- 22 Ekim 2024
- 4.157
- 9.875
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.461
Valla keşke deseydin annen de seni anliyorsa kaybetmezdin de zatenYok unutamazsın bence ben aklıma geldikçe dertleniyom arada. Bi arkadaşım "senin kurumuş mmelerinden iyi süt akar bana yardım et beraber emzirelim deseydin teyzene" demiştidesem ne kaybederdim düşündüm de büyük ihtimalle anacığımı kaybederdim ama mesafe konusunda da kesinlikle katılıyorum ister istemez oluşan bi durum sanırım
Evet 28 şubatBiz senle tam bir ay arayla mı doğurmuşuz 28i mi senin de günün
Yok gerçekten uyucam sjbdhsjsjd dün gündüz 2 saat falan uyuduk ipekle diye gece ihtiyac duymamistim ama bu aşıdan sonra ateşi falan çıktı ya düzeni bozuldu bir miktar.... Dün eve 23:00 gibi girdik öyle uyudu malesef..... Dedim sabaha kadar deliksiz uyur zaten ben de 2 ye geliyordu herhalde zor uyudum. İpoşum de gece beni 2 kere gormek istemiş :')Dedi ve uyumadı
Güno bacimGünaydın
Ben lohusalık için terapi alırken terapist şey demişti bana da, insanlar istediğini söylüyor ve gün onlar için hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Evlerine gidince hatırlamıyolar bile seninle ne konuştuklarını. O yüzden o üzülmesin bu kırılmasın demicez kendimize şefkat göstericez. Cevap ver o düşünsün sen düşüneceğine demişti. Dışardan da belli olsun gerekirse nolmuşValla keşke deseydin annen de seni anliyorsa kaybetmezdin de zatenicimizeeki o minnoşluğu öldürdüler gibi oldu biraz abartı duruyor ama değil. Eskisi gibi minnoş degiliz kimseye canimizi sıkan şeyler yüzünden amaaan diyip gülüp gecemiyrouz sanırım yani bende öyle oldu. Ve dışardan belli oluyormuş biri söyledi
Doğru demiş ben fazla insandan böyle boş şeyler duymadim ama bir kaç sıkıntı oldu bizde de aşırı canımı siksaydi söyler geçerdim çünkü değmez ne kendimi ve dolaylı yoldan kizimi uzeyim ki...Ben lohusalık için terapi alırken terapist şey demişti bana da, insanlar istediğini söylüyor ve gün onlar için hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Evlerine gidince hatırlamıyolar bile seninle ne konuştuklarını. O yüzden o üzülmesin bu kırılmasın demicez kendimize şefkat göstericez. Cevap ver o düşünsün sen düşüneceğine demişti. Dışardan da belli olsun gerekirse nolmuş
Günaydınnn ems ne kızKızlar günaydınn. Sayfada ems yaptırna biri vardı galiba memnun mu acaba
Yok yok karşılaştırma yapmadığının farkındayım soruyoruz ediyoruz bazen sonra moral de bozuluyor kendimden biliyorumBir de ben kilo karşılaştırması yapmıyorum yanlış anlaşılmasın doğduğu kiloya göre konuşuyorum3800 doğdu o yüzden sizinkiler farki baya kapamis oluyor ipoşumun eğimi birden düştü ona canım sıkıldı sadece yoksa sağlığı yerinde şuan şükür ben biraz da o hemsirenin abwrttigini düşünüyorum ama 300 gram da veriler ortada yani, doktor ne derdi hic bilmiyorum
Bi de benim bebek 2,5 kg doğdu ama benim rahim bozukluğu vardı dar rahimdi ondan 34. Haftadan sonra kilo alamadı doğduktan sonra birden uzadı bence. Çünkü Benim boy 172, eşim 187Bir de ben kilo karşılaştırması yapmıyorum yanlış anlaşılmasın doğduğu kiloya göre konuşuyorum3800 doğdu o yüzden sizinkiler farki baya kapamis oluyor ipoşumun eğimi birden düştü ona canım sıkıldı sadece yoksa sağlığı yerinde şuan şükür ben biraz da o hemsirenin abwrttigini düşünüyorum ama 300 gram da veriler ortada yani, doktor ne derdi hic bilmiyorum
Hep diolar ya bebeklerin yorulması gece güzel uyuyacağı anlamına gelmiyor doğruymuş demek. Gerçi ben uyutmasam ne olacak yarımşar saat uykularıherkese gğüünaydııınnnnsabahın 5’inde yavrusu uyanmış ve uyumamış, halen daha uyumamaya direnen bir yavru anası var burda dün ilk defa bir şey denedim, gündüz uykusunu 3’e düşürdüm, öğle ve ikindi uykularında 2’şer saat uyudu.. amaaaa gece uykusuna 22’de zor geçti.. mahvetti beni, gece boyu da kımıl kımıldı şimdi de ne istediğini bilmiyor
Her bebek gerçekten kendine özel her şeyiyleYok yok karşılaştırma yapmadığının farkındayım soruyoruz ediyoruz bazen sonra moral de bozuluyor kendimden biliyorumgeçen arkadaş geldi bebeğiyle bebeği bi emzirmek için kucağına aldı. Benim koala gibi tepemden inmeyen bebem battı bana bir de dedim ki gece uykusu nasıl anlattı iyice moralim bozuldu keşke sormasaydım
Hey maşallah dmndndndBi de benim bebek 2,5 kg doğdu ama benim rahim bozukluğu vardı dar rahimdi ondan 34. Haftadan sonra kilo alamadı doğduktan sonra birden uzadı bence. Çünkü Benim boy 172, eşim 187
Ay Bizim o da bozuldu ejbedhwbdjwnjdbd gündüz zaten ne zaman uyursa diyorum max 17 olacak şekilde yapiyodum dün 18 gibi uyudu 20 de uyandi derken haşat oldukGunaydinlarbizim uyku duzeni son zamanlarda baya bi kaydi gunduz de gece de ne zaman uyuyup uyanacagi belli degil sadece gece uykusuna gecirme saatimiz ayni kaldi uyutmak=stres
Ya bu göbeğe yapıldığında bilmem kaç mekik etkisi yaratıyor zırtıvırısıGünaydınnn ems ne kız
Evet evet ben de Poyrazın çok uysal bi çocuk olacağını düşünüyorum. Aynı bizde oturmsk yok gezdir beni modundaHer bebek gerçekten kendine özel her şeyiyleipek de çok rahat bir bebekti ama ayarı kaçtı işte koala gibiyiz bu aralar... Oturmami da istemiyor ve ben geberiyorum enerjisizlikten dnndndndndd yarım saat bir saatte bir tekrar emmek istiyor ben de dışarı ciksriyorum dışarda 2 saate kadar sakin duruyor fenalardayim yani gerçek yüzünü gösterdi bdbjdndjdj boşver senin bebe de ilerdeki zamanlarinda daha sakin mizacli olacak belki onunki tam tersi bilemeyiz işte
Çok zor bacim valla zor olduğunu biliyordum ama deneyimlemek bir başka oluyormusNe olurdu şu tv zararlı olmasaydı da izletse
Evet evet ben de Poyrazın çok uysal bi çocuk olacağını düşünüyorum. Aynı bizde oturmsk yok gezdir beni modundadün o ağladı ben ağladım artık el bileğim omzum boynum kopuyor ağrıdan. Ve biz hep böyleydik Büşra. 10 dakika oyun oynaması yok oyuncaklarıyla
Sormadım ya kafama göre takılıyorumDoktor oturmasına izin verdi mi ?
Benimki oturmak için deliriyor, doktor erken dedi . Gelecek ay ek gıdaya başlarız da dedi.
Sürekli ayaklarına basacak ya da oturacak. Uzanmak istemiyor.
Totosunda diken var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?