- 26 Ocak 2021
- 784
- 2.315
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.821
ogreniyorlar biliyor musun. Benim kayinpeder oyun gbi yapip yuzunu ortuyordu, yavas yava ogrendi, ilk basta yapamadi ama simdi acabiliyor, yani 6.5 aylik artik o da etken ama yine de gece uyku sersemi hic risk almaya gerek yok.Kızım da bir ara müslim örtüyü boynuna yığmıştı ondan sonra hiç örtmenim üstünü. Geçen gün altını değiştirirken yüzünü örttü müslinle bekledim alabilecek mi diye çırpınmaya başladı asla çekemedi yüzündençekip aldım hemen. Allah korusun uykuda olsam ne olacaktı. Tulum alıcam ben de.
Gerçekten risk almaya hiç gerek yok, çok korktum zaten. Seneye kış örteriz artıkogreniyorlar biliyor musun. Benim kayinpeder oyun gbi yapip yuzunu ortuyordu, yavas yava ogrendi, ilk basta yapamadi ama simdi acabiliyor, yani 6.5 aylik artik o da etken ama yine de gece uyku sersemi hic risk almaya gerek yok.
Yok kız üstünü giydirirken de yüzünü kapatirken anlik nefesini tutuyor ipek de sjsnjd yani kendilerinin bir refleksi bence..Ya bir de çekince hızlı hızlı nefes alıp verdi. Deneyeyim derken boğuyordum çocuğu herhalde
Yok kız korktukları için öyle benşmki de aynısını yapıyorYa bir de çekince hızlı hızlı nefes alıp verdi. Deneyeyim derken boğuyordum çocuğu herhalde
:) ya cok travmatik hala o iki ay. Annem gelmek istiyor ben de gelsin istiyorum ama arkasindan kosa kosa onlar da gelicek diye annemi cagirmiyorum. 6 aylik bebeyle sifir yardimla tasindik, yerlestik. Esimin de bazi zamanlar cimrilgii tutar, insaat pisligi icindeki evi bile biz temizledik, yerlestik, surekli kavga ede ede, sadece gelmesinler diye. Simdi gelince bi de ek gidaya basladi diye cocuga istemedigim seyler de yedirirler ya da kendileri yedirmek isterler falan, asiri geriliyorum dusununce bile ya. Nasil tetiklendiysem kaynana kelimesinden sayfalar yazicamOha absjbjdndjd ya sinek ısırığı kv dayanamamis mi isiriga sksbwhbsjdjisd
Yok kız üstünü giydirirken de yüzünü kapatirken anlik nefesini tutuyor ipek de sjsnjd yani kendilerinin bir refleksi bence..
Ayy öyle mi daha önce hiç yapmadı öyle bir şey korktum ben de boğuluyor diyeYok kız korktukları için öyle benşmki de aynısını yapıyor
Ben de aynısından ben de ajsbhsbdjshdjsj bir sürü sayfa doldururum o kadar şişiyorum ki skbdjsndkd bi de kocaya da bir süre yakinabiliyorsun ama ben gidip gelip yakinmak istiyorum bu sefer olmuyo jabdjsbdkjdkd iyi ki burasi var:) ya cok travmatik hala o iki ay. Annem gelmek istiyor ben de gelsin istiyorum ama arkasindan kosa kosa onlar da gelicek diye annemi cagirmiyorum. 6 aylik bebeyle sifir yardimla tasindik, yerlestik. Esimin de bazi zamanlar cimrilgii tutar, insaat pisligi icindeki evi bile biz temizledik, yerlestik, surekli kavga ede ede, sadece gelmesinler diye. Simdi gelince bi de ek gidaya basladi diye cocuga istemedigim seyler de yedirirler ya da kendileri yedirmek isterler falan, asiri geriliyorum dusununce bile ya. Nasil tetiklendiysem kaynana kelimesinden sayfalar yazicam
İpeğe salatalik emcukletirken ince dilimliydi babasi veriyordu ve koptu ucu.. ağzında cigneye cigneye donduruyordu dedim küçük zaten yutarken kusacak gibi yapacak kendini. Dediğim gibi oldu yüzü kıpkırmızı oldu anlık öksürmeye çalışıyor falan kusacak onu yani yutmaya çalışma falan yok ajsbajjdksdn taneli şeylere öyle yapıyor alıştım da babasi panikledi aldi kucağına hemlik yapacaktı akdbsudhsvdjshdjsjdAyy öyle mi daha önce hiç yapmadı öyle bir şey korktum ben de boğuluyor diyesuni teneffüs yapacaktım az daha
Enişte beye katılıyorum valla en doğru kararı vermiş ben de aynısını yapardımİpeğe salatalik emcukletirken ince dilimliydi babasi veriyordu ve koptu ucu.. ağzında cigneye cigneye donduruyordu dedim küçük zaten yutarken kusacak gibi yapacak kendini. Dediğim gibi oldu yüzü kıpkırmızı oldu anlık öksürmeye çalışıyor falan kusacak onu yani yutmaya çalışma falan yok ajsbajjdksdn taneli şeylere öyle yapıyor alıştım da babasi panikledi aldi kucağına hemlik yapacaktı akdbsudhsvdjshdjsjd
Çat çut giricen böyle şeyler illaki oluyor azıcık pütürlü olunca da yapiyorlar öyle malesef sjdbhsbdjdndEnişte beye katılıyorum valla en doğru kararı vermiş ben de aynısını yapardımek gıdaya nasıl geçecem acaba
Sana ve bebişe de geçmiş olsun canım. Hem de çok büyük ders oldu saniye her şeyCok gecmis olsun canim, kendini suclama, bebisler dusa kalka buyuyecekler maalesef. İyiymis cok sukur, benimki de bir iki hafta once dustu, bu bizim icin biraz ders oluyor, artik bebisler buyudu, daha da dikkatli olacagiz
Sakin duzenini bozma, ben o duzene getirebilmek icin aylardir ugrasiyorumher bebek ve aile farkli tabi de en ideal uyku saatleri bu araliklar canim.
Ben gelmişim 32 yaşına bri çocuk daha yaparsam 10 yıl daha yaşlanırım
Enişte beye katılıyorum valla en doğru kararı vermiş ben de aynısını yapardımek gıdaya nasıl geçecem acaba
Yaw ben ilk gunler catalla ezıyordum ama yutamıyodu 6 ayı doldurana kadar havuc gıbı seylerı suzgecten ezıyorum valla,korktum bı kac kez,ınsallah sonradan zorlanmamÇat çut giricen böyle şeyler illaki oluyor azıcık pütürlü olunca da yapiyorlar öyle malesef sjdbhsbdjdnd
Ben catalla devam ediyorum ya öyle böyle alışacak diye düşünüyorum dnndbdjd aşırı kıtır olanlar hariç minik zaten kusad gibi yapiyorlar ama yutmayı öğrenir yavaş yavaş yani.. he süzgeçle de olsa corbalara gecerken alistirirsin puturlulere merak etmeYaw ben ilk gunler catalla ezıyordum ama yutamıyodu 6 ayı doldurana kadar havuc gıbı seylerı suzgecten ezıyorum valla,korktum bı kac kez,ınsallah sonradan zorlanmam
Ayyy yerımm ben onun dısınıı yerrım cok tatlı
Bakışa bak ya yerim onubizimkinde bayadır sertlik ve beyazlık var ama bir türlü çıkaramadı çok kaşınıyor damakları
Ay hayırlı olsun hadi maşallah
Ucu cikmis keskin bayaTam çıkmamış bibde diğerleri de peşine geliyosa onlarin da etkisi sürüyordurmasallah
Uiyyy ne ısırır şimdiSagolun kızlarumarim herkesinki agrisiz kolayca cikar, benimki de kisa surede sakinlesir ins
Ucu cikmis keskin bayasagol canim
Aa ben bunu bilmiyodum ben gordum enayi gibi de herkese soyledim sbsjsjUiyyy ne ısırır şimdiilk kim gördü disini hediye alsin sen gördüysen söyleme götür biri fark etsin sen de aaaa de şaşır sksbjebdjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?