- 11 Temmuz 2024
- 2.200
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.314
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #41.101
Sizin dezavantajınız arası çok kısa bebe özlemeden bebek olmuşBencedetatlılıkları başka ama ya sabah kalkıyoruz Allahım hamgisini seveceğimizi şaşırıyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin dezavantajınız arası çok kısa bebe özlemeden bebek olmuşBencedetatlılıkları başka ama ya sabah kalkıyoruz Allahım hamgisini seveceğimizi şaşırıyoruz
Ben de sormayi unuttum bir şey de demediler ama 2 aylik asilarinda gitmeden arayıp duş aldırın diye özellikle belirtmislerdi sanırım bunda öyle bir şart yok ama ben yine de bekledim 1-2 günKızlar bugün 2 menenjit ve rota aşısı olduk, doktora sormayı unuttum banyo yaptırma konusunu, size yapmayın diyen oldumu?
Allah Allah Reflü olsa baştan olurdu, benimki ilk bir kac hafta kustu sonra düzeldi, fışkırır gibi mi kusuyor? Halsizlik ateş ve kilo alımında sıkıntı yoksa bisey olmaz diyor doktorlar bilemedimki, inşallah çabucak geçer.Kızlar kusmayan bebek neden kusar ? Aşırı kusuyor ya ne ictiyse hepsi çıktı resmen part part.... İki gündür böyle hâlâ devam yatağın yer yeri kusmuk şuandabir şey mi dokunuyor
ama dokunsa hep dokunmaz miydi
((((
Ben saymayı bıraktım artıkBende yapamadım misafirim geldi gene onlara hazırlık yaptım birazdan komşum gelecek benimde banyo kaldı bugün kaçıncı gün olduğunu yazmaya utanıyorum![]()
Ayy evet yaa kesinlikle inanıyorum ben, çok hafifliyorum gerçekten ben de kestirinceBir rivayete göre kadınların saçları negatif enerjiler ve yaşanmışlıkları tutarmış ben kesince sanki omzumdan yük kalkmıştı valla![]()
Şu ana kadar kilo alımı vs normaldi. 2-3 gündür böyle halsizlik vs yok hatta şuan sesler çıkartmaya çalışıyor acaba onu yaomaya çalışırken çok mu zorluyor kendini diyorum ondan mi kusuyor anlayamadim daAllah Allah Reflü olsa baştan olurdu, benimki ilk bir kac hafta kustu sonra düzeldi, fışkırır gibi mi kusuyor? Halsizlik ateş ve kilo alımında sıkıntı yoksa bisey olmaz diyor doktorlar bilemedimki, inşallah çabucak geçer.
Anam dur ben oglani giydirirken kombini zar zor yapiom o islere kalkışsam elime yuzume bulasirKızlar el ayak heykeli yapan var mı bebeklerin![]()
Cnm saglikocaginada sorabilirsin istersen hemsirenin nosu varsaŞu ana kadar kilo alımı vs normaldi. 2-3 gündür böyle halsizlik vs yok hatta şuan sesler çıkartmaya çalışıyor acaba onu yaomaya çalışırken çok mu zorluyor kendini diyorum ondan mi kusuyor anlayamadim daama bu kusmaları ses cikartmaya çalışması ile benzer zamanda başlamış oldu yani 2-3 gündür seslerle birlikte kusma diyim. ondan da kusar mi
Midesine baskı falan oluyor mu canım, bazen anakucağında falan baskı yaptıysa sütü geri itebilir, bir de dediğin gibi konuşmaya çalışınca baskı yapıyorlar benimki de az da olsa kusuyor, sanmıyorum reflü olduğunu, emdikten sonra biraz dik tut, hemen yatırmaŞu ana kadar kilo alımı vs normaldi. 2-3 gündür böyle halsizlik vs yok hatta şuan sesler çıkartmaya çalışıyor acaba onu yaomaya çalışırken çok mu zorluyor kendini diyorum ondan mi kusuyor anlayamadim daama bu kusmaları ses cikartmaya çalışması ile benzer zamanda başlamış oldu yani 2-3 gündür seslerle birlikte kusma diyim. ondan da kusar mi
Ben dün 1 menenjit yaptırdım duşa engel değil dedi ama bilemedim senin durumundaKızlar bugün 2 menenjit ve rota aşısı olduk, doktora sormayı unuttum banyo yaptırma konusunu, size yapmayın diyen oldumu?
Ana kucağı yok bende karnina baski yapacak hicbir sey de yapmiyorum yan sırt üstü dik yüz üstü her pozisyonda alakasiz şekilde kusuyor. Önceden alttan pırt için çok zorluyodu o zaman kusuyordu sadece şuan bir ikinma hâli de yok cok anlamsiz kusuyo yaniMidesine baskı falan oluyor mu canım, bazen anakucağında falan baskı yaptıysa sütü geri itebilir, bir de dediğin gibi konuşmaya çalışınca baskı yapıyorlar benimki de az da olsa kusuyor, sanmıyorum reflü olduğunu, emdikten sonra biraz dik tut, hemen yatırma
Sorayım da çok ilgililer sanki normaldir dicek ve verecegi tavsiye de devam ederse doktoruna goturunCnm saglikocaginada sorabilirsin istersen hemsirenin nosu varsa
Doktor bana 90ml ver 3 kere dedi canım emziriyorum yetmezse ağlarsa emmek istemezse vs veriyorum bazen 120 de veriyorum doktoru dinlemeyipKızlar bebişlere kaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuz?
Hangisini yaptırdın canım A ve b ikisini birlikte mi yaptılarBen dün 1 menenjit yaptırdım duşa engel değil dedi ama bilemedim senin durumunda
Nimenrix oldu a sanırım, cuma da diğeri yapılacakHangisini yaptırdın canım A ve b ikisini birlikte mi yaptılar
Ben artık sadece mamaya döndüm canım 120 veriyordum ama sanki doymuyor gibi, kakası bile artık azaldı, o yüzden 150 vereyim dedimDoktor bana 90ml ver 3 kere dedi canım emziriyorum yetmezse ağlarsa emmek istemezse vs veriyorum bazen 120 de veriyorum doktoru dinlemeyip
Mamanın arkasında da 3 ay üzeri için 150ml gösteriyor 3-4 saatte bir verebilirsin duruma göre bazen 150 bazen 120 yaparsınBen artık sadece mamaya döndüm canım 120 veriyordum ama sanki doymuyor gibi, kakası bile artık azaldı, o yüzden 150 vereyim dedim
Ya benimki de çok hareketli de uyurken yapılabilir mi acaba diye düşündüm ama bu sefer de uyanma ihtimali varAnam dur ben oglani giydirirken kombini zar zor yapiom o islere kalkışsam elime yuzume bulasir![]()