Benim kızım yaklaşık bir buçuk ay erken doğdu .Doğum gününe göre baktım aa dedim sanki kısa sürdü çok çok kötü de değil ama doğması gereken zamana göre şu sıralar 4. Ay atağı ve inanmaya başladım çünkü böyle bir şey yok .Sürekli ama sürekli ağlıyor asla uyumak istemiyor onu hiçbir şey mutlu etmiyor.Eskiden gülen bir bebekti şimdi sürekli ağlıyor
Ben size daha önce de yazdım sizin bebeğiniz bir de bizden küçük .Sizin o içmiyor dediğiniz rakam olan 500 benim ancaj içirebildiğim ki ben içiyor diyorum düşünün .Benim kızım da emmek istemiyor Biberon istemiyor ancak uyuyorken ki o da zorla bazen 60 bazen 90 ki uzun zamandır böyle .Ama ben sizin kadar sorun etmedim benim de iki çocuğum var şartlarım da kolay değil hatta zor mu zor .Ağlaması sadece bu yüzden değildir kızım da çok ağlıyor oğlum da çok ağlardı .Bu arada kilo alımı da fena değil önemli olan da .Sonucta yetişkin olarak bizler de aynı miktarda yemek yemiyoruz farklı farklı kilolardayız.Niye yazdım bunları burada sürekli üzüldüğün bu konu benim normalim ama bunu sağlık sorunu olarak görmüyorum .Sizin de kilo vs iyiyse artık biraz rahatlayın .
Ben de sizin gibiyim aynı şeyi düşünüyorum .Bir ara 300 gr kadar ancak almıştı bu ay da 700 ancak almıştır .120 yi hiç geçmedi bugüne kadar kızım