- 31 Temmuz 2024
- 809
- 2.024
- 33
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #41.181
Kızlar ya emzirirken farkettim bebeğimin sol ayağı zangır zamgır titriyordu. Çok korktum, normal midir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç dikkat etmedim ben de izleyeyim bilmiyorum ama gelisiyor ya kasları belki emerken bizim anlayamadığımız kadar üstün caba sarf ediyordur bebikolarKızlar ya emzirirken farkettim bebeğimin sol ayağı zangır zamgır titriyordu. Çok korktum, normal midir?
Geçmiş olsun canımMaalesef ben bu gece nöbetçiyim, aşılardan dolayı ateşi çıkıyor bebemin, bide yavrum çok huysuz bu saat oldu hala uyumadı. Oysaki en geç 9-9;30 da uyumus olurduinşallah çok uzun sürmez ateş diye umut ediyorum
3 saatte 1 120ml ama emiyor da üzerine. Bazen süt az olunca bir 30 daha takviye yapıyorum.Kızlar bebişlere kaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuz?
Maalesef ben bu gece nöbetçiyim, aşılardan dolayı ateşi çıkıyor bebemin, bide yavrum çok huysuz bu saat oldu hala uyumadı. Oysaki en geç 9-9;30 da uyumus olurduinşallah çok uzun sürmez ateş diye umut ediyorum
Kendim icin cnmKendin için mi bebek için mi ? İkiniz içim de d vitamini yazabilir doktor
Hep beraber deneyebiliriz![]()
Kızlar benim oglan düz kafa olarak kalsa bise olurmu sizceBirtürlü yan yatmayi sevdiremedim. Yan yatiriyom 2 dk sonra hemen duzeltiyor kendini
eger duzeltemezsede agliyor. Artiik kafasinin yuvarlakk olacagina olan inancimi yitirdim
![]()
Ahah nöbete geldimBugün kimse yok dutluk olmuş buralar nsnxjdnxjsjd
Benim ki bazen kendini sıkıyor eller titriyor ama normal zamanda yapıyor bunu o da belki anlıktır sürekli mi öyle canımKızlar ya emzirirken farkettim bebeğimin sol ayağı zangır zamgır titriyordu. Çok korktum, normal midir?
İlk kez farkettim canım üst üste 2 kez oldu. Kendini sıkmıyordu hiç o anda ama ayağı zangır zangır titredi. Çok sürmedi. Google a sordum normal dedi bugün doktoruna da bir sorarım. Daha önce oldu mi bilmiyorum ama olsa dikkatimi çekerdi herhalde.
yine de az da olsa yan çevir sende ay bizim de aynı hala bilemedim ne zaman düzelir bizim kız da çevirip duruyor
Ahah nöbete geldim
Benim ki bazen kendini sıkıyor eller titriyor ama normal zamanda yapıyor bunu o da belki anlıktır sürekli mi öyle canım
Ay ben de gpt ye sordum normal olabilir dedi yazmayi unuttum aşırı uykum vardi cevabi atamasan yatmışım nskddnjdİlk kez farkettim canım üst üste 2 kez oldu. Kendini sıkmıyordu hiç o anda ama ayağı zangır zangır titredi. Çok sürmedi. Google a sordum normal dedi bugün doktoruna da bir sorarım. Daha önce oldu mi bilmiyorum ama olsa dikkatimi çekerdi herhalde.
Bu arada iyi nöbetler![]()
Sağol canımAy ben de gpt ye sordum normal olabilir dedi yazmayi unuttum aşırı uykum vardi cevabi atamasan yatmışım nskddnjd
güno bu arada 1.30 saattir uyanigiz yuppii![]()
Artık gazını o kadar zor çıkarıyor ki..... Kusma sebebi bu galibaSağol canım
Ya kıyamam insallah İpektoş uyur şimdi uzun uzun sende uykunu alırsın![]()
Ahahah yesinler onun şiirleriniArtık gazını o kadar zor çıkarıyor ki..... Kusma sebebi bu galiba
Tavana bakarak aşk şiirleri okumaya karar verdi şuan jhghjggj
Ay bunu yazarken saçımı tuttu zaten dökülüyor bi iki tane de ben yolayim dedi herhalde jsbxjdjdjd sabah Hasbi halleri![]()
Benimde bu ara gazlı dedim ya nedendir bilmiyorum bu 3 ile 4. Ay bı gaz problemi başlıyor ama sonra düzeliyorArtık gazını o kadar zor çıkarıyor ki..... Kusma sebebi bu galiba
Tavana bakarak aşk şiirleri okumaya karar verdi şuan jhghjggj
Ay bunu yazarken saçımı tuttu zaten dökülüyor bi iki tane de ben yolayim dedi herhalde jsbxjdjdjd sabah Hasbi halleri![]()
Evet canım yine takip edersin özellikle o zaman mı yapıyor diye benimkine bekli olmuyorİlk kez farkettim canım üst üste 2 kez oldu. Kendini sıkmıyordu hiç o anda ama ayağı zangır zangır titredi. Çok sürmedi. Google a sordum normal dedi bugün doktoruna da bir sorarım. Daha önce oldu mi bilmiyorum ama olsa dikkatimi çekerdi herhalde.
Bu arada iyi nöbetler![]()
Ay naptınız uyudu mu bari kuzu sonradanOf dün gexe yazmaya bile fırsat bulamadım deli etti beni ya gece 2 gibi anca uyudu 4.30 ayaktaydı ve hala uyanık deli mi bu çocuk kafayı yicem uyjusuzluktan
Ayy birkaç gündür benim bebekte ay bir gazlı bir gazlı sanarsın yeni doğmuş , heralde tekrar zirve yapıp düşecek artık ne gazmış be arkadaşBenimde bu ara gazlı dedim ya nedendir bilmiyorum bu 3 ile 4. Ay bı gaz problemi başlıyor ama sonra düzeliyor
YZdıktan sonra uyuttum şükür kucapımda uyuyor halacanın mahvoldum yaEvet canım yine takip edersin özellikle o zaman mı yapıyor diye benimkine bekli olmuyorSağolasın sonrasında bayılmışım hala ayılamadım
Ay naptınız uyudu mu bari kuzu sonradan![]()
Gececek canmım gececek benimkide bugun saat 4 ten berı ayakta,12 gun sonra işe baslacagım bıde nasıl olacak boyle bılmıyorum.ınsallah hepımızın bebelerı gece cok ıyı uyur,ben bıde gece her uyandıgında emzık vermeye basladım emzık bagımlısı olmaz ınsallah emzıgı verınce yarım saatte olsa uyuyor cunku napayım caresız kalıyorum.belkıde atak haftasına gormıslerdır bu 4.ay muhabbetı varya.yerım ben onları kıyamıyorumdaYZdıktan sonra uyuttum şükür kucapımda uyuyor halacanın mahvoldum ya
CNm allah yardimcin olsun insallah calismaya baslayinca bebeginde mis gibi uyumaya baslasin seni uykusuz birakmasin insallahGececek canmım gececek benimkide bugun saat 4 ten berı ayakta,12 gun sonra işe baslacagım bıde nasıl olacak boyle bılmıyorum.ınsallah hepımızın bebelerı gece cok ıyı uyur,ben bıde gece her uyandıgında emzık vermeye basladım emzık bagımlısı olmaz ınsallah emzıgı verınce yarım saatte olsa uyuyor cunku napayım caresız kalıyorum.belkıde atak haftasına gormıslerdır bu 4.ay muhabbetı varya.yerım ben onları kıyamıyorumda![]()
Oy kıyamam çok kolay gelsin canım benimGececek canmım gececek benimkide bugun saat 4 ten berı ayakta,12 gun sonra işe baslacagım bıde nasıl olacak boyle bılmıyorum.ınsallah hepımızın bebelerı gece cok ıyı uyur,ben bıde gece her uyandıgında emzık vermeye basladım emzık bagımlısı olmaz ınsallah emzıgı verınce yarım saatte olsa uyuyor cunku napayım caresız kalıyorum.belkıde atak haftasına gormıslerdır bu 4.ay muhabbetı varya.yerım ben onları kıyamıyorumda![]()