2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar bugün 2 menenjit ve rota aşısı olduk, doktora sormayı unuttum banyo yaptırma konusunu, size yapmayın diyen oldumu?
Ben de sormayi unuttum bir şey de demediler ama 2 aylik asilarinda gitmeden arayıp duş aldırın diye özellikle belirtmislerdi sanırım bunda öyle bir şart yok ama ben yine de bekledim 1-2 gün

Kızlar kusmayan bebek neden kusar ? Aşırı kusuyor ya ne ictiyse hepsi çıktı resmen part part.... İki gündür böyle hâlâ devam yatağın yer yeri kusmuk şuanda 😂 bir şey mi dokunuyor :( ama dokunsa hep dokunmaz miydi :(((((

Kızlar kusmayan bebek neden kusar ? Aşırı kusuyor ya ne ictiyse hepsi çıktı resmen part part.... İki gündür böyle hâlâ devam yatağın yer yeri kusmuk şuanda 😂 bir şey mi dokunuyor :( ama dokunsa hep dokunmaz miydi :(((((
Allah Allah Reflü olsa baştan olurdu, benimki ilk bir kac hafta kustu sonra düzeldi, fışkırır gibi mi kusuyor? Halsizlik ateş ve kilo alımında sıkıntı yoksa bisey olmaz diyor doktorlar bilemedimki, inşallah çabucak geçer.

Bende yapamadım misafirim geldi gene onlara hazırlık yaptım birazdan komşum gelecek benimde banyo kaldı bugün kaçıncı gün olduğunu yazmaya utanıyorum 🫠😬
Ben saymayı bıraktım artık 😂😂😂
Bir rivayete göre kadınların saçları negatif enerjiler ve yaşanmışlıkları tutarmış ben kesince sanki omzumdan yük kalkmıştı valla 😁
Ayy evet yaa kesinlikle inanıyorum ben, çok hafifliyorum gerçekten ben de kestirince

Allah Allah Reflü olsa baştan olurdu, benimki ilk bir kac hafta kustu sonra düzeldi, fışkırır gibi mi kusuyor? Halsizlik ateş ve kilo alımında sıkıntı yoksa bisey olmaz diyor doktorlar bilemedimki, inşallah çabucak geçer.
Şu ana kadar kilo alımı vs normaldi. 2-3 gündür böyle halsizlik vs yok hatta şuan sesler çıkartmaya çalışıyor acaba onu yaomaya çalışırken çok mu zorluyor kendini diyorum ondan mi kusuyor anlayamadim da 🫠 ama bu kusmaları ses cikartmaya çalışması ile benzer zamanda başlamış oldu yani 2-3 gündür seslerle birlikte kusma diyim. ondan da kusar mi

Şu ana kadar kilo alımı vs normaldi. 2-3 gündür böyle halsizlik vs yok hatta şuan sesler çıkartmaya çalışıyor acaba onu yaomaya çalışırken çok mu zorluyor kendini diyorum ondan mi kusuyor anlayamadim da 🫠 ama bu kusmaları ses cikartmaya çalışması ile benzer zamanda başlamış oldu yani 2-3 gündür seslerle birlikte kusma diyim. ondan da kusar mi
Cnm saglikocaginada sorabilirsin istersen hemsirenin nosu varsa

Midesine baskı falan oluyor mu canım, bazen anakucağında falan baskı yaptıysa sütü geri itebilir, bir de dediğin gibi konuşmaya çalışınca baskı yapıyorlar benimki de az da olsa kusuyor, sanmıyorum reflü olduğunu, emdikten sonra biraz dik tut, hemen yatırma

Midesine baskı falan oluyor mu canım, bazen anakucağında falan baskı yaptıysa sütü geri itebilir, bir de dediğin gibi konuşmaya çalışınca baskı yapıyorlar benimki de az da olsa kusuyor, sanmıyorum reflü olduğunu, emdikten sonra biraz dik tut, hemen yatırma
Ana kucağı yok bende karnina baski yapacak hicbir sey de yapmiyorum yan sırt üstü dik yüz üstü her pozisyonda alakasiz şekilde kusuyor. Önceden alttan pırt için çok zorluyodu o zaman kusuyordu sadece şuan bir ikinma hâli de yok cok anlamsiz kusuyo yani 🫠 reflü degil bence de ama acaba yedigim seyler mi dokunuyo daha önce yemedigim şeyleri yemedim amane bileyim ya 🥹
Cnm saglikocaginada sorabilirsin istersen hemsirenin nosu varsa
Sorayım da çok ilgililer sanki normaldir dicek ve verecegi tavsiye de devam ederse doktoruna goturun 😂😂 eyv bacim biz bunu dusunemedik oluyoruz sonra 😂

Back
X