- 22 Ekim 2024
- 4.054
- 9.657
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #41.501
Aynen bi de neden 3 ay3 ay sonra korunma yöntemi ne olacak konuştunuz muu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bi de neden 3 ay3 ay sonra korunma yöntemi ne olacak konuştunuz muu![]()
Canım selam.bana gunes kremı 6.aya kadar yok dedı oglumun dr u.nurse harveysı tenıne sıkma dedı kıyafetıne sık dedı(gunesle bırlesınce alerjı yapabılıyormus dıkkat et dogal ıcerık bıle olsa.denızede havuzada sokma 6 aya kadar dedı cunku denızlere kanalızasyon karısıyormus.temızlıgıne guvendıgın denız varsa sokabılırsın dedı.goz kontrolune gotrdum 3.ayda sadece bıseyle bakıyo dr bısey yoksa baska sasılık gorme kusuru falan bır yasına kadar gelme dıyo bıdaKızlar şimdi size doktordan aldığım bilgileri yazıyprım. Sinek ve kene için nur harveysin spreyini önerdi. Havız yasak denize sokabilirsin dedi. Güneş kremini sormayo unuttum. Menenjit için a ve b türğ var dedi. A sanırım türkiyede yaygın olan b ise avrupada yaygın. Ama populasyan değişebiliyor ikisini de yaptır dedi. Bazı doktorlar 7. Aydan sonra diyor ama zaten rn çok 1 yaşa kadar görülüyor nr kadar erken yaptırırsan o kadar iyi dedi. Hemen yaptırabilirsin dedi. Geceleri uyandırmıyorum dedim zaten bu ay 600 gr almış sadece az almış dedi. Havalar sıcak dehidrasyon olmasın 4 max. 5 saatten fazla beslenmeden uyumasın dedi. Mama verirken su veriliyor mu onu da sormayı unuttum bilen varsa söylesinnir de 3. Ayda göz kontrolü varmış ona götür dedi. Gerisi zaten mama muhabbeti onları anlattım
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin içinCanım selam.bana gunes kremı 6.aya kadar yok dedı oglumun dr u.nurse harveysı tenıne sıkma dedı kıyafetıne sık dedı(gunesle bırlesınce alerjı yapabılıyormus dıkkat et dogal ıcerık bıle olsa.denızede havuzada sokma 6 aya kadar dedı cunku denızlere kanalızasyon karısıyormus.temızlıgıne guvendıgın denız varsa sokabılırsın dedı.goz kontrolune gotrdum 3.ayda sadece bıseyle bakıyo dr bısey yoksa baska sasılık gorme kusuru falan bır yasına kadar gelme dıyo bıdasuya gelınce havalar cok ısındı ben gunde 4 cay kasıgı kadar su verıyorum ara ara gun ıcınde o senın takdırıne kalmıs
![]()
Bir de mama içtiği için mi su? Anne sütü alırken de verilmeli mi yada miktarlar değişiyor muCanım selam.bana gunes kremı 6.aya kadar yok dedı oglumun dr u.nurse harveysı tenıne sıkma dedı kıyafetıne sık dedı(gunesle bırlesınce alerjı yapabılıyormus dıkkat et dogal ıcerık bıle olsa.denızede havuzada sokma 6 aya kadar dedı cunku denızlere kanalızasyon karısıyormus.temızlıgıne guvendıgın denız varsa sokabılırsın dedı.goz kontrolune gotrdum 3.ayda sadece bıseyle bakıyo dr bısey yoksa baska sasılık gorme kusuru falan bır yasına kadar gelme dıyo bıdasuya gelınce havalar cok ısındı ben gunde 4 cay kasıgı kadar su verıyorum ara ara gun ıcınde o senın takdırıne kalmıs
![]()
10-20 ml çok değil mi canım yaa hani birkaç çay kaşığı tamam da ne bileyim sanki miktar fazla gibi geldiKızlar bu arafa bugüb menenjit b olduk gitmişken su verme konusunu sordum. Ek gıdaya başlayınca ya da mama veriyosan ver dedi. Mama suyunu fazla koyabilirsin ama sade suya alıştırsan daha güzel olur suyun tadını çok sevmiyolar, mamadan sonra 10-20ml su ver dedi bana
Offf benimki de nedense bu aralar uyku düzeni çok saptı, ben mi saptırıyorum kendi mi uyumuyo anlamadım ama uykuya yatırdığım zaman kesinlikle reddediyor, bu aralar yatağını da reddetmeye başladı sankiKızlar bızım bebışe atak haftasının ızlerı gumbur gumbur gelmeye basladı.gunduz uykusuna gecerken aşırı mızmız hep aglıyor uykuya dırenıyor gecelerı 5te kalkıp mumkun degıl uyumuyor.uykuya gecemedıgı ıcın aglamalar basladı bıde.sureklı kucagımda ayakta yürüyoruz,sımdıden boyleyse ıkı hafta sonrasını dusunemıyorum valla.hep ayakta olmak kesfetmek gezmek ıstıyor oturuncada aglıyoriyi fikirlere acıgım.
Canım bence bu anne hissiyatı ve bebeğin gelişimi ile alakalı bi durum ben ilk kızımda 4. Ay sonu tadımlara başlamıştım aşırı iştahlıydı ağzımıza götürdüğümüz kaşıkları takip edip ağlardı bende daha fazla dayanamamıştım çok oburdu hiçbir zararını da görmedim tam tersi şimdi çok güzel yemeğini yer . Şimdiki kızımda benzer şeyleri yaşıyoruz çünkü doymuyor artık hissediyorum anne hissi diye bişey var biliyorsunuz . Önce vücuduna değdirerek sonra bi çay kaşığı vererek başlıyorum her bebek farklıdırYaa erkrn değil mi? Ben de çok vermek istşyorum yani mamaya yükleneceğime ek gıda alsın madem anne sütü veremeyeceğim. Ama doktor 5. Ay dedi öncesi çok istisnai durumlarda biberonu reddeder kilo alımı olmazsa dedi
Hiçbirşey sormadım azarlar gibi kocan seni sevmiyor demekki deyip durdu beni neden iyi doktor bulmaz3 ay sonra korunma yöntemi ne olacak konuştunuz muu![]()
kaynamıs ılımıs mama suyundan verıyorum kuzum.Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin içinsuyu kaynamış ılımış veya arıtma nasıl veriyorsun peki
Atagın ayak seslerı canım bunlarOfff benimki de nedense bu aralar uyku düzeni çok saptı, ben mi saptırıyorum kendi mi uyumuyo anlamadım ama uykuya yatırdığım zaman kesinlikle reddediyor, bu aralar yatağını da reddetmeye başladı sanki
Cerqzette ismi ama ben almadım yani bide onun yan etkileriyle uğraşamamAdı neyyyy bi arkadaş soruyor da xgiyiyfuiguvcu araştırayım neymiş
Benim de her gün bir yerim agriyorciger miger bilmem de bagirsaklarim calismiyo ya
tembel kaldilar inşallah bir süre sonra devam eder calismaya üf ben ne kadar krem de sursem duphalac i bıraktım an başa saracak omur boyu da kullanmayacağıma göre.....
Ben 4 un sonunda yavaştan tadına ufak ufak baktiricam ek gıda gibi değil de diliyle bakmış olur jhghjghjh
Aynı yaayenilenen tek şey vücutta yeni yeni çöküşler oldu jshdjsjdj
Çok azmış ya sksbsjsj
Yaz geldıya canım terlıyor kafası,o yuzden verıyorum ben zaten 4 cay kasıgını gun ıcıne yayarak.benımkı mama+annesutu alıyor ama mama daha cok anne sutu az sekılde.annemde emeklı hemsıre bızlere hep vermıs yazın su,ver dedı ben verıyorumBir de mama içtiği için mi su? Anne sütü alırken de verilmeli mi yada miktarlar değişiyor mu
Oooyyy neyse anama gidiyorum 10 gün sonra zatenAtagın ayak seslerı canım bunlar![]()
Ayyy benimde kulağımda basınç oluyor sürekli sanki sıcak su akıyor gibi dışarıya hissediyorum göz kapağımda apse yapacak gibi ağrıyorOldumm önce boğazlarım şişti ve günlerce tüm kemiklerim ağrıdı sonra gözüm apse yaptı sonra dış kulak iltihabı geçirdim ve ara ara diş etlerim feci ağrıdı. Bu kadarcık![]()
Kaynamış suyun mineral değeri de gidiyor diyorlar ama yaaakaynamıs ılımıs mama suyundan verıyorum kuzum.
Kesinlikle öyle, ben de erken başlamak istiyorum ama bakalım nasipCanım bence bu anne hissiyatı ve bebeğin gelişimi ile alakalı bi durum ben ilk kızımda 4. Ay sonu tadımlara başlamıştım aşırı iştahlıydı ağzımıza götürdüğümüz kaşıkları takip edip ağlardı bende daha fazla dayanamamıştım çok oburdu hiçbir zararını da görmedim tam tersi şimdi çok güzel yemeğini yer . Şimdiki kızımda benzer şeyleri yaşıyoruz çünkü doymuyor artık hissediyorum anne hissi diye bişey var biliyorsunuz . Önce vücuduna değdirerek sonra bi çay kaşığı vererek başlıyorum her bebek farklıdır![]()
Ben de artık vereyim o zaman, teşekkür ederimYaz geldıya canım terlıyor kafası,o yuzden verıyorum ben zaten 4 cay kasıgını gun ıcıne yayarak.benımkı mama+annesutu alıyor ama mama daha cok anne sutu az sekılde.annemde emeklı hemsıre bızlere hep vermıs yazın su,ver dedı ben verıyorum