2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Anasından ayrılmıyor bu erkekler ya saçma sapan.... Çuk seviyorsalar evlenmeyio analariyla bir ömür mutlu mesut yaşasalarmiş o zaman djdjdjdjdjd inşallah senin için güzel gider her şey

Anasından ayrılmıyor bu erkekler ya saçma sapan.... Çuk seviyorsalar evlenmeyio analariyla bir ömür mutlu mesut yaşasalarmiş o zaman djdjdjdjdjd inşallah senin için güzel gider her şey
Ben bunu söyledim kibarca evlendirmeyip birlikte yaşasaydınız dedim ben evden gidicem bitti diyorum kadın güle güle git ben oturrum burda diyorUlan ozaman beni niye gelin diye getirdiniz inşallah hepimiz içinn güzel yuvalar olsun çünkü bebişlerde var artık

Alsin cebine koysun evi de teallam yaaa jzbxjdbd kiz ben yeni uyeyken sen miydin emin değilim kv ile birlikte yasiyodunuz hatta kv bulaşıkları durulamadan makineye atıp, granit tibi tavaları metal kasiklarla karistiriyordu falan yeni yeni tavalar tencereler mafoldu diyodun sen miydin o nsbxnxbxjdnx sen gibi geliyo bana

Yok benim böyle bir hikayemin olması mümkün değil çünkü benimki assslaaa iş yapmazzyoksa bende olabilirdim yani acaba zumrutyaz

Yok benim böyle bir hikayemin olması mümkün değil çünkü benimki assslaaa iş yapmazzyoksa bende olabilirdim yani acaba zumrutyaz
Olabilir snxbshxbsjd hatta detay veriyorum kocası da görüyormuş annesinin hor kullandığını karısına hak veriyormus falan snxbhsdjshdhdhdjdbd ay kimdi beeee

Gerçi şimdi öğrensek ne olacak yani bos boş konuşuyorum jshshhsjsjdhsjdjd derdimi seveyim

Regl oldum aheyyyyy dnndnx ilk regl olduğunuzda rengi nasıldı ya ilk lekelenmeye baktim pembeydi şuan aşırı koyu rengi yani kan uzun sure bekler de kararır ya aynı öyle... Normal mi
aramıza hoş geldin canım benim çok ağrılı ,yoğun ve aşırı pıhtılıydı ilk reglerim sonradan biraz daha düzene girdi .
Ben gideceğim canım .İlk çocuğum kolik sürekli ağlayan bir bebekti ama Edirne ‘den Datça ‘ya gitmiştik üç aylık civarı . Ağustosta da önce Foça oradan da bir çılgınlık yapıp Kıbrıs ‘a gidelim diyoruz .Antalya ‘ya gideriz diye düşünüyorduk o kadar zahmete girmişken neden olmasın dedik.Bu arada oğlum 4 yaş civarındayken de iki hafta boyunca Ege koylarında kamp yapmıştık

Hastaneye gidiyoruz bir elimizde çanta bir elimizde bebek bir yandan kimlik bende kaç kere düşürdüm kaybettim falan sandım buldum geri bulursun belki dicem ama heryerede bakmışsın arabayada bakın bir
Kızz buldum bılıyomusun tam e devletten kayıp basvurusu yapıyordum ki kışlıkların cebine bı bakıyım dedım hastanede lazım olmuyo tanıyolar artık bızıadıyla gırıs yaptırıyorum.veee bıngo taa kışlık montumun cebınden cıktıbende derın bır oh cektım aksam aksam cocugun kımlıgını kım kaybettı tantanasından kurtulduk

Mükemmel rotavalla kolık bebeklere denız kenarı cok ıyı gelıyo acık hava denız sıcak nem.ama kıbrısa agostosta gitme bence o nemm o sıcakk cıkamazsınız hıc gunduzlerı dısarıya.ama eylulde mükemmel olur,bende gitmek ıstıyorum eylulde kıbrısa ama eşim poyrazı goturmeyelım gece cıkamayız dıyo bende onsuz gıtmem dıyorumoglumsuz ne ısım var yaa gozumde tuter mınık kusum benım

çok haklısın canım ama eylülde okullar başlıyor mecburen o zamanlarda gidiyoruz .Eşimle her zaman diyoruz tatilin tadı Eylül ekimde çıkar diye ama maalesef onun izin tarihleri bile belli olmuyor .Aylar öncesinden plan dahi yapamıyoruz çoğu zaman

Aslında en güzeli yanında bir yakının varken gidip ona bebişi emanet etmek imkan varsa .Ben iki gündür iki saat okula gidiyorum koşa koşa eve geliyorum özledim diye ama kendine ait zamanlar da özellikle anneye çok iyi geliyor

Ben 1,5-2 saat uzaklıktaki yerlere gitmeyi düşünüyorum o da Eylül'de benimki artık 7 aylık olmuş olacak ama tatilden bir şey anlar miyiz ona daha işkence mı yaparız, otele mı gitmeli apart mı olmalı kafam yanık. İlk çocuk ve çevremde hiç çocuk yok neredeyse dolayısıyla süreci kestiremiyorum. Doktorumuz Eylül için denize girmesine onay verdi. Prematüre olduğu için 2026 diye ısrar etmişti ama Eylül diyince tamam dedi

Benim kızım da prematüre?34. Haftada doğdu .Ben Siirt ‘teyim görevimizden dolayı .Aileler Balıkesir ve Kocaeli’de .Her durumda uzun bir yolculuk yapmak zorundayız yani .En son Diyarbakır ‘a gittik 3 saat yaklaşık buradan .Bakalım bizi neler bekliyor.İnsallah hepimiz için her şey çok yolunda gider bu arada bebeğiniz nasıl ,prematüre olunca da sormak istedim .Önceleri her şeyden endişe ediyordum şimdi biraz daha akışına bıraktım

Göz, fizik tedavi, nöroloji kontrolleri çok şükür sorunsuz geçti. Kardiyolojik bir sıkıntı var sadece. 34 haftalık ama gelişim geriliği ile doğdu. 1400 gram doğdu. Biraz kısa ve zayıf hala ayına göre ama maşallah çok sağlıklı. Fiziksel ve motor becerileri doğum tarihi ile uyumlu ilerliyor. Düzenli doktor takibindeyiz zaten. Siz her türlü uzun bir yol yapacakmışsınız. Allah yardımcınız olsun.

Yöntem neymiş tam olarak tamamen yalnız bırakıcak mışız pışpış papat biliyorum başka yöntem bilmiyorım sanırım
Yatağa koyuyomuşuz bebeği. Yüzüne filan dokunuyomuşuz yine uyutmak için. Ama kaldırmak yok. Yani ağlamayı abartsa bile sadece yüzüne dokunarak devam ediyosun uyuyana kadar. Kucağa alırsan çocuk bunu zihne yerleştirip her gece istiyomuş kucağı. Güya sadece ilk gün aşırı ağlıyomuş

Yöntem neymiş tam olarak tamamen yalnız bırakıcak mışız pışpış papat biliyorum başka yöntem bilmiyorım sanırım
Yatağa koyuyomuşuz bebeği. Yüzüne filan dokunuyomuşuz yine uyutmak için. Ama kaldırmak yok. Yani ağlamayı abartsa bile sadece yüzüne dokunarak devam ediyosun uyuyana kadar. Kucağa alırsan çocuk bunu zihne yerleştirip her gece istiyomuş kucağı. Güya sadece ilk gün aşırı ağlıyomuş
Bebek diye anlamadığını düşünüyolar ama ilerleyen yaşlarda kimbilir hangi davranışın altında yatacak bu durum

Bebek diye anlamadığını düşünüyolar ama ilerleyen yaşlarda kimbilir hangi davranışın altında yatacak bu durum
Gözünün içine bakıyo bi de yavrucaklar ağlarken. Oh uyudu diyemez insan ya bu şekilde uyutunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…