2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ellerine sağlık 🤗
Valla bende özendim bugün fırında patates oturtma, sebzeli bulgur ve mercimek çorbası yaptım 😄 ama bu sıcakta yaptığıma pişmanım ahshsh 😄
Valla maşallah kızlar ben bugün yeöek yapmadım çiğköfte söyledim dünden de çorba vardı 😀

Kızlar o kadar yemek yapıyom dedınız bende ozendım hıc yemek yapmaya fırsat bulamadıgım ıcın😄😄ama dedımkı dotlarım yapıyorsa basarabılırım😄köfte pilav cacık yaptım sızınde elınıze saglık sayenızde adam gıbı yemek yıcem😄
Maşallah arkadaşımıza 🧿 Afiyet olsuuun 🥰 ay yemeksiz ev düşünemiyorum ben yemek yemeye bayılıyorum zayıf olduğuma bakmayın🤭

Allah yardımcınız olsun özellikle Delallll Delallll özellikle senin😁 sıcağı hiç sevemiyoruö ve biz halen yorgan örtüyoruz geceleri hava çok güzel şuan 😍
Ben yazı ve sıcağı çok seviyorum aslında ama bazen bunaltıyor tabi 😄 Delallll Delallll in oralarda sıcak korkunç gerçekten

Maşallah arkadaşımıza 🧿 Afiyet olsuuun 🥰 ay yemeksiz ev düşünemiyorum ben yemek yemeye bayılıyorum zayıf olduğuma bakmayın🤭
Canımm sagol❤️hadı eve gıt sende olur bazen boyle seyler guzel canını sıkna.bende asırı severım yemeyı ama ıste oglan durmuyor😄

Allah yardımcınız olsun özellikle Delallll Delallll özellikle senin😁 sıcağı hiç sevemiyoruö ve biz halen yorgan örtüyoruz geceleri hava çok güzel şuan 😍
Burada ayı öldüren sıcakları başladi malesef😀😀 benim yillardir hayalim yaz kis serin bir yerde yasamak. Eşime diyorum memleketine gidelim orda yasayalim. Oda cok soguk sevmiyor deli😀

Canim hala devam ediyor, emme ile ilgili bu dedigimi yasadik, cok zorladi beni. Bir de evde biliyorsunuz musafirlerimiz var, surekli mama ver doysun cocuk diyorlar:) hirsimdan odaya kapanip 1 saat cocukla birlikte agladigmi biliyorum, o memeyi reddetti ben de kaderimi😂😂
Yeni ozellijler yuklendigi icin onlari kyllanmak istiyor hep, o yuzdennyatinca da agliyor hadi kaldir beni hadi dondur beni kafasinda hep bebe😂
Uyku cok kotuydu ben deliricem diye geziyorum evde bir haftadir. Benim bebem cok sukur su ana gore iyi uyurdu, gece uykulari icin tabi bu, yatar uc dort saat uyanmazdi, bazen arada annesini simartir bes saat falan uyurdu. Bir haftadir maksimum 50 dakika:) yatagi degistirmek zorunda kaldim o da etkiledi tabi de, yine de 50 dakikada bir uyanmasi korkunctu, ben de en yapmamam gereken seyi yaptim ve yanimda yatirmaya basladim. Korkudan uyuyamiyorum kac gundur birnsey yaparim diye, beni o kadar emzik yapti ki her uyandiginda uykuya geri donebilmekn icin hirsla emiyor sonra da kusuyor:) ben de put gbi yaninda yatiyorum.
Dokun bin ah isit oldu 😂 ne kadar surdu demistin ahahah 1 ay civari sanirim, ama bana bir omur gibi geldi😂
Herbokologlardan nefretttttt aç değil susun artık 😂😂 aynisi sjndjejdjdn aşırı hızlı emiyor genel olarak o yüzden çok da kusuyor :( bu bebeler rayina girene kadar biz raydan çıkacaz herhalde
Kızlar bebeğiniz nasıl uyuyor ben ayakta sallıyorum anca öyle ne yapabilirim önerileriniz var mı sallamak istemiyorum
Ben kucağıma yatiriyorum emziği veriyorum tam uykusunu yakaladiysam kendi kendine gözleri kayiyor, ucundan yakalayacak gibiyse de kaşlarını falan üstünü okşuyorum hafif hafif yine gözler gidiyor, krize girdiyse ve uykuya gecemiyorsa sakinlesin diye sırtını ovaliyorum biraz sallıyorum hafif ama sallamayi vs kesmeyince dalmiyor yani bu destekten çok köstek oluyor en son yine bayılıyor 🥹 bu ara tam gözleri kapanmadan yatırmayı deniyorum genel olarak başarılı ama bu düzen kalıcı değil farkındayım 4-5-6 aylarında bozulma ihtimali yüzde 99 ama olsun sjxbdjcnfk
Düzensiz onun saatleri belli bir düzeni yok ama her kavgada haklı olan benim niyeyse kadınlıktan gelen bişey mi yoksa gerçekten hklı mıyım bilmiyorum 🤷🏼‍♀️😄
Mevzuyu bilmiyorum ama bence haklisindir boşver jsbsjwjdihs
Kızlar o kadar yemek yapıyom dedınız bende ozendım hıc yemek yapmaya fırsat bulamadıgım ıcın😄😄ama dedımkı dotlarım yapıyorsa basarabılırım😄köfte pilav cacık yaptım sızınde elınıze saglık sayenızde adam gıbı yemek yıcem😄
Eline sağlık ndbxjsjsk
Ellerine sağlık 🤗
Valla bende özendim bugün fırında patates oturtma, sebzeli bulgur ve mercimek çorbası yaptım 😄 ama bu sıcakta yaptığıma pişmanım ahshsh 😄
Bursa yaniyooooo jxbxjdnd geberdim ... Yeni yeni tam çıkılacak saat ama bebişin uyku saati :')

ben de yemek yapmadım balık aldık ozdilekten kılçığı alınmış jshxjdjsjx onu kizarticam yeto 😂😂😂

Ahh ahh kizlar hic sormayin nefes aldirmiyor insana. Ekimde bile yazı yasıyoruz burda 😀
Ay evet oralar öyle malesef ya benim düğün 30 ekimdi kasımın ilk haftasi da antalyadaydik sıcaktı yani güzel oluyor kısa girmeye yakın ama yazın ayı boğan dediginiz sıcakta bayilirim herhalde hiç alışık değilim 😂 kaç dereceyi görüyor şuan mersin

Herbokologlardan nefretttttt aç değil susun artık 😂😂 aynisi sjndjejdjdn aşırı hızlı emiyor genel olarak o yüzden çok da kusuyor :( bu bebeler rayina girene kadar biz raydan çıkacaz herhalde

Ben kucağıma yatiriyorum emziği veriyorum tam uykusunu yakaladiysam kendi kendine gözleri kayiyor, ucundan yakalayacak gibiyse de kaşlarını falan üstünü okşuyorum hafif hafif yine gözler gidiyor, krize girdiyse ve uykuya gecemiyorsa sakinlesin diye sırtını ovaliyorum biraz sallıyorum hafif ama sallamayi vs kesmeyince dalmiyor yani bu destekten çok köstek oluyor en son yine bayılıyor 🥹 bu ara tam gözleri kapanmadan yatırmayı deniyorum genel olarak başarılı ama bu düzen kalıcı değil farkındayım 4-5-6 aylarında bozulma ihtimali yüzde 99 ama olsun sjxbdjcnfk

Mevzuyu bilmiyorum ama bence haklisindir boşver jsbsjwjdihs

Eline sağlık ndbxjsjsk

Bursa yaniyooooo jxbxjdnd geberdim ... Yeni yeni tam çıkılacak saat ama bebişin uyku saati :')

ben de yemek yapmadım balık aldık ozdilekten kılçığı alınmış jshxjdjsjx onu kizarticam yeto 😂😂😂
Ya benim minnoşumda alıştı hergün çıkmaya. Bugün ben mutfaktan çıkamadığım için dışarı çıkaramadım. Bir sürü mızıklandı resmen sokak istedi babası çıkardı şimdi ben çıkamadım 😄 bizim uyku saatimiz 00:30 daha çok var gecelere akabilir serseri kız 😄😄

Ya benim minnoşumda alıştı hergün çıkmaya. Bugün ben mutfaktan çıkamadığım için dışarı çıkaramadım. Bir sürü mızıklandı resmen sokak istedi babası çıkardı şimdi ben çıkamadım 😄 bizim uyku saatimiz 00:30 daha çok var gecelere akabilir serseri kız 😄😄
Aynen o yönden şanslı mısınız bilmiyorum ama bebiş de sizi ortamlardan alıkoymak istememis belli nsbdhsjdjdjdj çıkarın valla her yeri izliyor artık önceden görmüyordu ama şuan her şeyi herkesi izliyor evde bunalinca da çıkarıyorum durmuyorsa ama artık çok sıcak akşam anca cikarabilirim işte uykudan önce 🥹

Aynen o yönden şanslı mısınız bilmiyorum ama bebiş de sizi ortamlardan alıkoymak istememis belli nsbdhsjdjdjdj çıkarın valla her yeri izliyor artık önceden görmüyordu ama şuan her şeyi herkesi izliyor evde bunalinca da çıkarıyorum durmuyorsa ama artık çok sıcak akşam anca cikarabilirim işte uykudan önce 🥹
Evet ya herşey ilgisini çekiyor gözümüzün önünde her gün biraz biraz büyüyorlar. Özleyeceğiz bu şapşik hallerini 😍

Ay evet oralar öyle malesef ya benim düğün 30 ekimdi kasımın ilk haftasi da antalyadaydik sıcaktı yani güzel oluyor kısa girmeye yakın ama yazın ayı boğan dediginiz sıcakta bayilirim herhalde hiç alışık değilim 😂 kaç dereceyi görüyor şuan mersin
BU aralar 32 33 derecelerde ve bize biraz serin geliyor dusun artik😀 ama.temmuz agustos eylul feci sıcak klimasız asla duramazsin

Back
X