2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Eki Görüntüle 3610579
Bizim kız sactan ibaret geldi sjdbhsbdjdjdjnd

Benimki uyuduktan sonra attığı için ağzından snbdjsnd hiç böyle bir güncelleme gelmedi ona 😂😂 kız diğer alıntıların kacti helal olsun sana maşallah kuşuna 🥹🥹 sevindim yavaştan da olsa düzene gitmesine inşallah daha da düzene girer 🥰
Büş yerim bu minnoşu gerçekten çok saçlı yerim şimdiden parklara da gidermiş 😊

Eki Görüntüle 3610579

Benimki uyuduktan sonra attığı için ağzından snbdjsnd hiç böyle bir güncelleme gelmedi ona 😂😂 kız diğer alıntıların kacti helal olsun sana maşallah kuşuna 🥹🥹 sevindim yavaştan da olsa düzene gitmesine inşallah daha da düzene girer 🥰
Maşallah ya ne kadar tatlı 😍saçlarını ör bunun dolaşacak 😆

Maşallah ya ne kadar tatlı 😍saçlarını ör bunun dolaşacak 😆
Henüz öremiyoruz anca bu kadar oluyo djdbbdndjdj
IMG_20250621_182420.webp

Bebişleriniz saçlı mı kızlar ya ben ve eşim bol saçlı olmamıza rağmen benim kızım bildiğiniz kel 😄 birsürü bandana almıştım takıp çekerim diye ama kayıyo kafadan gidiyo
Sarı mı saçı? Benimki de kel 😂😂 çok az var . Benim dikkatimi çeken koyu saç olanlarda çok var sarı bebeler kel gibime geliyor 🤭🤭🤭

Eki Görüntüle 3610579

Maşallah ne güzel uzamış saçı 😍 benim kızın bir yaşında anca uzar bukadar heralde 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_20250527_153253.webp
    IMG_20250527_153253.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 44

Eklentiler

• IMG_5562.webp
    IMG_5562.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 43
Maşallah ne güzel uzamış saçı 😍 benim kızın bir yaşında anca uzar bukadar heralde 😂😂😂
Ya ahah yerim o keltoş kafayı açık renk olacak ama belli 🥰
Kız olsa bizimkide toplanacak oldu ama biz havaya kaldırıyoruz yana kendi kalkık geziyor doğuştan fönlüymüş babası öyle diyor 😆
Uhhu çok havalı küçük beyefendi 😊
Galiba bizim bebekler abla abi oluyor artık😄
🤣 Evet eskidik geçen yıl bu zamanlar heyecanlı bekleyişler en güzel haber almalar 😍
Sen gerçi şok olmuşsundur bayağı bir kendine gelememişsindir arası kısa olunca 🤣

Eki Görüntüle 3610579

Yaffff maşallah maşallah bu neee

Back
X