2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar o kadar yemek yapıyom dedınız bende ozendım hıc yemek yapmaya fırsat bulamadıgım ıcın😄😄ama dedımkı dotlarım yapıyorsa basarabılırım😄köfte pilav cacık yaptım sızınde elınıze saglık sayenızde adam gıbı yemek yıcem😄
Benimde bugün dünden kalan taze fasulye kabak biber dolmasi ben yemek yaparken oğlumu yanıma alıp yapıyorum öyle kolay oluyor izliyor beni değişik ortam görünce etrafı izliyor

BU aralar 32 33 derecelerde ve bize biraz serin geliyor dusun artik😀 ama.temmuz agustos eylul feci sıcak klimasız asla duramazsin
Ayy eylulde bıda getırcem poyraz beyı tömüğe😄😄o kadar sevdıkı cektıklerımı sıneye cekecegım artık denıze sokacagım mınık kuşumu😄
Benimde bugün dünden kalan taze fasulye kabak biber dolmasi ben yemek yaparken oğlumu yanıma alıp yapıyorum öyle kolay oluyor izliyor beni değişik ortam görünce etrafı izliyor
Ooh afiyet olsun canım😊bende anakucagına oturttum durdu bugun,herzaman durmuyor biraz kurtluca😄😄

Ayy eylulde bıda getırcem poyraz beyı tömüğe😄😄o kadar sevdıkı cektıklerımı sıneye cekecegım artık denıze sokacagım mınık kuşumu😄

Ooh afiyet olsun canım😊bende anakucagına oturttum durdu bugun,herzaman durmuyor biraz kurtluca😄😄
Kızlardan biliyorum durmayan çocuk hiç durmuyor hatırlıyorum o kadar ağlardı ki gözünün rengini bilmiyordum hep kapalıydı ağlamaktan 😆

Burada ayı öldüren sıcakları başladi malesef😀😀 benim yillardir hayalim yaz kis serin bir yerde yasamak. Eşime diyorum memleketine gidelim orda yasayalim. Oda cok soguk sevmiyor deli😀
Ayı öldüren sıcağımı 😆harika tesbit
Kız oralarda aşırı soğuk okadar da gitmeyin yaaa aha seneye bizde geliyoz oraya eşim tavanlara özel klima yaptırcam diyor okul sistemi gibi😆beni ikna edebilmek adına

Kızlar sadece sağarak süt veren var mı ? Benim sütüm çok azaldı. Günlük 80 ml ancak çıkıyor. İlk zamanlar dolaba süt atmıştım onlardan veriyorum şimdi. Yakında onlar bitecek mamaya başlayacağım. Nasıl artıracağım bu sütü ben var mı bir yolu ya
Ben 1er tatlı kaşığı rezene ve çemen otu tohumunu, 1 kupa su ile 3 dk kaynatıp içiyordum gerçekten işe yarıyordu. Amaaaa o kadar pis bir ten kokusu yapıyor ki çemen otu tohumu anlatamam. Gün içinde az terlesem çemen kokuyordum. Şimdi rezene içiyorum, bazen çay kaşığının ucuyla çemen otu tohumu da atıyorum ama çok etki etmiyor

Kızlar bebem emerken ağlıyo gezdirerek biraz emiyor ama sürekli çıkarıyor, emzik verince susuyor. Aç olsa susmaz herhalde dimş?
Pes etme bence, benimki de günü gününü tutmuyor bazen seninki gibi ağlıyor memeyi tutmak istemiyor ama sakinleştirip vermeye çalışıyorum sonra tutuyor bazen de sıkıntısız tutuyor memeyi. Bende bir türlü anlayamadım.

Ayı öldüren sıcağımı 😆harika tesbit
Kız oralarda aşırı soğuk okadar da gitmeyin yaaa aha seneye bizde geliyoz oraya eşim tavanlara özel klima yaptırcam diyor okul sistemi gibi😆beni ikna edebilmek adına
valla iyi dusun cnm surekli klimada kalmaktan beyni uyusuyor insanin 😀 oda ailesi icin istiyor burayi dimi😀

Bugün bende sabah 7 ye kadar uyuyamadım, çok kötüyüm valla 😔 süt kabarcığı oldu yine acısı uyutmadı beni. Neden oluyor, ne zamana kadar olacak gerçekten tükendim artık. Bebeğimi kucağımda tutmaya bile zorlanıyorum.
İnşallah gruptan kimseye olmuyordur ama buna çare bulan, bilen var mı? Valla kurtulursam dualarımla cennetlik olur bunu çözen 😄
Ay ne bitmedi bu sende canım ya çok geçmiş olsun hemen geçer inşallah benim iyileşti sanırım artık çok şükür krem sürmeye devam ediyor musun ben lansinoh sürüp durdum bir de bol bol havalandırdım 😁 Memeler fora gezdim artık 6 yaşındaki kızıma mahremiyet eğitimi verirken kendim saldım saldım çocuğun psikoloji de gitmiştir 🤦🏻‍♀️🤣
BEnde 2 defa oldu gercekten kucuk ama acisi buyuk 😬 ben temiz bir igneyle patlattim sıktım. Tabi asla tavsiye edilen bir yöntem degil ama ben öyle yapmstim
Çok saçma ama bende böyle hissediyorum 😔

Maalesef canım bu konuda hemen hemen her zorluğu yaşadım 😔 ama annemde hiç böyle şeyler olmadı bir de onun sütüde boldu kardeşimi hatırlıyorum 2 bucuk yasına kadar emdi çok da şişkoydu 😄 ben bu genetiği nerden aldım bilmiyorum. 5-6 aysa daha çok var ya tükendim valla insallah geçer bir an önce 🙏🏻

Biz kadınlar rüyalarımızın çok etkisinde kalıyoruz maalesef 😔keşke bu kadar büyümeseymiş ama olan olmuş. Sonuçta lohusayız hala, umarım eşin alttan alır çok uzamaz durumunuz 🙏🏻

Bende dün gece iğne batırdım dayanamayıp kanattım ama patlamadı duruyor orda hala gördükçe de sinirim bozuluyor. Ya bu meme sıkıntılarından evde rambo gibi geziyorum. Memelerimi görmekten gına geldi 😄😄
Bende bir kere patlattım doğru şeyden mi bahsediyoruz ona da emin değilim nette ki fotolara göre öyle düşündüm ayyy bir canım yandı hemen geçmedi de sonra bir daha dokunmadım cesaret edemedim ama bol bol krem sürüp havalandırdım kıslar 🥰

Kızlar benim bebe uzun zamandır oturmaya çalışıyor. Geçen hafta itibariyle ara ara kucakta oturtmaya başladım. 2-3 gün sonra da yastık kullanarak bir iki dk oturtcam. Siz başladınız mı
Benimki de oturmak istiyo hoşuna da gidiyo oturmak çok kısacık oturtuyorum hafif eğimli ellerini tutunca kendini öne atiyo zaten kalkmak için çok fena bu yeni bebeler 😂

Kızlar benim bebe uzun zamandır oturmaya çalışıyor. Geçen hafta itibariyle ara ara kucakta oturtmaya başladım. 2-3 gün sonra da yastık kullanarak bir iki dk oturtcam. Siz başladınız mı

Benimki de oturmak istiyo hoşuna da gidiyo oturmak çok kısacık oturtuyorum hafif eğimli ellerini tutunca kendini öne atiyo zaten kalkmak için çok fena bu yeni bebeler 😂
Ben doktora dedim oturmak istiyo oturtabilir miyim artık diye normalde 4. Ayda başlıyorız oturtmaya ama yavaştan başla 10 gün kalmış zaten demişti bana, ben de kısa kısa oturtuyorum

Ben doktora dedim oturmak istiyo oturtabilir miyim artık diye normalde 4. Ayda başlıyorız oturtmaya ama yavaştan başla 10 gün kalmış zaten demişti bana, ben de kısa kısa oturtuyorum
Evet 4. Ayda başlanıyor bebek hazırsa ana bazı bebekler hazır çok istekli olduğunu belli ediyor, bu durumda 4. aya 5-10 güb kaldıysa az ufaktan başlanmasında bir sakınca yok.

Ben 1er tatlı kaşığı rezene ve çemen otu tohumunu, 1 kupa su ile 3 dk kaynatıp içiyordum gerçekten işe yarıyordu. Amaaaa o kadar pis bir ten kokusu yapıyor ki çemen otu tohumu anlatamam. Gün içinde az terlesem çemen kokuyordum. Şimdi rezene içiyorum, bazen çay kaşığının ucuyla çemen otu tohumu da atıyorum ama çok etki etmiyor
Nurse harveyin şurubu bu kullanmıştım ben de ilk zamanlar memen kıydı insan içine çıkamıyordum kendimden bile inanılmaz rahatsız olmuştum 😊 sonra sütüm vardı diye bırakmıştım olmadı tekrar bakayım o zaman çeneni o kadar etkiliyse, teşekkür ederim 😊

Ay ne bitmedi bu sende canım ya çok geçmiş olsun hemen geçer inşallah benim iyileşti sanırım artık çok şükür krem sürmeye devam ediyor musun ben lansinoh sürüp durdum bir de bol bol havalandırdım 😁 Memeler fora gezdim artık 6 yaşındaki kızıma mahremiyet eğitimi verirken kendim saldım saldım çocuğun psikoloji de gitmiştir 🤦🏻‍♀️🤣

Bende bir kere patlattım doğru şeyden mi bahsediyoruz ona da emin değilim nette ki fotolara göre öyle düşündüm ayyy bir canım yandı hemen geçmedi de sonra bir daha dokunmadım cesaret edemedim ama bol bol krem sürüp havalandırdım kıslar 🥰
Sorma canım bir kurtulamadım. Benim kuzunun ememesinden kaynaklı bence. Aynı şeyden bahsediyoruzdur bende teşhisi google a bakarak kendlm koydum. Birde bir tane emzirme danışmanına sormuştum. Ilık ıslak bez koy dedi o da. Lansinoh u bitirdim valla garmastan sürüyorum şimdi. Dediğin gibi hep havalılar zaten bir şey değince mahfoluyorum 😔 senin minnoş anlamıştır canın yandığın için öyle gezdiğini bence 🙏🏻

Sorma canım bir kurtulamadım. Benim kuzunun ememesinden kaynaklı bence. Aynı şeyden bahsediyoruzdur bende teşhisi google a bakarak kendlm koydum. Birde bir tane emzirme danışmanına sormuştum. Ilık ıslak bez koy dedi o da. Lansinoh u bitirdim valla garmastan sürüyorum şimdi. Dediğin gibi hep havalılar zaten bir şey değince mahfoluyorum 😔 senin minnoş anlamıştır canın yandığın için öyle gezdiğini bence 🙏🏻
Evet ama sağıyorsun da ya o da bir şekilde boşaltıyor rahatlatması lazım aslında bende özellikle yara olduğu zamanlar emzirmekten ziyade sağım da yapıyordun rahatlamak için emzirme can yakıyor diye iyi geliyordu çok geçmiş olsun canım ya acısı çekilecek gibi değil benim de ilkinde bu kadar canım yanmamıştı en fazla 1 aydı bu niyeyse gümüş kapak vs kullanmama rağmen geçmek bilmedi bu aralar iyiyim şükür seninde geçer biter inşallah 🙏🏻

Back
X