- 22 Ekim 2024
- 4.152
- 9.871
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.441
Zaten normal pazar poşeti de versen otuncaklardan daha çok seviyor ilgilerini çekiyo4 tane diş kaşıyıcı aldım. Her akşam yıkayıp kapalı bir kapta buzdolabına koyuyorum soğuk soğuk vermek için. Geçen annemlerde, yeğenimin oyuncak testeresini aldı eline. Bildiğin plastik pazar malı oyuncak tornavida testere takımları var ya, ondan. Ay alınca elinden nasıl ağladı. Annem zorla attı çantama. Sadece onu tutuyor şuan. Plastik birleşme yerlerini törpüledim yüzünü çizmesin diye. Delircem.
Benimki geçen ay 63 cm ydi.64 du herhalde 65 dedi ama boyu düzgün olcemiyolar bence tam olarak oynuyo sonuçta bebeler
Ben de isterdim ndndndnbdndBenimki geçen ay 63 cm ydi.
Bu ay eşim götürdü 4. ay aşıları için , 60cm ölçmüşler
Çekti mi bu çocuk niye itiraz etmedin dedim. Boyunu bilmiyordum dediKeşke baba olaydımmmm
Çok teşekkürler canım benimGünaydın kıslar 10 sayfa geride kalmışım okuyamadım
Dün 5 aylık olduk kontroldeydik biz de 318 Gr almış sadece bizimkide meme reddi sayesinde ama tabi son hafta oldu en başında olsa demekki hak getire
Ek gıdaya başladık bacımsular doktor yarın başlayın dedi ama biz dayanamadık verdik pek sevmedi gibi patatesi anne sütü ile karıştırıp ver dedi verdik bakalım 3 gün kuralı ile başlayacağız doktorumuz neyi be zaman vermemiz gerektiğine kadar yazdı sağolsun sizlere de gönderiyorum lazım olan varsa belki yön gösterici olur
Günaydınherkese gğüünaydııınnnnsabahın 5’inde yavrusu uyanmış ve uyumamış, halen daha uyumamaya direnen bir yavru anası var burda dün ilk defa bir şey denedim, gündüz uykusunu 3’e düşürdüm, öğle ve ikindi uykularında 2’şer saat uyudu.. amaaaa gece uykusuna 22’de zor geçti.. mahvetti beni, gece boyu da kımıl kımıldı şimdi de ne istediğini bilmiyor
Neye göre karar veriyorlar bebeğin küçük veya büyük olduğuna bilmiyorum. Galiba böyle etleri boğum boğum olmadığı sürece bebekler onlar için minnacık kalıyoBıktım bu insanların gereksiz yorumlarından valla ya çok biliyolar sanki. Bize de erken mi doğdu çok küçük duruyor demişti baya kişi hastane asansöründe şaka gibi
Valla doktor da bize öyle dedi ya her bebeğin bi kilo kapasitesi oluyo onu aşmasını bekleyemeyiz dedi. Bu çocuk büyük ihtimalle hiçbir zaman iri yarı olmayacak ve onun da normali bu dedi. Bizim gözümüz alıştı da millet susmuyo. Cidden minnak olmasının verdiği bi enerjiklik olduğunu düşünüyorum ben deHer bebek aynı mıymış bazı bebekler ne yaparsan yap minyon oluyor hem minyon daha iyi erken yürür erken emekler
Kadınlar ya kendi yaşadıklarını unutuyolar ya da bi zaman sonra duyguları alınmış hale geliyolar bilmiyorum aşırı boş yorumları var ağızlarına vurasım geliyo bazen benim de. Ya ben sakin bi insandım ama şimdi birçok kişiyi resmen dövesim geliyoAğzı olan konuşuyo ya insanlar başkalarının çocuğu hakkında yorum yapmasa keşke. Bana da geçenlerde 4 aylık kızım için sokakta bi kadın aa yenidoğmuş kaç günlük dedi, 4 aylık diyince ama çok minik dedi. Yani yenidoğan başını böyle nasıl tutsun salak mısın diyemedim terbiyemden cevap vermeden çocuğumu alıp gittim. Hele kadın kadına anne anneye bunu neden yapar hic anlamıyorum.
Güno biz de bozulduk zaten aşırı uykum var gücüm sıfır..... Bugün ipek 7 de uyursa 7 de uyicam son kararim.........herkese gğüünaydııınnnnsabahın 5’inde yavrusu uyanmış ve uyumamış, halen daha uyumamaya direnen bir yavru anası var burda dün ilk defa bir şey denedim, gündüz uykusunu 3’e düşürdüm, öğle ve ikindi uykularında 2’şer saat uyudu.. amaaaa gece uykusuna 22’de zor geçti.. mahvetti beni, gece boyu da kımıl kımıldı şimdi de ne istediğini bilmiyor
Ben de aknsbsndjsnbzksjzj en ufak seyde kavga edesim.dovesim saç baş yolasim falan varKadınlar ya kendi yaşadıklarını unutuyolar ya da bi zaman sonra duyguları alınmış hale geliyolar bilmiyorum aşırı boş yorumları var ağızlarına vurasım geliyo bazen benim de. Ya ben sakin bi insandım ama şimdi birçok kişiyi resmen dövesim geliyo
Bozcan böylelerini gerçekten de işte gülüp geçiyoz bi yerden sonra. Çünkü hiç bitmiyorlar ki.. Bana en son teyzem sütün yetiyo mu dediydi, duymazlıktan geldim odadan çıktım. Anneme diyo ki sütü yetiyo muHerbokologlar.... Minyon olabilir zayif küçük olabilir çünkü o bir insan tek tip üretim olmuyo normal olarak. Değişikler ya, bilerek yedirmiyoruz zevk aliyoruz ac kalmasindan falan deseydiniz. Konu bebek olunca herkes bir b*k söyleme gereği görüyor kendine bu ülkede cidden can sıkıcı carpacaksin bir tane sana fikrini soran oldu mu yavsk diye
Heehh aynından işte aynındanBen de aknsbsndjsnbzksjzj en ufak seyde kavga edesim.dovesim saç baş yolasim falan var
Kimse ufak bir ince olmayan normal bir düşünceyi bile düşünüp empati kuramıyor ya sütüm yetse sana ne yarayacak üzüntüm ile mutlu mu olacaksin? Yetiyorsa bir bardak da sana mi dolduralım ne istiyorsun ne bu boş merak...... Anne olduktan sonra insanların çoğuna karşı bir mesafeli olmaya basladim zaten böyle şeyler tetikliyor ve unutamıyorum da insan gerçekten lohusa iken yapılan söylenen şeyleri unutamadim :') unutur muyum bir gün bilmiyorumBozcan böylelerini gerçekten de işte gülüp geçiyoz bi yerden sonra. Çünkü hiç bitmiyorlar ki.. Bana en son teyzem sütün yetiyo mu dediydi, duymazlıktan geldim odadan çıktım. Anneme diyo ki sütü yetiyo mubizim millet bunu aşamaz bacım maalesef
Yok unutamazsın bence ben aklıma geldikçe dertleniyom arada. Bi arkadaşım "senin kurumuş mmelerinden iyi süt akar bana yardım et beraber emzirelim deseydin teyzene" demiştiKimse ufak bir ince olmayan normal bir düşünceyi bile düşünüp empati kuramıyor ya sütüm yetse sana ne yarayacak üzüntüm ile mutlu mu olacaksin? Yetiyorsa bir bardak da sana mi dolduralım ne istiyorsun ne bu boş merak...... Anne olduktan sonra insanların çoğuna karşı bir mesafeli olmaya basladim zaten böyle şeyler tetikliyor ve unutamıyorum da insan gerçekten lohusa iken yapılan söylenen şeyleri unutamadim :') unutur muyum bir gün bilmiyorum
Biz senle tam bir ay arayla mı doğurmuşuz 28i mi senin de gününBen de aknsbsndjsnbzksjzj en ufak seyde kavga edesim.dovesim saç baş yolasim falan var
Dedi ve uyumadıGüno biz de bozulduk zaten aşırı uykum var gücüm sıfır..... Bugün ipek 7 de uyursa 7 de uyicam son kararim.........
GünaydınGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?