- 22 Eylül 2014
- 1.097
- 1.745
- 333
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.421
Benimkinin de gelmisligi varAyy ben de sürekli onunlayım, ağladığı için bazen tuvalete benimle geliyor
Hava çok sıcak aşırı haklıBenim bebe bu aralar zibinin yakasini tutup cekiyo surekli, cikar bunu der gibi niye acaba
Eweeeet eşimle cok guluyoruz o hareketineAğlarken keh keh keh öksürüyor mu numaradan öksürüyor ya dikkat çekmek için çok komik
Eşin güzel cevap vermiş, hem amcalar ne zamandır bebek bakıyor da kaç aylık tahmin edecekmiş. Kendi çocuğunun başını okşamayanlar canla başla çocuk büyütenlere laf ediyorKızlar bugün alışveriş yaparken satıcı amca kızım için "bu kaç aylık 2 aylık mı? O kadar bile yok gibi hatta" dedi. Eşim 4 aylık deyince hiç mi yemek vermiyonuz bebeğe dedi. Ay parktaki yaşlı teyzelere filan artık alışmıştım da erkekler de yorum yapıyo şaka gibi. Eşim de dedi ki amca o senin işini bile elinden alır o kadar akıllı sen merak etme dedi
Çok doğru dedin gerçektenEşin güzel cevap vermiş, hem amcalar ne zamandır bebek bakıyor da kaç aylık tahmin edecekmiş. Kendi çocuğunun başını okşamayanlar canla başla çocuk büyütenlere laf ediyor
Bıktım bu insanların gereksiz yorumlarından valla ya çok biliyolar sanki. Bize de erken mi doğdu çok küçük duruyor demişti baya kişi hastane asansöründe şaka gibiKızlar bugün alışveriş yaparken satıcı amca kızım için "bu kaç aylık 2 aylık mı? O kadar bile yok gibi hatta" dedi. Eşim 4 aylık deyince hiç mi yemek vermiyonuz bebeğe dedi. Ay parktaki yaşlı teyzelere filan artık alışmıştım da erkekler de yorum yapıyo şaka gibi. Eşim de dedi ki amca o senin işini bile elinden alır o kadar akıllı sen merak etme dedi
Her bebek aynı mıymış bazı bebekler ne yaparsan yap minyon oluyor hem minyon daha iyi erken yürür erken emeklerKızlar bugün alışveriş yaparken satıcı amca kızım için "bu kaç aylık 2 aylık mı? O kadar bile yok gibi hatta" dedi. Eşim 4 aylık deyince hiç mi yemek vermiyonuz bebeğe dedi. Ay parktaki yaşlı teyzelere filan artık alışmıştım da erkekler de yorum yapıyo şaka gibi. Eşim de dedi ki amca o senin işini bile elinden alır o kadar akıllı sen merak etme dedi
Benim bebeğim 7220 gram.5 ay 10 günlük. Doktorum kilo değil de boy daha önemli bi gösterge gelişim açısından demişti tabi genetik faktörler de etkiliyor. Boyu ne kadar uzamışBen ds öyle düşünüyorum ama bu hemsireye vurdurmuyoruz normalde bizim hemsire yoktu bu da böyle dedi geçen ay 7200 dü şimdi 500 olmuş az almış böyle giderse sorun olur falan dedi emmiyo mu diye sordu :') ben de bilemedim o yüzden
Ağzı olan konuşuyo ya insanlar başkalarının çocuğu hakkında yorum yapmasa keşke. Bana da geçenlerde 4 aylık kızım için sokakta bi kadın aa yenidoğmuş kaç günlük dedi, 4 aylık diyince ama çok minik dedi. Yani yenidoğan başını böyle nasıl tutsun salak mısın diyemedim terbiyemden cevap vermeden çocuğumu alıp gittim. Hele kadın kadına anne anneye bunu neden yapar hic anlamıyorum.Kızlar bugün alışveriş yaparken satıcı amca kızım için "bu kaç aylık 2 aylık mı? O kadar bile yok gibi hatta" dedi. Eşim 4 aylık deyince hiç mi yemek vermiyonuz bebeğe dedi. Ay parktaki yaşlı teyzelere filan artık alışmıştım da erkekler de yorum yapıyo şaka gibi. Eşim de dedi ki amca o senin işini bile elinden alır o kadar akıllı sen merak etme dedi
Herbokologlar.... Minyon olabilir zayif küçük olabilir çünkü o bir insan tek tip üretim olmuyo normal olarak. Değişikler ya, bilerek yedirmiyoruz zevk aliyoruz ac kalmasindan falan deseydiniz. Konu bebek olunca herkes bir b*k söyleme gereği görüyor kendine bu ülkede cidden can sıkıcı carpacaksin bir tane sana fikrini soran oldu mu yavsk diyeKızlar bugün alışveriş yaparken satıcı amca kızım için "bu kaç aylık 2 aylık mı? O kadar bile yok gibi hatta" dedi. Eşim 4 aylık deyince hiç mi yemek vermiyonuz bebeğe dedi. Ay parktaki yaşlı teyzelere filan artık alışmıştım da erkekler de yorum yapıyo şaka gibi. Eşim de dedi ki amca o senin işini bile elinden alır o kadar akıllı sen merak etme dedi
64 du herhalde 65 dedi ama boyu düzgün olcemiyolar bence tam olarak oynuyo sonuçta bebelerBenim bebeğim 7220 gram.5 ay 10 günlük. Doktorum kilo değil de boy daha önemli bi gösterge gelişim açısından demişti tabi genetik faktörler de etkiliyor. Boyu ne kadar uzamış
Bir de ben kilo karşılaştırması yapmıyorum yanlış anlaşılmasın doğduğu kiloya göre konuşuyorumBenim bebeğim 7220 gram.5 ay 10 günlük. Doktorum kilo değil de boy daha önemli bi gösterge gelişim açısından demişti tabi genetik faktörler de etkiliyor. Boyu ne kadar uzamış
Canim her bebeğin gelişimi farkli seninki 4 te tutar baskasininki 2 de yani tamamen gelişimsel bir süreçArkadaslar bebeginz ne kadarlikken kafasini tutmaya basladi.benimki 2,5 aylik daha tutamiyor
Eline geldiği içindir ipek de çekistiriyor üstünde ne varsa neyi yakalarsa hatta. Saçına dadanmaya başladı....Benim bebe bu aralar zibinin yakasini tutup cekiyo surekli, cikar bunu der gibi niye acaba
300 e biraz az diyebilirdi. Yine de gelecek ay için hedef koyabilirsiniz. Bir de emzirme danışmanı ile görüşebilirsiniz. Süt miktarı ile alakalı. Sütünüz vardı sanırım, ipek de içiyordu diye hatırlıyorum. Belki de fazla hareketli bir prensestirBir de ben kilo karşılaştırması yapmıyorum yanlış anlaşılmasın doğduğu kiloya göre konuşuyorum3800 doğdu o yüzden sizinkiler farki baya kapamis oluyor ipoşumun eğimi birden düştü ona canım sıkıldı sadece yoksa sağlığı yerinde şuan şükür ben biraz da o hemsirenin abwrttigini düşünüyorum ama 300 gram da veriler ortada yani, doktor ne derdi hic bilmiyorum
4 tane diş kaşıyıcı aldım. Her akşam yıkayıp kapalı bir kapta buzdolabına koyuyorum soğuk soğuk vermek için. Geçen annemlerde, yeğenimin oyuncak testeresini aldı eline. Bildiğin plastik pazar malı oyuncak tornavida testere takımları var ya, ondan. Ay alınca elinden nasıl ağladı. Annem zorla attı çantama. Sadece onu tutuyor şuan. Plastik birleşme yerlerini törpüledim yüzünü çizmesin diye. Delircem.Benimki de öyleaz önce eline ıslak mendil paketini verdim, o sırada mutfakta alel acele kahvaltı yapayım dedim sesi çıkmadı merak ettim dedim uyudu kaldı mı , yok paketle oyalanıyordu boşuna oyuncak alıyoruz hahahahah
Verirseniz bizi de bilgilendirin
Daha 3 aylık ozaman verirsem yazarım canım
Artar inşallah ya300 e biraz az diyebilirdi. Yine de gelecek ay için hedef koyabilirsiniz. Bir de emzirme danışmanı ile görüşebilirsiniz. Süt miktarı ile alakalı. Sütünüz vardı sanırım, ipek de içiyordu diye hatırlıyorum. Belki de fazla hareketli bir prensestiraçıkçası biz ne desek boş, süt varsa ipek hanım da doyana kadar içiyorsa takılmamak en iyi seçenek olabilir. Benim oğlumda ben farketmemisim ancak hala emme isteği oluyormuş meme boşandıktan sonra da. Mama teklif edince anladım sütümü artırmaya çalışsaydım çok iyi olurmuş. Mama takviyesine gerek kalmazdı ben de simdj artırmaya çalışıyorum, nasip olursa anne sütünden gitmek isterim. Yoksa kabızlık oluyor, eskiden her gün kaka yapardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?