2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Az verdiğin için mi acaba? Ben dünden beri ateşi yükseldikçe 5 saat arayla 2.5 ml verdim
6 saat arayla toplam da 4 kez 1 er çay kaşığı verdim. Alerji olsayda artardı . İlaçtan değil de, ateşten dolayı olmuştur bizimki.
Sen ihmal etme ama. Alerji ciddi bir durum. Sadece deride döküntü, kızarıklık diye düşünmemek lazım.

İkea'nın sitesinde asla stok bulunmuyor. Diğerlerine de güvenemedim. Günlerce ikea sayfasını yeniledim geçen gün denk geldi aldım. Şimdi baktım yine yok.😂
Yok, ben de baktım ve ben de stok bekledim kaç gün 😂😂. Sonra bir cesaret, en fazla iade ederim diyerek hb'dan aldım

Kızlar öğretmen olanlara çzellikle sorum, çocuk yardımına başvurmuş muydunuz? Bana ablam söyledi ben otomatkl girmişlerdir sisteme sanıyordum almamışım hiç çocuk yardımı. Sizin bilginiz var mıydı bu konuda başvurmuş muydunuz? Ne kadar yatıyor aylık? Geriye dönük alma şansım var mı?

Kızlar benim bebeğim çok mu zayıf ben ilgşlenemiyorum özenle malum kusuyorda buralarda misafir halen bitmiyor kv burda gezmek istiyor ilgi bekliyor, büyük bebek de hasta ve mız mız , neyse size foto yüklüyorum, gören çok zayıf bu diyor önceden daha topluydu
Benimkide o donemlerde oyleydi, boya gitmis ondan zayiflamis gbi gelmistir. Benimki duruyor duruyor birgunde boya gidiyor, sonra birkac hafta bekliyor bir gecede 200-300 gram aliyor gibi😂

Link atar mısın bize de bakalımm

Oyyy kıyamammm çok geçmiş olaun canım ya çok üzüldüm. Doktora götürecek misin? Kıyamam kuzuya :(

Ben de almayı düşünmüştüm ama sevmez belki diye almadım link ben de isterm 😂
Bunu aldım ben altta cırtları var üstünde de kilidi var çıkmıyo kafasından ve boynunu da sıkmadı

Kızlar demir ilacı başlıcaz ama doktor ocean değil başka marka verdi siz ocean kaç damla veriyorsunuz ben onu almak istiyrlım da kiloya göre mi damla sayısı

Kızlar demir ilacı başlıcaz ama doktor ocean değil başka marka verdi siz ocean kaç damla veriyorsunuz ben onu almak istiyrlım da kiloya göre mi damla sayısı
Valla kıloya gore dedı bızım dr ama kızlar 7 damla falan verıyor bende oyle verıyorum o yuzden😄😄cok geldı cunku gozume dıger turlusu

Umut Özdol dr. Oceanı önermiyor. Sebebi de +3 demir emilinin fazla olmasından kaynaklı mı neydi. Canlı yayında demişti. Bizde farklı marka kullanıyoruz

Kızlar öğretmen olanlara çzellikle sorum, çocuk yardımına başvurmuş muydunuz? Bana ablam söyledi ben otomatkl girmişlerdir sisteme sanıyordum almamışım hiç çocuk yardımı. Sizin bilginiz var mıydı bu konuda başvurmuş muydunuz? Ne kadar yatıyor aylık? Geriye dönük alma şansım var mı?
Öğretmen değilim ama memurum. Çocuk yardımı için e devlet üzerinden çocuğunu girip muhasebeye gönderiyorsun. Onlar maaşına işliyor. İşlemi senin başlatman gerekiyor. Ben ücretsize ayrılmadan hiç bakmadım ne kadar oldu diye. Geriye dönük alamazsın ne yazık ki. Bildirim tarihi geçerli.

Öğretmen değilim ama memurum. Çocuk yardımı için e devlet üzerinden çocuğunu girip muhasebeye gönderiyorsun. Onlar maaşına işliyor. İşlemi senin başlatman gerekiyor. Ben ücretsize ayrılmadan hiç bakmadım ne kadar oldu diye. Geriye dönük alamazsın ne yazık ki. Bildirim tarihi geçerli.
Çok teşekkür ederim canım başvurup okula bilgi vereceğim ben de

Cevap veren herkese teşekkür ediyorum 🌹 içim bşraz rahatladı çok üzülmeye başlamıştım, giydirdiğim kıyafet bile yakışmıyordu sanki

Cevap veren herkese teşekkür ediyorum 🌹 içim bşraz rahatladı çok üzülmeye başlamıştım, giydirdiğim kıyafet bile yakışmıyordu sanki
Ben biraz geç kaldım ama bir şey söylemek istiyorum yine de. Önemli olan sağlıklı olması. Kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Senin başın zaten kalabalık, yeterince ilgilenemediğini düşündüğün için çocuğun gelişemiyor zannedip içten içe kendini suçluyor gibisin. Bilmiyorum belki de bana geçen hissin bu demeliyim. Konu, komşu, kv seni bir rahat bıraksa artık ne iyi olacak. Aylık kontrole götürüyorsundur illa ki. Zaten boy kilo ölçümünde bir sorun görürlerse söylerler. İçin rahat olsun canım. Her çocuğun gelişimi farklı.

4 yaşındaki kızım bir anda boy attı. 4 cm uzadı kısa sürede. Zaten normaldi kilosu, bir anda zayıf kaldı çocuk. Bacakları, kolları o kadar zayıfki. Önce çok üzüldüm. Kardeşi olunca ilgilenemedim diye ağladım epey. Parktaki tombul çocuklara bakıp bakıp üzüldüm. Sonra düşündüm çorbasını içer, etini, köftesini, tavuğunu yer. Kahvaltıda sütü yumurtası eksik değil. Meyve desen öyle. Meyve yemeye doymaz kuzucuğum. Boya verdi çocuğum deyip rahatlattım kendimi. Parkta çocuğumun zayıflığını yüzüme vuran bir kadını da boyu uzadı çocuğumun deyip susturdum. Ek gıda da turşu verilmesini normal bulan bir kadına gereğinden fazla açıklama yapmam çünkü 🤷‍♀️

Analık yarı delilik hali. Kendimizi üzecek bir şey illa buluyoruz. Yıpratmayalım kendimizi. 🌸

Back
X