2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar ya emzirirken farkettim bebeğimin sol ayağı zangır zamgır titriyordu. Çok korktum, normal midir?
Hiç dikkat etmedim ben de izleyeyim bilmiyorum ama gelisiyor ya kasları belki emerken bizim anlayamadığımız kadar üstün caba sarf ediyordur bebikolar 🥹
Maalesef ben bu gece nöbetçiyim, aşılardan dolayı ateşi çıkıyor bebemin, bide yavrum çok huysuz bu saat oldu hala uyumadı. Oysaki en geç 9-9;30 da uyumus olurdu😞 inşallah çok uzun sürmez ateş diye umut ediyorum
Geçmiş olsun canım 🌸 inşallah en kısa sürede kendine gelir yavru kuş 🥹

Geçmiş olsun minnoşa. İlk gece zor oluyor. Bizim de sabah 4. ay aşılarımız var. 🤷‍♀️🤦🏼‍♀️
Maalesef ben bu gece nöbetçiyim, aşılardan dolayı ateşi çıkıyor bebemin, bide yavrum çok huysuz bu saat oldu hala uyumadı. Oysaki en geç 9-9;30 da uyumus olurdu😞 inşallah çok uzun sürmez ateş diye umut ediyorum

Hep beraber deneyebiliriz 😄
🤣🤣🤣
Kızlar benim oglan düz kafa olarak kalsa bise olurmu sizce😀 Birtürlü yan yatmayi sevdiremedim. Yan yatiriyom 2 dk sonra hemen duzeltiyor kendini😀 eger duzeltemezsede agliyor. Artiik kafasinin yuvarlakk olacagina olan inancimi yitirdim😀😀
🤣 yine de az da olsa yan çevir sende ay bizim de aynı hala bilemedim ne zaman düzelir bizim kız da çevirip duruyor 🤦🏻‍♀️🤣
Bugün kimse yok dutluk olmuş buralar nsnxjdnxjsjd
Ahah nöbete geldim 🤣
Kızlar ya emzirirken farkettim bebeğimin sol ayağı zangır zamgır titriyordu. Çok korktum, normal midir?
Benim ki bazen kendini sıkıyor eller titriyor ama normal zamanda yapıyor bunu o da belki anlıktır sürekli mi öyle canım

🤣🤣🤣

🤣 yine de az da olsa yan çevir sende ay bizim de aynı hala bilemedim ne zaman düzelir bizim kız da çevirip duruyor 🤦🏻‍♀️🤣

Ahah nöbete geldim 🤣

Benim ki bazen kendini sıkıyor eller titriyor ama normal zamanda yapıyor bunu o da belki anlıktır sürekli mi öyle canım
İlk kez farkettim canım üst üste 2 kez oldu. Kendini sıkmıyordu hiç o anda ama ayağı zangır zangır titredi. Çok sürmedi. Google a sordum normal dedi bugün doktoruna da bir sorarım. Daha önce oldu mi bilmiyorum ama olsa dikkatimi çekerdi herhalde.
Bu arada iyi nöbetler 😄

İlk kez farkettim canım üst üste 2 kez oldu. Kendini sıkmıyordu hiç o anda ama ayağı zangır zangır titredi. Çok sürmedi. Google a sordum normal dedi bugün doktoruna da bir sorarım. Daha önce oldu mi bilmiyorum ama olsa dikkatimi çekerdi herhalde.
Bu arada iyi nöbetler 😄
Ay ben de gpt ye sordum normal olabilir dedi yazmayi unuttum aşırı uykum vardi cevabi atamasan yatmışım nskddnjd

güno bu arada 1.30 saattir uyanigiz yuppii 🎊🎊🎉✨🎉✨

Sağol canım ♥️
Ya kıyamam insallah İpektoş uyur şimdi uzun uzun sende uykunu alırsın 🙏🏻
Artık gazını o kadar zor çıkarıyor ki..... Kusma sebebi bu galiba 😂
Tavana bakarak aşk şiirleri okumaya karar verdi şuan jhghjggj

Ay bunu yazarken saçımı tuttu zaten dökülüyor bi iki tane de ben yolayim dedi herhalde jsbxjdjdjd sabah Hasbi halleri 😂😂

Ay bunu yazarken saçımı tuttu zaten dökülüyor bi iki tane de ben yolayim dedi herhalde jsbxjdjdjd sabah Hasbi halleri 😂😂
Ahahah yesinler onun şiirlerini 😄😄 benimkide bu ara saçımı yolmaya başladı avuçlarından sürekli saçımı topluyorum 😄😄 ben şimdi gazını çıkaramadım yatırdım birazdan çığlık atmaya başlar 🤦🏻‍♀️

Benimde bu ara gazlı dedim ya nedendir bilmiyorum bu 3 ile 4. Ay bı gaz problemi başlıyor ama sonra düzeliyor

Bu arada iyi nöbetler 😄
Evet canım yine takip edersin özellikle o zaman mı yapıyor diye benimkine bekli olmuyor 😀 Sağolasın sonrasında bayılmışım hala ayılamadım 😆
Of dün gexe yazmaya bile fırsat bulamadım deli etti beni ya gece 2 gibi anca uyudu 4.30 ayaktaydı ve hala uyanık deli mi bu çocuk kafayı yicem uyjusuzluktan
Ay naptınız uyudu mu bari kuzu sonradan ☹️

Benimde bu ara gazlı dedim ya nedendir bilmiyorum bu 3 ile 4. Ay bı gaz problemi başlıyor ama sonra düzeliyor
Ayy birkaç gündür benim bebekte ay bir gazlı bir gazlı sanarsın yeni doğmuş , heralde tekrar zirve yapıp düşecek artık ne gazmış be arkadaş

Evet canım yine takip edersin özellikle o zaman mı yapıyor diye benimkine bekli olmuyor 😀 Sağolasın sonrasında bayılmışım hala ayılamadım 😆

Ay naptınız uyudu mu bari kuzu sonradan ☹️
YZdıktan sonra uyuttum şükür kucapımda uyuyor halacanın mahvoldum ya

YZdıktan sonra uyuttum şükür kucapımda uyuyor halacanın mahvoldum ya
Gececek canmım gececek benimkide bugun saat 4 ten berı ayakta,12 gun sonra işe baslacagım bıde nasıl olacak boyle bılmıyorum.ınsallah hepımızın bebelerı gece cok ıyı uyur,ben bıde gece her uyandıgında emzık vermeye basladım emzık bagımlısı olmaz ınsallah emzıgı verınce yarım saatte olsa uyuyor cunku napayım caresız kalıyorum.belkıde atak haftasına gormıslerdır bu 4.ay muhabbetı varya.yerım ben onları kıyamıyorumda🥰

Benimkide normalde aksam 9da uyur hergun. Dun tam uyku vakti sancidan kıvrandi. Kaka yada gaz cikarmaya calisti ama cikaramadi saat 10da anca uyudu. Gecede herzamankinden erken uyandi. Buyudukce duzene girer diye beklerken dahada bozuldu

Gececek canmım gececek benimkide bugun saat 4 ten berı ayakta,12 gun sonra işe baslacagım bıde nasıl olacak boyle bılmıyorum.ınsallah hepımızın bebelerı gece cok ıyı uyur,ben bıde gece her uyandıgında emzık vermeye basladım emzık bagımlısı olmaz ınsallah emzıgı verınce yarım saatte olsa uyuyor cunku napayım caresız kalıyorum.belkıde atak haftasına gormıslerdır bu 4.ay muhabbetı varya.yerım ben onları kıyamıyorumda🥰
CNm allah yardimcin olsun insallah calismaya baslayinca bebeginde mis gibi uyumaya baslasin seni uykusuz birakmasin insallah🙏

Oy kıyamam çok kolay gelsin canım benim 🥺 ver emziği yapacak bişey yok ben gğn içinde de veriyorum valla rahatlatıyor beni

Back
X