Canim hala devam ediyor, emme ile ilgili bu dedigimi yasadik, cok zorladi beni. Bir de evde biliyorsunuz musafirlerimiz var, surekli mama ver doysun cocuk diyorlar:) hirsimdan odaya kapanip 1 saat cocukla birlikte agladigmi biliyorum, o memeyi reddetti ben de kaderimi

Yeni ozellijler yuklendigi icin onlari kyllanmak istiyor hep, o yuzdennyatinca da agliyor hadi kaldir beni hadi dondur beni kafasinda hep bebe

Uyku cok kotuydu ben deliricem diye geziyorum evde bir haftadir. Benim bebem cok sukur su ana gore iyi uyurdu, gece uykulari icin tabi bu, yatar uc dort saat uyanmazdi, bazen arada annesini simartir bes saat falan uyurdu. Bir haftadir maksimum 50 dakika:) yatagi degistirmek zorunda kaldim o da etkiledi tabi de, yine de 50 dakikada bir uyanmasi korkunctu, ben de en yapmamam gereken seyi yaptim ve yanimda yatirmaya basladim. Korkudan uyuyamiyorum kac gundur birnsey yaparim diye, beni o kadar emzik yapti ki her uyandiginda uykuya geri donebilmekn icin hirsla emiyor sonra da kusuyor:) ben de put gbi yaninda yatiyorum.
Dokun bin ah isit oldu

ne kadar surdu demistin ahahah 1 ay civari sanirim, ama bana bir omur gibi geldi