- 22 Ekim 2024
- 4.054
- 9.659
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #41.441
Günoo dnxndnbdnd bebem değil ben uyandım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızzz uyu uyuGünoo dnxndnbdnd bebem değil ben uyandım![]()
Ama bebem hic uyanmadi memelerim sızlıyor uyandiricam galibaKızzz uyu uyu
Benimkiler genelde terbiye halinde olduğu için hiç bilemiyorumAma bebem hic uyanmadi memelerim sızlıyor uyandiricam galibabu memeler ne zaman terbiye olacak bir gece uyanmasa ağrıdan gebertiyo insanı ya
Tüm gece uyuyo mu bebisinBenimkiler genelde terbiye halinde olduğu için hiç bilemiyorum
Bir an durup düşündüm neler oldu diye gram hatırlamıyorum kafam çalışmıyor galiba en son havanin sıcağından konustuk ama öncesi uçmuş bende snbxjsndjddhd Bi göz at istersenGünaydın kızlaarrbirkaç gündür giremiyorum ben de inşallah önemli bir konu kaçırmamışımdr
![]()
Kızzz 30 sayfaaaBir an durup düşündüm neler oldu diye gram hatırlamıyorum kafam çalışmıyor galiba en son havanin sıcağından konustuk ama öncesi uçmuş bende snbxjsndjddhd Bi göz at istersen![]()
Maalesef tüm gece uyanık sayılır o yüzden sızlamaya vakit bulamıyo memeler demek istemiştimTüm gece uyuyo mu bebisinbenimki arada böyle yapiyor işte sürpriz amaçlı xnxbbdbx
Uyuyosa elleme sen de alarm kurma artık kocaman oldu tonton dnbxbdnd aten kendi uyaniyodur ki çok nadir sabaha kadar uyumasi zatenofff birkaç gündür bu kız beni deli ediyor, gece boyu mızır mıZırdanıyor, kalkıp bakıyorum uyuyoryaşlı neneler gibi yaaa
yaa yemin ediyorum her saat başı kurulu gibi kalktım resmen.. ataklara mı geldik nedir yaaa
benim memeler artık ağrımıyor bile, zaten süt bile yok denecek kadar azaldı.. gece de dahil olmak üzere tamamen mamaya döndük
Oha 30 mu jshxhsbjdjdjdKızzz 30 sayfaaainsafsızlar ne konuştunuz bu kadar
Uyumayan bebek gerçekten çok zor yani insanda mental olarak güç kalmıyor bazenMaalesef tüm gece uyanık sayılır o yüzden sızlamaya vakit bulamıyo memeler demek istemiştim![]()
Ah amiinnmUyumayan bebek gerçekten çok zor yani insanda mental olarak güç kalmıyor bazenben hayal edemiyorum Allah tezz zamanda bu bebişlere güzel tatli uykular nasip etsin inşallah siz de rahat edin onlar da
![]()
Of evet ya 5-6 gibi mutlaka uyanıyoruzSaat 5 in anlamı ne neden her sabah 5 te uyanmak zorundayızzz![]()
Sizinki uyuyordu galiba uykusu iyi yani acaba özel ysptığınız yada dikkat ettiğiniz birşey var mı bebeğinizi uyuturken felan ne biliymm çare arıyorum :))ama muhtemelen bebek yapısı ile de alakalı bazı bebek daha uysal daha uykuyu seviyor bazısı ds zor .Uyumayan bebek gerçekten çok zor yani insanda mental olarak güç kalmıyor bazenben hayal edemiyorum Allah tezz zamanda bu bebişlere güzel tatli uykular nasip etsin inşallah siz de rahat edin onlar da
![]()
Yok kız beslemek için kendim uyandırmıyorum o kendi acıktığında ağlıyor o zaman veriyorum ama acıkmadığı zamanlarda da mızırdak öldürdü beni kaç gündürUyuyosa elleme sen de alarm kurma artık kocaman oldu tonton dnbxbdnd aten kendi uyaniyodur ki çok nadir sabaha kadar uyumasi zatenmizirdamasini ik mik hafif gazliyken yapabiliyo ama genel olarak o sesini kulak arkası yapmışım ben duymuyorum djbdjdjdjd öksürük kritik alarm direkt gözlerim açılıyor
ama ağlıyor zaten uyaninca gelen giden yoksa, ben de ağlayınca uyaniyorum zaten bilmem kac saat geçmiş oluyor emziriyorum vs o kısmı biliyon ebxhwhdjsnd özet şu : gece beslemeye uyandirmiyosundur artık inş bacim
mama konusunda da hayırlısı olsun hakkinizda
hiç sıkma canını
mama da yese büyüyecek meme de
benim de agrimiyo da işte gece uyanmiyosa uyandirmiyorum o yüzden uyudugunda 10 saati görmüş oluyor işte o zaman sıkıntı gerçekten ağrı kahrediyor beni ya yoksa gün içinde sızlama damlama vs kalmadı
Oha 30 mu jshxhsbjdjdjd
Keşke olsaydı da tavsiye verebilseydimSizinki uyuyordu galiba uykusu iyi yani acaba özel ysptığınız yada dikkat ettiğiniz birşey var mı bebeğinizi uyuturken felan ne biliymm çare arıyorum :))ama muhtemelen bebek yapısı ile de alakalı bazı bebek daha uysal daha uykuyu seviyor bazısı ds zor .
Ayy birkaç gündür benim bebekte ay bir gazlı bir gazlı sanarsın yeni doğmuş , heralde tekrar zirve yapıp düşecek artık ne gazmış be arkadaş
Ayy evet yaa ilk zamanların gazlarına geri döndük resmenBenimkide normalde aksam 9da uyur hergun. Dun tam uyku vakti sancidan kıvrandi. Kaka yada gaz cikarmaya calisti ama cikaramadi saat 10da anca uyudu. Gecede herzamankinden erken uyandi. Buyudukce duzene girer diye beklerken dahada bozuldu
Canım benim de bir arkadaşım önermişti, aldım ama başlamadım daha, içeriğinde kaka renginde değişiklik falan yapmaz, emilimi güçlüdür falan yazıyordu. Bir sorayım arkadaşıma boyuyor mu ama ona da eczacısı önermişKızlar demir damlası konuşulmuştu alıntılayamadım benim doktorum bestiron önerdi tam dört aylık olunca kullanmaya başlayacağım ben de
Ahahah bu lafı bizimkiler de kullanırAnalarını görünce cicikleri gevşiyor derler bizim oralar da analarınsız yapamıyorlar ana kuzuları![]()
Ben pış pış sesi de açmıyordum ama üstümüzdeki hayvanlar sürekli tepindiği için seslerine uyanıyor diye gölgelemek zorunda kaldım pışpış sesiyeBeyaz gurultu sureklı acıldıgında bebegın beynıne zararlıymıs canım.beyaz gurultu yerıne piş piş sesı daha ıyı,eskıden uyuturken acardım uyuyunca kapatırdım artık pek ıhtıyacın olmuyor cocuk şarkıları yada pedogoglaeın onerdıgı enstrumental bıseyler gun ıcınde acıyorum ama oyun falan oynarken
Kızlar benim bebe uzun zamandır oturmaya çalışıyor. Geçen hafta itibariyle ara ara kucakta oturtmaya başladım. 2-3 gün sonra da yastık kullanarak bir iki dk oturtcam. Siz başladınız mı
Benimki de oturmak istiyo hoşuna da gidiyo oturmak çok kısacık oturtuyorum hafif eğimli ellerini tutunca kendini öne atiyo zaten kalkmak için çok fena bu yeni bebeler![]()
Ben doktora dedim oturmak istiyo oturtabilir miyim artık diye normalde 4. Ayda başlıyorız oturtmaya ama yavaştan başla 10 gün kalmış zaten demişti bana, ben de kısa kısa oturtuyorum
Başını tutabiliyorsa ufaktan başlanabilir ben de minik minik başladım oturtmayaEvet 4. Ayda başlanıyor bebek hazırsa ana bazı bebekler hazır çok istekli olduğunu belli ediyor, bu durumda 4. aya 5-10 güb kaldıysa az ufaktan başlanmasında bir sakınca yok.
Aşı falan mi oldunuz yoksa kendi kendine mi oldu snxndndYok kız beslemek için kendim uyandırmıyorum o kendi acıktığında ağlıyor o zaman veriyorum ama acıkmadığı zamanlarda da mızırdak öldürdü beni kaç gündürühü ühü