2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bu aksam bende aynısını yaşadım. Banyo yaptırdım sonra emerken bir anda yıktı ortalığı. Nasıl ağlıyor meme ağzına yaklaşınca. O an eşim sakin ol dediği için bile çıldırdım kayıvalideye hiç tahammül edilmez 😔 iyi yapmışsın
Evet aynen öyle zaten piskolojik olarak berbat durumdayız, benim eşim de tamam sakin ol illaki emecek diyince sinirlerim tepeme çıkıyor nezaman süt tamamen kesilince mi dedim, hoş onun da suçu yok sakinleştirmeye çalışıyor ama işte o anlarda yetersiz hissediyor insan kendini. Kv hele dediğin gibi tahammülüm kalmadı bi faydası olmadığı halde ilgilenir gibi görünmesi çileden çıkarıyor.

Evet aynen öyle zaten piskolojik olarak berbat durumdayız, benim eşim de tamam sakin ol illaki emecek diyince sinirlerim tepeme çıkıyor nezaman süt tamamen kesilince mi dedim, hoş onun da suçu yok sakinleştirmeye çalışıyor ama işte o anlarda yetersiz hissediyor insan kendini. Kv hele dediğin gibi tahammülüm kalmadı bi faydası olmadığı halde ilgilenir gibi görünmesi çileden çıkarıyor.
Onlara göre abartılı tepki veriyoruz ama anlamıyorlar işte. Bende korkuyorum ya bir daha almazsa diye çünkü bu dönemler tehlikeli 😔 umarım geçicidir hepimizdeki meme reddi. Havalar bebeleri çarptı herhalde

Öyle bir bağırıyor ki ağlarken şu sıralar elim ayağıma dolanıuor resmen, napacağımı bilemiyorum nasıl çığlık çığlığa anlatamam. Mecbur mama veriyorum susmadığında, sesi kısılana kadar bağırıyor yavrum :( biberon verdiğim için üzülüyorum da çünkü 2 ay sonra tutmuştu mememi, yeter ki unutmasın hem meme hem biberon gideyim :(

Öyle bir bağırıyor ki ağlarken şu sıralar elim ayağıma dolanıuor resmen, napacağımı bilemiyorum nasıl çığlık çığlığa anlatamam. Mecbur mama veriyorum susmadığında, sesi kısılana kadar bağırıyor yavrum :( biberon verdiğim için üzülüyorum da çünkü 2 ay sonra tutmuştu mememi, yeter ki unutmasın hem meme hem biberon gideyim :(
İnsallah canım umarım ikisi birlikte gider🙏🏻 yani çok ağladıklarında çaresiz kalıyoruz, onların istediği oluyor. Yapacak birşey yok. Bende eds falan çok direndim ama çocuk aç kaldı, ağladı sızladı verdim biberonu. onun istediği oldu yani.

İnsallah canım umarım ikisi birlikte gider🙏🏻 yani çok ağladıklarında çaresiz kalıyoruz, onların istediği oluyor. Yapacak birşey yok. Bende eds falan çok direndim ama çocuk aç kaldı, ağladı sızladı verdim biberonu. onun istediği oldu yani.
Ya ben anlamıyorum benim çevremde akrabalarıöda hiç böyle durum yoktu hep meme dayıyolardı çocuğa ne mama ne sağıp vermek sıfır biberon. Bunlar çocukları nasıl doyıruyormuş ya da nasıl kimse red yaşamadı aklım almıyor bize mi denk geldi yani, burda okuduğım yaşayan o kadar kişi var ki :( yeter ki doysunlar, onların dediği istediği oluyor bir şekilde dediğün gibi canım

Ya ben anlamıyorum benim çevremde akrabalarıöda hiç böyle durum yoktu hep meme dayıyolardı çocuğa ne mama ne sağıp vermek sıfır biberon. Bunlar çocukları nasıl doyıruyormuş ya da nasıl kimse red yaşamadı aklım almıyor bize mi denk geldi yani, burda okuduğım yaşayan o kadar kişi var ki :( yeter ki doysunlar, onların dediği istediği oluyor bir şekilde dediğün gibi canım
Hamileyken alışveriş yaparken hadi dedim süt sağma pompasıyla biberon alayım ama kullanmam diyordum emziririm okadar emindim yani, ama hayaller hayatlar oldu. Hamileliğim okadar kolay geçti ki emzirmede bu kadar yıpranacağım aklımın ucuna dahi gelmedi ama oluyormuş, okadar özeniyorum ki memeyi dayayıp hemen doyuran anneleri. Sağması ayrı dert biberonlarla pompayi sürekli yıkaması desenfekte etmesi ayri dert ama napalim nasip işi bu da emdikleri kadar emerler olmadığı yerde aç birakacak değiliz mama veririz böyle teselli ediyorum kendimi.

Hamileyken alışveriş yaparken hadi dedim süt sağma pompasıyla biberon alayım ama kullanmam diyordum emziririm okadar emindim yani, ama hayaller hayatlar oldu. Hamileliğim okadar kolay geçti ki emzirmede bu kadar yıpranacağım aklımın ucuna dahi gelmedi ama oluyormuş, okadar özeniyorum ki memeyi dayayıp hemen doyuran anneleri. Sağması ayrı dert biberonlarla pompayi sürekli yıkaması desenfekte etmesi ayri dert ama napalim nasip işi bu da emdikleri kadar emerler olmadığı yerde aç birakacak değiliz mama veririz böyle teselli ediyorum kendimi.
Ya aynen valla hamileliğim çok iyi geçmişti. Hatta doğumda öyle ama bana emzirmenin bu kadar zor olacağını söyleseler inanmazdım. Ben hala süt incisi derdi çekiyorum, yarası, mastiti dayanmaya çalışırken bir de meme reddi oluyor. Çok özeniyorum bende valla memeyle doyan bebeklere. Ben emzir arkasından mama ver sonra kalanı sağ derken gün bitiyor 😔hiç bir yere gidemiyorum da bu yüzden. Hergün dualar ediyorum valla Allah hepimizin gönlünden geçeni kabul etsin 🙏🏻🙏🏻

Ay ben de enjektörü, kaşık biberonu, edsyi hepsini denedim ama çocuk büyüdükçe bu yöntemlerle uğraşmak zaten mümkün olmuyor mecburen veriyoruz verirken de tabi aklımızın bi köşesinde hep ya memeti almazsa endişesi var. Hiç öyle bi şey olmaz da inşallah bol bol emerler biberonun yanında

Sen 28 martta mı doğum yaptın canım
Evet canım 28 Mart’ta doğdu minnoşum ♥️ seninde mi öyle?
Ay ben de enjektörü, kaşık biberonu, edsyi hepsini denedim ama çocuk büyüdükçe bu yöntemlerle uğraşmak zaten mümkün olmuyor mecburen veriyoruz verirken de tabi aklımızın bi köşesinde hep ya memeti almazsa endişesi var. Hiç öyle bi şey olmaz da inşallah bol bol emerler biberonun yanında
Aynen öyle. İnşallah canım

Evet canım 28 Mart’ta doğdu minnoşum ♥️ seninde mi öyle?

Aynen öyle. İnşallah canım
Hatta şimdi hatırladım sen 2.hafta kontrolünden sonra çok üzülüp buraya yazmıştın ve birebir aynı şeyleri yaşadığımı yazmıştım ben de sütle ve emzirmeyle ilgili. Meğer aynı gün almışız kucağımıza bebişlerimizi

2 Cocuk daha mi🥵 kiz anam kafayımı üşüttün soguk memlekette kala kala 😀😀
Yok canım istiyor valla 😂
Benimki en önde koşarak bayrak taşıyor canım😃
Acelya peki kayinbaba tek kalsa onu kim aliyor yanina. Onudami kucuk erkek aliyor. Bunu sormamisim esime. Sormakta istemiorum😀
maalesef canım onuda küçük😅
Amin canım. Evet mecburen biberon kullanıyorum çünkü yeterli derecede emmediği için mamayı biberonla veriyorum. Sanırım biberona iyice alıştı meme zor geliyor ondan memeyi reddediyor. Üzülmek istemiyorum bebişi de etkiliyor ama ister istemez üzülüyor insan. Pes etmemeye çalışıyorum bakalım inşallah memeyi tamamen bırakmaz. Ay bu kv ler gerçekten manipüle etmekte bir numaralar, yaparlar yaptıklarını sonrada madur rolüne giriyorlar.
Biberon yerine kaşık biberon deneyebilirsin az az vererek meme ye tekrar döndürebilirsin 🥰emzirme danışmanı biberon mutlaka birgün red yapacak demişti bana

Söylediklerine katılıyorum 👍🏻Bende sağım yapan vs hiç görmemiştim bukadar memeyle cebelleşen mastit olan yok red yaşayan vs belkide herkes kendi içinde yaşıyor şuan bizim yaşadıklarımız bile başkalarının gözünde çok basit şeylerden ibaret ama meme nin zorluğuyla tanışınca şok oldum bende

Back
X