- 1 Nisan 2014
- 5.337
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
- #41.541
Bende ikizlerim bu kötü bişeymi yoksa depresyon içinHadi ya sende mi yaşadın kız ikizler burcuyum Allah ımmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ikizlerim bu kötü bişeymi yoksa depresyon içinHadi ya sende mi yaşadın kız ikizler burcuyum Allah ımmm![]()
Ayy hiç bahsettin mi ben hatırlayamadım nisana mı yazdın yoksaEvett terapiye başladım diye yazmıştım sana hatta ay acaba o sen değil miydin ama sendin diye hatırlıyorum. Ben de oğlak![]()
Beyefendi korunmuyor ya sevmiyor muş beni bende eve gelip bi güzel azarladım sevmiyor muşsın beni diye fırsat bu fırsat jdjdjdKocan seni sevmiyor ne alaka pskoloğa mı gittin kadın doğumamı![]()
Çürüyor muyuz yenileniyor muyuz belli değikAyyy benimde kulağımda basınç oluyor sürekli sanki sıcak su akıyor gibi dışarıya hissediyorum göz kapağımda apse yapacak gibi ağrıyorkız yenilenme olayı doğru demekki ya vücut pislikleri boşaltıyor herhalde ayak tırnaklarımda batma oldu bide
![]()
Evet sürekli değişken ruh halimiz olduğu için enerjimiz sürekli tavan olduğu için çok kolay bu tarz şeylere düşüyor muşuzBende ikizlerim bu kötü bişeymi yoksa depresyon için![]()
Bizde o şekil ama sürekli insan acaba ile yaşıyor ve çok korkuyorum hamile kalmaktanBu korunma işini napıcaz yaa,bende daha atraksıyon baslamadı ama yakındırdaha onceden gerı cekılme kullandık hep ama oda korunma yontemı degıl sonucta bu yastan sonra bıde bu cıktı
bıkere dogurunca vucut asırı dogurganlısıyor cok dıkkatlı olmamız lazkm
Bendee yalnız degılsınay kızlar ben bide ne olursa chatgbt ye sorma hastalığına yakalandım onsuz yapamıyorum resmen herşeyi ona yaptırıyorum kızımın doğum günü konseptini bile ayarladı![]()
Hiç vermedim daha önce yeni başlayacağımDaha öncesinde mama vermiyor muydun yeni mi başladın
Ben de anlamadım ama yazdığına göre sen de zaten 10 mş fazla su koyuyormuşsun onu demek istedi benxe canım, mama suyunu fazla koyabilirsin dedi her mama verdiğinde. Ya da mama verdilten sonra 10ml içiririm üzerine10-20 ml çok değil mi canım yaa hani birkaç çay kaşığı tamam da ne bileyim sanki miktar fazla gibi geldi
Eşim mama hazırladığında hep fazla koyuyordu suyu ben de arkasında tam ölçü yapın diyor zararlı olmasın bak diyerek net ölçü yapıyordum kdjssjakksak fazla koymaya devam o zaman doktor da öyle dediğine göre iyi yapıyosunnBen de geçenlerde mamayla ilgili bir videoya denk geldim, mama yaparken önce su sonra mama koyulamalı ve dairesel çalkalanmalı şeklinde ki ben hep öyle yapıyordum zaten. Ama önce mama sonra su koyulduğu zaman ölçü kaçıyor ve biberındaki su miktarı olması gerekenden az oluyormuş. Bu durum bebeğin böbreklerine daha fazla yük bindiriyor ve yoruyormuş. Ben hep suyu da bi 10 ml kadar fazla koyuyordum son bir aydır falan, çünkü artık tamamen mamaya döndük gibi oldu. anne sütü mamaya göre çok daha sıvı ve mamanın yoğunluğu fazla diye bu şekilde yapıyordum, sizin de aklınızda bulunsun![]()
Ayyyy harika olmuşşşşşşSelam teyzoşlaaaryeni konseptimiz fikir olsun
![]()
Ozaman korunmayıda bi gbt ye soralımBendee yalnız degılsın![]()
Bizde o şekil ama sürekli insan acaba ile yaşıyor ve çok korkuyorum hamile kalmaktan![]()
Onu yiyecekleri bulamadık henüzAyyyy harika olmuşşşşşşsonra kim yedi bu çikolataları nsjsnejwjkxlxş
Ayy maşallah csnımm yerım ben o surprız yumurtayıSelam teyzoşlaaaryeni konseptimiz fikir olsun
![]()
Lansinoh u bilmiyorum canım ben mochi kullandım memnundumKızlar giyilebilir pompa da lansinoh mu yoksa mochi mi sanki kullananlar olmuştu burda