2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Hahshshshhs keşlr öyle olsa cidden. Heyet raporunu nasıl aldın canım ve kaç gün? Sebep olarak ne yazıyor?

Merhaba heyet raporu aldıysanız özelden yazar mısınız

Ayy bu sıcakta da iki bebeyle kucak kucağa gitmek + gidip misafir ağırlamak + tesettürlüsün diye biliyorum sürekli baştan aşağı giyinik dolaşmak hiç cazip gelmedi şu an

Kızlar ferber diye bi uyutma yöntemi mi ne varmış duydunuz mu. Çocuk ilk gece 45 dk ağlıyomuş sonra 25 vs derken 5 dk içinde dalmayı öğreniyomuş birkaç günde. Ya bana çocuk uyumayı öğrenmiyo da öğrenilmiş çaresizlik yaşıyo gibi geldi. Kucaklanmayı, şefkati bekliyo bekliyo sonra gelmediğini öğrenip susuyo bence bu yöntemle yavrucaklar

Ben bu tür yöntemlere karşıyım yazık ufacık bebeklere. En güvenmek istedikleri muhtaç oldukları zamanda yalnız bırakıp ağlatarak uyutmak bence sadece psikolojik işkence yöntemi olabilir, günah kıyamam…

Benim ailem yurtdışında,gitmeyi düşünüyorum da uçakla ilk deneyimimiz nasıl olacak çok merak ediyorum

Bence bu yontemlerı uygulayanlar insan degıl o kadar soyleyım.keske herkes cocuk sahıbı olmasa.kendı kendıne uyucagı zamanda gelır.tabıkıde ogrenılmıs caresızlık vıcdansızlık bencıllık kötülük

Yöntem neymiş tam olarak tamamen yalnız bırakıcak mışız pışpış papat biliyorum başka yöntem bilmiyorım sanırım

Yöntem neymiş tam olarak tamamen yalnız bırakıcak mışız pışpış papat biliyorum başka yöntem bilmiyorım sanırım
Yöntem falan degıl canım mıllet uyduruyo ıste çağın sacmalıkları,var oyle mandavallar bebegı aglata aglata tek basına uyumayı ogreten,aynı odada uyusan nolacak bebekle ne işin var yani bi bebegın duygusal ıhtıyacını karsılamaktan baska,bunuda yapamıyosan dogurma kardesım.zaten buyunce senı sallamıcak oda ıstıcek kendıne,işte yeni çağın zırvalıkları,ben cok uzuluyorum bazı bebeklere ya,Allahım tüm bebekler mutlu olsun hıcbırının gözüne yaş gelmesin amiiiiin

Olsun yurdagül alıntılara kim bakacak yaa boşver geçmişi
Belli olmaz djbdhsbdjdhdhjdjd noldu nerden geldi aklina xjxjsjddj
Bunun meali kocam tatile ben de hizmete gidiyorum olabilir anca kaldi ki eminim kimse de bebislere gereken destegi de vermeyecek hem hizmet bekleyecekelf hem bebekleri sevip bakimini uykusunu yinr sana bırakacaklar hic guvenme yintr sen bilirsin tabi de djndjd bi de uzun yol allah korusun tehlikeli koltuksuz
Ayy bu sıcakta da iki bebeyle kucak kucağa gitmek + gidip misafir ağırlamak + tesettürlüsün diye biliyorum sürekli baştan aşağı giyinik dolaşmak hiç cazip gelmedi şu an
Başkasının evinde tesettürsuz de olsa rahat etmiyor insan evde çıplak gezecek belki keyfine göre ama orda pijamali bilr gezilmiyor insan dolu çuk zor hiç sevmedigim şeyler bdbxjsnd
Ben de karşıyım minicikler daha kokumuza desteğimize ihtiyaclari var. Öğrenilmiş çaresizlik zaten belli yani değil diyene de inanmıyorum ağlıyor bakiyo ki destek yok veya neyse, uyuyor ertesi gun yinr ama anlıyor anlıyor gittikçe beklentisini düşürüp uyuyor. Başarılı yöntemdir ona lafım yok ama kıyamam ben yavruma varsin alışsın sallayayim akşama kadar öyle uyusun dayanirim 2 sene ben

Çok haklısın tatlmmm. Tesettür meselesindede açıkda olsan dikkat etmek gerekiyor o sıcakta bide memeler hep aç kapa açkapa yalama oluyor başkasının evinde istediğin gibi olmuyor işte ne olursa olsun ben yapamıyorum komşular var orda kayananayla oturan gelinler nasıl başarıyorlar hayret ediyorum hep bana onlar örnek gösteriliyor bide biz çocukluktan böyle alışmışız rahatız nene dede yokru taynciydik gene kafamıza göre kardeş desen oda yok gibi yaş farkımız çok anne baba da çalışıyor evde düzen yok kafama göre takılıyordum ben evlenene kadar kimsenin yaşadığımdan haberi yoktu şimdi bir disiplin altına girmek hep hazırolda beklemek enfazla 3 gün dayanabiliyorum , Onların zihniyetindede maalesef gelin hep hizmet eder

Nerden geldi bilmiyorum beynim arada bir çalışıyor

Saçma sapan işler yaaa sjxhsjd sor o gelinlere memnun da degillerdir de burnu düşüp almazlar sana bana gelip memnun değilim mi dicekler sjxhjsjd ben çektim o da çeksin diyecekler sjhdusdsjdjd ben anamin evinde yapmadığım seyi baskasina da yapmam kötü bir durumda değilse eğer yapmıyorum da zaten sjdbshdhdgdhdbd sen de onlara ayrı yaşayan mutlu insanlari örnek göster he de geç boşver skbdjshdjdjd

Ben acıyorum onlara ne yalan söyliyim , az kalsın öyle olacaktık ama bir süre ertelendi , bizim sonda ona benziyor ama nasıl engel olacağım bilemiyorum diken üstündeyim
Bencede mutlu değiller bişeyde diyemiyorlar dır öyle gelinler kim evini ayrı kurmak istemez
Çok mantıklı yapmamak lazım bikere bu anneye saygısızlık olur okadar emeği olan başt a kendi annemiz bizim
Ben Asosyalimmm konuşmayıda sevmemm eşimle bile zor yaşıyorum yalnızlık seviyorum yapayalnız harika bana hiç sıkılmıyormusun diyorlar haayır ben çok mutluyum diyorumbebeklikten beri bir insan yalnız olursa ne beklersin bacım

Ben bir ay sonra uçakla annemin yanına gideceğim , düşündükçe şimdiden geriliyorum nasıl olcak diye , dönüşte de biryerlerde bir kaç gün kalalım diyoruz , tabi o zmana 5,5 aylık falan olacak , dönüş arabayla olacak o zmana oto koltuğuna oturabşlmiş olacak

Ben asosyal değilim ama ben de seviyorum sakin huzurlu tek yalnız evimi jsbxjwbjdbdjjdjd kalabalik ev sevmiyorum aşırı akraba içinde de büyümedim zaten cevremiz istanbulda alışmışım sakinlige valla kabul etmeme şansın varsa etme bence ya

İnsan nasıl alışırsa öyle bir hayat istiyor işte bende sosyal olmak isterdim,
Geçen sene büyük bir facia ile eşim geri götürdü evine, benden öncede eltimle aynı şeyleri yaşamış o evden kaçmış dayanamayıp onlarda boşanmanın eşiğinden dönmüş evleri ayırıp kurtulmuşlar
Halen çok istekli oturmaya bahaneler üretiyor bakalım bende korkuyla bekliyorım ama yapamayacağımı o zaman anladım ben

Kızlar dakıka bır gol bır bebegın kımlıgını kaybetmısım ben yaanaaa heryerı aradım yok.cuzdanımdaydı düşmüş demekkı yarın kayıp basvurusnda bukunayım barı
Hastaneye gidiyoruz bir elimizde çanta bir elimizde bebek bir yandan kimlik bende kaç kere düşürdüm kaybettim falan sandım buldum geri bulursun belki dicem ama heryerede bakmışsın arabayada bakın bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…