2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar bugün alışveriş yaparken satıcı amca kızım için "bu kaç aylık 2 aylık mı? O kadar bile yok gibi hatta" dedi. Eşim 4 aylık deyince hiç mi yemek vermiyonuz bebeğe dedi. Ay parktaki yaşlı teyzelere filan artık alışmıştım da erkekler de yorum yapıyo şaka gibi. Eşim de dedi ki amca o senin işini bile elinden alır o kadar akıllı sen merak etme dedi

Eşin güzel cevap vermiş, hem amcalar ne zamandır bebek bakıyor da kaç aylık tahmin edecekmiş. Kendi çocuğunun başını okşamayanlar canla başla çocuk büyütenlere laf ediyor

Bıktım bu insanların gereksiz yorumlarından valla ya çok biliyolar sanki. Bize de erken mi doğdu çok küçük duruyor demişti baya kişi hastane asansöründe şaka gibi

Her bebek aynı mıymış bazı bebekler ne yaparsan yap minyon oluyor hem minyon daha iyi erken yürür erken emekler

Benim bebeğim 7220 gram.5 ay 10 günlük. Doktorum kilo değil de boy daha önemli bi gösterge gelişim açısından demişti tabi genetik faktörler de etkiliyor. Boyu ne kadar uzamış

Ağzı olan konuşuyo ya insanlar başkalarının çocuğu hakkında yorum yapmasa keşke. Bana da geçenlerde 4 aylık kızım için sokakta bi kadın aa yenidoğmuş kaç günlük dedi, 4 aylık diyince ama çok minik dedi. Yani yenidoğan başını böyle nasıl tutsun salak mısın diyemedim terbiyemden cevap vermeden çocuğumu alıp gittim. Hele kadın kadına anne anneye bunu neden yapar hic anlamıyorum.

Herbokologlar.... Minyon olabilir zayif küçük olabilir çünkü o bir insan tek tip üretim olmuyo normal olarak. Değişikler ya, bilerek yedirmiyoruz zevk aliyoruz ac kalmasindan falan deseydiniz. Konu bebek olunca herkes bir b*k söyleme gereği görüyor kendine bu ülkede cidden can sıkıcı carpacaksin bir tane sana fikrini soran oldu mu yavsk diye

Benim bebeğim 7220 gram.5 ay 10 günlük. Doktorum kilo değil de boy daha önemli bi gösterge gelişim açısından demişti tabi genetik faktörler de etkiliyor. Boyu ne kadar uzamış
64 du herhalde 65 dedi ama boyu düzgün olcemiyolar bence tam olarak oynuyo sonuçta bebeler

Bir de ben kilo karşılaştırması yapmıyorum yanlış anlaşılmasın doğduğu kiloya göre konuşuyorum 3800 doğdu o yüzden sizinkiler farki baya kapamis oluyor ipoşumun eğimi birden düştü ona canım sıkıldı sadece yoksa sağlığı yerinde şuan şükür ben biraz da o hemsirenin abwrttigini düşünüyorum ama 300 gram da veriler ortada yani, doktor ne derdi hic bilmiyorum

Arkadaslar bebeginz ne kadarlikken kafasini tutmaya basladi.benimki 2,5 aylik daha tutamiyor
Canim her bebeğin gelişimi farkli seninki 4 te tutar baskasininki 2 de yani tamamen gelişimsel bir süreç bir bakmışsın tutmuş horoz gibi dikmiş başını takılmak için çok erken bir kac ay sonra yinr aynı yerinde sayiyorsa zaten doktorunla görüşürsün ama normaldir bence

300 e biraz az diyebilirdi. Yine de gelecek ay için hedef koyabilirsiniz. Bir de emzirme danışmanı ile görüşebilirsiniz. Süt miktarı ile alakalı. Sütünüz vardı sanırım, ipek de içiyordu diye hatırlıyorum. Belki de fazla hareketli bir prensestir açıkçası biz ne desek boş, süt varsa ipek hanım da doyana kadar içiyorsa takılmamak en iyi seçenek olabilir. Benim oğlumda ben farketmemisim ancak hala emme isteği oluyormuş meme boşandıktan sonra da. Mama teklif edince anladım sütümü artırmaya çalışsaydım çok iyi olurmuş. Mama takviyesine gerek kalmazdı ben de simdj artırmaya çalışıyorum, nasip olursa anne sütünden gitmek isterim. Yoksa kabızlık oluyor, eskiden her gün kaka yapardı

4 tane diş kaşıyıcı aldım. Her akşam yıkayıp kapalı bir kapta buzdolabına koyuyorum soğuk soğuk vermek için. Geçen annemlerde, yeğenimin oyuncak testeresini aldı eline. Bildiğin plastik pazar malı oyuncak tornavida testere takımları var ya, ondan. Ay alınca elinden nasıl ağladı. Annem zorla attı çantama. Sadece onu tutuyor şuan. Plastik birleşme yerlerini törpüledim yüzünü çizmesin diye. Delircem.

Eklentiler

• 1000050542.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 25
Artar inşallah ya evet ipek emiyor ve bu ara saat başı emiyor yani o derece bağlı terden yapış yapış olduk bir bütün... Ya doymuyor o yüzden çok emiyor ya da emme isteği falan başka bir durum var. Süt hâlâ var ama sanırım etkisini biraz yitirdi kötü beslenmemden ve virsminlerim düşük eminim vücut slarm veriyor zaten ondan kaynaklı o yüzden vicdan yapıyorum yoksa keyfi yerine takilmazdim normalde ama benim yetiştirememden ötürü kötü beslenmem yüzünden kalitesi düştüyse o yüzden kiloya yansımamış olabilir. Bu ay bakalım onun bilincinde beslenicem vitaminlerin hepsine baslamayi düşünüyorum tekrar. Eğer yine aynı şekilde olursa zaten yapacak bir şey yok bu arada ipek anne sütü aliyor sma her gün kakasını yapmiyo yine mamada da öyle olabilir belki, umarım bağırsakları da ya alışır ya da sütün bol bol artar ve ikiniz de rahatlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…