2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Yok canım istiyor valla 😂

maalesef canım onuda küçük😅

Biberon yerine kaşık biberon deneyebilirsin az az vererek meme ye tekrar döndürebilirsin 🥰emzirme danışmanı biberon mutlaka birgün red yapacak demişti bana
Bıberonun red yapmaması ıcın hala yenıdogan ucunu kullanıyorum ben,2numara uca gecmedım.hala cok az geldıgı ıcın onuda emmek ıcın cabalıyor.eger akıskan olursa dedıgım gıbı mutlaka red ederler neden ugrassın kı emmek ıcın memeyı

Hatta şimdi hatırladım sen 2.hafta kontrolünden sonra çok üzülüp buraya yazmıştın ve birebir aynı şeyleri yaşadığımı yazmıştım ben de sütle ve emzirmeyle ilgili. Meğer aynı gün almışız kucağımıza bebişlerimizi
Benim minnoş da gece 2:30 da doğdu 😊 ay evet hatırladım bebişlerimi aynı kaderi yaşamıştı. Şuan nasıl yapıyorsunuz bizim her emzirme sonrası 90-100 cc mama ya da sağdığım süt varsa onu alarak ilerliyor.

Bıberonun red yapmaması ıcın hala yenıdogan ucunu kullanıyorum ben,2numara uca gecmedım.hala cok az geldıgı ıcın onuda emmek ıcın cabalıyor.eger akıskan olursa dedıgım gıbı mutlaka red ederler neden ugrassın kı emmek ıcın memeyı
Benim bebeyi doktora goturduk. Kakasinda enfeksiyon cikti. 2 aydir kilo alimi durmustu. Aglamalari uyumamasi enfeksiyondan kaynakli olablr dedi dr. Ilac basladik 10 gun sonra bakcak. Insallah aglamalarida gecer diye umuyorum🙂

Benim minnoş da gece 2:30 da doğdu 😊 ay evet hatırladım bebişlerimi aynı kaderi yaşamıştı. Şuan nasıl yapıyorsunuz bizim her emzirme sonrası 90-100 cc mama ya da sağdığım süt varsa onu alarak ilerliyor.
Her emzirme sonrası vermiyorum mamayı çünkü bazen çok sık emzirmeye çalışıyorum. 4 saatte bir mama vererek ilerliyorum her mama öncesi emzirmiş olmaya çalışıyorum. Ölçü olarak ben de 90-105 cc civarı veriyorum ya da dediğin gibi süt varsa onu veriyorum böyle işte 🥰

Canooo iyiyim ama çok yoğun geçiyor günler aşırı 2 çocuklu hayat hahshhshs tek çocuk hiç çocukmuş onu anladım🤣🤣🤣🤣🤣
Ay hoşgeldin rjnshsbsnjs iki olunca tabi ki daha zor oluyordur. Biri uyusa diğeri ilgi bekliyor sonuçta 🥹 iyiysen sıkıntı yok kız arada uğra bir selam ver git sndbdndn

Kızlar yaa konudan bağımsız olarak soruyorum menenjit aşısından sonra ateş falan oldu mu yavrularda?
Dün menenjit aşısından oldu kızım gece 37,7'ye çıktı calpol verdim düştü. Sonra da çıkmadı bir daha. Bexsero en ağırıymış, nimenrix pek ateş yapmıyormuş.

Benim bebeyi doktora goturduk. Kakasinda enfeksiyon cikti. 2 aydir kilo alimi durmustu. Aglamalari uyumamasi enfeksiyondan kaynakli olablr dedi dr. Ilac basladik 10 gun sonra bakcak. Insallah aglamalarida gecer diye umuyorum🙂
Ay hadi insallah canım🙏🙏hangı ılacı verdı?bızım bebelerın tum sıkıntısı bagırsakta zaten ya.şifa olsun kuzuya ınsallah🌸

Ay kızlar meme reddini anladık hadi ama biberon ve mama reddi yapıyor benim oğlan zaten emme bitmişti mama içiyordu bir haftadır zorla içiyor sadece uykuda uykuluyken mayışırken içiyor uyanıkken asla içmek istemiyor. Anlamıyorum bu çocukları delircem mama reddi ne ya doktora gittim evet mama reddi dedi umarım geçer düzelir ya tamamen içmezse uykuda da bırakırsa diye ödüm kopuyor bu hafta az kilo almış doktor haftaya yine bakalım dedi kaç gündür uykusunda mamayı bir şekilde bitirtmeye çalışıyorum of yaa bu ne ya kafayı yiycem gerçekten delircem nasıl saçmalık niberon içen çocuk birden biberonu istememeye başladı mamayı değiştirdim yine aynı dedim belli sıkıldı sma dan golden goat a geçtim önceden de vermiştim biraz gaz yapmıştı elimde vardı süresi geçmemişken yine golden goat verdim yok yine aynı içmiyor zorla içiyor. Son şansım aptamil deniycem tadı daha tatlıymış çocuğu çocuk içiyormuş ama bakalım yani derdi ne bu çocuğun anlamıyorum napcam Bilmiyorum hadi şimdi uykulu bir şekilde veriyorum. Algısı açıldıkça az uyudukça napcam ben ya of

Valla 2.ay aşısından sonra oldu kesinlikle aşı yaptı ne yaptıysa çocuk öğünden beri asla içmiyor ne verşyorlar bu aşılarla bilmiyorum iyice sinir oldum. İnternette de okudum verem aşısı sonrası bunu yaşayan çokmuş vallahi bilsem yaptırmazdım ya bu ne rezillik

Valla 2.ay aşısından sonra oldu kesinlikle aşı yaptı ne yaptıysa çocuk öğünden beri asla içmiyor ne verşyorlar bu aşılarla bilmiyorum iyice sinir oldum. İnternette de okudum verem aşısı sonrası bunu yaşayan çokmuş vallahi bilsem yaptırmazdım ya bu ne rezillik
Bu dönemlerde tüm bebeklerde red oluyor biberona ya da memeye. Aşıdan neden olsun bir de verem aşısı diyorsunuz. Biberonu değiştirmeyi denediniz mi belki ucu farklı olursa alabilir.

Bu dönemlerde tüm bebeklerde red oluyor biberona ya da memeye. Aşıdan neden olsun bir de verem aşısı diyorsunuz. Biberonu değiştirmeyi denediniz mi belki ucu farklı olursa alabilir.
Tomme tippe kullanıyorum evde avent de vardı onu da denedim aynı. 1 numara üç kullanıyorduk 2 yi istedim belki akışı biraz hızlı istiyordur diye bir umut istedim de bugün gelecek deniycem bakalım. Ama mama reddi ilkkez duydum ya meme duymuştuk da mama neden içmez ya zorlandığı birşey bile değil anlamıyorum

Aşı böyle bir şey yapmaz.

Tomme tippe kullanıyorum evde avent de vardı onu da denedim aynı. 1 numara üç kullanıyorduk 2 yi istedim belki akışı biraz hızlı istiyordur diye bir umut istedim de bugün gelecek deniycem bakalım. Ama mama reddi ilkkez duydum ya meme duymuştuk da mama neden içmez ya zorlandığı birşey bile değil anlamıyorum
Evet bak 1 no dan az geldiği için sinirleniyor olabilir umarım 2 numarayla çözülür sorun 🙏🏻 mama reddi değilde biberon reddi var oluyor bebeklerde. Biberon dışında vermek de maalesf çok uğrastırıcı

Evet bak 1 no dan az geldiği için sinirleniyor olabilir umarım 2 numarayla çözülür sorun 🙏🏻 mama reddi değilde biberon reddi var oluyor bebeklerde. Biberon dışında vermek de maalesf çok uğrastırıcı
Umarım işe yarar gerçekten bunu da içmezse başka nasıl besleyeceğim zaten..:((

Doktora sorsan bu durumu cnm belki sebebi baska birseydir umarim gecer biran once

Canım Allah kolaylık versin öncelikle çok sıkıntı çektin bu süreçte elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştın ben bu mama reddi olayını geçen sene arkadaşımın bebeğinde duydum yaklaşık 2. Ayı gibiydi ne annesini emiyordu ne mamayı biberonu alıyordu hergün beni arayıp ağlıyordu bişey yediremiyoruz 10 cc mama yapuyordu bir saatte zor bitirtiyordu bebeğide ister istemez zayıftı kilo da pek aldırmaadı etraftanda çok zorbalık gördü bebeği aç bırakıyorsun diye , ve sebebsiz ağlamalarıda vardı hepsi için defalarca doktora götürdü bişeyde demediler kadına ilallah ettirdi kısaca 10-11 aylıktan sonra yürümeye başlayınca bu çocuk bir düzeldi bir düzeldi şimdi harika yemek yiyor uykuları mükemmel olmuş hiç gece uyanması kalmamış inşallah senin imtihanında belli bir zaman sonra düzelir çok üzgünüm ama yalnız değilsin yaşayan annelerde var böyle 🥺

Canım Allah kolaylık versin öncelikle çok sıkıntı çektin bu süreçte elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştın ben bu mama reddi olayını geçen sene arkadaşımın bebeğinde duydum yaklaşık 2. Ayı gibiydi ne annesini emiyordu ne mamayı biberonu alıyordu hergün beni arayıp ağlıyordu bişey yediremiyoruz 10 cc mama yapuyordu bir saatte zor bitirtiyordu bebeğide ister istemez zayıftı kilo da pek aldırmaadı etraftanda çok zorbalık gördü bebeği aç bırakıyorsun diye , ve sebebsiz ağlamalarıda vardı hepsi için defalarca doktora götürdü bişeyde demediler kadına ilallah ettirdi kısaca 10-11 aylıktan sonra yürümeye başlayınca bu çocuk bir düzeldi bir düzeldi şimdi harika yemek yiyor uykuları mükemmel olmuş hiç gece uyanması kalmamış inşallah senin imtihanında belli bir zaman sonra düzelir çok üzgünüm ama yalnız değilsin yaşayan annelerde var böyle 🥺
Gerçekten meme emmedi düzgün çok çektim mamaya geçtim yine çekiyorum 11 aya kada rnapvam ben hadi 5-6 ay olsa ek gıda ama şuan napcam ben bilmiyorum mama da yemezse çaresiz insan

Back
X