2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Keşpiş olsun snbdjds senin misafir de ne bitmedi kiz aaa sjdbshdbd gurbette değil misiniz siz ne misafiri bu kadar 😂😂
Biz mars a gitsek uzaylıları bulup eve davet ederiz 😂
geçen yapay zeka ropörtajında kürtlere geşen misafir 2 sene evde kaldı diye haber yapmışlardı😂

Kızlar yaa konudan bağımsız olarak soruyorum menenjit aşısından sonra ateş falan oldu mu yavrularda?

Teşekkür ederim 😍danışmanla nasıl gidiyor neler yaptınız 🥹
Nasıl gitsin yavrum işte bana o motisi önerdi bir hafta oldu başlayalı kullanalı yani öyle aaa Tamam işte oldu diyemiyorum daha yeni etik etmesini bekliyorum. Pek bir şey konuşmuyoruz danışmanla olması gerektiği gibi Hatta diyorum acaba neler sorulur danışmana diye

bir de 4. Ay aşılarına kadar kaç kg almış yavrularınız?
4. Ay aşısı olmadı henüz rita ve menenjit aşısi olduğu gün 11 haziran 6700 olmuştu 4. Ay asisini da 10 temmuzda gidicez kilosunu öğrenirim tam bir ay olmuş oluyor 🥹
Kızlar yaa konudan bağımsız olarak soruyorum menenjit aşısından sonra ateş falan oldu mu yavrularda?
Yapabilir bizde şu ana kadar hiçbiri ateş yapmadı ama belki bu 4 ay aşısı yapar belli olmuyor

Vay anasını satayım ya snsbhsbsjsndjsn bu şey gibi oldu dünyanın öbür ucunda savaş çıksa mermi gelir gene Türkiye'yi bulur diyolar ya snxbjsdnjsndjdhd kv yine sebep bulmuş bdbxnsbxdbdb son küsüşü olsa da kurtulsan(temelli) 😂😂😂😂

Al işte gerizekalilar ya.... İyi yapmışsınız netice önemli boşver şifa olsun kuzucuguna 🌸

Evet ya onlar lohusa, onlara doğurduk biz bu bebeleri zaten

İyi olmuş bari tepenize çıkmasın daha fazla şaka gibi ya

Ohh gezin gezin 🥹🥹 büyüdü minik kuş da annesiyle gezmelere gidiyor ya 🥳🥳

Nsbzhsbsjdjhd evet çok asil herkes eski geleceklere göre yaşıyorlar bunu da yapmasalar hatrim kalir sjxhsjhd
He valla buluyo arkadaş bi şekilde

Huzursuzluk olmasın inşallah, bu sizin evinizin huzurunu da etkiler gerçekten.. tatlı tatlı geçinmek varken bunlara rahat batıyor yaa 😂😂
Olmaz mı ya birinde olmasa diğerinde oluyo huzursuzluk haliyle. Eşimle de onlardan başka sebep aramız açılmaz he onlar rahat dursa biz rahatız çok şükür. Tatlı tatlı geçinelim moduna onlar kaç yıldır giremediği için biz de o moddan çıkma kararı aldık napalım😄

sizin suçunuz ne işinix var markette bu marketler yüzüne gelin kayanana bir birine giriyor😂
Hiçç sorma yani market gezmeye ne hakkımız var bizim ama burdaki büyük marketlerin suçu yani avm gibiler çocuğu serinletmek için gidiyoz geziyoz
Analara her saat mübah aslında 😁şuan bemimde uykum geldi amma misafir içerde çocukları zabdetmeye çalışıyorum😅
Evin kervansaray mı desem han mı desem ne desem ne çok misafir geliyo kızzz

Kızlar resmen sinirden ağladım az önce, benim bebe yine başladı meme reddine banyo yaptırdım hadi emzireyim dedim yırttı kendini ağlamaktan , bide her böyle yaptığında kv koştur koştur geliyor sakinleştiricek aklınca sinir oluyordum en son patladım tamam dedim ya müdahale etmene gerek yok ben varım annesiyim sakinleştiririm sustu çıktı odadan. Mecbur mama hazırladım sakinledi🥺

Kızlar resmen sinirden ağladım az önce, benim bebe yine başladı meme reddine banyo yaptırdım hadi emzireyim dedim yırttı kendini ağlamaktan , bide her böyle yaptığında kv koştur koştur geliyor sakinleştiricek aklınca sinir oluyordum en son patladım tamam dedim ya müdahale etmene gerek yok ben varım annesiyim sakinleştiririm sustu çıktı odadan. Mecbur mama hazırladım sakinledi🥺
Benimki özellikle akşam saatleri memeye böyle yapıyo, belli saatlerde mi yapıyo senin bebiş de acaba. O an insan tek cümle duymaya tahammül edemiyo hele de kv müdahale ediyosa hiçç katlanılmaz

Benimki özellikle akşam saatleri memeye böyle yapıyo, belli saatlerde mi yapıyo senin bebiş de acaba. O an insan tek cümle duymaya tahammül edemiyo hele de kv müdahale ediyosa hiçç katlanılmaz
Belli bir saati yok bazen günde bir bazen hiç yaşamıyorum ama bu iki gün iyice arttı emmedi desem yeridir.

Allah yardımcın olsun canım 🤲🏻
Ara ara böylemi yapıyor bebeğin
Sebebini bulabildin mi peki biberon kullanıyormsun
Ben daha çok sinir oluyorum kv koşa koşa gelip elini atınca hele bir rahat bırak yaa bende bikere tahamül edemeyip yeter bırak dedim kadın ortalığı ayağa kaldırdı kolu komşu annem eşim kim varsa ağlaya ağlaya şikayet etti beni 🥲

Back
X