni o kadar iyi anlıyorum ki canım, yetememek düşüncesi, hiçbir şeyi yetiştirememek vs vs.. ama sonra tek başına gerçeklerinle kalınca mecbur hissediyorsun kendini ve başa çıkmayı öğreniyorsun.. herkesin süreci farklı, kimse kimseyle aynı olmak zorunda değil, herkesin psikolojik sağlamlığı aynı değil.. kendini asla zorlama, sen bebeğinle ilgilen amaaannn gerisini salla gitsin.. sen iyi ol herkese de her şeye de yetersin🥰🥰🥰

Benimkide aynı şu an eşim kesti benimkini de 🤣
Ben de kendim kestim kuaföre gidemiyorum diye 😂😂😂benim de saçlarımda boya var ve altları banyoda tararken açılmıyor çok dolaşıyor diye kestim uçlarından, o bile bir canlandırdı saçlarımı 😂😂😂 ama bir görseniz yamuk yumuk

Durun etiketliycem hepinizi 😂😂😂 Delallll Delallll ParlayanGece ParlayanGece Acelya A Acelya A ve ben de dahil olmak üzere warcrew warcrew burda gizli bir hayran kitlesi oluşturdun bak sana söylüyorum 😂😂😂 rüyalara da girmeye başladın bilmem bu işin sonu nereye gider 😂😂😂 seninle satlarımız da aynıydı, sen doğuma gidince an an takip ettim burdan seni, zaten senin arkana da ben doğurdum 😂😂😂 enerjin maşallah çok güzel 🧿🧿🧿 zaten aha ben de doğuruyorum dedim senden etkilenince süreç mi hızlandı nolduysa psikolojik olarak atağa geçtim 😂😂😂

Biraz açık kalsın saç diplerine masaj yap geçer
Gece açık bıraktım akşam da yatmadan ovaladim ama yok bana mısın dememiş hala sızı yerinde duşa giremezsem de kafami yikayayim en iyisi iyi gelir belki ya :(
Konuyla alakasi yok ama ruyamda seni gördum büş😀😀 cok guzel bir abiye giymiştin birde makyaj 😀😀😀 ahhaha ne alakaysa😀😀😀
Ay kim evleniyo acaba 🥰 biri evlensin de halay horin bir şey çekelim 😂😂
Nasıl gördün kız fotoğrafı yok ki 😀
Kalpler bir olsun be baciko 😆😆
Ya guya büsraymiş işte. Genç çıtı pıtı bir kızdı😀😀 kızın yanina gidiyordum aaa büşra senmisin diyordum 😀 assolist gibiydi valla😀
Ya zaten aşırı zayiflayip kürdan kaldığımı anlatmıştım, kivircik oldugum da ok e yaşım da 25 diyince ondan rüyanda öyle canlanmistir dur sana foti atcam bak bakayım ruyandakine benziyo muyum jabxhahsjsnskshsjdj
Günoo 4. ataktan selamlar, bize girmiş bulunmakta kendileri.
Eyvah.... Gümüş attım çünkü peşinden son hız geliyorum nbdbxbdbxbx tam girmedik ama ucundayiz gibi hissediyorum
Geçen bende grubu gördüm hepimiz toplnıp tanışıyorduk bir odadanın içindeydik😍büşra senden mi etkilendiö bilmiyorum ama bugün bile rğyamda hangi kadını görsem adım büşra diyor 😅benim rüyalara da pek itibar edilmez abuk sabuk olur 😄
Tövbe estağfurullah skdnhwhdjsdhjsjdjd ben de heo abuk subuk rüyalarda görürüm genel olarak değişik anlamsız parça parça 😆😆 benden nasıl etkilendin naptim sanki 😂😂
Kız 3 günün sütünü toplamış kadın bizimki de bir sürahi olmasa da 3 gün bunun yarısı olur herhalde 🤣🤣
Anca belki nsbsbsbdnsnzjs denemek lazım 😂😂
Ben depresyon bahanesiyle direk küt kestim bacım 😁🤣
Bende kuafore gdcek firsatim yok diye eşime kestirdim gösterdigim boyun 2 katı kısa kesti sezen aksu modeli yapti yanlışlikla saçımı 😄
Ben de en son eşime kat attırmıştım saçım kıvırcık malum kuaforden bir cacık anlamadigim için kendi işimi kendim görüyorum sndhhsbd ben tarif ettim o kesti 😂 en son haziran ayında omzumda kesmiştim tekrar kessem mi bilmiyorum burdan bir kaç kişiye özelden danışabilirim loto kime çıkarsa artik sjdvwhdgejdbjwbd kes kesme şeklinde 😅😅😅
Ya bir arkadaşıma doktoru demişki B*ra iç bak ertesi gün sütün nasıl şakır şakır gelecek 😄 kız denedi gerçekten öyle oldu diyor ama ben cesaret edemedim valla. Ama bence yabancılar bu yüzden böyle olabilir 😄😄
Bira artiriyor diye duydum ben de mayalı olduğu icin mi hatta bira mayası miydi bir maya vatdi onu da onermisti biri yani kabartma tozu işlevi mi görüyor acaba sjxbsbdbsndj
Benimkide aynı şu an eşim kesti benimkini de 🤣
Ben de eşime kestiriyorum eşler bu işe yariyormus bak zjxbsbdbsndbhdhd

Durun etiketliycem hepinizi 😂😂😂 Delallll Delallll ParlayanGece ParlayanGece Acelya A Acelya A ve ben de dahil olmak üzere warcrew warcrew burda gizli bir hayran kitlesi oluşturdun bak sana söylüyorum 😂😂😂 rüyalara da girmeye başladın bilmem bu işin sonu nereye gider 😂😂😂 seninle satlarımız da aynıydı, sen doğuma gidince an an takip ettim burdan seni, zaten senin arkana da ben doğurdum 😂😂😂 enerjin maşallah çok güzel 🧿🧿🧿 zaten aha ben de doğuruyorum dedim senden etkilenince süreç mi hızlandı nolduysa psikolojik olarak atağa geçtim 😂😂😂
Ayyyyy ya ben çok mutlu oluyorum siz böyle diyince 🫣🫣🫣🫣 hepinizle bir bağ kurmuş gibi hissediyorum teşekkür ederim 🥰 gözlerim doldu durun ağlatacaksiniz ya 😂😂😂 kocaman sarılmak istiyorum hüüü 😭😭😭

Onu denedim bende 1 kez canım. Hem çok tiksinerek içtim hemde bir işe yaramadı bende de
Bir de yurtdışında daha relax takiliyrolar bence bizde kv kpndertleri bitmiyor işe gri donucem stresi ayrı kocalar ayri vuruyor yolda tanımayan bile tavsiye adı altında zorbaliyor vs normal geliyor bana onların böyle fazla süt çıkarması kafa rahatsa çoğu şey ok oluyor hayatta 🥹 beslenme şekli bile bizden daha kaliteli organiktir diye düşünüyorum bize pestit miydi öyle değişik ilaçlı gidalar kalıyor 😂

Bir de yurtdışında daha relax takiliyrolar bence bizde kv kpndertleri bitmiyor işe gri donucem stresi ayrı kocalar ayri vuruyor yolda tanımayan bile tavsiye adı altında zorbaliyor vs normal geliyor bana onların böyle fazla süt çıkarması kafa rahatsa çoğu şey ok oluyor hayatta 🥹 beslenme şekli bile bizden daha kaliteli organiktir diye düşünüyorum bize pestit miydi öyle değişik ilaçlı gidalar kalıyor 😂
Çok haklısın. En önemlisi kafa rahatlığı zaten, bende kendimi rahat bilirdim ama anne olunca değilmişim anladım 😄

Ben de kendim kestim kuaföre gidemiyorum diye 😂😂😂benim de saçlarımda boya var ve altları banyoda tararken açılmıyor çok dolaşıyor diye kestim uçlarından, o bile bir canlandırdı saçlarımı 😂😂😂 ama bir görseniz yamuk yumuk
Napsak direk sıfıra mı vursak anca iyi gelir bize 🤣🤣

Kız ben dün bebeyi çıkardım ya hava alsın diye, öyle ağladı ki gözleri kaşları kıpkırmızı oldu, o sırada yanımdan bebek arabasıyla geçen bir kadın sakinleştireyim diye kucağımdaki çocuğu almaya çalıştı, vermedim tabi ama kimsenin çocuğunu da bu şekilde alamazsın yani.. neyse o an çaresiz olduğumu gördüğü için muhtemelen yardımcı olmaya çalıştı, iyi niyetli düşünüyorum ama kimsenin çocuğuna da bu şekilde saldırmazsın yani.. bu da böyle saçma sapan bir an anımdı 😂😂😂 bugün artık evin etrafında başlayacağım ufak ufak gezintilere, alışması lazım dışarıya, küçük adımlarla eşiği atlatmam lazım

Hele dogum zamani suni sanciya kadar an be an herseyi yazdi bize bende ondan 3 gun sonra dogum yaptim hastanede sanci cekerken icimden dedim busra bu sancilara ragmen nasil mesaj yazdi bize helal olsun😀😀ben telefonu duvara firlatirdim heralde 😀😀

Kız ben dün bebeyi çıkardım ya hava alsın diye, öyle ağladı ki gözleri kaşları kıpkırmızı oldu, o sırada yanımdan bebek arabasıyla geçen bir kadın sakinleştireyim diye kucağımdaki çocuğu almaya çalıştı, vermedim tabi ama kimsenin çocuğunu da bu şekilde alamazsın yani.. neyse o an çaresiz olduğumu gördüğü için muhtemelen yardımcı olmaya çalıştı, iyi niyetli düşünüyorum ama kimsenin çocuğuna da bu şekilde saldırmazsın yani.. bu da böyle saçma sapan bir an anımdı 😂😂😂 bugün artık evin etrafında başlayacağım ufak ufak gezintilere, alışması lazım dışarıya, küçük adımlarla eşiği atlatmam lazım
Ay iyi niyettir eminim ama insanlar iyi niyet ile sınır ihlalini karıştırıyor. Gel tavsiyeni ver gitnne diye kucaklamaya calisirsin ki 😂 başka başla hiç durmuyorsa dedigim gibi arabayi eve çıkar evde sür alışır belki ndnxndn
Hele dogum zamani suni sanciya kadar an be an herseyi yazdi bize bende ondan 3 gun sonra dogum yaptim hastanede sanci cekerken icimden dedim busra bu sancilara ragmen nasil mesaj yazdi bize helal olsun😀😀ben telefonu duvara firlatirdim heralde 😀😀
Herkesin acı eşiği farklı ya ben son bir saat kala fena olmuştum o zaman da bıraktım telefonu elimden zaten çünkü suni sanci sağolsun nefes alacak bir dk bile bırakmamıştı ard arda geliyodu yani dinlenemeden pat küt 😂😂😂

Hee kızzz.. sırası gelen usulca köşesinde gidip doğuruyordu 😂😂😂 bu deli warcrew warcrew ben doğuruyorsam hepiniz de doğurun der gibi bombayı ortaya bıraktı çekildi 😂😂😂

Ay iyi niyettir eminim ama insanlar iyi niyet ile sınır ihlalini karıştırıyor. Gel tavsiyeni ver gitnne diye kucaklamaya calisirsin ki 😂 başka başla hiç durmuyorsa dedigim gibi arabayi eve çıkar evde sür alışır belki ndnxndn

Herkesin acı eşiği farklı ya ben son bir saat kala fena olmuştum o zaman da bıraktım telefonu elimden zaten çünkü suni sanci sağolsun nefes alacak bir dk bile bırakmamıştı ard arda geliyodu yani dinlenemeden pat küt 😂😂😂
Mesele ne biliyor musun, bebek arabasının yol üstünde titremesiyle oluşan sarsıntı onu çok korkutuyor, ben kucağımda sallarken bile sarsılmasın diye nazik davranıyorum, haliyle kendini savunmasız hissediyor ve savunmaya geçiyor, içimi çok en çok acıtan şey de kendini o kadar kasmış ki kakasını yapmış stresinden🥹🥹🥹

Hee kızzz.. sırası gelen usulca köşesinde gidip doğuruyordu 😂😂😂 bu deli warcrew warcrew ben doğuruyorsam hepiniz de doğurun der gibi bombayı ortaya bıraktı çekildi 😂😂😂
İyi yanından bakalım kötü tecrubemden bahsetmedim hepiniz dogurana kadar jsbsbssjsbsjsjdbdj

Mesele ne biliyor musun, bebek arabasının yol üstünde titremesiyle oluşan sarsıntı onu çok korkutuyor, ben kucağımda sallarken bile sarsılmasın diye nazik davranıyorum, haliyle kendini savunmasız hissediyor ve savunmaya geçiyor, içimi çok en çok acıtan şey de kendini o kadar kasmış ki kakasını yapmış stresinden🥹🥹🥹
Oyyy minik kuş yaa 🥹🥹🥹 Dünya hassas kalpler için bir cehennem gerçekten 😭😭😭 minnoş

Back
X