2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Zaten normal pazar poşeti de versen otuncaklardan daha çok seviyor ilgilerini çekiyo minnoşlar değişikler ya

64 du herhalde 65 dedi ama boyu düzgün olcemiyolar bence tam olarak oynuyo sonuçta bebeler
Benimki geçen ay 63 cm ydi.
Bu ay eşim götürdü 4. ay aşıları için , 60cm ölçmüşler
Çekti mi bu çocuk niye itiraz etmedin dedim. Boyunu bilmiyordum dedi Keşke baba olaydımmmm

Günaydın kıslar 10 sayfa geride kalmışım okuyamadım
Dün 5 aylık olduk kontroldeydik biz de 318 Gr almış sadece bizimkide meme reddi sayesinde ama tabi son hafta oldu en başında olsa demekki hak getire
Ek gıdaya başladık bacımsular doktor yarın başlayın dedi ama biz dayanamadık verdik pek sevmedi gibi patatesi anne sütü ile karıştırıp ver dedi verdik bakalım 3 gün kuralı ile başlayacağız doktorumuz neyi be zaman vermemiz gerektiğine kadar yazdı sağolsun sizlere de gönderiyorum lazım olan varsa belki yön gösterici olur

Eklentiler

• IMG_7763.webp
    55 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_7764.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_7765.webp
    34 KB · Görüntüleme: 39
Çok teşekkürler canım benim ss aldım ben de

herkese gğüünaydııınnnn sabahın 5’inde yavrusu uyanmış ve uyumamış, halen daha uyumamaya direnen bir yavru anası var burda dün ilk defa bir şey denedim, gündüz uykusunu 3’e düşürdüm, öğle ve ikindi uykularında 2’şer saat uyudu.. amaaaa gece uykusuna 22’de zor geçti.. mahvetti beni, gece boyu da kımıl kımıldı şimdi de ne istediğini bilmiyor

Günaydın düzeni şaşmış kuzunun yaaa aslında gündüz de ne güzel uyumuş ama hazır değil demek ki buna şu an

Bıktım bu insanların gereksiz yorumlarından valla ya çok biliyolar sanki. Bize de erken mi doğdu çok küçük duruyor demişti baya kişi hastane asansöründe şaka gibi
Neye göre karar veriyorlar bebeğin küçük veya büyük olduğuna bilmiyorum. Galiba böyle etleri boğum boğum olmadığı sürece bebekler onlar için minnacık kalıyo

Her bebek aynı mıymış bazı bebekler ne yaparsan yap minyon oluyor hem minyon daha iyi erken yürür erken emekler
Valla doktor da bize öyle dedi ya her bebeğin bi kilo kapasitesi oluyo onu aşmasını bekleyemeyiz dedi. Bu çocuk büyük ihtimalle hiçbir zaman iri yarı olmayacak ve onun da normali bu dedi. Bizim gözümüz alıştı da millet susmuyo. Cidden minnak olmasının verdiği bi enerjiklik olduğunu düşünüyorum ben de

Kadınlar ya kendi yaşadıklarını unutuyolar ya da bi zaman sonra duyguları alınmış hale geliyolar bilmiyorum aşırı boş yorumları var ağızlarına vurasım geliyo bazen benim de. Ya ben sakin bi insandım ama şimdi birçok kişiyi resmen dövesim geliyo

Güno biz de bozulduk zaten aşırı uykum var gücüm sıfır..... Bugün ipek 7 de uyursa 7 de uyicam son kararim.........

Ben de aknsbsndjsnbzksjzj en ufak seyde kavga edesim.dovesim saç baş yolasim falan var

Bozcan böylelerini gerçekten de işte gülüp geçiyoz bi yerden sonra. Çünkü hiç bitmiyorlar ki.. Bana en son teyzem sütün yetiyo mu dediydi, duymazlıktan geldim odadan çıktım. Anneme diyo ki sütü yetiyo mu bizim millet bunu aşamaz bacım maalesef

Kimse ufak bir ince olmayan normal bir düşünceyi bile düşünüp empati kuramıyor ya sütüm yetse sana ne yarayacak üzüntüm ile mutlu mu olacaksin? Yetiyorsa bir bardak da sana mi dolduralım ne istiyorsun ne bu boş merak...... Anne olduktan sonra insanların çoğuna karşı bir mesafeli olmaya basladim zaten böyle şeyler tetikliyor ve unutamıyorum da insan gerçekten lohusa iken yapılan söylenen şeyleri unutamadim :') unutur muyum bir gün bilmiyorum

Yok unutamazsın bence ben aklıma geldikçe dertleniyom arada. Bi arkadaşım "senin kurumuş mmelerinden iyi süt akar bana yardım et beraber emzirelim deseydin teyzene" demişti desem ne kaybederdim düşündüm de büyük ihtimalle anacığımı kaybederdim ama mesafe konusunda da kesinlikle katılıyorum ister istemez oluşan bi durum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…