2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bu mama olayı da başlı başına işmiş ya suyu ayarı derecesi msrkası vs 😀
Aynen canım yaa 🥹🥹 yavrularımız için her şeyin en iyisini düşünüyoruz bu da bizi yoruyor maalesef 🥹🥹 mamayı anne sütünün ısısında vermeye çalışıyorum ben, ne çok sıcak ne çok soğuk

giny giny Hastanede doğum sancısı çekerken doğum yapan kadınlardan biri bebeğin poposuna hani şu bildiğin pudralar var ya onlardan kullandı gözümün önünde 😳😳😳 ben böyle kalakaldım pudrayı dökünce.. pudra da bu üç harfli marketlerde sarılan dandik bir marka o kadar deyim sana.. biz de yok o marka pişik kremi yok bu marka bez.. diğer taraftan da bakıyorum onların çocukları zımba gibi büyüyor valla.. biz mi abartıyoruz onlar mı çok boşvermiş anlamadım..

Hiçbirşey sormadım azarlar gibi kocan seni sevmiyor demekki deyip durdu beni neden iyi doktor bulmaz 🤣 benim sıkıntı kocaya korunmasını söylüyorum asla kabul etmiyor kızlar varmı fikri olan napim bu adamı evden mi kovim
Ne demek korunmak istemiyorum ya en zararsız yöntem buu ama bizimkilerde ne yanetkiler vaar düzeni hayatı alt üst edşyor bu korunma yöntemleriiii evden değilde dediğin gibi yataktan kovulabilr🤣

Pişik kremi deyince ne kullanıyorsunuz kızlar yavrulara, ben mustela almıştım bir küçük tüp bitti şimdiye kadar, bir de doğumdan önce sudocrem aldım, birkaç kez kullandım ama sanki sevemedim yaa.. hafif bir kızarıklık olduğunda kullanıyordum hemen geçirieyordu ama sudocrem o etkiyi vermedi gibi, anlamadım ben mi yanılıyorum ?

Ayyy benimde kulağımda basınç oluyor sürekli sanki sıcak su akıyor gibi dışarıya hissediyorum göz kapağımda apse yapacak gibi ağrıyor 🤲🏻😢 kız yenilenme olayı doğru demekki ya vücut pislikleri boşaltıyor herhalde ayak tırnaklarımda batma oldu bide 😓
Anaamm aynı şeyleri yaşıyoruz daha sabah kendi kendime konuşuyodum ayak tırnaklarıma soruyodum sırayla neden batıyosunuz diye 🙁🙁apse çok kötü oluyo doktor sıktı benimkini ağlamaktan bi hal oldum kızarmaya başlarsa direk önlem al derim

Pişik kremi deyince ne kullanıyorsunuz kızlar yavrulara, ben mustela almıştım bir küçük tüp bitti şimdiye kadar, bir de doğumdan önce sudocrem aldım, birkaç kez kullandım ama sanki sevemedim yaa.. hafif bir kızarıklık olduğunda kullanıyordum hemen geçirieyordu ama sudocrem o etkiyi vermedi gibi, anlamadım ben mi yanılıyorum ?
En güzelinin bephantol olduğunu biliyorum onu kullanıyorum ecz arkadaşım gönderdi doğumdan önce. Doktor da ne kullanıyorsunuz dediğinde çok iyi devam edin ona dedi

warcrew warcrew eğer hiçbir yöntemi kullanmak istemiyorsan yumurtlama günlerini takip et canım, ben aldığım ateşölçer sayesinde doğru yumurtlama günümü yakalamıştım, bu cihazı hem doğurganlık hem de aile planlaması için kullanıyorlar. Tavsiye ederim, en azından hangi günler kardeş olacağını bilirsin 😂😂😂

Ayyy benimde kulağımda basınç oluyor sürekli sanki sıcak su akıyor gibi dışarıya hissediyorum göz kapağımda apse yapacak gibi ağrıyor 🤲🏻😢 kız yenilenme olayı doğru demekki ya vücut pislikleri boşaltıyor herhalde ayak tırnaklarımda batma oldu bide 😓
Seninle biz lohusalık bunalımını da benzer yaşadık ya senin burcun ne 😄

Ben haftada bir falan fito krem suruyorum. Daha pisik olmadi ama eger olursa ozaman faydali olurmu bilemicem tabi.
BUarada pişiğe Mısır nişastası iyi geliyormus gorumcem tavsiye etti 😀😀

giny giny Hastanede doğum sancısı çekerken doğum yapan kadınlardan biri bebeğin poposuna hani şu bildiğin pudralar var ya onlardan kullandı gözümün önünde 😳😳😳 ben böyle kalakaldım pudrayı dökünce.. pudra da bu üç harfli marketlerde sarılan dandik bir marka o kadar deyim sana.. biz de yok o marka pişik kremi yok bu marka bez.. diğer taraftan da bakıyorum onların çocukları zımba gibi büyüyor valla.. biz mi abartıyoruz onlar mı çok boşvermiş anlamadım..
Gerçekten öyle değil mi ya. Prima aldım pişik yaptı molfixe döndüm. Yok o marka mama bu marka mama. Yok emzirme dnaışmanı sağım makinesi, kıyafeti gelişimi sporu oyunu kitabı. Dediğin gibi mustelası bepantholü çeşit çeşit krem leri losyonları masajları. Bazen abartıyoruz galiba öyle bakanlarınki cidden daha sağlıklı

Anaamm aynı şeyleri yaşıyoruz daha sabah kendi kendime konuşuyodum ayak tırnaklarıma soruyodum sırayla neden batıyosunuz diye 🙁🙁apse çok kötü oluyo doktor sıktı benimkini ağlamaktan bi hal oldum kızarmaya başlarsa direk önlem al derim
Ayyy aynısı tek tek batıyorlar 😢 kesmiyim ben tırnakları belli bi müddet iyisi . Sebepsiz bi öksürük oldu ciğer temizlendi resmen beynim zaten katakulleue gelmiş panikatakla uğraşıyor 😢

Ne demek korunmak istemiyorum ya en zararsız yöntem buu ama bizimkilerde ne yanetkiler vaar düzeni hayatı alt üst edşyor bu korunma yöntemleriiii evden değilde dediğin gibi yataktan kovulabilr🤣
Ya o ne öyle diyip duruyor kafayı yedirtecek bana 😓çok sinir oluyorum hele zaten hormonlar gidik iyice deli ediyor beni . Beyefendi rahat edemiyormuş o şekil 😡

Hiçbirşey sormadım azarlar gibi kocan seni sevmiyor demekki deyip durdu beni neden iyi doktor bulmaz 🤣 benim sıkıntı kocaya korunmasını söylüyorum asla kabul etmiyor kızlar varmı fikri olan napim bu adamı evden mi kovim
Kocan seni sevmiyor ne alaka pskoloğa mı gittin kadın doğumamı😆

Back
X