2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ben de ellerimin tırnakları azıcık uzayacak olsa hemen kesiyorum, kızımın altını açarken falan çizmesin diye 😌ayaklarımın tırnaklarını en son ne zaman kestim hatırlamıyorum ama artık tırnak olmaktan çıkıp toynak olma yolunda ilerliyor benimkiler 😂😂😂😂 zaten artık biliyorsunuz banyoyu da bıraktım 😂😂yağmur yağarsa falan altına girerim artık 😂😂😂
Ayy çok güldüm yaa🤣kız biz ne zaman banyo yapcaz 🤣

Bizim de öyle ama uyurken anca yapılır 😂 o minik ayaklar hatıra kalmalı 🥹🥹
Evet uyurken olabilir uyanmazsa tabi 😆😆😆
Hamsi benim kızım 😄 zaten sinirli ve inatçı tam bir laz 😄 benim anne tarafım ve eşim karadenizli zaten. Güneş hamsi olmasında kim olsun ahahah
Ben de artvinliyim jsbdhsbdhd senin kız daha hamsidir kesin ben yarı karadeniz ucundan 😂😂😂
Kızlar benim oglan düz kafa olarak kalsa bise olurmu sizce😀 Birtürlü yan yatmayi sevdiremedim. Yan yatiriyom 2 dk sonra hemen duzeltiyor kendini😀 eger duzeltemezsede agliyor. Artiik kafasinin yuvarlakk olacagina olan inancimi yitirdim😀😀
Düz kafa yastığı falan diyorlardi öyle bir şeyleri denesen ki acaba iş yapar mi bilmiyorum 🥹

Kızlar bebişlere kaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuz?
Ben sabahtan öğlene kadar emziriyorum öğlen baya aç bırakıyorum belki mamayı içer diye 30 cc anca içiyor zorla onu da geri kusuyor sonra bide yatarken vermeye çalışıyorum bakalım alışmaya çalışuyor mamaya ama yok . Acaba tadını mı beğenmedi kızlar siz hangisini içiriyorsunuz ben sma optipro

Kızlar benim oglan düz kafa olarak kalsa bise olurmu sizce😀 Birtürlü yan yatmayi sevdiremedim. Yan yatiriyom 2 dk sonra hemen duzeltiyor kendini😀 eger duzeltemezsede agliyor. Artiik kafasinin yuvarlakk olacagina olan inancimi yitirdim😀😀
Yok yaa düzelir bence o kadar sıkıntı etme kendine daha çok küçükler çünkü.. daha gelişim aşamasındalar bence herhangi bir sorun olmaz

Ben sabahtan öğlene kadar emziriyorum öğlen baya aç bırakıyorum belki mamayı içer diye 30 cc anca içiyor zorla onu da geri kusuyor sonra bide yatarken vermeye çalışıyorum bakalım alışmaya çalışuyor mamaya ama yok . Acaba tadını mı beğenmedi kızlar siz hangisini içiriyorsunuz ben sma optipro
ben hipp combiotik kullanıyorum canım, fazla gaz da yapmıyor çok şükür

Yok yaa düzelir bence o kadar sıkıntı etme kendine daha çok küçükler çünkü.. daha gelişim aşamasındalar bence herhangi bir sorun olmaz

ben hipp combiotik kullanıyorum canım, fazla gaz da yapmıyor çok şükür
İlk kızımda onu kullanmıştım ama içeriğinde tuhaf bi yağ mı ne varmış öyle söylemişlerdi bırakmıştım besleyici güzel kilo aldırıyor mu . Benim bebe 6 kilo şu an

Ben hipp organik comboitik kullanıyorum, arada bir golden goat veriyorum daha iyi büyütüyo gibime geliyo keçi sütünden dolayı 😄 ama ilk baştan beri düzenli verdiğim mama hipp

İlk kızımda onu kullanmıştım ama içeriğinde tuhaf bi yağ mı ne varmış öyle söylemişlerdi bırakmıştım besleyici güzel kilo aldırıyor mu . Benim bebe 6 kilo şu an
dr’ların en çok önerdiği marka bu aslında canım, anne sütüne en yakın olan da bu.. diğer markalarda şeker oranı fazla o yüzden bebekler onu daha çok seviyor ama içeriğinde ağır metaller içerenler bile var maalesef 🥹🥹🥹 benim bebeğimi toparlayan bu mama oldu canım, anne sütünden mamaya geçince gerçekten hem kilo olarak hem boy olarak farketti, benimki de 6’ya yakın muhtemelen, en son ölçtüğümüzde 5.5 falandı🥰

Ben hipp organik comboitik kullanıyorum, arada bir golden goat veriyorum daha iyi büyütüyo gibime geliyo keçi sütünden dolayı 😄 ama ilk baştan beri düzenli verdiğim mama hipp
Bugün sipariş verecekken farkettik biz de hipp’in keçi sütlü olanı da varmış ama ben cesaret edemedim nasıl tepki verir diye, bildiğim yoldan devam 😂😂

Benimki de kafası sağ tarafa doğru yatıyor ve o taraf düz, nekadar sola çevirsem de tekrar dönüyor sağa. Bugün doktora sordum tummy time yaptır bide sola yatır dedi dönüyor deyince de arkasına destek yastık koy dedi. Bide istersen beyin cerrahına gösterebilirsin dedi kask falan veriyorlarmış sıkıntılı yamukluk varsa. Ama artık doktorları gezmekten bıktım tekrar yeni bişey çıkar diye tedirgin oluyorum. Napacagimi bilemedim🥺

Eklentiler

• IMG_2865.webp
    IMG_2865.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 26
Evet uyurken olabilir uyanmazsa tabi 😆😆😆

Ben de artvinliyim jsbdhsbdhd senin kız daha hamsidir kesin ben yarı karadeniz ucundan 😂😂😂

Düz kafa yastığı falan diyorlardi öyle bir şeyleri denesen ki acaba iş yapar mi bilmiyorum 🥹
Biryerde okumustum tavsiye etmeyenler vardi oyuzden onu elemiştim

Back
X