2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Yaaa senin eşinde orda çalışınca kaldın di mi ☺️ Olsun belki sonradan yine birleşirsiniz
Evet kuzum, ben zaten burda memurum. Kendim istemediğim taktirde tayinim çıkmaz. Eşim de esnaf. O da buralı. Doğduğum şehirde gurbette gibiyim 🤷‍♀️ Alıştım da aslında. Herkes nerde mutluysa orda yaşasın valla.

Aman ya size karşı türümü nasıl oldu özür falan diledi mi zenginler de demek ki 🤦🏻‍♀️ Yine de çarpma var bir hayat meselesi var bu kadar ucuz yırtmamalı diye düşünüyorum ☹️

Bacakları bana iyi gibi geldi zayıf gelmedi canım uzun bir bebektir boy ve kilosu kaç biliyor musun

Yaaa senin eşinde orda çalışınca kaldın di mi ☺️ Olsun belki sonradan yine birleşirsiniz
şimdü mezurayla ölçtük 68-69 cm gibi boyı kilosunu bizim tartıda kucakta hesapladık 7 civarı 200 aşağı yukarı olabilir çok zayıf duruyor amaa

Ayy kızz neler olmuş, otele mi gittiniz direk helal olsun cesaretinize bence kv den çok pişman olacak çünkü kv deler gelinle
yaşama aşığılar gelinsiz duramıyorlar
Kavga neyden çıktı pekiii durumlar nasıl
Kardeşim geldiğinde konuşmalarına dikkat etmesini istedim çünkü çok hassas biri. Ben kime neler diyeceğimi bilecek yaştayım dedi. Ben de annemle öyle değildi ama, kadına demediğini bırakmadın dedim. Sonra anneme iftira atmaya başladı. “Ay ben bu dünyada en çok sizin mutluluğunuzu düşünüyorum” deyince benim şalter attı ve tek tek oğlunu bana karşı nasıl doldurduğunu duyduğumu söyledim. Ne derse beğenirsin “ bunca zaman hepsini içinde tuttun ve sinsice içimizde mi gezdin” dedi. Ben de dedim ki “sana göre saygı duymak itaat etmek anlamına geliyor, rahatsız olduğum konuları konuşmaya başlayınca bu ne cüret demeye başlıyorsun dedim”. “ bir de konuşmaların yarısı yalan, uyduruyorsun sürekli dedim. 😂😂 o da sonra bağırmaya başladı. Bir de diyor ki: “ oğlumu arayıp da ispiyonlama onun kalbi hassa” dedim tamam. Sonra bir baktım oğlu konuyu açtı 😂😂😂😂 nereden öğrendi acaba. Neyse ben artık sinirden titremeye başladım. Bebem de elimde, hissediyor stresi. “ çık odadan, oğlum korkuyor diyorum. Çıkmıyor, zorla çıkardım ve kapıyı kitledim ve kocamı aradım bizi götür diye. Öylece otele geldik

Amann manyak gerçekten valla burdan dönüş yok artık çıkın kendi evinize ama helal olsun gerçekten eşinin de görmesine yanında olmasına sevindim canım birlikteliğiniz bozulmasın yeni evinizde huzurlu oturun inşallah 🙏🏻
Otelde bile çok huzurluyum şuan 😂😂
Sağol canım, teşekkür ederim

Çok doğru. Erkekler evlenince değil de çocukları dünyaya gelince kendilerinin de artık farklı bir aile kurduklarının farkına varıyorlar. Biz eşimin ailesi ile büyük kızım doğduğundan beri görüşmüyoruz. 4 sene olacak. İkinci doğdu hâlâ görüşmüyoruz. Arada barıştırmak isteyen tanıdıklar falan oluyor. Eşim en son dedi ki, "Barışmasına barışırım ama benim kendi ailemde huzursuzluk olur. Ben eşimle çocuklarımla mutlu huzurluyum. Bunun bozulmasını istemiyorum" dedi. Eşimin böyle düşüneceğine hiç ihtimal vermezdim ben. Görmüş gerçek yüzlerini. İnşallah sizde rahata erersiniz. Ev üstüne ev zaten olmaz.
Çok sevindim canım, erkeklere çocuk doğduktan sonra bir olgunluk geliyor

Aman ya size karşı türümü nasıl oldu özür falan diledi mi zenginler de demek ki 🤦🏻‍♀️ Yine de çarpma var bir hayat meselesi var bu kadar ucuz yırtmamalı diye düşünüyorum ☹️

Bacakları bana iyi gibi geldi zayıf gelmedi canım uzun bir bebektir boy ve kilosu kaç biliyor musun

En son hiç özür falan yoktı canım zaten ailesi bilmiyomış kendi de karşı taraf suçlu demiş özür vs yok yani. Bence de hız yaptığı için ve babsm ağır yaralandığı için bi yaptırımı olmalı anlamadım bu işi

Linkle gelsin reis snbxjsnxjd pas kokusu yorumlarından gına geldi bana en kötü azicik suda haslarim diye dusunuyodum yani olan sugu içine çeker ve suyu ile vitamin kaybi da olmaz 😆😆
Canım ikea ürünü. Paslanmaz çelikmiş. Sahte gelir sandım ama değil. Ambalajlı kullanma klavuzuyla geldi. Umarım dedikleri gibi de olur ve pas yapmaz.  hepsibursdadan link atımca başka satıcı çıkıyor. Ss'deki satıcı. 100 lira da hepsiburada indirimi vardı inşallah devam ediyordur ben onu da kullandım.
#reklamdeğil 😂

Eklentiler

• 1000049679.webp
    1000049679.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar benim bebeğim çok mu zayıf ben ilgşlenemiyorum özenle malum kusuyorda buralarda misafir halen bitmiyor kv burda gezmek istiyor ilgi bekliyor, büyük bebek de hasta ve mız mız , neyse size foto yüklüyorum, gören çok zayıf bu diyor önceden daha topluydu
Şimdi sana bısey anlatıyım benım bebıtoda boyle uzun boylu zayıf gorunuyordu ben hep kafamı takıyordum.anne sütü çogunlukta beslenıyordu gun ıcınde bırazda mama ıcıyordu ben işe baslayınca malesef emmeyi bıraktı sadece mama ıle beslenmeye basladı ve kılo aldı,sımdı bence bu boş kilo önemli olan saglık ve anne sütü almasıydı bence,mama birden boş şişirdi,gayet normal bebegın yani canım ve saglıklı🧿

Aman ya işte yaya yolu olmayınca böyle oluyor ama Pendik çarşı kısımlarında çok normal yayalar hep yolda motorcu oraya göre de aşırı hızlı anlamadım ki 🤦🏻‍♀️ çocuk taburcu olmuş mu
Babanın daha iyi olmasına sevindim kuzum inşallah en hasarsız şekilde atlatırsınız durumu 🙏🏻🌸

Sıkma canını canım sağma makineleri bebelerin çektiği gibi çekmiyor ben de sağınca hep az çığıyor göğüsler de sağ 2x sol x resmen napacam bu orantısızlığı bir memem kocaman diğeri küçük resmen göbek toto hiç sorma zaten aldı başını gidiyoreee 🤣

Kız ne varmış boklu halasında zekasal olarak falan iyi bir yerdeyse neyse de anası varken benzeye benzeye onun nurtopuna mı benzesin yürüsün gitsin bu arada benim büyük kız da hala faktörünü tanımıyor umarım gerek kalmaz 🤣

Ay bizi de linkle bacım bir bakalım bir de orjinal muhabbeti mi varmış bunun merank ettim almayı düşünüyordum bende 🙂🙃
Bu satıcıdan aldım cnm. Link atınca başka satıcı çıkıyor. Hepsiburada

Eklentiler

• 1000049679.webp
    1000049679.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 32
😂😂😂 bir de etüt yapmış yaaa yicemmm 🌹🌹🌹

Ben ben ben 😂😂😂 halen bunaldığı zaman alıp çıkıyorum uyuyor kokumu aldıkça 🥰🥰

Ben de milyoncularda gördüydüm kızzz pas mı kokuyormuş alıyım diyordum almıyım mı🥹🥹🥹 link atsan ya o zaman bir bakalım biz de
Ay hep ayrı ayrı attım görseli herkese 😂 link atınca başka satıcı çıkıyor. Hepsiburada

Eklentiler

• 1000049679.webp
    1000049679.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar benim bebeğim çok mu zayıf ben ilgşlenemiyorum özenle malum kusuyorda buralarda misafir halen bitmiyor kv burda gezmek istiyor ilgi bekliyor, büyük bebek de hasta ve mız mız , neyse size foto yüklüyorum, gören çok zayıf bu diyor önceden daha topluydu
Bana normal geldi ya ayına göre de normal değil mi zaten ? Milletin göze parmak sokup kör etmek lazım kusur aramak icin bakiyolar

Kızlar dün ilk kez bacaklarını denize soktum bebeğimin çok sevdi hemen mayo bez ve mayo sipariş ettim 🫠 doktor temiz yerde girebilir demişti 🥰 sizlerin de girdi mi bebişler denize
Biz Antalya'da yaşıyoruz burda temiz yer bulmak çok zor ya sahilleri bir görseniz insan kaynıyor 😭 daha bizde açılış yapmadık gerçi aşırı sıcak hiç içimden gelmiyor gitmek 😂 elimde diyor yarın sabahtan gidelim ben hala kararsızım

Kız anneme iftira attı ve bizi boşamak istediğini söyledi annemin ve artık saldıracakmış gibi bağırmaya başladı. Kudurdu. Eşimle oteldeyiz şimdi. O da tek başına evde. Eltim de ailesi ile tatildeler
Hayati eltin yaşıyor bu karıyı da senin başına atmışlar şaka gibi..

Ayy kızz neler olmuş, otele mi gittiniz direk helal olsun cesaretinize bence kv den çok pişman olacak çünkü kv deler gelinle
yaşama aşığılar gelinsiz duramıyorlar
Kavga neyden çıktı pekiii durumlar nasıl
Gelin değil kiz oğulları onlar yerine gelinleri sevmesin diye bence o sjbsjwjdkdn

Çok doğru. Erkekler evlenince değil de çocukları dünyaya gelince kendilerinin de artık farklı bir aile kurduklarının farkına varıyorlar. Biz eşimin ailesi ile büyük kızım doğduğundan beri görüşmüyoruz. 4 sene olacak. İkinci doğdu hâlâ görüşmüyoruz. Arada barıştırmak isteyen tanıdıklar falan oluyor. Eşim en son dedi ki, "Barışmasına barışırım ama benim kendi ailemde huzursuzluk olur. Ben eşimle çocuklarımla mutlu huzurluyum. Bunun bozulmasını istemiyorum" dedi. Eşimin böyle düşüneceğine hiç ihtimal vermezdim ben. Görmüş gerçek yüzlerini. İnşallah sizde rahata erersiniz. Ev üstüne ev zaten olmaz.
Eşin de adammış heeeee masallah 🧿🧿🧿 en iyisi olmuş demekki onlar da bir durup düşünsün biz ne yapıyoruz da evladimiz bile bize böyle düşünüyor diye.. zaten Türk aile yapısı çok saçma aşırı bağımlı herkes birbirine bırakın ya koca koca insanlar evlenmisler hayatlarini kurmuşlar salın biraz üfff

şimdü mezurayla ölçtük 68-69 cm gibi boyı kilosunu bizim tartıda kucakta hesapladık 7 civarı 200 aşağı yukarı olabilir çok zayıf duruyor amaa
Canikom boyu uzun senin bebenin, benim bebe ile ayni kilosu nerdeyse ve ipek tombalak bir şey olmuş ama boyu 64 falan. Sizin boyu uzun. 70 kilo 160 bot ile 170 boy nasıl aynı durmuyorsa bu da öyle bir şey.... Zayıf değil takılma bile

Back
X