2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Günaydın kızlaarr 🥰🥰 birkaç gündür giremiyorum ben de inşallah önemli bir konu kaçırmamışımdr 😂😂😂
Bir an durup düşündüm neler oldu diye gram hatırlamıyorum kafam çalışmıyor galiba en son havanin sıcağından konustuk ama öncesi uçmuş bende snbxjsndjddhd Bi göz at istersen 😂😂

offf birkaç gündür bu kız beni deli ediyor, gece boyu mızır mıZırdanıyor, kalkıp bakıyorum uyuyor 😂😂😂 yaşlı neneler gibi yaaa 😂😂 yaa yemin ediyorum her saat başı kurulu gibi kalktım resmen.. ataklara mı geldik nedir yaaa 🥹🥹 benim memeler artık ağrımıyor bile, zaten süt bile yok denecek kadar azaldı.. gece de dahil olmak üzere tamamen mamaya döndük

offf birkaç gündür bu kız beni deli ediyor, gece boyu mızır mıZırdanıyor, kalkıp bakıyorum uyuyor 😂😂😂 yaşlı neneler gibi yaaa 😂😂 yaa yemin ediyorum her saat başı kurulu gibi kalktım resmen.. ataklara mı geldik nedir yaaa 🥹🥹 benim memeler artık ağrımıyor bile, zaten süt bile yok denecek kadar azaldı.. gece de dahil olmak üzere tamamen mamaya döndük
Uyuyosa elleme sen de alarm kurma artık kocaman oldu tonton dnbxbdnd aten kendi uyaniyodur ki çok nadir sabaha kadar uyumasi zaten 🥹 mizirdamasini ik mik hafif gazliyken yapabiliyo ama genel olarak o sesini kulak arkası yapmışım ben duymuyorum djbdjdjdjd öksürük kritik alarm direkt gözlerim açılıyor 😂😂 ama ağlıyor zaten uyaninca gelen giden yoksa, ben de ağlayınca uyaniyorum zaten bilmem kac saat geçmiş oluyor emziriyorum vs o kısmı biliyon ebxhwhdjsnd özet şu : gece beslemeye uyandirmiyosundur artık inş bacim 🥹🥹 mama konusunda da hayırlısı olsun hakkinizda 🥰 hiç sıkma canını 🌸 mama da yese büyüyecek meme de ❤️

benim de agrimiyo da işte gece uyanmiyosa uyandirmiyorum o yüzden uyudugunda 10 saati görmüş oluyor işte o zaman sıkıntı gerçekten ağrı kahrediyor beni ya yoksa gün içinde sızlama damlama vs kalmadı 🫠
Kızzz 30 sayfaaa 😂😂😂 insafsızlar ne konuştunuz bu kadar
Oha 30 mu jshxhsbjdjdjd

Maalesef tüm gece uyanık sayılır o yüzden sızlamaya vakit bulamıyo memeler demek istemiştim 😄
Uyumayan bebek gerçekten çok zor yani insanda mental olarak güç kalmıyor bazen :( ben hayal edemiyorum Allah tezz zamanda bu bebişlere güzel tatli uykular nasip etsin inşallah siz de rahat edin onlar da 🥹

Uyumayan bebek gerçekten çok zor yani insanda mental olarak güç kalmıyor bazen :( ben hayal edemiyorum Allah tezz zamanda bu bebişlere güzel tatli uykular nasip etsin inşallah siz de rahat edin onlar da 🥹
Sizinki uyuyordu galiba uykusu iyi yani acaba özel ysptığınız yada dikkat ettiğiniz birşey var mı bebeğinizi uyuturken felan ne biliymm çare arıyorum :))ama muhtemelen bebek yapısı ile de alakalı bazı bebek daha uysal daha uykuyu seviyor bazısı ds zor .

Uyuyosa elleme sen de alarm kurma artık kocaman oldu tonton dnbxbdnd aten kendi uyaniyodur ki çok nadir sabaha kadar uyumasi zaten 🥹 mizirdamasini ik mik hafif gazliyken yapabiliyo ama genel olarak o sesini kulak arkası yapmışım ben duymuyorum djbdjdjdjd öksürük kritik alarm direkt gözlerim açılıyor 😂😂 ama ağlıyor zaten uyaninca gelen giden yoksa, ben de ağlayınca uyaniyorum zaten bilmem kac saat geçmiş oluyor emziriyorum vs o kısmı biliyon ebxhwhdjsnd özet şu : gece beslemeye uyandirmiyosundur artık inş bacim 🥹🥹 mama konusunda da hayırlısı olsun hakkinizda 🥰 hiç sıkma canını 🌸 mama da yese büyüyecek meme de ❤️

benim de agrimiyo da işte gece uyanmiyosa uyandirmiyorum o yüzden uyudugunda 10 saati görmüş oluyor işte o zaman sıkıntı gerçekten ağrı kahrediyor beni ya yoksa gün içinde sızlama damlama vs kalmadı 🫠

Oha 30 mu jshxhsbjdjdjd
Yok kız beslemek için kendim uyandırmıyorum o kendi acıktığında ağlıyor o zaman veriyorum ama acıkmadığı zamanlarda da mızırdak öldürdü beni kaç gündür 🥹🥹🥹 ühü ühü

Sizinki uyuyordu galiba uykusu iyi yani acaba özel ysptığınız yada dikkat ettiğiniz birşey var mı bebeğinizi uyuturken felan ne biliymm çare arıyorum :))ama muhtemelen bebek yapısı ile de alakalı bazı bebek daha uysal daha uykuyu seviyor bazısı ds zor .
Keşke olsaydı da tavsiye verebilseydim :( fazla destek vermemeye çalışıyorum başka dikkat ettigim bir şey yok uyku saati 7-9 arası kriz vs bir durum yoksa geçmiyor zaten o saati. En bşlarda değişim değişik uyuttum hep. Her uyutacagimda ben bu çocuğu nasıl uyutmustum diye kafayı yiyodum gerçekten her şekilde de uyutmuşumdur herhalde 😅 bence de bebekle alakalı benim bebis de uyku sevmeyen bir bebek olabilirdi tamamen şans yani. İnşallah senin bebiş de rutine girer uykuları biraz da olsa düzelir canım ❤️

Ayy birkaç gündür benim bebekte ay bir gazlı bir gazlı sanarsın yeni doğmuş , heralde tekrar zirve yapıp düşecek artık ne gazmış be arkadaş

Benimkide normalde aksam 9da uyur hergun. Dun tam uyku vakti sancidan kıvrandi. Kaka yada gaz cikarmaya calisti ama cikaramadi saat 10da anca uyudu. Gecede herzamankinden erken uyandi. Buyudukce duzene girer diye beklerken dahada bozuldu
Ayy evet yaa ilk zamanların gazlarına geri döndük resmen 🥹🥹🥹
Kızlar demir damlası konuşulmuştu alıntılayamadım benim doktorum bestiron önerdi tam dört aylık olunca kullanmaya başlayacağım ben de
Canım benim de bir arkadaşım önermişti, aldım ama başlamadım daha, içeriğinde kaka renginde değişiklik falan yapmaz, emilimi güçlüdür falan yazıyordu. Bir sorayım arkadaşıma boyuyor mu ama ona da eczacısı önermiş
Analarını görünce cicikleri gevşiyor derler bizim oralar da analarınsız yapamıyorlar ana kuzuları 😬
Ahahah bu lafı bizimkiler de kullanır 😂😂😂
Beyaz gurultu sureklı acıldıgında bebegın beynıne zararlıymıs canım.beyaz gurultu yerıne piş piş sesı daha ıyı,eskıden uyuturken acardım uyuyunca kapatırdım artık pek ıhtıyacın olmuyor cocuk şarkıları yada pedogoglaeın onerdıgı enstrumental bıseyler gun ıcınde acıyorum ama oyun falan oynarken
Ben pış pış sesi de açmıyordum ama üstümüzdeki hayvanlar sürekli tepindiği için seslerine uyanıyor diye gölgelemek zorunda kaldım pışpış sesiye 🥹🥹

Kızlar benim bebe uzun zamandır oturmaya çalışıyor. Geçen hafta itibariyle ara ara kucakta oturtmaya başladım. 2-3 gün sonra da yastık kullanarak bir iki dk oturtcam. Siz başladınız mı

Benimki de oturmak istiyo hoşuna da gidiyo oturmak çok kısacık oturtuyorum hafif eğimli ellerini tutunca kendini öne atiyo zaten kalkmak için çok fena bu yeni bebeler 😂

Ben doktora dedim oturmak istiyo oturtabilir miyim artık diye normalde 4. Ayda başlıyorız oturtmaya ama yavaştan başla 10 gün kalmış zaten demişti bana, ben de kısa kısa oturtuyorum

Evet 4. Ayda başlanıyor bebek hazırsa ana bazı bebekler hazır çok istekli olduğunu belli ediyor, bu durumda 4. aya 5-10 güb kaldıysa az ufaktan başlanmasında bir sakınca yok.
Başını tutabiliyorsa ufaktan başlanabilir ben de minik minik başladım oturtmaya 🥰

Back
X