2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kizlar bebeginizi emzikle nasil uyutuyorsunuz? Uyuyunca kendisi mi atiyor ya da siz mi cekiyorsunuz? Bir yerde memede uyuma yerine emzige alistirdim, emzik her dustugunde agladi daha zor oldu yazmis birisi, tum gece agizda mi kaliyor?
Emme bağımlısı emmeye düşkünse eğer her çıktığında ağlar çünkü bunu. Büyükten tecrübe ettim emmeye çok düşkün dü kesince biberon a alıştırdık bu gece bile apzından her çıktığın da kıyamet koptu 4627483 kez uyanıyor bu yüzden geceleri 🫤şimdi dişte eklendi üstüne hiç yatırmuyor bizi

Bebişleriniz saçlı mı kızlar ya ben ve eşim bol saçlı olmamıza rağmen benim kızım bildiğiniz kel 😄 birsürü bandana almıştım takıp çekerim diye ama kayıyo kafadan gidiyo
Bence ilerde çıkar özellikle 7-8 ay gibi uzuyor 🥰 bizim saçımızda yok denecek kadar azdır eşimle incecik, benim bebe maşallah bize göre saçlı doğdu ama dökğlüyor oda belirlemiyor 😄

Kizlar bebeginizi emzikle nasil uyutuyorsunuz? Uyuyunca kendisi mi atiyor ya da siz mi cekiyorsunuz? Bir yerde memede uyuma yerine emzige alistirdim, emzik her dustugunde agladi daha zor oldu yazmis birisi, tum gece agizda mi kaliyor?
Canım ben emzirdikten sonra ağzına emzik veriyorum sonra yaturıyorum ama dediğin gibi bazen her düştüğünde ağlıyor emziği arıyor bazen kendi kendine takıyor ağzına bazen de düşse de umrunda olmuyor, derin uyumasıyla ilgili sanırım. Ben çıkartmıyorum emziği isterse kendi atıyor uoksa hep ağzında

Ay kızzlarrr günayyydınnnnn o kadar mutluyum ki mdkdnsnsksksl çok güzel uyudu maşallah ya 🥹🥹 19.30 yatırdım 21.30 emzirdim sonra 1.15 gibi kalktı o uyanışı uzun sürdü 2.30 anca uyudu sonra 5te sadexe 5dk besledim uyudu veee 9 da kalktı 😍😍 10.20 gibi tekrar uyudu markete çıkmıştık mayıştı hemen. İnşallah böyle devam eder gece uykusu ilk günden baya iyi oldu bizim için

Emerek uyuyor, keyfi isteyince atıyor ben almıyorum genelde 1-2 saat içinde atmış oluyor. İlk başlarda emziği atarken uyanıp mızmızlanıyordu, alıştı galiba.

Kızlar kusura bakmayın ama ateşi düşmüyor çocuğun aşı olduk bugün güzel sohbet muhabbet ediyorsunuz ama yazdığımı görüp belki nasıl düşer fikri olan vardır. 2 kere calpol verdim 4 saat ara ile düşmedi klima açık üzerini de soydum düşmüyor . Allah rızası için yarın devam etseniz muhabbete
Canım gecmıs olsun sımdı gordum yazdıgını.dun aslında aşıya gıtmeden neler yapabılırım dedıgınde yazacaktım ama sonra karısmak ıstemedım cunku kımı ver kımı verme diyor doktorların.senın yasadıgının aynısını yasamıstım cok ıyı anlıyorum senı o yuzden.bızımkınınde dusmedı atesı verdıgım calpollere ragmen cunku bır kasık yetersızmıs gece cocuk doktoruna ulasmıstık oglumun kılosuna gore 2,5 ml vermemız gerejıyormus enjektorle olcup vermıstık dusmustu cok sukur.kesın doz azlıgından düşmemiştir gec gordum kusura bakma keske aksam gorseydım ama işte soz konusu ılac vermek olunca yinede doktora danısman en ıyısı olur.nasıl ınsanlar calısanlar bılmem ogrenmıslee bi kasık verılcek dıye oyle bısey yok kıloya gore vermezsen etkı etmıyormus

Son düzenleme:
Ay kızzlarrr günayyydınnnnn o kadar mutluyum ki mdkdnsnsksksl çok güzel uyudu maşallah ya 🥹🥹 19.30 yatırdım 21.30 emzirdim sonra 1.15 gibi kalktı o uyanışı uzun sürdü 2.30 anca uyudu sonra 5te sadexe 5dk besledim uyudu veee 9 da kalktı 😍😍 10.20 gibi tekrar uyudu markete çıkmıştık mayıştı hemen. İnşallah böyle devam eder gece uykusu ilk günden baya iyi oldu bizim için
Maşallah bebeye hemen alışıvermiş annesini zorlamamış😍bugün uyanma saatine göre yapay zekadan tekrar bir uyku tablosu isteyebilirsin 🥰

Canım ben emzirdikten sonra ağzına emzik veriyorum sonra yaturıyorum ama dediğin gibi bazen her düştüğünde ağlıyor emziği arıyor bazen kendi kendine takıyor ağzına bazen de düşse de umrunda olmuyor, derin uyumasıyla ilgili sanırım. Ben çıkartmıyorum emziği isterse kendi atıyor uoksa hep ağzında
Ay kendi alıp ağzına götürebiliyor mu ne zamandan beri 🥰 Benimki emziği tutuyor cuk çıkarıyor ağzından ama istemsiz yaptığını düşünüyorum sonra cıngar cıngar ağlıyor ama o sapından tutuşu çok komik 🤣🤣
Hadi gözünüzaydın valla bende sevindim canım senin yerine 😊

Ay kendi alıp ağzına götürebiliyor mu ne zamandan beri 🥰 Benimki emziği tutuyor cuk çıkarıyor ağzından ama istemsiz yaptığını düşünüyorum sonra cıngar cıngar ağlıyor ama o sapından tutuşu çok komik 🤣🤣

Hadi gözünüzaydın valla bende sevindim canım senin yerine 😊
Evet canım birkaç zamandır daha iyi yapıyor normalde sokamıyordu tam ağzına 😂😂 yine de denk getiremediği zamanlar oluyor tabi

Bebişleriniz saçlı mı kızlar ya ben ve eşim bol saçlı olmamıza rağmen benim kızım bildiğiniz kel 😄 birsürü bandana almıştım takıp çekerim diye ama kayıyo kafadan gidiyo
IMG_20250628_121556.webp

Bizim kız sactan ibaret geldi sjdbhsbdjdjdjnd
Evet canım birkaç zamandır daha iyi yapıyor normalde sokamıyordu tam ağzına 😂😂 yine de denk getiremediği zamanlar oluyor tabi
Benimki uyuduktan sonra attığı için ağzından snbdjsnd hiç böyle bir güncelleme gelmedi ona 😂😂 kız diğer alıntıların kacti helal olsun sana maşallah kuşuna 🥹🥹 sevindim yavaştan da olsa düzene gitmesine inşallah daha da düzene girer 🥰

Back
X