2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ayyy benimde kulağımda basınç oluyor sürekli sanki sıcak su akıyor gibi dışarıya hissediyorum göz kapağımda apse yapacak gibi ağrıyor 🤲🏻😢 kız yenilenme olayı doğru demekki ya vücut pislikleri boşaltıyor herhalde ayak tırnaklarımda batma oldu bide 😓
Çürüyor muyuz yenileniyor muyuz belli değik😆

Bu korunma işini napıcaz yaa,bende daha atraksıyon baslamadı ama yakındır😄daha onceden gerı cekılme kullandık hep ama oda korunma yontemı degıl sonucta bu yastan sonra bıde bu cıktı😄bıkere dogurunca vucut asırı dogurganlısıyor cok dıkkatlı olmamız lazkm

Bu korunma işini napıcaz yaa,bende daha atraksıyon baslamadı ama yakındır😄daha onceden gerı cekılme kullandık hep ama oda korunma yontemı degıl sonucta bu yastan sonra bıde bu cıktı😄bıkere dogurunca vucut asırı dogurganlısıyor cok dıkkatlı olmamız lazkm
Bizde o şekil ama sürekli insan acaba ile yaşıyor ve çok korkuyorum hamile kalmaktan 😢

10-20 ml çok değil mi canım yaa hani birkaç çay kaşığı tamam da ne bileyim sanki miktar fazla gibi geldi
Ben de anlamadım ama yazdığına göre sen de zaten 10 mş fazla su koyuyormuşsun onu demek istedi benxe canım, mama suyunu fazla koyabilirsin dedi her mama verdiğinde. Ya da mama verdilten sonra 10ml içiririm üzerine
Ben de geçenlerde mamayla ilgili bir videoya denk geldim, mama yaparken önce su sonra mama koyulamalı ve dairesel çalkalanmalı şeklinde ki ben hep öyle yapıyordum zaten. Ama önce mama sonra su koyulduğu zaman ölçü kaçıyor ve biberındaki su miktarı olması gerekenden az oluyormuş. Bu durum bebeğin böbreklerine daha fazla yük bindiriyor ve yoruyormuş. Ben hep suyu da bi 10 ml kadar fazla koyuyordum son bir aydır falan, çünkü artık tamamen mamaya döndük gibi oldu. anne sütü mamaya göre çok daha sıvı ve mamanın yoğunluğu fazla diye bu şekilde yapıyordum, sizin de aklınızda bulunsun 🥰
Eşim mama hazırladığında hep fazla koyuyordu suyu ben de arkasında tam ölçü yapın diyor zararlı olmasın bak diyerek net ölçü yapıyordum kdjssjakksak fazla koymaya devam o zaman doktor da öyle dediğine göre iyi yapıyosunn

Selam teyzoşlaaar 🥰 yeni konseptimiz fikir olsun 🥰

Eklentiler

• 1000025618.webp
    1000025618.webp
    75,3 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar menenjit sizde ne zaman ateş yaptı ve uyku yaptı mı? Çocuğum 4 saattir uyuyor resmen ya, aşıdan 1 saat sonra calpol verdim uyanınca tekrar vericem ateşi olmasa da

Back
X