2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Benim bu bebeğim bazen sol memeyi bazen sağ memeyi reddediyor, bugün solu reddetti ayakta aldırdım ağzına ama geri çıkardı memeyi gördümü ağlıyor sağı alıyor e bu sütler ne olacak ben bilmiyorum bu nasıl bir red , ara ara değişiyor bu red memesi ama genelde sol ilk çocuğumda böyle birşey olmazdı pek almasa bile sakinleştirip verebilirdim

Kızlar resmen sinirden ağladım az önce, benim bebe yine başladı meme reddine banyo yaptırdım hadi emzireyim dedim yırttı kendini ağlamaktan , bide her böyle yaptığında kv koştur koştur geliyor sakinleştiricek aklınca sinir oluyordum en son patladım tamam dedim ya müdahale etmene gerek yok ben varım annesiyim sakinleştiririm sustu çıktı odadan. Mecbur mama hazırladım sakinledi🥺
Bu aksam bende aynısını yaşadım. Banyo yaptırdım sonra emerken bir anda yıktı ortalığı. Nasıl ağlıyor meme ağzına yaklaşınca. O an eşim sakin ol dediği için bile çıldırdım kayıvalideye hiç tahammül edilmez 😔 iyi yapmışsın

Ay ben de bugün red yaşadım ama sebebini anladım çok tazyikli geliyordu sütüm. Normalde böyle değildi noldu anlamadım çocuk rahatsız oldu baya meme hörünce bile ağzını sıkı sıkı kapıyor bugün bunfan dolayı :(

Benimki uykusu gelince bir tur daha karnını doyuruyor ve karnı doymak üzereyken mayışıp gidiyor. Bunu da genelde mama içerken yapıyor. Uyumamak için mama reddi de yapıyor ağlıyor itiyor. Mama içmiyor diye meme teklif ettim ama yok kendini atıyor kucağımdan. Meme reddine dönüştürür bir de diye korktum zorlamadim

Ay ben de bugün red yaşadım ama sebebini anladım çok tazyikli geliyordu sütüm. Normalde böyle değildi noldu anlamadım çocuk rahatsız oldu baya meme hörünce bile ağzını sıkı sıkı kapıyor bugün bunfan dolayı :(
By taziği nasıl anlıyorsunuz üzeriniz mi ıslanıyor? Ben sıkınca fışkırıyor ileri doğru ama normalde sütüm az.

By taziği nasıl anlıyorsunuz üzeriniz mi ıslanıyor? Ben sıkınca fışkırıyor ileri doğru ama normalde sütüm az.
Bebek tıkanıyor emerken, nefes nefese kaliyor savaş veriyor resmen emerken çok geldiği için de ağzını çekip nefrslenio bidaha emiyor o arada görüyorum zaten biraz ip gibi incecik süt yüzüne gidiyor bazen damla damla üstüme akıyor anlık yani bebe zorlanıyor işte emerken 🙂↕️

Bebek tıkanıyor emerken, nefes nefese kaliyor savaş veriyor resmen emerken çok geldiği için de ağzını çekip nefrslenio bidaha emiyor o arada görüyorum zaten biraz ip gibi incecik süt yüzüne gidiyor bazen damla damla üstüme akıyor anlık yani bebe zorlanıyor işte emerken 🙂↕️
Peki boğazına kaçıyor mu? Benim bu aralar oğlan memeyi reddediyor arada, öksürüyor nefes alıyor ve ağlıyor ama yüzüne gözüne geldiğini görmedim

Peki boğazına kaçıyor mu? Benim bu aralar oğlan memeyi reddediyor arada, öksürüyor nefes alıyor ve ağlıyor ama yüzüne gözüne geldiğini görmedim
Tazyik şiddetine bağlı olabilir belki çok anlamıyorum ama fiskirmasa bile tikayabilir bence, veya bebeğin hızlı emmeye çalışıyorsa o da tıkıyor olabilir. Boğazına kaçıyor bence o yüzden öksürük tutuyor geri cekilip nefeslenip devam ediyor

İşte fışkırması tazyik oluyor canım, baya fışkırdı ben de sıkınca normalde böyle olmuyordu. Genzine kaçıyor yutamıyor hızlı geliyor rahatsız ediyor çocupu

İşte fışkırması tazyik oluyor canım, baya fışkırdı ben de sıkınca normalde böyle olmuyordu. Genzine kaçıyor yutamıyor hızlı geliyor rahatsız ediyor çocupu
Benimde bazi zamanlar hafif bir skmayla tazyikli cikiyor. Ama herzaman degil. Ara sira olmasinin nedeni ne acaba ilginc dimi

Allah yardımcın olsun canım 🤲🏻
Ara ara böylemi yapıyor bebeğin
Sebebini bulabildin mi peki biberon kullanıyormsun
Ben daha çok sinir oluyorum kv koşa koşa gelip elini atınca hele bir rahat bırak yaa bende bikere tahamül edemeyip yeter bırak dedim kadın ortalığı ayağa kaldırdı kolu komşu annem eşim kim varsa ağlaya ağlaya şikayet etti beni 🥲
Amin canım. Evet mecburen biberon kullanıyorum çünkü yeterli derecede emmediği için mamayı biberonla veriyorum. Sanırım biberona iyice alıştı meme zor geliyor ondan memeyi reddediyor. Üzülmek istemiyorum bebişi de etkiliyor ama ister istemez üzülüyor insan. Pes etmemeye çalışıyorum bakalım inşallah memeyi tamamen bırakmaz. Ay bu kv ler gerçekten manipüle etmekte bir numaralar, yaparlar yaptıklarını sonrada madur rolüne giriyorlar.

Back
X